Міліція Шаранича "кришує" озброєних охоронців дачі Медведчука, що залякали село на Воловеччині

Мешканці села Збини на Воловеччині, розташованого безпосередньо біля садиби «Ведмежа діброва», що належить лідеру прокремлівського «Украинского выбора» Віктору Медведчуку, не на жарт налякані. Селом уже кілька місяців поспіль бродять специфічних зовнішності та поведінки люди з автоматами.

Міліція Шаранича "кришує" озброєних охоронців дачі Медведчука, що залякали село на Воловеччині

Зазначені особи – в камуфляжі, зі шрамами і навіть відрізаними вухами, поселилися в місцевих селян кілька місяців тому. Власне, після того, як садибу кума президента Росії Владіміра Путіна наприкінці березня після захоплення звільнили бійці «Правого сектора».

Тоді ці люди, які шукали помешкання у селі, представилися будівельниками, що працюватимуть на території садиби. В такий спосіб, «будівельникам» вдалося найняти під житло кілька приміщень. Однак, коли люди побачили специфіку зовнішності і поведінки осіб, в руках яких з’явилася зброя, вони вирішили позбутися небезпечного сусідства. Проте зробити це зараз уже проблемно – селяни агресивних осіб зі зброєю просто бояться, а влада і правоохоронці – бездіють.

Охоронці Медведчука практично всюди пересуваються зі зброєю – навіть в магазин, де вони закуповують продукти і алкоголь. Чому вони створюють збройну небезпеку у селі, а не живуть і харчуються на території власне садиби, пояснити ніхто не може.

Мешканці Збин, не чекаючи, коли трапиться непоправне, звернулися за допомогою до сільського голови Жденієва, до сільради якого входять Збини, однак той тільки розводить руками. Міліція теж: кажуть, що перевірили правомірність володіння зброєю зазначеними особами і їх право на здійсненя охоронної діяльності, і в тих, начебто, все в порядку.

У подальшому, коли селяни, вкотре налякані нетверезими людьми зі зброєю,  знову викликали міліцію, та на виклик вже навіть не приїжджала.

Специфічне ставлення  закарпатської міліції до не менш специфічних охоронців садиби В.Медведчука на Закарпатті, має своє пояснення. Справа тому, що нинішній начальник УМВС України в Закарпатській області Сергій Шаранич є давнім соратником колишнього очільника СДПУ(о), яка до 2004 року безроздільно панувала на Закарпатті. У часі скандальновідомих мукачівських виборів С.Шаранич особисто відкликав із приміщення Мукачівської ратуші бійців спецпідрозділу «Сокіл» за кілька годин до того, як туди увірвалися бандити і викрали виборчі бюлетені. Що, зрештою, дало можливість тодішній владі, представленій партією В.Медведчука, сфальсифікувати результати виборів.

До активного життя в структурі органів МВС С.Шаранича повернув режим Віктора Януковича. На піку владної безкарності Сім’ї С.Шаранич очолював одну з найважливіших посад – керівника управління внутрішньої безпеки у Львівській області ДВБ МВС України.

Призначення С.Шаранича на посаду в статусі в.о. викликало різко негативну реакцію усіх сил, що мали безпосереднє відношення до проведення Революції Гідності на Закарпатті. У зв’язку з цим кадровим рішенням споруду УМВС пікетував закарпатський АвтоМайдан. Вимога відставки С.Шаранича увійшла до резолюції віче ужгородського ЄвроМайдану. Свій негативний висновок по зазначеній кандидатурі оприлюднив Громадський люстрацій ний комітет Закарпаття. За підсумками громадських слухань в рамках оголошеного А.Аваковим конкурсу на посаду начальника УМВС України в Закарпатській області громада Закарпаття, представлена силами, що брали участь в Революції Гідності, висловила підтримку іншому кандидатові.

15 липня 2014р.

Теги: Медведчук, Зброя, Ведмежа діброва, Шаранич

Коментарі

верховинець 2014-07-18 / 01:17:20
а куратором цих терористів Медведчука являється Мирослав Щербей друг,і сусід його по дачі в Ждленієвому разом із Братом ігорем головою Держлізгоспу .Мирослав Щербей дає всю техніку МНСа їм квадрики,джипи л200,і газ 66 ! І каже ож скоро Його Сусід буде великим чоловіком а ун стане Губернаторм Закарпаття

запитую 2014-07-15 / 23:31:39
Лю-ди-и-и-и!!! Ну має ж колись настати кінець цьому ментовському беспределу на Закарпатті?!

НОВИНИ: Кримінал

22:50
У жителя Буштина під час обшуку вилучили майже 1кг марихуани
22:47
Мешканцеві Родниківки на Мукачівщині, який підпалив будинок дружини через образу, присудили більше 5 років тюрми
15:50
Справу учасників "смертельної" масової бійки у Підвиноградові скеровано до суду
14:01
В Ужгороді водій, зупинений патрульними, швидко купив і хильнув алкоголь, аби приховати "п'яне" водіння
20:56
/ 3
У Берегові злочинна група відбирала майно в самотніх осіб літнього віку
20:31
На під'їзді до кордону затримали чотирьох чоловіків, що планували нелегально потрапити до Румунії, та двох закарпатців-переправників
15:57
На кордоні з Угорщиною у китайському вантажі виявили "зайві" електроскутери
21:52
/ 2
Через тайник з сигаретами житель Підвиноградова позбувся в ПП "Дякове" свого "Пежо"
11:15
/ 1
На Закарпатті викрили підприємця з Харкова, який хотів вивезти пшеницю в ЄС без ліцензування
22:49
На обʼїзній Мукачева патрульні зупинили водія, у 12 разів п'янішого від дозволеного
19:05
За вбивство жінки в центрі Берегова місцевому мешканцю "світять" 15 років тюрми
18:53
/ 2
На Закарпатті взяли під варту без права на заставу 10 учасників наркоугруповання
23:08
На Закарпатті 26-річний псевдоволонтер з Тернопільщини, що прямував до угорщини, намагався відкупитися в прикордонників за €1600
19:37
На Закарпатті затримали 2-х підлітків-провідників і 4-х "ухилянтів" з ґумовими човнами
17:54
/ 2
У ПП "Лужанка" берегівець втік від прикордонників і попросив прихистку в угорщині
10:48
/ 1
На Мукачівщині затримали 19-річного підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної дівчинки
14:57
На Тячівщині затримали переправника з Рівненщини з "ухилянтом" із Хмельниччини
22:39
/ 5
Апеляційний суд скасував виправдання суддею Софілканич упійманого на хабарі голови Воловецької ОТГ Попелича
21:38
/ 3
Ужгородку, немовля якої померло від переохолодження викинутим в пакеті на вулицю, засудили на 2 роки "умовно"
19:32
Апеляційний суд залишив без зміни "запобіжку" шахраєві, що видурив $10,5 тис. у дружини полоненого військового
17:45
/ 12
На Закарпатті викрили ОЗУ наркоторговців, що "заробляло" на метамфетаміні мільйони
16:08
/ 1
Брата засудженого вбивці прикордонника Березенського затримали на спробі за $2300 переправити "ухилянта" до Румунії
11:58
/ 5
У закарпатки, що їхала до угорщини, на кордоні вилучили нагрудний знак, медальйон Австро-Угорської імперії та інші раритетні предмети
10:56
/ 12
Ужгородець вдома задушив 23-річну дівчину з Київщини, з якою познайомився в Інтернеті
21:07
Закарпатські переправники за $5000 проклали "ухилянтам" в онлайн-карті маршрут до Словаччини
» Всі новини