Янукович звільнив з посади голови Свалявської РДА Уліганинця і призначив Дрогобецького

Події відбуваються за сценарієм, який анонсувало Закарпаття онлайн.

Іван Дрогобецький
Іван Дрогобецький

Розпорядженням Президента України  № 211/2013-рп від 27 червня 2013 року УЛІГАНИНЦЯ Георгія Петровича звільнено з посади голови Свалявської районної державної адміністрації Закарпатської області.

Натомість розпорядженням № 232/2013-рп на цю посаду призначено ДРОГОБЕЦЬКОГО Івана Івановича.

Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн, 14 травня трьох голів РДА, серед яких і Г.Уліганинець, змусили написали заяви на звільнення. Як тоді повідомляв наш сайт, на крісло, що його з 2010-го року займав голова Свалявської РДА Георгій Уліганинець, претендував сільський голова Поляни, керівник виборчого штабу кандидата, а нині народного депутата від Партії регіонів Михайла Ланя Іван Дрогобецький, якому цю посаду було пообіцяно ще до парламентських виборів 2012 року в разі перемоги М.Ланя).

27 червня 2013р.

Теги: Свалявська РДА, Дрогобецький, Уліганинець

Коментарі

Свалява 2014-02-25 / 19:08:34
Зараз Ви всі побачили, хто такий циган,бригадир,політик...Дрогобецький Іван який у свій час дуже любив звернути увагу на себе тримаючи пачки доларів у руках.Але не все так буде...Прийде час, коли всі люди зрозуміють що ця людина любить гроші,понти.показуху...Саме він у районі оцінив роботу медиків,вчителів( моя мама так і не отримала 13 зарплату). Саме він дав приказ недавати вчителям ні премію ні 13 зарплату,доречі ПР на день вчителя конверт дав.Цікаво де наш народний депутат Ланьо...А Поляну він непіднімам,лише розорив.Його санаторій простоює.

Віталій 2014-02-19 / 23:40:33
Це досить тупа людина , яка розмовляє жаргоном і матюками з своїми підлеглими.

Табли 2013-07-05 / 17:05:59

Нема сумніву, що І .Дрогобецький – сильний господар і полянці йому довіряють вже багато років.
Свалява обрала Осла мером міста – це теж факт.
Свалявський район разом з містом обрали Блюка, колишнього бютівця, потім єцівця у нардепи – це теж факт.
Цілком логічно, що представник цих братів Ланів зараз має очолити район від ПР.
У мене особисто немає жодного сумніву, що якби посада голови РДА була виборною, то Дроб пройшов би на «ура» при такій фінансовій та політичній підтримці.
На жаль, Свалява – це політичне «болото», у що його перетворив особисто Камиш..

Так що, І.Дрогобецький на сьогодні дійсно сама сильна політична фігура у Сваляві від ПР.

Василь із Пасіки 2013-07-05 / 08:20:25
Циганин є циганиом і буде ним увидиме шо то буде але думаву шо нич не буде лем понти буде колотити сись Боров Полянський на Свалявщині і з курвами по привичці по саунах лазити Кажуть ун се діло дуже любить

закарпаття 2013-07-03 / 21:50:43
повбивавби, до речі, перед тим, як шось писати, поцікався таким явищем граматики, як "розділові знаки", а вже потім пиши свої претензії до людей набагато розумніших за тебе.

закарпаття 2013-07-03 / 21:45:33
повбивавби, а ти звідки взагалі? ти лише так просто балаболиш, чи можеш отвітити за свої слова щодо "після 2015 року"? у тебе мозга, як у валянка. Крім гучних викриків нічого не бачу. Мені цікаво почути від вас "незадоволених", а хто мав би бути на цій посаді, на вашу думку? Справа в тому, що таких як ви небагато, а за Івана Івановича більшість людей. А щодо Поляни, то ви тільки і кричете про якусь землю, бо самі знаєте, що в Поляні всі за Івана Івановича і ніхто другий не добився б того, чого добився він в своєму селі. Заздрість, погане почуття.

авторитет 2013-07-03 / 00:16:30
Ульгін хотів на 2 конях наразся вести і кума Камиша і Гончарука Грабарку елітну бютівську свору по ліву сторону стола мати і по праву Ланів ... Але не так боло іши такийся неуродив... Тройні стандарти це його фішка !!! Настав кінец пянкам і розбиванням машин !!!

Свалява 2013-07-02 / 21:04:39
Я як незалежна людина від ніяких партій,можу сказати об"єктивно...да,він з "Регіонів" всіма ненависних...да,минуле теж в нього не світле...да,не еліта однозначно....АЛЕ, люди добрі,особливо Свалявці,Ви самі знаєте як "Дроб" за ці роки підняв Поляну...так шо розслабтеся всякі тролі...Він дійсно заслужив,Він один з цілого району,хто щось робив для своєі громади(Поляни),і робив якісно і видно...Він з простого люду,і Він уміє рішати проблеми...так шо Свалявці...ми дістали порядного газду...на крайняк ,таких ше не було нормальних...))).

корінний свалявець 2013-07-02 / 18:53:39
Дрогобецький І.І. Це людина слова а не діла !!! Насправді він заслуговуе займаної посади в порівнянні з попередником !!! Цілеспрямований трудолюбивий !!! Знаючий чого хоче !!! Таким і повинен буди керівник !!! Від Щирого серця Вітаю його з займаною посадою !!! Натхнення в роботі творити розбудовувати район !!! Нехай те що має на меті збувается !!! Порозуміння від колег !!! Співпраці единою командою !!! І неробити таких помилок як робити до тебе !!! Це важливо !!! Гідно нести звання державноз служби та керівника району !!! нехай Божа милість і ласка його оберігають !!!

Повбивавби 2013-07-02 / 09:43:08
Ти тролю свалявсько ригго аннальний послухай шо захищаєш Іванка Циганина тут!! Коли влада поміняється в 2015 році буде люстрація і такі як твій циганчук Іванко будуть разом із тобою сидіти в СІЗО і в бігах в Рассєєє матушке не ближче а все майно шо нагарбали буде роздано дітям і той стадіон шо Циганчук построів крадучи Полянську землю і толкаючи Києвським тоже отберуть і дадуть під ДЮСША

Свалява 2013-07-01 / 23:08:03
:) Коли влада і поміняється в Державі то до влади прийдуть молоді і толкові хлопці які зараз керують областями та районами.І невсе так погано як ви любите малювати. Приїжжайте в гості до нас у Сваляву попийте нашу водичку, походіть на нашій як ви кажете розпроданій землі :))і даже люди вам дадуть копачку картошку покопати там де захочете, подивіться на чудовий стадіон у Поляні де грають зараз діточки зі Львова, Одеси, Києва, Донецька і інших міст України. І забудьте уже мало про сю політику бо голова вам лопне од ненависті до всіх!

Свалява 2013-07-01 / 21:33:16
Усі крадуть лим николи никралО помаранчеве кубло. А щи ци знаєте шо Дрогобецький він і д вас воздух краде, може добре бо ви уже так навоняли шо у Європі ващим гіном пахне і вашими сміхо-репліками. Та добре щи хоть шо думаєте даколи, задумайтеся тоди шо д вас колись розум забрали за пару рублів. А у Поляні і Сваляві люди без вас красавців розобралися давно ко краде а ко нит.Там боли уже Киминяші ваші та дотипирь "здоровля" йому і його "Друзям" люди просять.

Свва 2013-07-01 / 10:03:32


дюрьо ти *******))


Дюрьо з Келечина 2013-07-01 / 05:18:06
Думаву шо Драгобецький Іванко то ще тот проходімець і лізе рилом свинячим у владу бо утікать уд відповідальності за розбазарованіє земельки в Поляні і ун ще. Отвітить за вшитко коли влада поміняєся в Державі шо нико не знає його любов до земельки і такси за сотку??? просто крав мало лем у Поляні а типирка буде красти землю по всій Свалявщині так шо держіться за пай бо може ун уже і ге ваш уд завтра уд Циганина нич спрятати не мож всьо потягне

Закарпаття 2013-06-29 / 23:53:01
Копча, стобою все ясно, интернет-герой. Впевненный, що в очі ти б ніколи такого не сказав. Прикриваешся своїм никнеймом в Інтернеті. Саме тому тільки тут ти завжди і будеш сидіти, та отримувати задоволення від своїх коментів, тримаючи свій дітородний орган в правій руці. Такі, як ти все життя просижують у своїх чотирьох стінах намагаючись принизити чиїсь досягнення та обвинувачувати весь світ у своїх невдачах. Копча ти лузер і боягуз, змерись з цим.

Копча 2013-06-29 / 21:48:53
Полянське чмо має власний фан-клуб? :) Та ні помилився, манера письма вказує на одного скоріш за все платного "фаната" під різними ніками. Чи може ти півнику працюєш не за гроші ну тоді схоже ти збоченець.

друзі 2013-06-29 / 09:57:42
іван іванович.вітаемо.поляна за вас.

Володимир ( Поляна) 2013-06-28 / 20:52:05
Копча ти молодець, роби анти рейтинг і далі сайту... Дусино а ти би мовчав.. розбардачили усі такі як ти своїм розумом, ти завдуєш тому шо є у Поляні?? тим шо село одне з кращих в Україні і визнано офіційно, ти маєш там свого голову сільсовета та попроси го би яму коло тебе зарив з мусором:))а давай почекай хоть мало часу кіть ти з дусина та увидиме по ділу, а не по твому " чим хуже тим ліпше". А Копчу я розумію бо порозуміти йому важко шо біле то є біле і може колись приїде у Поляну або у Сваляву і сам все пойме, а доказувати це їм всерівно шо у космос полетіти:))) їміться за руки і на сцену співати.. Будьте здорові і неробіть на сайті грязну політику коли є 100% підтримки цьої людини.

Закарпаття 2013-06-28 / 20:18:05
Дусино, ти сам зрозумів що написав?
Копча, ніхто тут ніки не міняє. Вам би тільки написати якусь фігню. Ви б краще в поляну поїхали і спитали людей, що вони думають про Івана Івановича, а не задовільняли своє помаранчеве "Я" через образи в сторону людини, яка зробила не тільки багато для свого села, але і немало для району. Якщо не можете нічого розумнішого написати, окрім своїх образ, краще взагалі нічого не пишіть, а то від цих ваших писюльок ваш IQ незростає.

Копча 2013-06-28 / 19:45:09
Володимир( Поляна), Свалява, Закарпаття - можеш не змінювати "нік", як вже писав нижче твій прогиб зараховано йди отримай печиво.

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини