Закарпатці масово вітали АвтоМайдан, що їхав "у гості" до Медведчука (ФОТО, ВІДЕО)

Загалом посмішки, схвальні сигнали автомобільних клаксонів і вітальні жести супроводжували колону авто з державною і партійною символікою практично на всьому шляху її руху до закарпатської садиби Віктора Медведчука. Але в Підполоззі та Жденієві – тобто селах, розташованих практично біля самої дачі кума Владіміра Путіна і провідника російської політики в Україні, це було особливо помітно.

Закарпатці масово вітали АвтоМайдан, що їхав "у гості" до Медведчука (ФОТО, ВІДЕО)

Селяни, ймовірно вже знаючи про акцію АвтоМайдану, масово вийшли вітати її учасників – просто привітно махаючи руками, піднятим верх великим пальцем, знаком перемоги з пальців у вигляді букви V чи винесеним вперед кулаком.  Дехто вийшов назустріч з прапорами Євросоюзу, а хтось навіть прикрасив невеличким прапором України стовп біля свого обійстя.

Загалом до «ведмежого барлогу» в лісах закарпатської Воловеччини прибуло майже півсотні легковиків та мікроавтобусів. На дорозі ця колона виглядала вражаюче і подібного Закарпаття, схоже, ще не бачило.  А тому й зустрічало автомайданівців із захопленням. Щодного випадку обурення чи просто незадоволення на всьому шляху автопробігу, що проходив під назвою «МедведЧухай із Закарпаття», не було. Хіба що під час зупинки коло будинку «губернатора» і очільника закарпатських «регіоналів» Олександра Ледиди з воріт садиби, розташованої впритул, вийшов чи то родич, чи то обслуга, і спробував сказати щось в стилі «йдіть працювати, а не займатися дурницями». Але то була особа явно заанґажована і на її буркотіння ніхто особливо не відреагував. Охоронець за воротами розташованої неподалік садиби нардепа-«регіонала» Василя Ковача, біля котрої автомайданівці також зробили «вітальну» зупинку, виявивсяв значно адекватнішим і навіть зовсім неагресивно перекинувся з пікетувальниками кількома словами.

В акції взяли участь закарпатці з різних районів, і лише біля мотелю «Наталі» до них приєдналися кілька авто галичан, що також горіли бажанням «поколядувати» одіозному політикові. По ходу долучився до колони навіть автомобіль відпочивальників з Росії, котрі в такий спосіб активно висловили свою підтримку боротьбі українців за свої свободу та європейськість та незгоду з політикою власного президента.

У часники автозабігу були готові до всього, надто – після офіційних погроз воловецької влади та фейсбуківських «страшилок» екс-бандита, а нині очільника медведчуківського антиукраїнського «Украинского выбора» на Закарпатті Івана Чубірки. Втім, погрози виявилися звичайними «понтами», натомість підтримка населення – справді вражаючою і масовою. Міліція не робила жодних перешкод, а автомайданівці не давали жодних приводів для можливих прискіпувань правоохоронців – їхали з абсолютним дотриманням усіх правил дорожнього руху і готовими до будь-яких провокацій. Крім того,багато хто озброївся відеотехнікою, було багато журналістів місцевих ЗМІ і навіть власкори «5-го каналу» та «1+1».

Уже біля воріт Медведчукової дачі, яка, виявляється, має назву «Ведмежа діброва», відбувся імпровізований мітинг. Жодних акцій вандалізму не було. Максимум, що дозволили собі окремі учасники акції – це наклеїти на ворота листівки та плакати, і «прикрасити» асфальт перед воротами авторськими надписами. Були промови, зачитування заяви АвтоМайдану з оголошенням В.Медведчуку статусу persona non grata на Закарпатті та в Україні загалом, скандування «МедведЧУХАЙ геть!» та «Банду – геть!» та символічне дарування іграшкового ведмедика як символа заборони в’їзду. Був гімн, що його проігнорували міліціонери. На завершення всі фотографувалисяна тлі в’їзду на «ворожу» територію.

У підсумку учасники першої, «медведчуківської» акції АвтоМайдану зробили акцент на тому, що у випадку спроб залякати чи репресувати учасників автопробігу відповідатимуть адекватно і зроблять нестерпним життя ініціаторів неправомірних дій.

Більше – в попередніх інформаціях Закарпаття онлайн на тему автопробігу та наступному фоторепортажі.

Старт від стадіону "Авангард" в Ужгороді

Біля будинку "губернатора" Ледиди в Барвінку

Єдиний захисник Ледиди

Біля будинку нардепа-"регіонала" Василя Ковача

Збір коло мотелю "Наталі"

Акція розпочалася з виконання гімну України

Так АвтоМайдан зустрічали в Підполоззі та Жденієві

Біля "барлогу" Медведчука

"Ведмедик" для Медведчука

Виступ одного з росіян, чиє авто приєдналося до колони АвтоМайдану

З-за воріт пікет АвтоМайдану знімало на відео недремне медведчуківське "око"

Один зі свободівців закрив йому огляд резолюцією АвтоМайдану

Кореспондент Закарпаття онлайн, якого підняли на руках двоє учасників заїзду, сфотографував обличчя "оператора"



Гімн України під воротами українофоба Медведчука

04 січня 2014р.

Теги: Медведчук, АвтоМайдан

Коментарі

НІК 2014-01-08 / 14:50:32
Активістам Євромайдану можна перейти в наступний етап - оголосити безстрокову акцію "БОЙКОТ РОСІЙСЬКИМ ТОВАРАМ"!!!!!!!!!!!! Хай народ покже ні москалям які живуть за рахунок чесних українців

Небайдужий 2014-01-08 / 12:43:30
Чи знає пан Медведчук, що взяв під своє крилишко таких подлеців як братики Щербеї - Мирко та Ігор, які вже місцевий народ достали, живуть за счет вирубаних лісів та подачок політиків, яких ніби проталкують на виборах, а тим самим піарять себе.Держлісгосп в боргах, а ЩербеЇ будують дачі та гареми. Мирко - головний кадровий менеджер в Воловецькому р-ні, за гроші устроїть вас будь-де. Дорогі верховинці , не будьте вже такими дурними!!!!

Василь із жденієва 2014-01-06 / 00:31:22
Вони скоти нас непущавуть і наших дітей ані гриби збирати ані ягоди на дітей пущавуть псів і охрану, і вшитким заправлявуть брати Щербейі Мирослав і. Ігорь! Уни там і деколи сплять на дачі у ведведчука . А ще хочу сказати що Ми уже не будеме терпіти цих києвських казлів що дітей пужавуть нам.

Петро 2014-01-05 / 23:15:35
Можливо ти, вася, десь і добрий, але страшно ТУПИЙ!

štefan 2014-01-05 / 22:08:36
Medvedčuk je gandon.Janukovyč je gandon.

Сергій 2014-01-05 / 19:36:30
...приємно був вчора здивований щодо позиції жителів ! Нам обіцяли невдоволення з боку жителів, але натомість біля кожних воріт поряд будинків нас вітали з плакптаии та симаолікою ЄС... стає зрозумілою відверта брехня місц.самоврядування щодо підтримки медвечука шляхом офіційного звернення до автомайдану.
Нам відомо що саме представляє самоврядування в нашій державі, народ ніхто непитає, тай депутатам недадуть висловити свою думку, а я впевнений що у більшості вона інша... А ті хто нанас мав там чекати... ? це взагалі інша тема, покищо про офіційне...
100% Народ підтримує!

Верховинець 2014-01-05 / 16:01:12
Дача Медведчуа, то тільки початок.
Є ще багато куди потрібно заїхати та показати їм, що ми народ!
Чекати, довго не прийдеться.
Слава Україні!

vovk 2014-01-05 / 15:35:46
VAsja Vasja... Z jakoji diry ty vylupyvsja. To ne pro tebe tam u Medvedchuka bulo napysano;- UVAHA SOBAKA!?

тлумачення... 2014-01-05 / 14:33:09
...приємно був вчора здивований щодо позиції жителів ! Нам обіцяли невдоволення з боку жителів, але натомість біля кожних воріт поряд будинків нас вітали з плакптаии та симаолікою ЄС... стає зрозумілою відверта брехня місц.самоврядування щодо підтримки медвечука шляхом офіційного звернення до автомайдану.
Нам відомо що саме представляє самоврядування в нашій державі, народ ніхто непитає, тай депутатам недадуть висловити свою думку, а я впевнений що у більшості вона інша... А ті хто нанас мав там чекати... ? це взагалі інша тема, покищо про офіційне...

Верховин 2014-01-05 / 13:50:33
Символічно: діброва - ведмежа, а на території - собаки.

Роман 2014-01-05 / 12:47:19
Іван Чубирко - медведчуківський прихвостень, депутат Мукачівської міськради, відносно пікетування дачі Медведчука на Закарпаті заявив: "ті, хто залишив на асфальті дебільну писанину, будуть злизувати її язиками" і пообіцяв зупинити "всілякий немитий зброд, інородців-криводухів та лютіших ворогів-галичан, які б хотіли нав’язувати закарпатцям свої порядки і своє світосприйняття". Також він заявив, що йому "відомі всі прізвища, марки і номери автомобілів та домашні адреси тих, хто влаштовує провокації проти В. Медведчука". P.S. Іван Чубирко м. Мукачево, вул. Верді 2 кв.12. моб. тел. 066 563 00 30
-------------
Коли ця сука каже, що йому відомі всі номери автомобілів то яке відношення мають автомобілі до написів на асфальті? Можливо цей прихвостень путина натякає на помсту? То може слід нашим правоохоронним органам відреагувати і затримати першого підозрюваного у підпалі автомобілів Євромайдану

štefan 2014-01-05 / 12:07:11
Ukrajinci na ščo čekajete, je čas Medvedčuka zlovyty i povisyty padlu maskalsku.Medvedčuk je gandon.

свідомий 2014-01-05 / 11:39:09
Треба було ще до Щербея заїхати, щоб не думав, що він цар на Воловеччині

свідомий 2014-01-05 / 11:26:10
Треба було ще до Щербея завітати.Щоб знав- хто влада, і недумав, що влада - Щербей.

До Добрый ВАСЯ 2014-01-05 / 09:43:36


Добрый ВАСЯ : засунь свою кацапську думку собі в дупу, гаразд?


Добрый ВАСЯ 2014-01-05 / 07:16:24
Вопрос первый знает ли та бабуся что за прапор у нее на шее? Второй а что у ПУТИНА там тоже дача ? И вообще пора колачи печь и колядки вспоминать а кто не знает выучить или в УКРАИНЕ отменили РОЖДЕСТВО ХРЕСТОВО ?

Місцевий 2014-01-05 / 00:03:48
Це вже набагато дієвіше, ніж просто мерзнути на майданах.
Досить грабувати нарід України всяким пройдисвітам.
Молодці!

Громадянка 2014-01-04 / 23:45:48
Молодці!Повністю підтримую ужгородку, і ,головне-
не зупинятися!

123 2014-01-04 / 23:43:00
Строїли тому Медведчуку дачу всі бюджетники Воловецького р-ну, а він би хоч дорогу нормальну зробив у то ЖДИНІЄВО, канєшно то не по європейському, краще по пострадянському-воровському я за всьо ся договорю всьо рішу, сосіда підставлю!!!

АвтоМайдан 2014-01-04 / 23:20:35
Кожного, хто застосує силу, чекає МІНІМУМ пікет під домом. МАКСИМУМ буде визначено мірою провини

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини