Закарпатка увесь день чекала обласного прокурора, але через відмову у прийомі поїхала геть ні з чим

Кричущий випадок зневажливого ставлення до українців з боку прокурорів: закарпатка Магдалина Берчені, яка упродовж 4-х років намагається повернути фактично «вкрадену» власною дочкою за посередництва приватного нотаріуса квартиру сьогодні так і не дочекалась прийому обласного прокурора Олега Сидорчука, просидівши зранку і до самого вечора у прокуратурі.

Закарпатка увесь день чекала обласного прокурора, але через відмову у прийомі поїхала геть ні з чим

Про жахливу історію обману дочкою рідної матері Закарпаття онлайн писало влітку минулого року. Нагадаємо: тоді йшлося про те, як закарпатка Магдалина Берчені, повернувшись додому зі США, виявила, що квартиру, в якій залишила дочку з її родиною, та продала, виселивши матір на вулицю. На сьогодні у цій справі відбулось вже 13 судових засідань, за наслідками останнього з них матеріали двох справ – в одній згадується приватний нотаріус, в іншій фігурує власне дочка пані Магдалини Наталя – було постановлено об’єднати в одну.

Як розповіла сьогодні телефоном пані Магдалина, минулого тижня вона у згаданій справі навідалась до заступника обласного прокурора Андрія Бакая. Той, посилаючись на розподіл підзвітності, направив Магдалину Берчені до Ужгородського міжрайонного прокурора Олександра Андришина. Він, у свою чергу, знов "завернув" пані Магдалину до Андрія Бакая – мовляв, хід справі був даний ще за підписом нинішнього заступника обласного прокурора, то нехай він з нею і розбирається.

Сьогодні ж Магдалина Берчені, зважаючи на ігнорування з боку вищезгаданих прокурорів, подалась на прийом до прокурора області Олега Сидорчука. Натомість, отримала відповідь від працівниці прокуратури Катерини Бровді, що Олег Сидорчук її не прийме, з якої причини – жінка не пояснила.

У відчаї, просидівши в прокуратурі пів дня, Магдалина Берчені передзвонила в редакцію Закарпаття онлайн. Працівник видання, своєю чергою, зв’язався із приймальнею обласного прокурора, де журналіста було повідомлено: Олег Сидорчук наразі проводить координаційну нараду, а про візитерів, які прийшли до нього на прийом, нічого не знає. Пізніше у приймальні уточнили: прокурору відповідальні нічого не доповідали про очікування Магдалини Берчені, бо вона начебто «справу роздула». На зауваження, що до цього жінка вже встигла побувати у Андрія Бакая та Олександра Андришина, і є громадянкою України, котра має право на прийом у обласного прокурора, у приймальні чітко і вичерпно відреагувати не змогли.

Сьогодні, переживаючи, що не встигне на поїзд і не зможе повернутись додому, Магдалина Берчені поїхала з прокуратури ні з чим. Прочекавши на Олега Сидорчука з самого ранку, дзвонила навіть і на "гарячу лінію" Генпрокуратури. За тиждень, повідомила, знову приїде в Ужгород, адже вже четвертий рік поспіль не може добитись справедливості у справі про таємний продаж та виселення її з власної квартири без її ж відома. 

 

Тетяна Кашуба, Закарпаття онлайн 

10 квітня 2014р.

Теги: обласний прокурор, прийом, відмова

Коментарі

Марія адвокат 2014-04-19 / 21:15:04
Прокурор Сидорчук по Закону не мав права відмовити жінці у прийомі. Це просто у прокурора манія така так до людей відноситись. І це вже не перший випадок відмови прокурором Сидорчуком у прийомі громадян. Він навіть не знає коли у нього прийомний день. Генеральному прокурору Махніцькому слід знати кого він до нас відправив і чим займається прокурор області. Я вважаю що цьому прокурору як і попередньому Корбаню народ повинен негайно дати принципову оцінку. Дякую що читаєте коментарі і залишає те свої відгуки. А по прокурору Сидорчуку необхідно негайно робити висновки.

Дредду 2014-04-11 / 05:16:11
Прокурори такі срані, на яких ти заслуговуєш. Вони з того самого суспільства. Правда, всі чомусь бажають, як тільки мають мінімальну змогу, щоб іх діти, працювали у сраній прокуратурі. Парадокс якийсь. А ця жінка не мала права на прийом, бо не було відмовлено у іі вимогах на попередньому прийомі. Є певний порядок і прокурор області не може приймати усіх підряд, особливо весною, коли загострюється у декого шизофренія. І це не цинізм - це факт. Зараз відсотків 80 саме таких на прийомах, бо нормальна людина не може роками на щось скаржитися. А такі люди є просто енергетичними вампірами. Після півгодинного спілкування з ними стаєш як вижатий лимон. Ті самі "срані" прокурори теж є людьми, а не роботами, хоча серед них є дійсно срані, як і серед нас усіх.

Суддя Дредд 2014-04-11 / 00:40:10
Срані прокурори, лишіться жінки і перестаньте діставати її своїми анонімними коментарями! ВОНА МАЛА ПРАВО НА ПРИЙОМ, ЗАПИСАВШИСЬ НА НЬОГО. І цього достатньо. А ви налажали, не повідомили про це Сидорчука, жінка через вас цілий день просиділа в прокуратурі, а тепер ще й паскудите тут на неї. Паскудотники!!!

Правда 2014-04-11 / 00:13:37
Жінку шкода,питань немає. Але що вона хоче від прокуратури ? Справа по дочці в суді, там прокурор підтримує обвинувачення, а рішення приймає суддя. Ніяка прокуратура квартиру цій жінці не купить, так само як і ви, шановні !!! А стосовно виховання дочки, то дуже правильно написано. Якби нормально виховувала, у християнському дусі, то дочка ніколи би так з матір"ю не поступила. А тепер робити "крайніми" усіх, крім себе, не зовсім справедливо.

знаючий 2014-04-10 / 23:39:24
Цій жінці нема де жити . А ти куксо не тренди всяку дурню. ти сам на мозок притерпілий

Майдан 2014-04-10 / 22:47:45
Революція гідності відбулась для того щоб негідники продовжували знущатись над людьми, невже корупціонерів у прокуратурі нема ким замінити?

Таня 2014-04-10 / 20:45:51
Люди, що з вами сталось? Чи ви вже давно і безнадійно не люди? Радите дочку виховувати... Гнати в шию... Могили згадуєте. Хай би такі ваші слова небеса не чули, бо ж все повертають сторицею

Ігор 2014-04-10 / 20:44:50
А вона із США до Бакая та Андришина мала із доларами прийти, а так просто хто її слухати буде, наївна людина приїхала в Україну

Кукс 2014-04-10 / 20:42:29
Магдолина Берчені напевно хоче забрати свою квартиру з собою в могилу, а доньку на вулицю. Пани прокурори женіть цю "претерпілу" в шию, а самі займіться корупціонерами!

горец 2014-04-10 / 19:30:57
Рідкисне прізвище у працівниці прокуратури Катерини, її чоловік або родич часом не торгує зерном з китайцями ?

Нік 2014-04-10 / 19:28:15
А шо вона хоче в того прокурора ? Квартиру певне

Дивно 2014-04-10 / 19:20:26
До чого тут обласний прокурор, якщо справа в суді ? Якраз прокуратура справу і направила до суду. Хай би краще свою дочку виховувала у свій час, ніж тепер когось робити винним.

НОВИНИ: Соціо

23:58
/ 2
ВАКС закрив справу проти "закарпатського" ексголови Рахункової палати Пацкана, визнавши його невинуватим
22:10
/ 7
Громада ПЦУ у селі Присліп на Міжгірщині після 5 років протидії МП увійшла до свого храму
11:40
27 квітня в центрі Ужгорода можна буде безкоштовно тестувати інфекційні хвороби, вакцинуватися та виміряти тиск
11:21
/ 1
Мукачево виділило 12,4 млн на безпілотники для двох бригад ЗСУ
10:53
В Ужгороді заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Сергій Деркач поспілкувався із міжнародними перевізниками
18:05
Учителі Закарпаття проходять сертифікацію: експерти з усієї України оцінюють їхню майстерність
15:19
Мешканці Чабанівки на Ужгородщині можуть залишитися без води через глиняний кар'єр "Голден тайлу" харківського депутата
11:22
/ 1
Підтверджено загибель Михайла Бадиди з Демечів на Ужгородщині, який понад рік вважався зниклим безвісти
22:39
/ 2
На Запоріжжі поліг Петро Ганич з Кам'яниці Оноківської громади
22:00
/ 4
Командир "Граду" з позивним "Ісус"
17:33
/ 6
У Лютій Костринської громади згоріли будинок і трактор
11:12
/ 2
Чехія допоможе звести реабілітаційний центр в Ужгороді
22:04
Протягом минулого тижня в Ужгороді народилося 53 малюків, у Мукачеві – 34
12:40
/ 1
У 9 закладах Закарпаття можна отримати безкоштовну медичну допомогу при інсульті
11:25
/ 19
В Ужгороді сквер міської лікарні реконструюють і облаштують за 40 млн грантових гривень
17:48
На Закарпатті у березні 2024 року порівняно з груднем 2023 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
17:12
Цьогоріч у березні на Закарпатті ціни зросли на 0,7%
11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
/ 2
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
» Всі новини