Місцеві вибори на округах Закарпаття будуть проведені по складанню депутатами присяги

«Прошов вже певний час після виборів, сьогодні вже оприлюднені результати, тому в Закарпатті розпочалось нормальне життя. Той, хто був у політиці, в ній і залишається, просто тепер політика не буде така агресивна», – повідомив сьогодні на прес-конференції голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида.

Місцеві вибори на округах Закарпаття будуть проведені по складанню депутатами присяги

З цими виборами, за його словами, Закарпаття отримало «таке представництво в парламенті, як не мала ніколи», відтак, область може розраховувати на серйозну підтримку. «Головними питаннями для Закарпаття залишаються питання закінчення протипаводкової програми Тиса, реформування медицини, питання освіти і науки. Розраховуємо на збільшення видатків з державного бюджету на наступний рік на ремонт автомобільних доріг», – розповів голова ОДА.

Щодо можливих скорочень адміністративного апарату після завершення виборів, Олександр Ледида зауважив, що скорочення «однозначно будуть: скорочення відбуватимуться по тих напрямках, де людей більше, ніж потрібно». Разом з тим, згадав «губернатор» і те, що представникам, які займають адміністративні посади і відносять себе до опозиції, потрібно зрештою визначитись, адже «не можна бути при владі в опозиції до влади, а значить, в опозиції собі».

Розповів і про те, коли чекати місцевих виборів на тих округах, депутатами на яких стали депутати обласної ради. «Термін буде визначений і вибори по 5-ти округах будуть проведені після складання присяги депутатами Верховної ради». А от з кандидатурою на посаду заступника голови Закарпатської ОДА – на місце, яке до виборів займав Іван Бушко – «губернатор» визначиться скоріше. За його словами, «є кілька кандидатур на посаду, думаю, впродовж 2 тижнів питання буде вирішено».

Тетяна Кашуба, Закарпаття онлайн

13 листопада 2012р.

Теги: Ледида, вибори, присяга

Коментарі

Вася 2013-01-03 / 20:31:52
Се слимак.Не вартий пурваних гати.Говорить єдно а робить друге.Слабий вун як його коні.Вун щи отвітить за Ужгородський РН.Се газда се фу ф ло.Пацан здась ЛЮБОГО.....................

Міжгірцю 2012-11-19 / 09:59:58
В тебе чоловіче голубинький майже склероз? І за 90 ті годи сь на помаранчевих склавись вину. Міжгірщина достойних вибрала? Сесе Ланьо тюрага достойний? Файно позіровали з Щурьом, лиш єден сидів за насильство а другому за вітцьови гроші обходилося. Різак фальшовав вибори типирь жне плоди, піжнете колись і ви. І знаєте ви добре кілько насправді голосовало за (достойних) так, що ниє ся чим хвалити. А Буришин при чім, кось гадаш за нього ват за Юльку ся дуже журит? Люде би хотіли щоби коло Юльки сиділи віт Януковича до малинького міжірського жулика котрий за людські гроші будує собі та дітям майбутньоє.

Маршалик 2012-11-17 / 19:08:41
Люди - Щуря втровили !

гуцул 2012-11-14 / 20:15:30
Патріоту Міжгірщини: Всьо рівно слабо хлопці,якшо ви потомки Опришка Шугая боїтеся якось Пацкуна-Щура!!У нас на Гуцульщині Синьо-Жопа Банда Анальної партії Данецьких і їх прихвостнів лиш на 4-му місцю: Перша Батьківшина,другий -Свобода,третій-Удар а Синьо -Жопі -четверті лиш!1Слава україні!!Смерть їїВорогам!! ЩУРІВ в Крисоловку!!!Шо отрої від Щурів уже нема на Верховині?

міжгірець 2012-11-14 / 07:02:45
міжгірський район проголосував за достойних людей, ця нижче стаття це плач помаранчевої чуми ! Помаранчеві любі друзі вже були при владі, і мибачили їх роботу, коли відключали нам світло, видавали зарплату та пенсію нікому непотрібними спорченими продуктами, коли розкрадали Україну і немогли поділити владу за пять років, годі вам помаранчі командувати ! Коли Балога видавав всім якісь незрозумілі медалі тим які були на Майдані! Тепер Міжгірці зробили свій правильний вибір ! А ви помаранчеві і різні свободівці та ударівці годі вам ридати, ви в минулому ! ці ваші реви нікому вже непотрібні, разом з вашим Буришиним який очолюе батьківщину в міжгірї, ви знаете що у вашого Буришина квартира в Ужгороді і в Киеві, остання модель автомобяля Шкода , за які гроші він все це придбав?????, ви не замислювались, так запитайте в Буришина ???????

Патріоти Міжгірщини. 2012-11-13 / 22:59:13
Ледіда як і всі остальні регіонали гав.о і скот.на, і "це" гав.о покриває нашого деревляного дебіла Щуря який до виборів обіцяв всім що він за ПР набере 80 відсотків, айбо Верховинці цим д.білам-конюхам насрали, хоча якби деревляний не фальсифікував вибори то ПРдуни би набрали не більше 15%, а так набрали ледве під 30%, і най сосут .уй із Щурьом Пр а не 80% їм голосів верховинців. Молодці Верховинці що під таким тиском, споювванням до та під час виборів горілкою з Діброви,погрозами більшість вистояла та показала своє ФЕ Під.рюгам регіоналам, хоча біля 30% нікчемних, продажних, тупих як Щурь людішек та алкоголів голосували за Прдунів, ось весь кончений електорат - алкашня Пр на Міжгірщині. Ось так тупі щурі та Ледиди показали вам сраку нормальні люди, бо ви є уроди. Зека геть. Слава Україні. Всім дякуємо хто голосував за СВОБОДУ, БАТЬКІВЩИНУ ТА УДАР. Перший крок шановні свідомі та розумні ВЕРХОВИНЦІ вже зробили і показали Щурям, Ледидам та Блюкам що вони чмирі пусті, і їхні гроші, водка та погрози най своїм матерям що їх ущенили на сись свій забють у діру, ур.ди конч.ні. Ще раз дякуємо всім хто має почуття власного самозбереження, всім хто керувався власним розумом та совістю, всім хто думав та думає про своїх дітей та внуків, всім хто не голсував за щуряк та конюхів і поклав їх на їхнє місце показавши їхній навіть сфальсифікований рейтинг у дуті 30 %, а про 80 чи 60 % що наобіцяв деревляний і мови не може йти, ценр Міжгіря молодці. Ще раз дякуємо всім нормальним людям.

міжгірець 2012-11-13 / 15:24:23


Хамство. Коментар видалено. Адмін


Бульдог 2012-11-13 / 12:08:56
А Васька Деревляний з Міжгір"я не в темі? Вибори сфальсифікував у районі хоч, правда, і не так як хотів. Чи, може, берете його коням хвости крутити? Тоді я сяду в його крісло, я тоже купував голоси виборців.

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини