"Регіонал" Ковач вперто ігнорує виборче законодавство (ФОТО)

Інформація про порушення виборчого законодавства кандидатом від Партії регіонів Василем Ковачем, зафіксовані у селі Невицьке на Ужгородщині, вже була оприлюднена разом з у блозі ВО "Свобода" на сайті Закарпаття онлайн. Однак, очевидно, провладний кандидат зовсім не збирається усувати вказані проблемні моменти. Сьогодні про ці ж самі порушення повідомив сайт Громадської мережі ОПОРА.

"Регіонал" Ковач вперто ігнорує виборче законодавство (ФОТО)

Як повідомляє координатор кампанії спостереження за парламентськими виборами-2012 від Громадянської мережі ОПОРА в Закарпатській області Святослав Бабіля, у селі Невицьке Ужгородського району (одномандатний виборчий округ №68) на вікнах сільської амбулаторії розміщено передвиборчі плакати кандидата у народні депутата України від Партії регіонів Василя Ковача.

Плакати розміщені на видному місці зі сторони вулиці зліва від входу в амбулаторію.

Як повідомила ОПОРІ головний спеціаліст відділу охорони здоров’я Ужгородської РДА Наталія Ілиньо, в їх відділі ніхто не давав вказівок розміщувати у медичному закладі політичну агітацію, оскільки держслужбовці поза політикою. Також, розміщення цієї передвиборчої агітації в амбулаторії із відділом охорони здоров’я ніхто не погоджував.

Самі працівники амбулаторії кажуть, що повісили плакати із власної ініціативи, вони не знали, що це заборонено законом.

Окрім, у селі Невицьке, також, зафіксовано плакати Василя Ковача на будинку органу місцевого самоврядування. Вони вивішені на вікні сільського клубу, в якому, до слова, знаходиться і дільнична виборча комісія №201571.

Наявність вищенаведеної агітації є порушенням Закону України «Про вибори народних депутатів», стаття 74 «Обмеження щодо ведення передвиборної агітації», пункт 4 якої забороняє розміщення агітаційних матеріалів та політичної реклами на будинках і в приміщеннях органів державної влади, органів влади Автономної Республіки Крим та органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій державної та комунальної форми власності.

11 жовтня 2012р.

Теги: Ковач, агітація, Невицьке

Коментарі

анти-регіонал 2012-10-12 / 18:58:26
угу, прийстойний і порядний Ковач :) погнали його з закарпатобленерго, то хоче десь пригрітись і залишитись біля корита, то рветься в депутати. І так рветься, що навіть ходить по всьому Ужгороду пропонуючи 200 грн. за голос за нього, вимагаючи навіть паспортні дані. (Чи він вже зовсім глузд втратив, чи не розуміє, що не всі ще люди не ідіоти!?) При цьому всі його плакати кричать "порядний, чесний" Звісно, це ніхто не бачить, як і те, що регіонали по селах скуповують голоси і звільняють держчиновників, які не продаються. Слава регіоналам, кінець Україні! Продай себе за 200 грн, втратиш 200 млн. + душу + свободу!

Микола 2012-10-11 / 15:57:32


Рома, можеш сам і ********! Мені они всі ***..., надоїли, всі вже були у влади і не зробили нічого, і комуняки, і СД-ки, і помаранчеві, і ригіанали! Замість того щоб вказувати на реальні проблеми вони шукають хто десь не там агітаційний плакат повісив, кому це цікаво?!


Рома 2012-10-11 / 13:23:43


Микола іди ***** * ******, може й тобі перепадуть залишки регіонального пирога. БО ще два тижні і регіоналам жопа!!! Народ не дурний. Всі вже на грані. Усі бачать їх наглість і те як вони розкрадають країну в останні дні. Уся ця передвиборча проказуха фінансується за наші кровні гроші платників податків. А ковач гарно пропіарився..


Микола 2012-10-11 / 12:48:27
Не гоніть хопці! Відділ охорони здоров’я Ужгородської РДА, а тим більше Наталія Ілиньо має давати вказівки чи погоджувати розміщення реклами? А коли медики просять кандидатів у депутати надати допомогу закладу, то тоді теж Наталія Ілиньо має погоджувати? А то що ВО "Свобода" порозвішувала плакати на заборах (теж доречі державна та комугальна власність)?

Ужгородцю 2012-10-11 / 11:36:16
Ви праві, у Ковача свої справи. Всі підриємці і підприємства знають, скільки треба сил, щоб укласти з Обленерго і його структурами договір, затвердити ліміти, які на половину менші, як тобі треба, а потім у подвійному розмірі сплачувати за понадлімітну електроенергію, як обов"язково платити на два місяці наперед, як за свій рахунок встановлювати трансформатори... Чесність і порядність, чи як там?

електрик 2012-10-11 / 11:30:09
Темне місто, то, справді, провина не персонально Ковача, а вцілому Партії регіонів і її партійця,мера Ужгорода Погорєлова. Але штрафи за перевищення лімітів по електроегергії (при тому, що нормальний ліміт встановити не дають), то скотство персонально Ковача.

Ужгородець Анфісі: 2012-10-11 / 11:21:31
А Ковач і займається своїми справами. Темне місто - провина не Ковача й обленерго, це не його парафія, а міських комунальників, зокрема такого собі підприємства як міськсвітло, яке не має жодного відношення до обленерго. Перш ніж робити якісь закиди, варто би поцікавитися, хто за що відповідає. А то звикли крайнього шукати, та ще й не там, де треба. На себе подивіться.

Горець 2012-10-11 / 10:49:51
Дивлюсь скільки прапорів Партії Регіонів на електричних стовпах.Чим більше прапорів тим менший рейтинг партії Регіонів.Бо люди відчувають "покращення" коли треба заплатити за електроенергію 300-600 грн в місяць під час опалювального сезону.Коли треба заплатити за газ,воду,та інші ком.послуги.Раджу Регіоналам більше себе рекламувати всюди...На стовпах,на автозаправках(бо бензин "дешевий"),в супермаркетах, продуктах("все майже даром"),...,щоб люди їх згадували коли витрачали гроші"покращені вже сьогодні".Ура, наступив Рай,нам усім так стало добре жити!!!Слава Богу,більшість людей у нас не носять РОЖЕВІ окуляри,а живуть у реальному світі.Вони зроблять правильний ВИБІР!!!

Павло 2012-10-11 / 10:20:38
Чергова ілюстрація того пакращення котре нам несуть кровосіси-обригіонали. Село процвітає. Стабільність досягнуто, йоу!

Патріот 2012-10-11 / 09:41:36
В с.Середнє,в приміщенні сільського клубу також розміщена реклама цього регіонала.

Богданка 2012-10-11 / 09:24:44
Зате подивіться, на фоні якої краси висить ця "морда лица"! Що вікна, що стіни - зразок "покращення вже сьогодні"! Агітація фактом, а не якимись там заклинаннями! Думайте, люди!

Анфиса 2012-10-11 / 08:14:07
Лучше бы тот Ковач своими делами занимался.Город в темноте всю ночь, а под утро фонари горят до обеда.Да и, путем введения лимитов, штрафы так выросли, что свет и включать не хочется.Вот где поле деятельности свободное.Цены вроде не повысили , а платить приходится гораздо больше.

НОВИНИ: Політика

14:39
Судитимуть 5 осіб, які організували нелегальні гральні заклади в Ужгороді
15:00
/ 12
Уряд погодив звільнення голови Ужгородської РДА Гузинця і призначення його на посаду "гуманітарного" заступника голови Закарпатської ОВА
13:55
/ 3
На Закарпатті судитимуть киянина, який в складі ОЗУ ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донеччини на 7,5 млн грн
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 2
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
» Всі новини