Балога попросив підтримати на виборах дружину, щоб "разом могли зробити те, що обіцяли" (ФОТО)

"Ви підтримали мене на виборах до Верховної Ради, за що я вам дуже вдячний. Сьогодні я приїхав до вас зі ще одним проханням: підтримати мою дружину Оксану Балогу на виборах до обласної ради Закарпатської області", -- звернувся Віктор Балога до виборців Негрова та Доробратова на Іршавщині, де разом з дружиною проводив зустріч із виборцями сьогодні, 11 лютого.

Балога попросив підтримати на виборах дружину, щоб "разом могли зробити те, що обіцяли" (ФОТО)

На зустрічі з громадою Негрова Віктор Іванович нагадав, що вже почав втілювати обіцянки, які дав мешканцям Негрова перед виборами. Всі вони згадані в угоді, яку народний депутат підписав з сільрадою.

Найболючіше питання села - розбиті вщент  дороги. Тому про це жителі Негрова говорили найбільше й найемоційніше. "Ми взялися за невластиву нам роботу - за дороги, -- сказав Віктор Балога. -- Розуміємо, що це не наша справа - дорогами повинна займатися держава. Однак їхали сюди і на на в'їзді до Залужжя побачили КамАЗ, з якого висипали щебінь. Ним засипають центральну дорогу. Це перша ознака того, що дороги зруйновані, а якісно їх не ремонтують. Щоб відремонтувати дороги України, потрібно 5 мільярдів доларів. Як так сталося, якщо кожен, хто купує паливо для автомобілів, сплачує дорожний податок  і ці гроші повинні витрачатися лише на шляхи? Очевидно, їх використали на інше", -- зазначив Віктор Іванович.

Також Віктор Балога розказав на зустрічі про ситуацію з економікою України. "На єдиному  рахунку Казначейства України нині є всього 500 мільйонів гривень. Такої  суми вистачає на 12 годин функціонування держави. Я боюся, що невдовзі будуть проблеми і з пенсіями, і з захищеними статтями. Вихід єдиний - отримати позику МВФ. Нам треба 6-10 мільярдів, щоб запустити економіку. В іншому випадку буде
катастрофа", -- сказав Балога.

"Як молоді отримати робочі місця? Ми платимо великі гроші за своїх дітей, онуків - за виховання, навчання. Добре, ми вже прожили життя, але куди дітям нашим подітися", -- запитав у політика один із мешканців. Працевлаштування - ще одне питання, яке об'єднує як більшість мешканців Негрова, так і загалом закарпатців", - вів далі народний депутат.

"Я створив за останні 15 років близько 3 тисяч робочих місць. Якщо таких, як я, буде хоча б 15, тоді на Закарпатті робота буде у всіх нас. Розумних людей у нас багато, але не всі зуміли дочекатися і втекли звідси", -- сказав Віктор Іванович.

Загалом же народний депутат вихід із ситуації бачить лише в русі до цінностей Євросоюзу. "Біля 60% українців хочуть іти в ЄС. Якщо президент не прислухається, доведеться іншими методами добиватися того, що ми бажаємо. Нам достатньо прийняти 4 документи, щоб дали безвізовий режим. Це 4 натискання кнопки - робиться за годину. Однак навіть це не хочуть дозволити. Чому? Якщо з Криму, Донецька в Європу поїдуть люди, вони зрозуміють, що влада їм брехала. Вони не хочуть пускати свій народ туди".

"Так сталося, що Павло Балога,  вийшов з обласної ради й постало питання, хто прийде на його місце, -- продовжив Віктор Балога. Не я пропонував свою дружину в депутати -- ініціатива пішла від моїх колег та однопартійців. Я можу вам гарантувати, що дружина  буде чесно виконувати ті завдання, які в мене стоять перед вами. Я прийшов до вас просити підтримки для неї. Щоб вона мала таку ж підтримку, яку у вас маю і я".

"Я дуже вдячна, що ви прийшли на зустріч з нами і обіцяю: зроблю все, що залежатиме від мене, аби людям в Негрові жилося трохи краще", -- в свою чергу сказала Оксана Балога.

"Прошу вас прийти на вибори. Запросіть близьких, знайомих, хай вони прийдуть 3 березня на вибори", -- звернувся Віктор Балога до громади Доробратова.

З цим селом Віктор Іванович також  підписав угоду про співпрацю на 5 років депутатської каденції. Втім, пообіцяв виконати обіцянки раніше - щоб потім із задоволенням приїжджати в село, знаючи, що не має невиконаних обіцянок перед людьми. У Доробратові нині серйозна проблема з водогоном. Колись люди за власний кошт його встановили, однак зараз він у дуже поганому стані, а поремонтувати його змоги немає. За словами голови села, потрібно поміняти близько 1000 метрів труб. Віктор Іванович пообіцяв 500 метрів змінити ще в цьому році, а іншу половину - в наступному.

Він також попросив доробратівців  підтримати дружину на виборах. "Оксана завжди займалася громадською роботою: питанням багатодітних сімей, здоров'ям сиріт тощо. Якщо громада її підтримає, вона продовжить цю роботу в обласній раді. Мені буде приємно й легко, що вона займатиметься цим. Ту роботу, яку вам обіцяв я, виконуватиме на місці моя дружина", -- наголосив Віктор Балога мешканцям Доробратова.

11 лютого 2013р.

Теги: Балога, вибори, Негрово, Доробратово

Коментарі

Чорі 2013-02-15 / 21:13:16
Я тоже хочу свою жону в депутати. Гойра жони у барони!

Міжгірщина. 2013-02-12 / 23:02:39
головне не сімейні політичні клани у політиці держави, а сама людська суть та мета з якою туди йде люди, в даному випадку пані Оксана чи малий Андрій, я, і більш здорових на голову людей як на Міжгірщині так і на Мукачівщині добре розумієть що родина Балог набагато краще як ніж наволоч від партії Регіонів, такі як Щурі та Блюки. Незважайте оксано на коментарі ПРдурковатих "Ужгород" їх з весни ми, нарід бдемо "лікувати" нарродними методами. Слава Україні.

іван 2013-02-12 / 15:14:41
нічого проти пані Балоги не маю, але вважаю, що це є ганебна практика створювати цілі сімейні клани у політиці країни.кожний нехай себе покаже на своєму поприщі, у своїй галузі. якщо подивитися з іншого боку, то тоді виходить, що у політикумі, де доречі повинні вирішуватися серйозні питання, кожний кожному брат, сват, кум і т.д. це є неприпустимо

виборець 2013-02-12 / 11:48:15
Багато у чому «м.Мукачево 2013-02-12 / 10:34:58» правий (чи права).
Я не прихильник ЄЦ-у, але сім’я Балог дійсно турбується про зовнішній вигляд м. Мукачева.
Десь власним коштом, десь через підприємців, спонсорів, десь через субвенції з держ. бюджету. Особливо за часів В. Ющенко.

Оцінку мотивам цієї «діяльності» можна давати різну, як і, наприклад, залізничному вокзалу м. Ужгорода часів Кірпи.
Але, як на мене, це все, що набудоване, відремонтоване, прокладене, і т.д., у любому випадку, залишається людям.
Саме тому за Балог і їх висуванців у Мукачеві будуть голосувати ще багато років.
Працювати з виборцями треба щоденно і роками, а не від виборів до виборів!

На це треба ПОСТІЙНО тратити і власний час, і власні гроші.
Саме цьому і треба вчитися від В.І. та його команди.

lion 2013-02-12 / 11:37:48
Да, дійсно... Дуже просто і гарно виглядає дружина. Без понтів і скромна.

м.Мукачево 2013-02-12 / 10:34:58
пані УЖГОРОДКА - поівняйте Мукачево і Ужгород. Нехай би ваша влада і земляки, піклувалися містом так, як це робиться у Мукачеві і районі. Нехай хтось із ваших можновладців допомагає людям стільки, скільки це робить В.Балога і його сім"я, а вже потім друкуйте нісенітницю!

МѢСТНЫЙ 2013-02-12 / 07:56:14
цена вопроса? огласите плиз, какие портреты (Леси или Сковороды) будут нести в массы?

Ужгородка 2013-02-12 / 07:10:45
ЭТО УЖЕ ПОЛНЫЙ ПИПЕЦ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Сначала своего сопляка навязывает людям, а те, как бараны, ведуться, что такое этот только что вылезший из пеленок выкормыш, чтобы ему быть депутатом ? А теперь и жену балога пытается пропихнуть туда же ! ПОЗОРИЩЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ПОЗОР УКРАИНЕ С ТАКИМ ПОЛИТИКУМОМ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Осталось только собак, кошек и свиней из дома балог пристроить в депутаНики.

толя ігнатоля 2013-02-12 / 06:26:31


Коментар видалено. Адмін


Депотат 2013-02-12 / 05:34:34
Правильно бо через зрадників Перест МУргів Браєрів Яйцканичів довіри до Бариг нема поутікавуть суки до РИГГІВ а Жон не Здасть нигда

Копча 2013-02-12 / 01:59:28
Кумівство та походи у владу сім’ями зробили з українського політикуму величезну клоаку. Це вже повний піпець, брат, жінка, дитина, добре хоч домашні тварини не мають право приймати участь у виборах. Більшість із нас з осудом віднеслися до таких ганебних явиш як похід у депутати особистих водіїв, масажистів іншої прислуги відомих олігархів невже і у нашому випадку не знайшлося достойної людини (не з сім’ї) котра би могла представити Балогу у депутатському корпусі. Та схоже Віктор рівняє по собі, вважаючи усіх крім сім'ї потенційними зрадниками.

Рената 2013-02-11 / 23:29:56
гарна і мила жіночка!Видно дуже проста і не спорчена гламурами:)

виборець 2013-02-11 / 22:32:53
Після ЄЦ-овських «тушок» в обл. раді на чолі з Ю.Перестою – правий на всі 100%. Навіщо плодити «гниль»!

депутат 2013-02-11 / 22:01:12
нет симейним кланам

золотарівчанин 2013-02-11 / 21:48:06
так тримати ми з вами

іршава 2013-02-11 / 21:35:11
Так тримати ..)) Ми З Вами)))Іршава

НОВИНИ: Політика

15:00
/ 9
Уряд погодив звільнення голови Ужгородської РДА Гузинця і призначення його на посаду "гуманітарного" заступника голови Закарпатської ОВА
13:55
/ 3
На Закарпатті судитимуть киянина, який в складі ОЗУ ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донеччини на 7,5 млн грн
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини