Факти політичного тиску на медиків закарпатські "регіонали" вирішили перевести в формат "телефонного" скандалу

Сьогодні на сесії Закарпатської обласної ради під час дискусії щодо внесення змін до бюджету голова облради Іван Балога обурився фактами тиску начальника облуправління охорони здоров'я Закарпатської ОДА Романа Шніцера на медиків.

Роман Шніцер
Роман Шніцер

"Варто, щоб на дії начальника управління охорони здоров’я ОДА звернула увагу прокуратура. А ще краще подивитися роздруківки ваших розмов з керівниками медзакладів області, на яких чинився тиск з вашого боку", - цитує голову облради один з "регіональних" ресурсів.

Після закінчення сесійного засідання прес-служба обласної організації Партії регіонів поспішила розіслати в ЗМІ коментар голови фракції Партії регіонів у Закарпатській обласній раді, першого заступника голови Закарпатської ОДА Ігоря Свища, в якому той зумисне перекручує ситуацію і зміщає акценти зі справді суттєвих на надумані:

- Нас ця заява, м'яко кажу, здивувала, - цитує очільника облрадівських "регіоналів" партійна прес-служба. - Подібні слова можуть вказувати на те, що зараз ведеться прослуховування наших телефонів, що є прямим порушенням законів і конституційних прав. Схоже, окремі політики, які захоплюються подібними заняттями, не розуміють, наскільки серйозними для них можуть бути наслідки. Ми перевіримо свої підозри щодо прослуховування телефонів, і якщо вони виявляться обгрунтованими, то подбаємо про те, щоб винуватці отримали справедливе покарання.
 
Коментар у пана Свища вийшов, прямо сказати, недолугим. Адже в репліці голови облради не йшлося про наявність у нього якихось роздруківок розмов, а тільки акцентування на стилі керівництва головного медика Закарпаття. Для того, аби дізнатися про його особливості, не треба підслуховувати чужі розмови, а досить поспілкуватися з самими медиками, які скаржаться на специфіку комунікації з паном Шніцером, який є членом Партії регіонів.

Свідкам тої дискусії у облрадівських стінах є зрозумілою і причина, відповідно до якої "регіонали" руками партійної прес-служби вирішили оперативно змістити акценти з самої суті питання. Адже йшлося про те, що виконавча влада намагається розподілити бюджетні кошти не за принципом об'єктивної доцільності, а керуючись логікою політичних пріоритетів і політичної лояльності керівників тих чи інших медустанов. При цьому сам факт тиску начальника управління охорони здоров'я Закарпатської ОДА на керівників медичних установ, які мають відмінну від влади думку, партійною прес-службою навіть не заперечується.

17 травня 2013р.

Теги: Шніцер, прослуховування

Коментарі

вася 2013-05-18 / 14:42:18
риба гниє з голови

Полі 2013-05-17 / 21:43:32


Анонімний проксі. Коментар видалено. Адмін


С. Есенин. 2013-05-17 / 20:29:30
пану Свищо посвящается. Не жалею,не зову, не плачу. Я веду войну за большинство. Скоро -скоро первый шанс утрачу,царственного срока своего. Я теперь скупее стал в желаньях. А когда я, впрочем,был не скуп. Что я сделал, собственно такого?По большому счёту всё равно. Толи техосмотр для педофила, толь кастрацию за казино.Закарпатье то не очень замечало эти фишки в собственном дому. Все же знали с самого начала для чего я нужен и кому. Всё пройдёт. скажи на милость? Мало что осталось за душой. Может мне действительно приснилось, то что я когда то был Свищой? нет ответа моему незнанью...Вот и вспоминаю как во сне; я ль скачу весенней гулкой ранью, или кто другой ползёт на мне?

Александр Блок 2013-05-17 / 20:00:12
В сети полно видеороликов,от них простой народ тошнит:там Конюх с глазами кролика"порву за Януковича кричит". И каждый квартал, в час назначенный,под крик подвыпивших путан.атласный лифчик расхераченный. как пара чепчиков летал. Алло! Ромашка Шницер с глоткой громкою, как незавиден твой удел. Тебя я видел медсестрёнкою,а разорванкою узрел!Ещё вчера в тряпьё закутанный,ты дерзко оголяешь грудь. Чего и делать то за Конюха,как не порвать кого -нибудь!? Звучит воинственная музыка,сплошным "Ура" разорван рот.Всё МЧС заполнен рыком Тузика,который страстно волосню на бабах рвёт. Ванюшка Качур сгибкостью шпицрутена. пугая межгирский весь народВасилия Царя порвал за Конюха.но...он у них авторитет урвёт. Поверив спущенному паттерну, боясь прогневить небеса. Анютка Романко рванула в партию и рвёт на жопе волоса.И Саша Антал в виде пуделя, он Чабана продал за двух,и вот теперь орёт "За Конюха".но что он рвёт не скажешь вслух. А вон Чабан...Запутан путь его в наколке "не забуду...мать твою"и рвёт его.но рвёт от Конюха. А от кого ж ещё тут может рвать.Глядим на улыбающегося Конюха.компик зло включив. Ты право Щурово пьяное чудовище:какие лидеры - таков порывю

Микола 2013-05-17 / 17:54:18
Шніцель робить то, що йому конюх каже, а той в свою чергу слухає азірова з проффесором! Які керівники держави і краю, такі в них і кадри.

Рома Келемен 2013-05-17 / 15:46:23


Коментар видалено. Адмін


севлюшський 2013-05-17 / 15:11:43
Мудаки янучарські!

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини