Ужгородська "Говерла" опинилася перед загрозою розпаду - команду покинули 75% футболістів

Крик душі В'ячеслава Грозного, який сказав все, що думає про футбол в Ужгороді, журналістів, вболівальників і звернувся до Вадима Новинського

Ужгородська "Говерла" опинилася перед загрозою розпаду -  команду покинули 75% футболістів

"З моєї команди пішло 75% футболістів. Залишилося всього 3 людей, і то я не впевнений, що вони ще залишаться. Тому я звертаюся до всіх впливових футбольних осіб нашої країни, наприклад, до Вадима Новинського: "Було б непогано, якби Ви разом з Нестором Івановичем спонсорували "Говерлу" 50 на 50". Я бачу, що пан Новинський  дуже порядна, цікава людина, бізнесмен серйозного рівня. Допоможіть нам! Якщо сьогодні Нестор Іванович не може фінансувати "Говерлу" в повному обсязі, так давайте навпіл! Прийдіть сюди, адже це класний край, Вам тут сподобається! Нехай тимчасово не можна грати в Севастополі, так приїжджайте до нас, я особисто готовий зустрітися з паном Новинським! Повірте, що після нашої зустрічі Ви будете фінансувати "Говерлу", адже це ж цікаво. Для Вас, як для багатої персони, це копійки, так чому б не допомогти закарпатському футболу? Та Вас потім на руках будуть носити! 

У мене немає іншої можливості сказати про це, тому звертаюся через Ваше видання: "Допоможіть! Повірте, ми Вас не підведемо! Ви разом з Нестором Івановичем можете зробити великі справи, з часом ми в єврокубки потрапимо, тільки підтримайте нас на цьому етапі, нам сьогодні підтримка потрібна! Якщо чесно, просто руки опускаються, коли таке відбувається... Закарпаття має мати команду! Допоможіть нам, будь ласка!

Деякі журналісти по телевізору розповідають, що у нас 40 футболістів, велика текучка, єврокубковий бюджет... Ви б послухали наших футболістів, що вони говорять про тих журналістів! Я ні в якому разі не засуджую цих футболістів, адже вони грали в минулому чемпіонаті і навіть перевиконали своє завдання, тому що грали дуже пристойно. Я вдячний їм і бажаю удачі в нових клубах, треба завжди бути коректним. 

У нас немає сьогодні тих фінансів, які необхідні клубу УПЛ, тому до нас не йдуть футболісти. Наш роботодавець Нестор Іванович Шуфрич не приховує, що так, ми винні за тривалий час і збираємося закрити половину до 20 липня і потрібно зменшувати бюджет в 2 рази. Так, реальність така, я з ним розмовляв. Мені дуже важливо, щоб ви написали: "Тільки один Нестор Шуфрич дає гроші на професійний футбол в Закарпатській області". Чому інші не дають? Ви думаєте, немає багатих людей в нашому регіоні? Є, але ніхто не дає грошей! На нас ходять менше вболівальників, ніж на матчі внутрішнього чемпіонату Закарпаття. Чому? Тому що вони говорять, що це не наша команда грає, а це команда Шуфрича. Це неправильний підхід! Тому немає футболу на Закарпатті останнім часом. Молоді футболісти десятиліттями вивозилися звідси і були продані різними людьми! 

Зараз читачі скажуть: "Та що там Грозний розповідає і т.д.", але вони не розуміють всієї ситуації. Мені неприємно на це дивитися, тому, якщо є можливість, заблокуйте, будь ласка, коментарі до цієї статті, щоб вони нічого такого не писали. Я кажу чесно: "Ми кинули клич з усієї України, щоб знайти здатних талановитих гравців за невеликі зарплати". Вже десь два десятки хлопців ми переглянули, з деякими хотіли б продовжити співпрацю далі. Я сподіваюся, що ряд деяких клубів, у яких перебір гравців, допоможуть нам з футболістами. Чому вони будуть це робити? Тому що у нас гравці ростуть! Буяльський та Люлька виросли, Шарпар став краще грати... Всі, хто прийшов сюди грати, не просто гроші отримувати, а саме грати, ті всі виросли, всі без винятку! Так, я не можу попросити гравців у "Дніпра", вони віддають їх "Волині" і "Карпатам", це їх право, але є "Динамо", "Шахтар", "Металіст", "Чорноморець", "Ворскла"... Ми візьмемо невідомих гравців, що мають якості, нічого страшного. 

 Чи не буде з "Говерлою" такий же історії, як з "Кривбасом" або "Арсеналом"? 

