«Губенатор» Закарпаття владний курс підтримує, жодних звернень до уряду і Президента чекати не варто

Сьогодні, лише через майже 2 тижні, що триває в Ужгороді студентський ЄвроМайдан, голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида нарешті провів зустріч з представниками страйкового комітету і громадськими активістами, які продовжують потестні акції в Ужгороді.

«Губенатор» Закарпаття владний курс підтримує, жодних звернень до уряду і Президента чекати не варто

З відповідей «губернатора» області на запитання та пропозиції мітингарів стало зрозуміло: жодним чином провини Президента в тому, що нині відбувається в країні,  Олександр Ледида не вбачає. Крім того, голова ОДА чітко заявив: він підтримує курс Президента і Партії регіонів, який впроваджується впродовж останніх 3-х років. 

За словами Олександра Ледиди, в Україні наразі діє Конституція і ряд законів, які регламентують процеси імпічменту та відставки уряду. За відставку уряду, нагадав голова ОДА, парламент вже встиг проголосувати, голосів  за розпуск кабміну набралось недостатньо – 186, а, отже, каже «губернатор», «все зрозуміло».

«Що таке воля народу, яку ви сьогодні декларуєте? Воля народу може проявлятись на сьогодні лише двома шляхами: або через вибори, або через референдум. В інших випадках говорити про волю народу недоречно. Скільки зараз людей виходять на мітинги? Умовно – хай будуть мільйони. А яка кількість населення в країні? Понад 40 мільйонів. То що: воля мільйону – то воля народу? А думка інших 46 мільйонів – це що не воля? Я поважаю позицію молоді, але окрім тих 5, 10, 100 людей на майдани більше не виходять. Ось будуть вибори, тоді і проявлятимете свою позицію», – заявив Олександр Ледида.

Щодо свого членства у Партії регіонів та розпуску її обласного осередку, що, як одну з вимог, озвучували в своїй резолюції страйкарі, голова ОДА зазначив, що він «є членом партії, і ним залишаюсь. Ви не є членами партії, і значить, не можете вносити такі нетолерантні пропозиції». І, разом з тим, зазначив, що за 22 роки незалежності України за останні 3 роки на шляху до євроінтеграції країни зроблено більше, ніж за всі попередні 19. «Курс Президента заявлений, і ми ним чітко рухаємось»,  – відмітив Олександр Ледида. 

 

Тетяна Кашуба, Закарпаття онлайн

06 грудня 2013р.

Теги: губернатор, страйкарі, зустріч

Коментарі

ІВАН 2013-12-12 / 10:49:29
тАК,ТАК він все робить"по законам" Януковича Точно так краде,призначає своїх недолугих ставленників керівниками у органи юстиції,в освіту,медицину ,тому ми й маємо всюди дуже "кваліфікованих" директорів,які діють за тими ж "законами"...Гнати всіх!!!!!!

вуйко з полонини 2013-12-07 / 21:24:34
пока процвытаэ лем ЗОЛОТА ГОра Конюха Баранинського

Владислав, 64р. 2013-12-07 / 12:29:40
Товариш Ледіда такий же манкрут України як і януковичи, азірови, єфремови та олійники. Він розповів про Конституцію та закони, а деж ці закони були коли били дітей та людей на майдані, вичищали місце під каток чечетових та ялинку попових. Хай не розказує про покращення, бо люди скоро оскаженіють від них. Скільки закарпатців повернулося з Європи додому, бо він створив робочі місця для них? Чи змінилося фінансування дитячої освіти, чи все таки вона більшістю за рахунок батьків? Чи медицина стала безкоштовною? Чи хабарі в області припинилися? Чи вже дороги стали європейскими? Чи на кордоні все цивілізовано? Чи відкати для чиновників припинилися? Чи можливо в області щось вирішити в судах по справедливості і без грошей? Чи наші пенсіонери стали жити краще ? І після таких питань він ще каже що регіонали зробили більше всіх. І це коли головний регіонал десять місяців передвиборчого дійства казав по всім куткам:"Всіх почую, усім допоможу". Так хай Вам буде така допомога,поживіть на наші статки і з нашими правами, а ми сьогодняшні українці їм не довіряємо і вже не можемо навіть присісти в одній області з ними.

БАМчик 2013-12-06 / 23:47:04
згоден з тобою Вікі .
Привіт з МАЙДАНУ !

ні брехні 2013-12-06 / 21:21:41
Рука руку миє! Всіх запроданців треба гнати в шию, а не вступати з ними у переговори! Яке розслідування? І так ясно, що команду дали з Банкової! Не треба строїти з себе дурачків і прикриватися Конституцією і законами! Брехачі! Нормальна людина не може підтримувати таку владу! Її підтримують такі самі хабарники, вбивці, збоченці та нікчемні паразити! Слава Україні!

ГАНЬБА КОНЮХУ! 2013-12-06 / 19:41:43
Цього бичого конюха - туповатого прихвостня риггінального- давно пора гнати в шию з облдержадміністрації, задолбав уже знищенням області під данєцкіх. Ще й правнукам його будуть згадувати, що як їх негідник дідо був риггіоналом і яку біду з ними наробив для цього краю

революція 2013-12-06 / 17:52:30


ВСІ НА "ЗОЛОТУ ГОРУ"!!!


Куц 2013-12-06 / 17:29:39
Він працює за наші з вами кошти, не відпрацьовує їх (бо роботи му не видко) і ще йбуде розказувати!? Звільнити гет!

сорри 2013-12-06 / 17:15:50
Конюх він і в Африці конюх. Невже не можна нарешті зрозуміти, що йти до ньго треба не в ОДА, а на "Золоту гору"?

viki 2013-12-06 / 16:50:58
100 тис. українців,а то і більше, які зараз стоять на майдані озвучують волю,якщо не усього то принаймі більшу половину Українського народу,якщо люди не виходять на страйк то повірте мені!!!! це не через те що вони підтримують Президента і нинішній Уряд.Говорити про те що ті люди які не мітингують вони за Віктора Федоровича абсурдно.І, якщо ви люди з народу тоді на 100% маєте знати думку українців, яка не співпадає з вчинками та висловами представників партії регіоні,та влади
І чому ми всі забули про те що робив "Беркут" чому ніхто не коментує і не каже що винних потрібно покарати а не розтягувати слідство на роки,як уміє наша влада- засуджують лише тих кого вигідно. Мені як людині не зрозуміла позиція всіх тих хто зараз стоїть на захист Уряду...Ті чоловіки нелюди, вони принужують нашу націю,бо навіть якщо це була провокація -і їх відверто провокували "як кажуть зазомбовані" то вони як представники влади та силових структур зобовязані були вирішити ситуацію мирним шляхом, а не "дубінками" бити жінок та лежачих влаштовувати не рівні бої- це ганьба не тільки нашій владі але і особисто людини(якщо їх можна назвати людьми)

Генек 2013-12-06 / 16:31:20
***ав би го хворий пес!

Україно вперед! 2013-12-06 / 16:20:34
Регіонали говорять як баптисти завченими фразами і все як під кальку. Напевне їм розіслали шпаргалки, вони їх завчили і зараз говорять, як папуги.

НОВИНИ: Політика

14:39
Судитимуть 5 осіб, які організували нелегальні гральні заклади в Ужгороді
15:00
/ 12
Уряд погодив звільнення голови Ужгородської РДА Гузинця і призначення його на посаду "гуманітарного" заступника голови Закарпатської ОВА
13:55
/ 3
На Закарпатті судитимуть киянина, який в складі ОЗУ ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донеччини на 7,5 млн грн
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 2
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
» Всі новини