Пащенко: Тимошенко не розуміє, в яку країну повернулася

Більша частина свідомої і активної України, збуреної спершу подіями на Майдані, а тепер - російською окупацією Криму та загрозою агресії на "материкову" Україну, сидить зараз біля екранів телевізорів, спостерігаючи за спробою політичної реанімації Юлії Тимошенко через "Шустер live". Перша реакція - запис політолога Віктора Пащенка на його сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

Пащенко: Тимошенко не розуміє, в яку країну повернулася

"Слухаю Тимошенко. Чую її вже більше 18 років і знаю про її цинічний артистизм. Але справді розумна. Наскільки відчуває настрої і підігрує їм (Наприклад посилання на Макаревича-Ахеджакову). Шукаю відповіді-аналогії. І найкраща напрошується - Сталін-Гітлер. Можна стібатися над над Гітлером (Путіном), одночасно підписуючи підготовлені таємні угоди Молотова-Рібентропа (Тимошенко- Путіна). Можна навіть розпочати війну з метою зміцнення особистої влади. Але, справді, Тимошенко не розуміє в яку країну повернулася і, головне, не розуміє, що її політична сила, тобто корупційні (особисті) зв'язки вже не відіграватимуть ключову роль. Вона все ще сподівається, що СЛОВОБЛУДДЯ зможе замінити ІНФОРМАЦІЮ", - констатує В.Пащенко.

21 березня 2014р.

Теги: Тимошенко, Путін, Сталін

Коментарі

Ферко 2014-03-22 / 20:12:26
Жидо-америкоси прекрасно розуміють, що український народ не сприймає, приведених ними до влади "помаранчевих", тому вашингтонський обком робить ставку на свою нову креатуру у вигляді некорумпованого і пухнастого "Правого сектору". Все як в 1917р. Лютнева революція з її лібералами розклали державу і розчистили шлях до влади для "конкретних смотрящих" ФРС Троцького-Леніна. Колись були революційні матроси, ниніє "Правий сектор". Паралелі напрошуються. Чи не так, п. Пащенко? Кол

Вибори 2014-03-22 / 14:03:53
Підтримую виборця!

виборець 2014-03-22 / 11:51:15

Пане Пащенко, я не прихильник БЮТ-у, але можна би було до кінця повірити у щирість Ваших слів щодо Ю.Тимошенко, якби Ви її хоч раз публічно поставили в один ряд з В.Ющенком, П.Порошенком та В.Балогою, які не менш причетні до провалу Майдану 2005 року, відновленню корупційних схем та приходу до влади В.Януковича.

Більше того, П.Порошенко та В.Балога пішли на зговір з В.Януковичем та пропрацювали в уряді М.Азарова, за який Ви у той час завзято агітували та називали «проєвропейським» та «урядом реформ».
А Ю. Тимошенко В.Янукович чомусь закрив у тюрму, не зважаючи ні на які ПриБЮТи та захист В.Путіна…

Ви сьогодні не хочете вибачитись перед свідомою громадою за ті дифірамби, які Ви колись співали майбутнім вбивцям Євромайдану з цього «реформаторського уряду» на чолі з В.Януковичем ?

Я з повагою ставлюсь до сьогоднішніх В.Балоги та П.Порошенко за їх публічну підтримку Євромайдану (і не тільки на словах!) з самого початку.
Більше того, в одному з коментарів на ЗО, мене нік «Микола» назвав навіть «балогівським виборцем» за мою позицію підтримки В.Балозі, на що я відповів: так, сьогодні я б проголосував за В.І., але через люстрацію на державну посаду він не пройде.

Тому вважаю, що Ю.Тимошенко теж має право на час та дії після в’язниці, щоб, можливо, сьогодні виправитись, як П.Порошенко та В.Балога.