 Не буде! Такої історії не буде, "Говерла" гратиме, але знаєте, якщо забрати 75% футболістів у "Динамо", "Шахтаря", "Дніпра", уявіть, що з ними станеться. От сьогодні велика проблема для Бразилії, що Неймар і Тіаго Сілва не гратиме, так це 2 гравця! А у мене 75% гравців, практично вся середня лінія пішла - Ле Таллек, Балафас, Кочіш, Буяльський, Лисицький, Орос, Нікулае і ще ряд гравців. Акакпо ще не приїхав навіть! І ким тепер грати? Ким, скажіть, будь ласка?! Але ми не панікуємо, будуть молоді хлопці грати, нічого страшного не трапиться. З розумінням ми ставимося до слів, які говорить власник, що треба грати тими футболістами, які у нас є.

Володимир Шилов, Футболфанс

 

09 липня 2014р.

Теги: Грозний, Говерла

Коментарі

Закарпатець 2014-07-09 / 21:43:53
Сисе усє буде добре набереме своих гравцю і будеме вугравати усі матчі.

Генек 2014-07-09 / 19:30:28
ги

миша 2014-07-09 / 19:13:12
я уважно прочитав ваш так называемый крик души и хочу сказать пан грозный никаких больших вершин в своей карере не достиг на щот игроков что неприехали так вы посмотрите на рейтинг футболистов вы ж сами ево и создали вот вам и результат кроме буяльского остальные все трактористы я закарпатец и всегда буду рад видеть наших футболистов ене румынов и какихто нанайцев я за закарпатский футбол пусть и слабый но свой

Українець 2014-07-09 / 15:25:31
Шо, у шуфрича бабло закінчується?
А про те, що залищають без футбола...Та хіба наші пльонтаки показували футбол. "Я на вас удивляюсь"

одессит 2014-07-09 / 13:30:20
всё это ужасно... нас, болельщиков, лишают футбола - зрелища... осталось лишить хлеба и кирдык

НОВИНИ: Спорт

13:28
/ 2
Відбулися матчі 1 туру вищої ліги чемпіонату Закарпаття з футболу
10:33
На Ужгородщині затримали наркоторговців
20:27
Кіберполіція заблокувала Telegram-канал, що лякав терактами в школах Мукачева
12:46
Закарпатці повернулися з нагородами з чемпіонату України з пауерліфтингу
20:42
В Ужгороді відбувся турнір пам'яті полеглого захисника Данила Богуславського
10:38
/ 6
Зимова першість Закарпаття з футболу: блокпостів біля стадіонів не буде, але й "ухилянтів" не прихищатимуть
10:28
/ 1
Стадіони у Минаї та Ужгороді допущені до УПЛ, хоча освітлення відсутнє
11:24
/ 3
5 організаторам підпільних гральних клубів на Закарпатті повідомили про підозру
20:53
/ 5
Закарпатська облрада просить УАФ дозволити й надалі проводити футбольні матчі на стадіонах "Авангард" та "Минай-Арена"
23:48
/ 4
Вартість встановлення освітлення на стадіоні "Минай Арена" сягне близько 16 млн грн
16:36
/ 1
На Закарпатті за допомогою квадрокоптера "вичислили" двох "ухилянтів"-"плавунців"
11:19
/ 9
УАФ заборонила матчі на "Минай-Арені" та "Авангарді" в Ужгороді до встановлення освітлення
23:41
Результатом благодійного забігу до Дня Святого Миколая в Ужгороді стали зібрані майже 40 тис.грн
12:41
/ 2
ФК "Минай" втратив ключових футболістів – Любеновіч
17:02
/ 1
Військовослужбовець із Закарпаття Андрій "Бродяга" Ткачук здобув "бронзу" Чемпіонату світу з бігу на 24 години
14:00
/ 3
За останні 2 дні "Минай" покинули вже 5 гравців
16:55
Закарпатський Воловець прийме Кубок України з армреслінгу
11:36
Закарпатські пауерліфтери повернулися з кубка України з медалями і навіть рекордом
15:20
Матч "Минаю" з "Динамо" в Ужгороді перенесено на весну через повітряну тривогу та відсутність освітлення на стадіоні
16:09
У Мукачеві відбулися змагання з художньої гімнастики "Мукачівська зірочка"
16:46
Мукачівці долучилися до забігу проти насильства
11:39
/ 1
Поліція розповіла про обставини зіткнення легковика, вантажівки, мікроавтобуса і велосипедиста у Вонігові на Тячівщині
10:40
/ 1
У Мукачеві сьогодні стартують чемпіонат Закарпаття та відкритий Кубок Мукачева зі змішаних єдиноборств (ММА)
21:07
Мукачівець вдало виступив на "Biegu Niepodległości" в Польщі
09:54
/ 1
9-річний хлопчик з Закарпаття встановив світовий рекорд у гирьовому спорті
» Всі новини