Колектив спортбази "Закарпаття" попередив про безстроковий страйк в разі призначення неприйнятного керівника (ФОТО)

У четверр, 21 серпня у приміщенні УСБ «Закарпаття» відбулись колективні збори. На зібранні, де був присутній і голова ВФСТ «Колос» Олександр Мендусь, здивовані та обурені працівники спортбази у присутності преси хотіли почути пояснення з приводу відхилення Президією «Колоса» кандидатури на посаду гендиректора Олени Вітрук.

Колектив спортбази "Закарпаття" попередив про безстроковий страйк в разі призначення неприйнятного керівника (ФОТО)

 

Адже, як говорять самі робітники УСБ «Закарпаття», за той короткий час, що пані Олена перебуває на посаді керівника спортбази, вдалося не тільки виплатити заборговану за 2012 рік попередніми власниками заробітну платню, а й ввести у дію пільги для берегівчан, інвалідів, ветеранів. Також проведено ремонти у спортивних залах, готелі, відкрито достойну роздягальню з шафами для відвідувачів купалень. На території спортбази постійно проводилися змагання з різних видів спорту.

Окрім того, трудівники підготували звернення до в.о. голови центральної ради ВФСТ «Колос» АПК України Григорія Савчука. В ньому йдеться про прохання затвердити Олену Вітрук на посаді генерального директора. Під зверненням підписалися 56 членів колективу. Однак, це звернення у присутності Олени Вітрук під час засідання Президії зачитано так і не було.

«Чому у Києві не зважають на наші звернення? Ми що, не люди? Ми тут живемо і працюємо, тому знаємо ситуацію насправді», — обурювалися члени колективу, адже саме вони та громада Берегова відстояли спортбазу під час зазіхань минулих власників.

Олександр Мендусь намагався представити працівникам нового т.в.о гендиректора УСБ «Закарпаття» Миколу Тимчака, очільника закарпатського «Колоса». Він, за словами голови ВФСТ «Колос», мав би працювати на посаді керівника до кінця жовтня. Однак колектив сумнівається у чесності цього призначення, а тому поставився з глибокою з недовірою до рішення Президії «Колосу». Адже підставою до звільнення із посади Олени Вітрук стало знайдене перевірочною комісією незрозуміле порушення. Натомість пані Олені запропонували посаду комерційного директора.

Тому члени колективу запевнили, що у разі безпідставного відхилення кандидатури Олени Вітрук на посаду гендиректора, вони розпочнуть страйк. На цьому збори і закінчилися.

22 серпня 2014р.

Теги: спортбаза, колектив, страйк, призначення

Коментарі

ІРИНА 2014-08-23 / 11:16:15
До звільненого!Ти собі уявляєш стару жирну свиню тренером)))у якому виді спорту може бути тренером ця п"яниця)))я собі уявила її на тренерській роботі і ржу цілу добу)))це просто злодійка і сволота,дуже на себе багато взяла,хай не спить спокійно с своїм синком-придурком)))а Боровський молодець і як людина і як депутат))))а цю ку,,,ву на нари разом з МЕнудсьом)))

Звільненому 2014-08-22 / 20:30:35
Я тобі так скажу від того що гроші будть іти на рахунок власнику басейна, а не в кармани даунам які влаштували там повне розкрадання біди не буде. Та уже після вихідних корита бульше не буде, і не треба казки про громаду розказувати за ці місяці лиш крали а те що було зроблено це копійки. Так що не пиши дурь, Чуха наразі тільки порядок наводить та і сама каже що вона зайнята тренерською роботою тому просить найти заміну. А хто ще має повикидати звідти туалетною мітлою з баз Боровського разом з його файтою?

до Саші 2014-08-22 / 20:20:28
а ти трутню думаєш,що Мендусь,Клепка і алкашка Чуха не будуть красти.Мендусь получив наказ-якщо не убере Вітрук,то уберуть його старого козла.А він йти не хоче,бо каждий місяць получав прилично бабла від бази.Скажи,ти думаєш што 65 річна ЧУХА-пенсіонерка може користь приносити базі,яка 4 рази кодувалася від п"янки.Думаю синка- дауна тоже знаєш.Вот вона з ними пов"язана.Так для чого Майдан,революція,діти гинуть,коли знову риги повертаються.Чи ти сумуєш за Яником,то їдь у Ростов.

Саша 2014-08-22 / 20:02:59
Чого звільнили? Може тому що несамовито крали? Маргинали кончені спустили воду та начхали на туристів, які наразі там проживають аби лиш від корита не відірвали. Берегівчани скажіть дякую Боровському, може совість проснеться та бодай каблель електричний що вночі хтось перерубав купить. Ганьба для міста та для туристів організоване злочинне угрупування депутатів-працівників розкрадає кошти та знищує туризм в Берегові, а прокуратура та міліція цьому завадити ніяк не можуть

ІГОР 2014-08-22 / 14:57:16
Мендуся -продажного рига разом з тою зачуханою Чухою зв"язати і кинути у Верке,щоб не мішали працювати нормально на базі.А ту злодійку Чуху -пенсіонерку-маразматичку за грати,бо разом із своїм тупим синочком украла з бази не малі гроші.Колишня алкашка не має совісті перед жителями города таке витворяти на користь банді яника.Ганьба тобі стара!

НОВИНИ: Соціо

11:03
/ 2
Підтверджено загибель Юрія Карпинця з Пастілок Дубриницько-Малоберезнянської громади, який майже рік вважався зниклим безвісти
04:22
Військовослужбовцеві з Хустщини, що п'яним забрав чуже авто, "апеляційно" присудили 5 років тюрми з конфіскацією
23:58
/ 7
ВАКС закрив справу проти "закарпатського" ексголови Рахункової палати Пацкана, визнавши його невинуватим
22:10
/ 10
Громада ПЦУ у селі Присліп на Міжгірщині після 5 років протидії МП увійшла до свого храму
11:40
27 квітня в центрі Ужгорода можна буде безкоштовно тестувати інфекційні хвороби, вакцинуватися та виміряти тиск
11:21
/ 2
Мукачево виділило 12,4 млн на безпілотники для двох бригад ЗСУ
10:53
/ 1
В Ужгороді заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Сергій Деркач поспілкувався із міжнародними перевізниками
18:05
Учителі Закарпаття проходять сертифікацію: експерти з усієї України оцінюють їхню майстерність
15:19
Мешканці Чабанівки на Ужгородщині можуть залишитися без води через глиняний кар'єр "Голден тайлу" харківського депутата
11:22
/ 1
Підтверджено загибель Михайла Бадиди з Демечів на Ужгородщині, який понад рік вважався зниклим безвісти
22:39
/ 2
На Запоріжжі поліг Петро Ганич з Кам'яниці Оноківської громади
22:00
/ 4
Командир "Граду" з позивним "Ісус"
17:33
/ 6
У Лютій Костринської громади згоріли будинок і трактор
11:12
/ 2
Чехія допоможе звести реабілітаційний центр в Ужгороді
22:04
Протягом минулого тижня в Ужгороді народилося 53 малюків, у Мукачеві – 34
12:40
/ 1
У 9 закладах Закарпаття можна отримати безкоштовну медичну допомогу при інсульті
11:25
/ 19
В Ужгороді сквер міської лікарні реконструюють і облаштують за 40 млн грантових гривень
17:48
На Закарпатті у березні 2024 року порівняно з груднем 2023 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
17:12
Цьогоріч у березні на Закарпатті ціни зросли на 0,7%
11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
/ 2
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
» Всі новини