Кремлівський "прем'єр-міністр" проговорився, що блокування дороги в Ракошині організували путінські "русини"

Інформацію оприлюднило російське видання "Сегодня.ру"

Кремлівський "прем

Так званий "прем'єр-міністр Республіки Підкарпатська Русь" Петро Гецко, який зараз переховується від українського правосуддя у Москві, проговорився про організаторів незаконного блокування автомобільної траси Київ-Чоп у сел Ракошино Мукачівського району.

Як повідомило видання, інформацію якого поширив П.Гецко, блокування траси організували "представники русинського руху".

Щоправда, російське інформаґентство звично прибрехало з вимогами, які, начебто, висувають пікетувальники: "Активісти виступають проти братовбивчих дій представників київської хунти в Донбасі, винищення населення і насильницької мобілізації. Пікетники вимагають незалежності регіону, прав русинському у і угорському населенню краю".

Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн, свідки подій, в яких йдеться про блокування автошляхів проти мобілізації, кажуть, що у всіх випадках люди розповідають якісь версії про автобуси і насильне захоплення тих, хто підпадає про мобілізацію. Втім, жодного такого факту ніхто підтвердити не може.

Фактом залишається хабарництво у військових комісаріатах: в селах  сума за "відмазування" від мобілізації коливається від кількох сотень гривень до кількасот доларів, тоді як в Ужгороді суми сягають і до півтори тисячі доларів у випадку, коли йшлося про працівника митної служби.

Найбільші "бунти" за "дивним" збігом, відбуваються в осередках, де традиційно сильні структури Української православної церкви Московського патріархату. У підбурюванні людей до незаконних дій прямо беруть особи, наближені до церковних структур.

У зазначених процесах активізувалися представники координованого з Росії політичного "русинства" і колишньої партії влади.

Міліція і СБУ бездіють: підбурювачів не виявляють, а людям не повідомляють, які кримінальні наслідки тягне за собою, відповідно до чинного законодавства, блокування автошляхів. Не роз'яснюються причини і порядок проведення часткової мобілізації.

Судячи з усього, йдеться про скоординовані спроби розпочати на Закарпатті процес дестабілізації, грунтований на штучно формованому незадоволенні чинною владою, її діями, про що вже повідомляло Закарпаття онлайн.

30 липня 2014р.

Теги: русини, мобілізація, Ракошино

Коментарі

Вася 2014-08-11 / 17:17:16
Нас хочуть усіх зробити зомбіями які будуть думати в одну новту, ходити стройом, жити на одну зарплату. Но всьо як у великому нєрушімому. Люди не ведіться на всяку дурь у різних джерелах. Завжди думайте, а шо я з цього буду мати в найближчому майбутньому, навчіться в кінці кінців поважати себе, а не няня в мерседесі, бо інакше нам явно не піти в Європу, а будеме десь біля Середнього,де такі класні виноградники (то єсть то шо від них ся лишило). Коли вижу мішки із сміттям біля доріг, то розумію,шо нам конкретно лапошать вуха,коли говорять шо ми європейці. Ми шось не те, про шо ми собі думаємо в головах. Ми - розруха часів Юрка Хмельницького...

О.Д. 2014-08-01 / 17:29:07
Про кремлівсько-"русинський" фактор в Ракошині розповів Пєтя Гецко, а ось тут інша інформація про російські вуха у всій цій історії - http://zakarpattya.net.ua/News/127141-Zakarpatski-mediinyky-u-Rakoshyni-vyrakhuvaly-ta-peredaly-SBU-rosiisku-zhurnalistku-FOTO

дед 2014-08-01 / 17:22:08
согласен с гуцул и Виктором с Закарпатцем и ємигрантом прав Вася хотя и рассмешил а вот пенсионер обыкновенный троль

чужинець 2014-08-01 / 14:40:14
Русинську карту не розігрував на Закарпатті хіба що лінивий... а щодо фігуранта - подивітся на список його друзів у фейсбуці, побачите багацько цікавих обличчь. Висновки щодо рівня та глибини лайна нехай кожен робить для себе сам.

військовий пенсіонер 2014-07-31 / 22:53:17
до «арт 2014-07-31 / 17:29:23»

Ти, збоченцю, язик мало притримай. Я від військкомату не ховаюсь. Готовий написати заяву добровольцем хоч завтра, але після В.Лунченка, В.Щадея, інших депутатів, кому біля 30 років.

Якщо ти, паскуднику малолітній, підписуєшся за «золоту молодь», яка тобі платить за «довбання на клаві», то «повістка» якраз про тебе.
Рви одне місце замість них – це твоє повне право.

П. А. Тісон 2014-07-31 / 21:44:30
Гецко на фотці чистий туранчокс з радянського кіна. Шо воно хоче "піднімати", якшо його односельчани, які його знають, відверто кажуть шо він х..й і обісранець-нікудишко?!
Яка різниця з Майданом! Якшо там - доценти-професура, то, шо в луганді, шо тут, срані маргінали типу гецка, які в нормальному житті не можуть реалізуватися.

арт 2014-07-31 / 17:29:23


Військовому пенсіонеру. Пі***р ти а не військовий. Бабки вам мацкалі платять, або хтось інший. мені повістка вже прийшла...


військовий пенсіонер 2014-07-31 / 12:38:44

26 липня, у суботу, біля 14.00 їхав з Мукачева до Ужгорода. Перед Ракошином із-за блокування автобус розвернувся, і я був змушений пішки перейти село, щоб сісти на попутку на повороті на Зняцево.

Так ось жодного сепаратистського заклику я не чув. Жінки емоційно говорили про реальні речі: чому серед мобілізованих нема жодного депутата чи їх дітей, чому донецькі та луганські чоловіки відсиджуються, як біженці, на Закарпатті, хабарі у військкоматах, агітувати за мобілізацію може лише той, хто сам був у зоні АТО («палкий привіт» горе-агітаторам В.Лунченко з В.Пацканом!).

Ну, не хочуть ракошинці (закарпатці!) воювати за «бізнес» Ахмєтова (Донецьк) та Єфрємова (Луганськ), коли ті із своїми мільярдами спокійно жирують у Києві. У чому вони не праві?
Тим більше за 1500 - 2000 грн. …
Хто-хто, а закарпатці чудово знають ціну своїм рукам!

Тому не треба дешевої істерії.
Агітував В.Лунченко за тер.батальон для охорони стратегічних об’єктів на Закарпатті – нехай тримає слово.
Не може тримати – нехай бере відпустку за власний рахунок, і з закликом «Дєлай, как я!» першим на місяць їде в зону АТО.
Думаю, воєнком йому на цей місяць автомат видасть.

Вася 2014-07-30 / 23:48:26
УРА!!!

Срочно треба організувати Ракошинську Народну Республіку!!!

Путін поможи Ракошину!!

Дайте жонам міномети най стріляють по Ужгороду і убивають дітей воєнкома.

Взорвати міст перед Зняцевим, шоби хунта з Ужгорода не захвати Ракошино!!

УРА!!! Путін ПАМАГІ!!!!

журналістка 2014-07-30 / 23:39:09
Ага, "журналюги" вам винні. :) Журналісти висвітлюють так, як це бачать, а не так, як вам хочеться. Зрозуміло?

Знаюча 2014-07-30 / 23:02:08
Так прикро,що всі ЗМІ пишуть і говорять тільки про те,що їм підходить для формату програми або спрямування політичних поглядів каналу! Ніхто в Ракошині не виходив,як ви тут переконуєте під чиїмось впливом!Людям просто набридло те,що приходять і забирають молодих хлопців,а ті хто все життя отримували гроші аби в скрутний момент захищати країну де ???? аго,порятались по ноам....Не водіть людей за ніс,в Ракошині люди нормально сказали і свої вимоги і ситуації, коли справді забирали чоловіків. Інша справа,що як це висвітлили і показали журналюги з своїми нарізками,а не сюжетами!!!!!!!!!!!!

Віктор 2014-07-30 / 22:32:13
Люди, не бутьте тупим бидлом. Навіть, якщо вас призвали, будьте мужиками!!! Не тікайте по лісах, не позорьтеся. Не дозволяйте вашим бабам вас позорити. Ви перш за все захисники своєї родини, своєї батьківщини. Невже ви не бачите "руку Москви" у подібних паніках. Це один з перших етапів створення ЗНР і приходу війни до нас, у мирний край Закарпаття. Не дозвольте всяким гецькам та московським попам вас спровокувати.
П.С. Подумайте, чи випаде вам і вашим дітям пожити в такій лояльній країні? Що було б з тими блокувальниками в 1914 чи 1941? Чи що було б з жінками та тими "героями" що ухиляються від мобілізації в 1979-1989рр (Афганістан)? Відкрийте очі, не будьте сліпим бидлом.
Країну треба захищати. Можна, поки що захищати свою. Якщо не захочете, то будете захищати чужу (Росію, Угорщину чи іншу).

karesz 2014-07-30 / 20:58:03
Люди схаменіться,не піддавайтесь на провокації,майте розум,хочете стрілянину на Нашій землі?

josef 2014-07-30 / 19:32:22
отіп перст долу.

вітя 2014-07-30 / 19:23:05
урод-головастік. він позірує на дауна, а не на прем"єра

vixi73 2014-07-30 / 16:10:23


vsi tut p****uni veliki,tomu scho jim ne potribno iti vojuvati i pomirati.otak legko buti patriotami ...


емігрант 2014-07-30 / 10:50:30
Якщо на кордонах 4-х европських держав збоку Закарпаття задумано дестабілізацію, то Україні і Европі треба діяти поспішно.

Закарпатець 2014-07-30 / 09:39:54
скільки часу потрібно керівництву Закарпатського СБУ, щоб розібратись у "трьох соснах" виявити та ізолювати зачинщиків бунтів на Закарпатті? Пята расейська колона - вже діє на Закарпатті, Кисельов має свіжі факти для оболванювання росіян, а Путін на радощах потирає руки... Що далі?

до адмін 2014-07-30 / 09:27:20


Може ви научитеся поважати думку других.



Ми поважаємо думку інших. Якщо людина, що її висловлює, адекватна, не говорить під вказівки і не провокує розколи. Адмін


Alina 2014-07-30 / 08:47:07
Але тут важливо зрозуміти, що Закарпаття завжди виділялося "дуже розумними поступками" не в самий доречний час і спосіб. А в акціях активно беруть участь безробітні, роми.... менше платити організаторам (адже так окремим не хочеться йти з посад)...

НОВИНИ: Політика

03:04
/ 1
Що показав перепис у Румунії?
14:39
/ 2
Судитимуть 5 осіб, які організували нелегальні гральні заклади в Ужгороді
15:00
/ 12
Уряд погодив звільнення голови Ужгородської РДА Гузинця і призначення його на посаду "гуманітарного" заступника голови Закарпатської ОВА
13:55
/ 3
На Закарпатті судитимуть киянина, який в складі ОЗУ ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донеччини на 7,5 млн грн
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 2
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
» Всі новини