А Майданів, пане Вікторе, на мою приватну думку, на наш час ще вистачить.
І явно, що вже не раз на 10 років.
Тому що у держави Україна попереду ще довгий час на шляху від 90% корупції до хоча 5 % за світовими стандартами.

rКомент__________________________ 2014-03-22 / 02:13:50
======================================
но самое главное - что выпустили на свободу Тимошенко-Григян, поставили комендатом Киева ещё одного армянского жыда Авакова-Авакяна и назвачили вообще отвратительного жыда Турчинова Диктатором Украины с неограничными полномочиям вручив ему и Законодательную и Исполнительную власть и заодно сделав его Гламвнокомандующим армии и флота!
Ну вот ещё одно доказательство , что грволюцию не только американское посольство сделало, - это ещё Нуланд сказала, и сумму назвала, - но и назначило пальцем правительство Украины! заметьте, что Кличко и Тягнибок не выдержали собеседование в Вашингтоне! Они бортануты! Зато мы теперь знаем кто вытащил на свет божий до того неизвестного Жыдохазара Турчинова .....Он 22 февраля 2014 года избран Председателем Верховной рады Украины. За его назначение проголосовало 288 депутатов. Одним из первых это избрание приветствовал посол США в Украине Джеффри Пайетт. С 23 февраля 2014 года по постановлению Верховной рады Украины исполняет обязанности президента Украины. С 26 февраля 2014 года - главнокомандующий Вооружёнными силами Украины".

То есть протеже американского посла жыдофашист Турчинов стал 22 февраля Председателем Рады, со следующего дня с 23 февраля он Президент Украины, а с 26 числа он ещё и Главком! - Абсолютный Диктатор Украины. Но это тот Абсолютный диктатор, - который надо Абсолютный Диктор! Его назначил американский посол Пятт!

Юлия Тимошенко переговорила по телефону с еврокомиссаром по расширению и политике безопасности Штефаном Фюле, сенаторами США Джоном Маккейном, Ричардом Дурбином и Крисом Мерфи. Фюле поздравил Тимошенко с освобождением и подчеркнул, что ее возвращение в большую политику поможет Украине встать на демократический путь.(В смысле стать колонией США.) А что касается американских сенаторов, то они в первую очередь отметили, что возвращение Тимошенко должно улучшить экономическую обстановку в стране". :

======================================

В Киев (самбат) ... 2014-03-22 / 01:41:02
увы... ставка делается именно на госпожу Тимошенко (Григян ) ... и ее ключевые фигуры Тур-ка-чинов - Яц-Ен-юК работают на это ... хотя звучит все банально до простоты....
а мнения изменившихся простых людей (толпы) не интерисует особо закулису.... часть переведут в нацгвардию , часть по домам...
вобщем ждите 25 мая ... если не перенесут выборы... хотя вряд ли ...и увидите очередное шоу .... Григян в президенты Тимошенко рулз и доллар руллз ......А ля Самбат (КИЕФФ ) дер Хабад Днепропетровск - Коломойский юбер аллес , хазария каганат .... шалом алейхем ! доллар зиг хайль !

Киев 2014-03-22 / 01:09:25
Сейчас слесарь разбирается в геополитике.Страна изменилась.она едина в том.что Юля в прошлом.Она не есть президент.майдан снесет.Не дури людей.

Киев 2014-03-22 / 00:44:46
зря удалили.Юля как и Путин хочет войти в историю.

Да да да ...ужж ! 2014-03-22 / 00:43:50
ЧТО БЫ ВЫ НЕ ГОВОРИЛИ и хотели А ЖИДОХАЗАРСКАЯ ЗАКУЛИСА УЖЕ ОПРЕДЕЛИЛАСЬ И ЮЛЯ- Григян Тимошенко - БУДЕТ ПРЕЗИДЕНТОМ УРКАИНЫ - ХАЗАРИИ ....

А ОСТАНОВИТЬ КАК ЕЕ Я НЕ ЗНАЮ, ЗА НЕЙ СИЛА МЕЖДУНАРОДНОГО ЕВРЕЙСКОГО ИНТЕРНАЦИОНАЛА - ЕВРОНАЛА... ДЕНЬГИ-ДЕНЬГИ-ДЕНЬГИ....
ЛИДЕРА ПОКРУЧЕ ЭТОЙ СТЕРВЫ С КОСОЙ ПРОСТО НЕТУ В УКРАИНЕ НА СЕГОДНЯ УВЫ....
НАРОД и комисси выборные КУПЯТ НА ВЫБОРАХ ЕЛЕМЕНТАРНО- У СПОНСОРОВ ДЕНЕГ ДОСТАТОЧНО -
КОЛОМОЙСКИЙ И КО РУЛИТ ...

НАДО БЫТЬ РЕАЛИСТАМИ господа 2014-03-22 / 00:38:55
НАДО БЫТЬ РЕАЛИСТАМИ КАК ГОВОРИЛ КОГДА-ТО ГОРБАЧЕВ... хотя сам им не был за что и поплатился своей должностью....
======================================================
выборы оплатятся жидохазарским евреоналом - кого нужно того и купят .... денег у них много .... и и Юлю протолкнут в президенты .... вот увидите....
мне жалко народ который боролся за лучшую жизнь....
но до 25 мая майдана не будет - его распустят -часть в Нацгвардию а остальных по домам....
вычто не видите что к этому идет.... очнитесь и снимите розовые очки которые вам одели жидохазары....не будьте ниывными...
все продается и покупается и имеет свою цену ...и выборы президента тоже ....

ось так 2014-03-22 / 00:14:18
А розумні розуміють, що цифра - намальована, і, до того ж, зовсім не відображає рейтинг Юлі, бо і питання звучало просто "Чи варто їй брати участь у виборах". А от задати студії питання "Чи будете ви голосувати за Ю.Тимошенко" маніпулятори не наважилися... :)

ось так 2014-03-22 / 00:11:27
Заради отої прикінцевої цифри і було закуплене все шоу. Всі хто повівся - лохи... :)

точно 2014-03-22 / 00:07:16
Бачили прикінцеве голосування? Ото і є результат на виборах, 53%. Навіть без другого туру. Так що всім пора би підходи шукати.
Про Лещенка цікавий факт. Почитаєм-полюбопитствуєм, як буде викручуватися головний облічітєль.

Стадо баранов имеет неотъемлемое право выбирать себе вожака! Таково мнение пастуха. далее http:/ 2014-03-22 / 00:03:04
.....
http://baloven.info/stati/menaxem-shneerson-nashi-plany-otnositelno-slavyan/

кстати ... 2014-03-22 / 00:01:32
Тягнибок спонсируемый жидом Коломойским уже вроде как бы не будет идти в президенты .... Кролик тоже не будет -его снова сделают премьер министром. а вот Кличко удивлен, что жидоолигархи его не собираются толкать в президенты...
так что а-ля ЮЛЯ в ПРЕЗИДЕНТЫ Уркаины -Хазарии - скоро увидите уже эту всю кампанию в мае..... ждите женщину с косой ...все по планам ХАБАДА из Днепропетровска .. ребе Шнеерсона ... и его спонсоров Коломойский и ко .... юбер аллес
хазария на подходе

БАМчик 2014-03-22 / 00:01:24
в хлопців на Майдані не "жиди" стріляли....

Лирик 2014-03-21 / 23:52:43
Юля не катит.Ждем других предложений

Хазария идет ... мошиахи рулят -ЮЛЯ Президент Хазарии ! 2014-03-21 / 23:50:12
новая Хазария на подходе как говаривал Ребе Шнеерсон из Хабада, духовной столицей которого есть Днепропетровск а спонсором Коломойский и ко.....

Странник 2014-03-21 / 23:43:00
Не думаю что украинцы и на этот раз попадутся на удочку Юльли-Пульки которая стеляет и попадает прямо в яблочко слепой и политически тупой части украинцев,которые готовы продать свои голоса за пустые обещания!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

нік 2014-03-21 / 23:42:28
Тимошенко заслуговує на увагу. Вона комунікабельна і не комплексувала ні перед одним запитанням. Стала виваженіша, толерантніша і - мудріша. Знаючи про її політичні і економічні помилки в минулому і наслідки, які вона претерпіла до неї варто придивитися.

БАМчик 2014-03-21 / 23:40:38
до речі це саме я сказав вчора Лунченку особисто.
Не підставляйте свою партію...

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини