Львівський апеляційний господарський суд залишив майно «Корони» під арештом

18 лютого 2013 року відбулося засідання Львівського апеляційного господарського суду, рішенням якого залишено в силі арешт, накладений на майно комплексу «Корона» Господарським судом Закарпатської області у жовтні 2012 року.

Львівський апеляційний господарський суд залишив майно «Корони» під арештом

Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн 9 жовтня 2012 року, розглянувши заяву прокурора міста Ужгорода про вжиття заходів до забезпечення позову у справі № 5008/878/2012 за позовом прокурора міста Ужгорода про визнання недійсним конкурсу по продажу комплексу «Корона», Господарський суд Закарпатської області заборонив відповідачеві – Департаменту міського господарства Ужгородської міської ради і будь-яким третім особам вчиняти будь-які дії щодо укладення договору купівлі-продажу та реєстрації права власності на об'єкт нерухомості «Корона».

Натомість 23 січня 2013 року той сами Господарський суд  руками колегії суддів у складі головуючого судді В.Кривки та суддів О.Ремецькі і І.Івашковича скасував заходи до забезпечення позову, вжиті вищезазначеною ухвалою Господарського суду.

І ось 18 лютого, тепер уже Львівський апеляційний господарський суд  в складі колегії -- головуючого судді В. Кузя, суддів М.Желіка та Г.Орищина, розглянувши у відкритому судовому засіданні апеляційну скаргу приватного торгово-виробничого підприємства «Коруна» на ухвалу Господарського суду Закарпатської області від 23.01.13, ухвалив: «апеляційне провадження у справі № 5008/878/2012 по розгляду апеляційної скарги на ухвалу Господарського суду Закарпатської області від 23.01.13 зупинити до закінчення апеляційного провадження по розгляду апеляційних скарг на рішення Господарського суду Закарпатської області від 10.01.13 у даній справі».

Тобто, львівські судді зробили те, чого в силу тих чи інших аргументів не зміг чи не захотів зробив суддя Ужгородського міськрайонного суду Віталій Малюк. Останній, нагадаємо, безпідставно вигнавши з судового засідання журналістів, прийняв рішення про відхилення клопотання прокуратури Закарпатської області про накладення арешту на архітектурний комплекс «Корона», що його було винесено відомством з метою запобігання незаконному відчуженню майна.

Таким чином, принаймні до 11 березня, коли Львівський апеляційний господарський суд розглядатиме справу про незаконну приватизацію комплексу «Корона» по суті, міська влада Ужгорода не зможе віддати зазначену споруду в приватні руки за заниженою ціною відповідно до проведеного у серпні «прихватизаційного» конкурсу...

22 лютого 2013р.

Теги: Корона, суддя

Коментарі

Ужгородець 2013-02-27 / 09:26:59
Думаю ужгородські судді рано чи пізно попадуться може на віть на іншому.
Прецеденти є:
В Киевской области за передачу земель судят судью

Подробнее: http://agent.ua/review/news/26993.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter1#ixzz2M59fLZDq
АГЕНТ.ua

Ваня 2013-02-26 / 21:54:15
Віктор Володимирович гроші, які Ви отримали за проведення аукціону повернене? Я ж договір до тепер не оформив! Якщо не повернете, то майте на увазі я Вас , вашого сина і Касперова добре задокументував і відзняв всі наші розмови, тому у Ваших інтересах вирішити це питання. Моє терпіння вже доходить до крайньоі межі, зробіть щось !

Ужгородець 2013-02-26 / 11:01:18
Це випадково не той самий суддя Микуляк який уже відзначився під час призначення експерта по короні? Експерт по короні був в майнових відносинах з Департаментом Ужгродської міської ради незважаючи на це Микудяк його призначив та видав поставнову на проникнення до приміщень корони якщо не помиляюсь. Да суд по корупції явно буде обєктивний та неупереджений.

Адвокат 2013-02-25 / 22:40:16
Справу по протоколу про корупцію буде розглядати суддя Ужгородського міськоайсуду Микуляк П П

виборець 2013-02-25 / 11:11:36
Нема ніякого сумніву, що прокуратура після «антикорупційних розслідувань» на ВЗП, «дотисне» Волошина по-любому. Але без помпи.
Спираючись на рішення судів, але не ужгородських, бо ті «з головою не дружать» (не вже настільки «зголодніли»?), і не лише по «Короні».
Для цього звісно треба час. Проте, впевнений, що це буде показове «побиття».

Думаю, зараз більш «інтригуюче» інше питання, хто кого скоріше «здасть»: Погорєлов (на «досвіді» двох «ходок») Волошина разом з Жориком (Г.Шевчуком) (вже на «досвіді» двох аферистів, які були неодноразово під слідством), чи навпаки.

«Корона» під арештом. Інша, не набагато краща, «солодка парочка» Ратушняк - Бедь із своєю «шаровою» орендою на 47 років однозначно теж лише «облизнеться» (вже «збиті льотчики», без реального впливу та авторитету).

Головне, на мою думку, щоб ЗМІ та і-нет сайти постійно «стимулювали» це питання. І тоді прийде реальний інвестор. Відкрито, на пряму, без «посередників», під контролем громадкості.

силовик 2013-02-25 / 11:02:51
Всё, Ваня, это начало конца. Пора сливать воду

Для Ференца 2013-02-24 / 22:23:32
Протокол про корупцію на Волошина складено, в Унгварському все майно описано і арештовано, спеціальна перевірка знайшла три незаконні врізки газу, по даному факту порушено кримінальну справу по факту крадіжки в особливо великих розмірах, крім того Волошин боргує державі 50 тис грн і скоро не зможе виїхати за кордон та й з Короною бардак!

апріорі 2013-02-24 / 21:57:00
Згадайте, що ще півроку тому Волошин виглядів майже борцем за справедливість. Тепер уже всі знають, що це елементарний бандюк, аферист, шантажист і разводіла. За якого вже взялися всі - від прокуратури до СБУ. Скоро буде кінець. Не так скоро, як хотілося б (бо судова система в нас сумнівної якості і діє, окрім всього, повільно), але буде. Кільце стискається.

апріорі 2013-02-24 / 21:53:12
Ференц, одну ссилку нижче на кримінальну справу по Погорєлову/Волошину я дав нижче.

А тут є дещо по самому Волошину:
http://zakarpattya.net.ua/Search/%D0%92%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D1%88%D0%B8%D0%BD

Ференц 2013-02-24 / 21:47:00
Щось не видно ніде що Волошинові "здобутки" стали предметом для кримінальних перевірок. І щось не видно ні постанови чи чогось подібного щоб забрали той Унгварський за борги. Трохи треба обєктивніше писати, на мою думку, коментарі, а не фантазувати. Покищо по Короні виграна лише одна і то маленька справа, а серйозніше буде саме 11 березня, це буде вирішальна битва за Корону.

Для Погорєлова 2013-02-24 / 20:24:14
Волошин боргує вже не одному, Угварський належить фірмі Сервісбуд, яка краде газ , а ще до цього під обтжяженням банку, машина Мерседес в кредиті на Готру Тамару, квартира біля 3 оі школи віддана в заставу банку, в Арпіорі зареєстровано 5 пустих фірм, на яких ні грошей,ні директора.... Волошин бомж у нього немає нічого,крім боргів і хто сказав, що він багатий і успішний? Шахрай з великої дороги , якому все сходило з рук, одним давав хабарі з карточка ми на знижки в унгварському, інших знімав у своєму закладі і шантажував, про третіх писав на своєму сайті, а тепер нарвався і всі його " здобутки" стануть предметом перевірок у кримінальних справах .

Вітя поп 2013-02-24 / 18:52:29
:))))

Банкір 2013-02-24 / 18:45:54
Ця сімейка вже всі банки замучила, тепер вже на офіціантів та банщиків з Унгварського кредити беруть, а останній на пару мільйонів на Жору Шевчука оформили в Приватбанку ще й Унгварський в заставу віддали, але кредит сімейка афера Волошина і не думає повертати! Тому вкладники , які мають депозити в Приватбанку, поспішайте забирати,бо вашим грошикам скоро гаплик! Так само Волошин кинув і Укрпромбанк, а потім фіктивно розлучився з Тамарою Готрою і визнав через суд кредитних договір недійсним і плював повертати гроші, а хтось до сьогодні не може повернути свій депозит та й банку вже гаплик.

прокуратор 2013-02-24 / 14:55:39
Інтерв"ю з "успішною рестораторкою" з "Апріорі" Тамарою Готрою (в миру - дружиною афера Волошина, разом з якою вони "розпиляли" банківський кредит під "Унварський") написала родичка цього подружжя В. Рижова, яка колись зовсім "безвозмєздно" організовувала травлю Бедя за фасад і вивіску. Тужанський проковтнув (за бабло, чи безплатно - не важно) і поширив цю джинсу через свій новий проект. Буде так робити далі - вб"є "Варош". Готрі це не поможе - сяде (або емігрує) разом з чоловіком. Кінець вже близько.

Саша Ковач 2013-02-24 / 14:40:37
Бандит Волошин помаленьку підводить Погорєлова під кримінал. Якщо раніше все було добре (в тому числі і через маніпуляцію ЗМІ), о тепер все починає сипатися: громадська думка - виразно проти крадіжки "Корони", бабло, взяте Волошиним як аванс оборудки, закінчується, прокуратура не піддалася шантажам, рішення судів все частіше не на користь бандита, СБУ також підключилася...

Афер Ванька, коли притисне, злиняє, а куди діватися Погорєлову з його переобтяженістю майном, "нажитим нєпасільним трудом"? Якщо Погорєлов не верне Ваньці хабар і не здасть його разом з його аферським проектом по крадіжці "Корони" - історія повториться - буде тюрма.

апріорі 2013-02-24 / 14:16:34
Ференцу

http://zakarpattya.net.ua/News/106951-Prokuratura-Uzhhoroda-prosyt-sud-areshtuvaty-maino-Korony-aby-ioho-ne-vkraly

Ференц 2013-02-24 / 14:03:38
Я щось пропустив? Що на Пагарєлого відкрили криміналку?

поп Вітя 2013-02-24 / 13:57:56
:)))

Знаючий 2013-02-24 / 13:33:37
Кажуть Волошин продав міні купер своєї жінки, бо грошей зовсім нема. А для замилювання очей почав " рестораторку" Готру Тамару піарити на погореловському сайті 7 днів,Яка вона успішна, бо вже й Погорелов потроху розчаровується у фінансових можливостях банківського шахрая Волошина. Намутили добряче, грошей довести до кінця не вистачає, прокуратура з голови Погорєлова не злізає, а результату нема! Луцький інвестор теж задовбався чекати договір купівлі продажу Корони... А відповідати за чудо конкурс буде Погорєлов, бо кримінальна справа порушена саме по ньому, а Волошин підставивши мера вийде сухим з води. Як Погорєлов цього не розуміє, невже можна бути таким примітивним, маючи такий життєвий досвід, повестися на шахрая пройдисвіта.

Юрист 2013-02-24 / 10:59:41
Ваня забирай гроші, бо нікому не потрібен без грошей

НОВИНИ: Кримінал

11:07
Житель Середнього Водяного на Тячівщині п'яним викрав авто сусіда і скоїв на ньому дві ДТП
01:16
Ужгородець погрожував свої дружині гранатою
20:47
/ 1
38-річний мукачівець протягом року розраховувався за покупки карткою, загубленою пенсіонером
19:41
/ 2
У Нижніх Воротах зіткнулися мукачівська BMW та івано-франківське Renault, водій останнього загинув
14:05
Житель Туриці, що на Ужгородщині, зберігав вдома дві бойові гранати
22:50
У жителя Буштина під час обшуку вилучили майже 1кг марихуани
22:47
Мешканцеві Родниківки на Мукачівщині, який підпалив будинок дружини через образу, присудили більше 5 років тюрми
15:50
Справу учасників "смертельної" масової бійки у Підвиноградові скеровано до суду
14:01
В Ужгороді водій, зупинений патрульними, швидко купив і хильнув алкоголь, аби приховати "п'яне" водіння
20:56
/ 3
У Берегові злочинна група відбирала майно в самотніх осіб літнього віку
20:31
На під'їзді до кордону затримали чотирьох чоловіків, що планували нелегально потрапити до Румунії, та двох закарпатців-переправників
15:57
На кордоні з Угорщиною у китайському вантажі виявили "зайві" електроскутери
21:52
/ 2
Через тайник з сигаретами житель Підвиноградова позбувся в ПП "Дякове" свого "Пежо"
11:15
/ 1
На Закарпатті викрили підприємця з Харкова, який хотів вивезти пшеницю в ЄС без ліцензування
22:49
На обʼїзній Мукачева патрульні зупинили водія, у 12 разів п'янішого від дозволеного
19:05
За вбивство жінки в центрі Берегова місцевому мешканцю "світять" 15 років тюрми
18:53
/ 2
На Закарпатті взяли під варту без права на заставу 10 учасників наркоугруповання
23:08
На Закарпатті 26-річний псевдоволонтер з Тернопільщини, що прямував до угорщини, намагався відкупитися в прикордонників за €1600
19:37
На Закарпатті затримали 2-х підлітків-провідників і 4-х "ухилянтів" з ґумовими човнами
17:54
/ 2
У ПП "Лужанка" берегівець втік від прикордонників і попросив прихистку в угорщині
10:48
/ 1
На Мукачівщині затримали 19-річного підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної дівчинки
14:57
На Тячівщині затримали переправника з Рівненщини з "ухилянтом" із Хмельниччини
22:39
/ 5
Апеляційний суд скасував виправдання суддею Софілканич упійманого на хабарі голови Воловецької ОТГ Попелича
21:38
/ 3
Ужгородку, немовля якої померло від переохолодження викинутим в пакеті на вулицю, засудили на 2 роки "умовно"
19:32
Апеляційний суд залишив без зміни "запобіжку" шахраєві, що видурив $10,5 тис. у дружини полоненого військового
» Всі новини