Андрій Погорєлов з тестем водять за ніс закарпатський суд і судовиконавців

4 січня Закарпатський окружний адміністративний суд виніс рішення про визнання протиправним наказу Державного управління охорони навколишнього середовища в Закарпатській області від 24 лютого 2009 року №07-0 "Про звільнення Бусленка Володимира Павловича". Суд вирішив поновити Володимира Бусленка на посаді заступника відділу аналізу та координації співпраці з місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування.

Андрій Погорєлов з тестем водять за ніс закарпатський суд і судовиконавців

Добровільно виконати  рішення суду начальник управління Андрій Погорєлов відмовився, а тому Володимир Бусленко звернувся до органів  Державної виконавчої служби для примусового виконання рішення.  Після відкриття виконавчого провадження у встановлений строк начальник управління Андрій Погорелов рішення суду не виконав, натомість написав листа, в якому "згадав", що ще у 2011 році в управлінні відбулася реорганізація, а тому посада, на якій суд вимагав поновити В.Бусленка, відсутня.

Цілком очевидно, що начальник управління, який за фахом є юристом, в такий спосіб всього лиш намагається ухилитися від виконання рішення суду - володіючи інформацією про скорочення посади, він зумисне не повідомив про це суд, що призвело до винесення рішення, яке складно виконати. Наразі Андрій Погорєлов звернувся до суду з клопотанням про роз'яснення зазначеного рішення суду.

Що цікаво, представляв в суді інтереси Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Закарпатській області тесть начальника управління Андрія Погорєлова, колишній прокурор Закарпатської області Олександр Бондаренко.

Як уже повідомляло Закарпаття онлайн, раніше повне ігнорування рішення Європейського суду з прав людини продемонструвала Ужгородська міська рада, якою керує батько Андрія Погорєлова, міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов.

22 січня 2013р.

Теги: Погорєлов, суд, Бондаренко

Коментарі

Ужгородець 2014-07-23 / 17:48:03
Одним словом Горелие під........................

пенсіонер з Мукачева 2013-01-27 / 10:42:44
Особисто не знаю, але знаю пана Володимира Бусленка, як фахівця,професіонала.По роботі приходилося звертатися в установу м.Мукачева,де він був керівником довгі роки.Це людина надзвичайно вихована,культурна та толерантна і що головне занадто скромна.Звичайно йому було важко протистояти проти таких маститих монстрів , як Андрій Погорелов та Гайдур, які приватизували дану екологічну державну структуру.
Я думаю, пане Бусленко,справедливість рано чи пізно возсторжествує, а ще пам"ятайте добрим людям і Бог помагає!Щасти Вам!

Юрист 2013-01-24 / 15:08:44
А чому ніхто не звертає увагу на те, що тут явні ознаки корупції між Погорєловим та Бондаренком передбачені Законом України "Про засади запобігання і протидії корупції" Стаття 9. Обмеження щодо роботи близьких осіб адже як так, що представництво інтересів здійснює тесть то це на яких таких засадах такого кращого юриства обрали? Напевно на корупційних цікаво яка була сума коштів заплачена за таке представництво в суді та на підставі чого вона була розрахована, чому цього не помічає прокуратура та СБ

Юрист 2013-01-22 / 17:14:49
Гарна новина для працівників управління - у відповідності до прийнятого Закону України "Про гарантії держави по виконанню судових рішень " від 5.06.2012 року і вступившого в силу з 01.01.13 року -Минюст: В случае принятия судебного решения о взыскании средств с государства, чиновники будут компенсировать убытки самостоятельно, так, що шановні працівники управління, Ви не пострадаєте, а "юристів" та їх ....лизів треба фінансово наказати, я думаю, що їх бізнес це не відчує.

Спеціаліст 2013-01-22 / 15:35:23
Андрій Погорєлов із своїм тестем робить з людьми. що у нього працюють все, що захоче. Три роки вони мусолили суди і шановного Володимира Бусленка, але програли не дивлячись на те, що у А.Погорєлова працює замом кум Андрійця - Гайдур Міша. Взагалі атмосфера в управліні екології паскудна, Практично всі толкові спеціалісти покинули цю вотчину Андрія і Міши. Та й взагалі думаю, що без управління екології Закарпаття обійшлобися, нічого корисного від їхньої "діяльності" не відчувається, а цих "спеціалістів" треба гнати в три шиї з державної служби, і близько не підпускати до управління. А Бусленко молодець, доказав їм, що вони не всесильні. От добре було би якби закон прийняли наші депутати, щоб відшкодування потерпівшим йшло не з бюджету управління, а з кишені Андрія та Міши. А так пострадає весь колектив, заплатити треба буде за три роки зарплату Бусленку В.П. і будуть працівники сидіти на мінімальних зарплатах по вині А.Погорєлова. Тримайся Володя, ми знаємо, що тобі зараз важко відновлюватися , тим більше з ними спілкуватися. Добро перемогло зло, але ціною твого здоровя.

П**** А**** 2013-01-22 / 12:58:38


Флуд і тролінг. "Правилами коментування" заборонено використовувати в якості нікнеймів прізвища інших осіб. Коментар видалено. Адмін


ужгородець 2013-01-22 / 12:22:00
Яка це лірика, якщо мова йде про відновлення на посаді? Умисне приховування інформації призвело ще й до трати державних грошей - організація роботи суду, робота судовиконавців...

Запитання? 2013-01-22 / 12:18:15
А якою нормою законоавства на віповідача покладено обов'язок повідомляти суд про ліквідацію штатної одиниці внасліок реорганізації? Лірика суд не цікавить.

Ужгородка 2013-01-22 / 11:09:42
Ну как,малозабезпеченый Андрей,хороший доход от сдачи квартиры в аренду?А кто то с несколькими детьми,человек 4-5, остались, из-за твоей и твоего папика афкры,жить в одной комнате общаги.Зачем тебе гараж в Пуща-Водыця,если там нет дома?А дом то был,малозабеспеченый ты наш.
http://www.tema.in.ua/images/pogorelov.jpg

НОВИНИ: Соціо

22:15
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 9
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
11:22
/ 1
На війні з росією поліг Віталій Лях з Чумальова Буштинської громади
09:25
У Боздоському парку Ужгорода можна побачити "живих" казкових велетнів
20:07
/ 9
Прем'єр Шмигаль в Ужгороді "запустив" будівництво євроколії до Чопа
21:26
/ 1
У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з Юрієм Лущаєм, що переїхав з сім'єю з Краматорська і поліг на рідній Донеччині
15:56
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Міланом Бабілою
15:34
В Ужгороді відкрили скульптурку режисеру "Тіней забутих предків" Параджанову
11:23
/ 1
Нижньоворітська громада провела у останню земну дорогу Героя Віктора Петриканина
23:00
/ 12
Ексміністр внутрішніх справ Аваков офіційно став власником 900 га плантацій фундука на Закарпатті
11:40
Зарічанську громаду сколихнула звістка про смерть Героя з Вільхівки Михайла Матіки
» Всі новини