Балога запропонував Януковичу добре подумати і працювати на Україну, а не розвалювати її

У своєму профілі в соціальній мережі Фейсбук народний депутат Віктор Балога вперше звернувся до президента України в тональності, яку собі раніше не дозволяв. Політик закликав Гаранта Конституції "працювати на Україну, а не руйнувати її"

Балога запропонував Януковичу добре подумати і працювати на Україну, а не розвалювати її

"Я розумію, що посадити в тюрму в обхід закону – не проблема, -- каже Віктор Балога. --  Я розумію, що відібрати життя, яке дав БОГ – не проблема. На фоні цього, забрати в неконституційний спосіб депутатський мандат – теж не проблема. 

Я розумію і головного міліціонера і "суддів" – до них нема питань. В мене є питання до Гаранта Конституції. А чи варто накопичувати і показувати всьому світу ще більше проблем?

Може все таки варто працювати на Україну, а не руйнувати її?"

"Так чи інакше, рано чи пізно, але Вам, пане Президенте, потрібно буде добре подумати. Бо жодній країні не вдалося побудувати громадянське суспільство через примус і терор до власного народу -- тільки через рівність, яку забезпечує влада", -- каже Віктор Балога.

Як рагіше повідомляло Закарпаття онлайн, 8 лютого Вищий адміністративний суд України позбавив депутатських повноважень двох нардепів -- Павла Балогу і Олександра Домбровського. Пізніше з'ясувалося, що відповідний позов до суду на двох нардепів подав екс-депутат Юрій Кармазін.

Партія Єдиний Центр з цього приводу звернулась з офіційним листом до голів дипломатичних представництв в Україні країн ЄС, США та Канади, голови Європейського парламенту Мартіна Шульца, президента Парламентської асамблеї Ради Європи Жана-Клода Міньйона і Єврокомісара з питань розширення і європейської політики Штефана Фюле.

10 лютого 2013р.

Теги: Балога, Янукович

Коментарі

Іван 2013-02-19 / 17:55:51
На Закарпатті чинять тиск на малий бізнес столичні вояжери. «Свобода» підтримує акцію громадянського спротиву

До Закарпатської обласної організації ВО «Свобода» звернувся із заявою підприємець з Тячівського району Іван Куцина з приводу ганебного тиску на власників малого і середнього бізнесу. Другий місяць поспіль в районі ширяться чутки, що місцевих підприємців намагаються взяти у незаконний спосіб під «правовий захист» вояжери із «столиці». «Свобода» закликає підтримати протести проти наїздів «столичних» і «донєцкіх» ділків.

Заїжджі «спеціалісти» наполегливо пропонують приватним підприємствам юридичний «захист» від невідомо яких рейдерських атак і ймовірних зазіхань. Таку «послугу» нещодавно запропонували ПП Куцині Івану Михайловичу із с. Руське Поле на Тячівщині.

«Бесіда представників столичної юридичної кампанії, за яку себе видавали, нагадала мені жаргон 90-х років. – Зазначає бізнесмен з багаторічним стажем. – Вони настирливо переконували мене у тому, що «юридичний захист» життєво необхідний не тільки моєму підприємству, але й моїм обійстю та сім’ї загалом. Ганебним явищем у таких спланованих колізіях є свої землячки-блазні, які не думають, на що прирікають себе серед рідної громади».

Підприємець Іван Куцина на Закарпатті шанована особа: депутат Тячівської районної ради, відомий громадський діяч, меценат розвитку юнацького футболу, за підтримки якого проходить багато спортивних заходів в районі. На зухвалу пропозицію він відреагував відповідно – звернувся до місцевих органів СБУ та міліції і, водночас, закликає місцевих підприємців створювати загони самооборони від наїзників та нападників різних мастей. «Якщо наші правоохоронні органи не в змозі захистити своїх громадян, то у рамках чинного законодавства ми будемо власноручно захищати свої права і свободи. Я впевнений, що солідарно із правозахисними державними органами району, ми зможемо захистити бізнесменів Тячівщини від подібних зазіхань. Це справа честі і гідності», – зазначає підприємець.

Як ще один приклад, декілька місяців тому на Тячівщині здійснено ряд автоматичних пострілів по будинку голови правління ПАТ «Закарпатський завод електроавтоматики». Так йому мстилися за категоричну відмову в юридичній «опіці». Варто нагадати, що інформація про подібні безчинства із малим бізнесом на Закарпатті, як фізичних так і юридичних осіб, має місце упродовж двох років.

Закарпатська «Свобода» вимагає від органів СБУ та УМВС покласти край візитам столичних «смотрящих», як охрестили їх опозиційні політики. Усякими засобами, які не перечать нормам Конституції, буде підтримувати громадянський спротив підприємців у припиненні на них азіатських наїздів. Про ці ганебні явища, які дійсно не перший рік турбують закарпатських підприємців, поінформує народного депутата України Валерія Чернякова, уповноваженого у Закарпатті від ВО «Свобода».

Прес-служба Закарпатської обласної організації ВО «Свобода»

орест 2013-02-13 / 22:51:22
для нас з вами воно нічого не поміняється чи х- в лоб чи лоб по х-ю 90-х років не буде буде 17 й

земляк 2013-02-12 / 16:15:58
Дивно...
Зрозуміло, якби простий користувач соціальної мережі Фейсбуку звернувся до того ж... В.Януковича.
Але, щоб депутат ВР так поступав, маючи депутатський амвон у Верховній Раді - маразм!

Хоча В.Балогу - можна зрозуміти:
а) говорить погано;
б) трибуна ВР - давно не указ шапкозлодію;
в) ... тай страшно, як не як (брата уже "звільнили" від статусу "слуга народу")!

А щодо моральних якостей звертальника Фейсбуку до найвідомішого українського проФФесора, то почитавши коментаторі, розумієш: якого "лідера" мають мукачівці та якого "смотрящого" - закарпатці!
Шкода земляків...

виборець 2013-02-11 / 15:51:53
Були порушення на дільниці № 71 - однозначно були: «команди» обох «смолошів» купували голоси! Треба - куплять ще раз, «родина» Павлика однозначно не збідніє. А ось із Стьопкою проблема: чи підкине Миколка Рудьковський ще раз грошенят - це ще питання!
Знаю за деяких хустян: особливо не переймаються, дармова «благодійність» з будь-чиїх рук, у цей скрутний час, для них зайвою не буде.

Проте є одне АЛЕ…

Є надія, що саме зараз на виборчі дільниці прийдуть не лише 200-гривневі «нужденні», а й небайдужі хустяни та іршавці, які вже надивились на «покращенні» дороги, затримку зарплат, скорочення бюджетників, зростання цін, реалізацію інших «обіцянок» влади у жовтні 2012 р.!

А за цей час, у «родичів» П.Балоги у парламенті буде час ПІДТВЕРДИТИ ДІЯМИ свої «закиди» до президента!

Ось це і буде відповідь, і Закарпаттю, і Києву, і світу!

Rusnak 2013-02-11 / 15:07:49


Коментар видалено. Адмін


Вона працюе 2013-02-11 / 08:18:26
Вона це Балога

Вуйко з полонини 2013-02-11 / 06:52:43
Ферку з полонини:за останні роки Балога зробив дуже багато ти ярий украінофоб і регі Аннальний Данецький Членосос тому мені нема про що тобі казати якшо ти сліпий і глухий!!!!!Деркачів мандат буде у Рудика. Нардепа в кишені якшо Деркач Птшта буде в політиці в ВР, а рука його буде в Рудика нардепа в Гачах в ширінціа Балога і його команда в Верховній раді ніколи проти Закарпаття не проголосує!!!!!Бажаю тобі Ферку таксосати в Данецьких шоби тобе Фрас взяв гидото Виноградівська !!!Коли в коргаз ідеш уже в Берегсаз на уколиуд бешенства

консул 2013-02-10 / 23:12:22
суд в україні я називаю біржа права. це такі собі торги хто більше дасть той і виграв.

Соціальне опитування населення 2013-02-10 / 22:21:38
Чиї міліони,безрезультатно викинуті на вибори,Вам шкода більше :
а) Степана Деркача
б) Павла Балоги

мункач 2013-02-10 / 22:14:41
Балога вилизав Мукачево, ремонтував і будував за свої гроші церкви і школи, роздавав гроші людям... Він удочерив сироту і ніде тим не хвалиться. Він виступає за сильну і демократичну Україну і її європейське майбутнє. Хто з регіоналів може похвалитися хоча б 1% від цього?

Ферко з Полонини 2013-02-10 / 22:04:23
Стільки шуму,спору.А через що?Вам попросту скучно?Яка різниця саме вам хто буде у ВР,Балога або Деркач?Вам абсолютно рівноцінно нічого з того не світить.То вони воюють між собою хто буде мати можливість набивати банківські рахунки мілліонами,а не хто з них буде представляти ваші інтереси.Чесно,не розумію вас.
P.S.Ви своє вже отрмали,хто гречкою,хто сотнею гривень.

Ферко з Полонини 2013-02-10 / 21:51:22
Василь з Верховини,а балога шо зробив на благо Закарпаття?Перечисли.

Василь з Верховини 2013-02-10 / 21:31:36
Думаю Балога під РИГГІВ ніколи не ляже він вчасно відмовив Янеку коли з Тігібком разом іх нагибали де тепер зрадник Тігібко дурний молдаванини видимо його розвели як Лошка а Віктор вовчара ще той він знає шо робить і в Чехію він не утікне в Чехію буде тікати Конюх із Золотоі Гори то точно за всьо шо він зробив злого Закарпатцям

сорри 2013-02-10 / 21:27:37
Копча, "сучасна влада" вже загралася до абсурду.)) Медведчук теж був налаштований не выддавати владу, ну і що? І справа не в повторенні чи неповторенні Майдану. Європі досить закрутити режиму Януковича фінансовий краник і він впаде. Грошей уже нема ні на що. Незаловолення росте, і аж не лише на заході держави. На сході воно росте ще швидшими темпами, бо там раніше було "повне задоволення". Навіть при значно меншому, ніж буде через рік-два, незадоволенні Януковичем на Сході-Півдні, він не зміг витиснути з них достойного результату. Тому і маємо нині "підвішену" "недобільшість" у парламенті і абсолютно безперспективні намагання змінити ситуацію через справу Балоги/Домбровського. Режим впав фінансово (Дежказначейство пусте і це знають всі, хто має відношення до бюджетних грошей), а тут ще й політичні проблеми. Фсьо. Кампєц. Треба Межигір"я пакувати у чемоданчик і линяти. А куди? Кому він навік треба в Росії чи Європі? Наступного року, якщо не раніше, Януковича "спише" навіть Ахметов. Тому Януковичу треба було не тиснути на Балогу, а, навпаки, заманювати. Мав би ще цей рік спокою. А так собі добавив до менінґіту ще й геморой. Стратєх, блін... :(

Шкода тільки, що за тим сценарієм (Балога/Домбровський), як підгледів Пащенко, справді проглядається "рука Москви"? А та ні перед чим не зупиняється? Але, може, Україні й справді варто пройти прискорені курси лікування від русофільства, які вже пройшли молдавани (через Придністров"я), азербайджанці (через Карабах), грузини (через Абхазію та Пд. Осетію)? Не дай Бог, звичайно. Але що робити, якщо альтернативи не залишиться?..

Копча 2013-02-10 / 21:07:54
До українця
Конформізм українського суспільства сколихне тільки масове застосування зброї для захисту режиму силовими структурами. Без цього система базована на покупці голосів на виборців, залякування бюджетників, безпрецедентні судові рішення (по Балозі у тому числі) не має шансу на демонтаж. Сучасна влада має "загратися" до абсурду, до межі коли запасу жирку пересічного громадянина не залишиться аби терпіти знущання посадовців, суддів, правоохоронців от тоді можна говорити що є база для спротиву системі.

Копча 2013-02-10 / 20:58:54
Для сорри
Янукович зовсім не налаштований на наступних виборах позбутися влади тому укріплює державну систему людьми наближеними до "сім'ї". Скуштувавши смак влади він мирним шляхом її не віддасть тому сподівання, що повторення мирних протестів зразка 2004 року змусить його поступитися марні. Якщо ж західні країни почнуть у зв'язку з закручуванням гайок в Україні безпрецендентний тиск на владу то ми скоріше станемо частиною "русскага міра" де донецький злодій буде сподіватися хоч на якесь збереження впливу.

українець 2013-02-10 / 20:47:22
За Українським суспільством в останні дні слідкує світова спільнота, акцентуючи увагу на драконівських методах роботи влади на чолі з ПР.
Такого цинічного та нечуваного прецеденту в судовій системі влади історія ще не знала.Однак Президент Янукович вкотре показав усьому світу свою диктатуру, духовну слабкість, лицемірність та політику подвійних стандартів, яка спрямована на утискання прав людини та знищення права вибору, права голосу.
Якщо цей хаос не зупинити, то може назрівати у суспільстві народне невдоволення...яке може призвести до неочікуваних та непередбачуваних наслідків.

сорри 2013-02-10 / 20:42:32
Копча, я сам не люблю політиків і, тим більше, не довіряю їм, але для Балоги не все так фатально, як вам би хотілося, чи як вам здається. Насправді. чим ближче режим до загибелі, тим частіше він змушений вдаватися до сили. У "регіоналів" "посипалася" більшість у парламенті. А не буде більшості - не буде влади. Януковичу залишився ще десь рік відносно спокійного життя. За рік до виборів з нього зроблять посміховисько і витиратимуть ноги всі, кому не лінь. У Балоги на це - окрема чуйка. І якщо він дозволив собі позбиткуватися з Януковича у Фейсбуку, справи у останнього пішли не в кращий бік... :)

Копча 2013-02-10 / 20:14:26
У Балоги два шляхи, прогнутись під ригів, віддати частину бізнесу і стати слухняним карманним песиком Януковича чи кого не-будь з "сім'ї" або спробувати переписати на довірених осіб бізнес (усе рівно заберуть, а так хоч щось залишиться) і валити в Чехію за політичним притулком. Апеляції до світового співтовариства нічого не дадуть якщо Янукович "положив" на Європу у справі з Тимошенко то інтригана Балогу який вчасно не оцінив куди дує вітер змішає з гівном, благо Віктор Іванович попередніми діями на керівних постах залишив багато цікавого матеріалу для української судової системи. У обох випадках на фанатів "чесного і порядного" Балоги чекає розчарування у першому випадку за прогин перед ригами у другому за не самі приємні факти у його біографії котрі провладні ЗМІ активно пережовуватимуть.
P.S. Для однофамільця повторю, я не фанат Ратушняка :)
P.S.S Свідомо пишу в статті про Віктора а не "терпилу" Павла бо усі розуміють в чий город камінь.

сорри 2013-02-10 / 19:57:32
До Янн

Бо, нарешті, чітко пішов проти Януковича.

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини