Громадський люстраційний комітет Закарпаття просить надсилати інформацію по Шараничу

У понеділок, 24 березня 2014 року, відбудеться засідання Громадського люстраційного комітету Закарпаття з приводу новопризначеного виконуючим обов'язки голови УМВС України в Закарпатській області Сергія Шаранича.

Громадський люстраційний комітет Закарпаття просить надсилати інформацію по Шараничу

Усіх небайдужих просять надсилати інформацію стосовно попередньої професійної діяльності пана Шаранича на електронну адресу lustration2014@gmail.com .

Сам Громадський люстраційний комітет Закарпаття змінив свого керівника. Замість Василя Маняка ним став Віталій Лазаренко – голова «Самооборони Ужгорода». Як повідовив він сьогодні під час віче на Театральній площі, зміни надалі стосуватимуться не тільки керівництва, а й складу люстраційного комітету. 

Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн,  відразу після призначення громадськість згадала, що С.Шаранич відомий як фігурант сумнозвісних мукачівських виборів. Зокрема, саме С.Шаранич відкликав із приміщення Мукачівської ратуші бійців спецпідрозділу «Сокіл» за кілька годин до того, як туди увірвалися бандити і викрали виборчі бюлетені (з цього приводу його допитувала Генпрокуратура).

У суботу, 23 березня, головний офіс міліції Закарпаття блокував АвтоМайдан, який у такий спосіб протестував проти цього призначення.

Учора ж, у вихідний день, С.Шараничу організували форс-мажорне представлення в УМВС України в Закарпатській області.

Сам С.Шаранич вже у понеділок так само в екстреному порядку зустрінеться з журналістами.

Раніше Громадський люстраційний комітет Закарпаття вже дав негативну харастеристику попереднику С.Шаранича на посаді в.о. начальника УМВС України в Закарпатській області Василеві Турдаю. Після того, як проти цієї кандидатури масово виступила громадськість Закарпаття і "Правий сектор" Закарпаття, він змушений був написати заяву про відставку.

23 березня 2014р.

Теги: Шаранич, люстрація

Коментарі

Берча Саша 2014-03-26 / 15:27:18
Я точно знаю що у 1999 року Гичка М. *Жаба* робив у Хустському УБОЗі, будучи у слідчій групі по вимаганню коштів злочинцями отримав у злодіїв 10 тис.дол.США, за що в подальшому украв у слідчого паспорт та передав його бандиту, після чого відносно нього була порушена кримінальна справа, але так як він обіцяв дати покази на тодішнього начальника Варцабу В. що саме ці кошти передав йому, кримінальну справу за сприянням останього було закрито. Тікаючи від слідчого на автомобілі Жаба в м.Хуст чуть не позбивав чесний наруд, та перебував у розшуці.

читач. 2014-03-24 / 10:17:03
А в мене питання до того-ж люстраційного комітету.... я хочу почути відповідь по питанню шановний комітет,хто вас уповноважив бути членами люстраційного комітету??? судячи по членам Берегівського люстраційного комітету Ви самі себе призначаєте,хоча і у деяких Вас також не все впорядку з минулим,мене цыкавить як в обласний люстрацыйний комытет попав наариклад Семененко,далі він по області тягне таких як він сам,яка тоді може до вас бути довіра,Вас спочатку потрібно люстровати.

Інсайдер 2014-03-24 / 09:12:01
Перед тим як я надам інформацію про ту чи іншу особу, я хочу бачити Членів (списки) люстраційного комітету, тобто кому я надаю таку інформацію!

Мусорок 2014-03-24 / 07:23:17
Які матеріали ще хлопці треба? Позвоніть в Львів колишньому начальнику УМВС Львівщини Рудяку який клопотав і має матеріали зоб цього корупціонера Шаранича який очолював внутрішшню безпеку міліціі брав хабарі і кришував всю контробанду кордонів і носив гроші в Київ для синка Янека( він співласник Богольвара в Середньому)

з міжгіря 2014-03-23 / 21:37:30
Тепер всі мають можливість побачити наскільки серйозно відносяться виродки корупціонери до люстраційного комітету з попередніх коментарів, я не захищаю якихось там семененків і навіть припускаю що інформація про цю особу навіть може бути правдивою, а чітко бачу загрозу корупції від цього комітету, і яскравий доказ цому "люстрація" Лунченкових холуїв системників - Турдая та Кайла, рідкісних недолугих аморальних потвор.

петро 2014-03-23 / 20:13:26
слухайте читайте и делайте выводы

Берегово 2014-03-23 / 19:36:11
А що нашого бандітика ще не виключили з благородної організації? Тоді шукайте собі інформацію самі і не смішіть людей. хренові люстратори з такими бандітами у складі.

Богдан 2014-03-23 / 19:07:18
Поки що то фількіна грамота,але робити щось треба.Закону про люстрацію не буде ніколи.

до нового керівника люстраційного комітету 2014-03-23 / 18:11:26
щоб люстраційний комітет області користувався авторитетом і довірою серед краян треба негайно виключити із його списку ігоря семененко. ця особа своєю присутністю у членах комітету тільки паклюжить його високе звання. По-перше: серед берегівчан авторитету ніякого. По-друге: в армії не служив жодного дня,бо батько у той час був керівником військкомату. по-третє: його рекомендувала до цього складу спілка афганців.а в честь чого? афганістан цьому типу хіба що снився. і останнє.цей,так-би мовити бравий синочок в період президентських виборів 2010 року разом із своїм батьком особисто агітували виборців голосувати за бандюковича,а після його перемоги "обмивали" свої "досягнення" спільно з іншими прибічниками зека,в одному із ресторанних комплексів берегова.ігорьок і надалі залишився головою берегівського міського осередку сдпу(о).ось і виникає запитання: чи може він після цього входити до складу люстраційного комітету,тим паче - обласного та здійснювати люстрацію більш порядних і чесних за нього осіб? люди добрі.майте якусь совість та побійтеся бога.

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 18
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини