Закарпатські депутати просять ВР призначити позачергові вибори Міжгірського селищного голови

На пленарному засіданні 18 сесія облради VI скликання депутати ухвалили звернення до Верховної Ради України щодо призначення дати проведення позачергових виборів Міжгірського селищного голови.

Закарпатські депутати просять ВР призначити позачергові вибори Міжгірського селищного голови

У документі йдеться про те, що депутати Закарпатської обласної ради VІ скликання неодноразово інформували Верховну Раду України, прокуратуру Закарпатської області про те, що посадовими особами Міжгірської селищної ради грубо порушуються вимоги Закону України «Про вибори депутатів Верховної ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів».

Понад три роки без селищного голови живе Міжгір’я – один із гірських районних центрів Закарпаття. У січні 2011 року колишній селищний голова Щур В. М. звернувся з особистою заявою про дострокове припинення повноважень селищного голови. Рішенням сесії Міжгірської селищної ради від 20 січня 2011 року № 31 виконання обов’язків селищного голови покладено на секретаря селищної ради Пішту М. Ф.

Із незрозумілих причин клопотання про призначення позачергових виборів керівництвом Міжгірської селищної ради у Верховну Раду України не надсилалось. Не було і відповідного реагування прокуратури Закарпатської області. 

То ж , враховуючи зазначене, крайові парламентарі просять призначити дату проведення позачергових виборів Міжгірського селищного голови.

Прес-служба Закарпатської облради

26 лютого 2014р.

Теги: вибори

Коментарі

***** 2014-03-06 / 18:47:39
Слава МОЛОДИМ хлопам,а банду геть.Геть диктаторство-Щуря, Олексыэнко, Пшеничного,Солодовнички........

Косма Правде до Русина 2014-02-28 / 15:00:58
Про ето надо было перед выборами ходить по домам и расказывать людям, чтобы они сделали правильный выбор, потому что процент тех, кто имеет интернет в Межгорском районе не такой уж и большой.

Правда до Русина 2014-02-28 / 09:02:59
Якщо Щур крав а то треба доказати тодІ хай вІдповІдає по закону.А хто не крав перебуваючи при владІ.ОлексІєнко за рІк керування освІтою побудувала хату,4 мащини то неповний перелІк.Бошота 2 раз на рІк в ЄмІратах та двом синам по хатІ побудував....Таких багато.Поповоду Добри та його сІмЇ Табачник пустив тих людей по свІту забрав весь бІзнес І вони ще винуватІ по вашому.Жиди нІколи нІчого доброго не роблять простим людям хІба використовують а потІм роблять винуватими.І нІколи портрет Януковича на НашІй церкви не висІв.Наша церква з полІтикою немає НІЧОГО!!!!!!!!!

Аскет 2014-02-27 / 21:26:56
до русина
справжнім попом в найгршому розумінні вказався у міжгірї мандзюк. не розумію як така людина після такої поведінки агресивної антилюдської може взагалі людям в очі дивити а не тощо проповіді читати про християнські цінності

Русин (правді) 2014-02-27 / 21:13:35
Нико тілько на міжірщині не вкрав як Щурь. Його чекат темниця разом з усіма тими,що му помагали красти ,пужали і били людей. І ниякі його жополизники, шо пишут туй коменти йому не поможут! І він не помилився в виборі партії, бувши злодійом і бандитом вибрав партію злодіїв і бандитів. І не приплітайте туй московського попа Добру в якого на двирьох церкви в 2004 годі висів портрет Януковича і якого родина обкрала Табачника-акордеониста та втікла в Грузію.

Правда 2014-02-27 / 15:45:50
Жоден з мерІв та райради стІльки не зробив для МІжгІря як Щур!!!!Помилився в виборІ партІЇ,але робив для району багато доброго!А не помиляється тІльки той хто нІчого не робить!До речІ ЄвгенІй Добра теж дуже ХОРОШИЙ господар такоЇ краси яку вІн зробив за пІдтримки громади нема в жодному районІ!МОЛОДЦІ!Народна мудрІсть каже:Яка хата такий у неЇ І господар!

Свідок 2014-02-27 / 15:26:12
Диванні опозіціонири показали ся у всій красі)))) Кроме Щуря нико нич для сього села не робив і нияких "революціонирів не видко било!

депутат 2014-02-27 / 14:56:56
треба срочно розпустити районну раду, яку обирали за 100грн.

Правда 2014-02-27 / 10:02:17
Бог нас побив!ВсІ би газдували!Але всІ звІльненІ такби мовити залишаються при владІ!НІхто їх не звІльнив,РЕГИ як газдували так І газдують далІ.Владу помІняли!ОднІ тІльки слова дІлА нІякого!Ярема як скакав з одноЇ партІї в другу так І скаче для МІжгІря незробив НІЧОГО!!!!!НІхто з високопосадовІв не покараний!ГАНЬБА!!!Щкода бІдних дІтей,яких вбили на МАЙДАНІ!!!!

бендер овиць 2014-02-26 / 22:15:28
Най бог го пібє і сих революціонерів в районі. Усі сиділи гузиць ов коло тиливізора та дивили як умирают на майдані. А типирь маску і ствол і бігают як дурики по Міжгірю...Я би ся ганьбив просто зараз з пушков ходити та сякими діями оскверняти память героїв Майдану. І ко весь час був никим нигадав би любу посаду, бо думат що буде красти. Лиш одна біда що сигінята ни розуму ни досвіду роботи не мають.

Прохожий 3 2014-02-26 / 22:06:28
Я проти всіх. Но якщо проаналізувати обстановку що була при ПР, то Правильно просят... Міжгіря буде за щуря. Най звиздят що хочут... Щур шарит роботу... Ни був би в регіонах...так як і всі начальники кожної установи, то них@я би не зробив.. Хотів робити, мусів бити з регіонами. Не був би в регіонах (як і кожен)при посаді, то копкав би каміня по улици... А так молодец, зробив дофига в районі ко що би ни казав. Народ не дурний.. роздивиться і проголосує за щуря. Ко варт робити тот буде робити при всякій владі.. А п@зді.ти ми всі варті.

СТЬОПА 2014-02-26 / 19:02:12
Міжгірці. не допустіть щуря-злодія. прошу вас. придивіт собі порядних людий, які є порядні компетенті і не пнутся никуди. бо й так красти тепер буде тяжко. та най щурьовоє бабло робит тепер на бюджет селища і району а у владу ся най і не думат пхати

Русин 2014-02-26 / 18:28:12
Братья межгорцы, если надо помощь для устранения взяточников и корупциоонеров, то на время выборов обьединяйтесь с правильными людьми с других районов, чтобы выдуть нечисть с вашего городка! Если не уйдут по хорошему, то их ждет участь Пети Симоненка!

міжгірець 2014-02-26 / 18:03:02
А ще обовязково треба переобрати стогривньову районну раду, яка себе повністю дискридитувала в лицьови народу!!!! і непустити на перевибори жодного діючого депутата!!! адже в Міжгірї вже появилося много молодих перспективних політиків, яких треба вибирати депутатами, справжніх патріотів держави

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини