Володимир Смоланка знявся на користь Павла Чучки

Щойно у прес-центрі «Закарпаття» кандидат по виборчому округу №68 Володимир Смоланка заявив, що знімає свою кандидатуру з виборчих перегонів на користь свого опонента Павла Чучки.

Володимир Смоланка знявся на користь Павла Чучки

Це рішення він прокоментував наступним чином: «Ми зустрічалися з Павлом декілька разів. Дискутували з приводу різних питань і чим далі, тим більше переконувалися, що наші світоглядні моменти є дуже близькими. Це не дивно, бо ми вийшли з однієї ж школи, наші батьки разом працювали професорами в Ужгородському державному університеті. І ми бачимо однаково майбутнє нашого Закарпаття і України як країни, яка інтегорована  в європейське супільство, з європейськими цінностями.  Тому я прийняв політичне рішення про зняття своєї кандидатури і підтримку Павла Чучки, бо не хочу, щоб був обраний депутат, який буде тримати курс на згортання демократії, євроінтеграційних процесів. Соціологічні опитування показали, що мої успіхи в сфері медицини входять в певне протиріччя з моїм політичним життям. Я бачу підтримку людей, і це приємно.  У нас з Павлом Павловичем була чесна конкуренція. Але персональна перемога менш важлива, ніж успіх програм, ідей і цінностей".

Сам Павло Чучка зазначив: «Два найближчі один до одного кандидата в депутати і за життєвою дорогою, світоглядною позицією і політичною платформою визначилися, кому з них об’єднати навколо себе електоральну підтримку для впевненої перемоги над кандидатом від влади.

Таким чином, ужгородці одержують шанс поламати існуючу модель, коли народний депутат від міста разом з мером або сам міський голова із мандатом народного депутата господарюють в Ужгороді за рахунок інтересів громади і забезпечують свій бізнес. Смоланка не є бізнесменом, і я не є класичним бізнесменом. Наша професійна діяльність проявляється більше у громадському житті.

Ужгородська громада має шанс вибудувати вертикаль від демократичних сил Ужгорода через демократичну фракцію обласної ради аж до захисту закарпатських інтересів у парламенті.

Те, що сьогодні відбувається, не є штучне зближення, це демократичний альянс. Ми очікуємо, що нас стане більше. Якщо не формально за цим столом, то 28 числа під час виборів. Ми йдемо впевнено до перемоги.

Наш суперник — влада, яка сфокусувала свої сили, аби сфальсифікувати вибори. Та той великий відрив між кандидатами, що, за опитуваннями, лідирують, мінімізує фальсифікації, це дає можливість зберегти досягнутий результат».

Наразі, як повідомив Павло Чучка, ведуться переговори із кандидатом від УДАРу Ростиславом Булановим та його представниками, аби він зняв також свою кандидатуру. «Не вірю, що дістанемо від «Удару» удар, що вони заборонять Ростиславу зробити правильний крок», – заявив кандидат. Також він закликав інших представників демократичних сил послідувати прикладу Володимира Смоланки, аби побороти провдладного кандидата.

Наприкінці Павло Чучка закликав виборців 68-го округу повірити їм так, як «кандидати вірять один одному».

09 жовтня 2012р.

Теги: Чучка, Смоланка, вибори, кандидати

Коментарі

елена префайна 2012-10-20 / 15:07:39
пане чучко но шо ви з тоу эвропоу та iнтеграцiйов ви не думайте же там рай .треба лиш беречи закарпаття i вiд запада тай вiд востока .но я йтак за вас

Щорс 2012-10-18 / 16:24:06
Дивився останній відеоролик звернення Чучки до виборців. Ну і чим він відрізняється від Гепи і Допи з Харкова? Таке ж бидло не освічене, тупе, але нахальне.

Ужгородка 2012-10-16 / 14:36:13
Павло Павлович не тільки гуморист, а й ,як то кажуть на Закарпатті, справжній газда! Там де він там порядок! Яскравий приклад с. Баранинці, чистота і порядок. Побільше б таких як Павло Павлович! Я за нього голосуватиму!

консул 2012-10-13 / 11:02:25
в рекламі знявся на користь чучки...

Слов'янин 2012-10-12 / 20:09:31
А чи допоможе українському народові це зняття?

ivan 2012-10-11 / 22:24:30
te same...nema za koho...chym Smolanka jim ne uhodyv?...

НЕ ХОЧУ!!!! 2012-10-11 / 21:59:43
Дуже шкода... Ті, хто збирався голосувати за Володимира Смоланку не дуже налаштовані підтримувати Чучку. Окрім корчми та гуморин для політика потрібні інші якості. Поспішив Смоланка... Тепер вагаюсь - за Юлькіного кандидата не має бажання голосувати (хоча Сербайло людина порядна і послідовна), Буланов - непоганий хлоп, але не більше. Блін... Невже знову переможе Рата чи Ковач? НЕ ХОЧУ!!!

ivan 2012-10-11 / 21:19:19
zhalj

корчмар 2012-10-11 / 19:16:04
А ти Іванку, що хотів бись випити та закусити задарь? Так неборе немає такої корчми де пьють і жеруть безплатно.
Ти мені назови хто із інших кандидатів немає доходу, і годує тя даром.

Іван 2012-10-11 / 17:55:20
Чому Ви у своїй корчмі "Деца у нотаря", яку ви створили на базі дравецького дитячого садка (!), споюєте відвідувачів, до того ж за високими цінами, і маєте з цього неабиякий зиск? Чим відрізняється Ваша корчмарська діяльність від діяльності корчмарів-лихварів – Ваших попередників? Чому прикриваєтесь фондом Егана, створеним Вами невідомо для кого і чого? Він, крім Вас, якусь користь комусь приносить?

Цімбор 2012-10-11 / 14:11:37
Требало сим двом: Володьови і Павлови , поняти єдно, що НАРОД ЗАКАРПАТСЬКИЙ од них обох уже устав.

ужгородець 2012-10-11 / 13:14:29
Оце супер. Два трудяги пера, і Білецький рубаються. Оце цікаво, адже проплачують їх різні штаби. Цікаво хто кого? Удачі вам хлопці.

Горець 2012-10-11 / 12:10:33
На жаль 68 округ дійсно немає достойного кандидата з харизмою,але якщо ми не підтримаємо опозицію(Сербайла А.А.),тим самим підтримаємо Партію Регіонів.Це буде позором на всю Україну!А в партії в першу чергу має бути дисципліна.Якщо Чучка П.зараз діє самостійно,йде проти Батьківщини,то на користь кого він робить?Та з якою командою він буде у Парламенті???

Горець 2012-10-11 / 12:00:39
Поважаю Чучку П. як розумну людину,хорошого гумориста,креативника...Деколи слухаю його гуморини-фіглі(все мені подобається),але життя складається не лише із гумору.Викликає у мене питання чи не будуть ужгородці сміятись після виборів із самих себе???Може я і помиляюсь...
Чи подобається Сербайло комусь чи ні,але для перемоги опозиції ми повинні проголосувати за нього.Цей кандидат перевірений часом, він точно не буде "тушкою".Він вибрнаний Об"єднаною опозицією та підтриманий особисто Юлією Тимошенко, та ВО Свобода.

Павло Білецький 2012-10-11 / 09:45:32
Друже Олеже. Я теж не в обоймі Партії Регіонів і не в обоймі Ратушняка. У нього є свої вже усталені пмічники. Я не в захваті від діючої влади, тому я поділяю твої погляди у цьому напрямку. Щодо Чучки, то ми з ним знайомі років 10, знаю його як хорошу людину, він не раз допомагав при потребі. Тому для мене було несподіванкою це зняття Смоланки і логічна наближеність Павла Павловича до Балоги. Я знаю, що ти дуже поважаєш Віктора Івановича. Я до нього ставлюся нейтрально: мені він не зробив особисто нічого доброго ні поганого. Але ж він теж є владою. Принаймні, як поки діючий міністр+ через брата має можливість впливати на голів райрадю Це хіба не влада? А будучи у владі, як можна бути до неї одночасно в опозиції? Це мені тяжко зрозуміти...

підгорб 2012-10-11 / 09:37:39
До І.Барана
Згідний з вами та й з журналістом,що треба "по ділам їх судити". І дійсно Чучка має за своє біровство "позитивний баланс", бо продав не один гектар нашої землиці. А за зловживання владов дістав кримінальну справу і кажуть земляки що то мукачівці його "викупили" від Веховного Суду.І ипен перед виборами. Тай ганьбится свойов роботов у горкомі компартії, бо це чорноє його пятно, як і то що був уже не в одній партії."Я від діда утік, від баби..,ведмедя,вовка..." -це його принцип?

Ігор Баран 2012-10-11 / 07:56:42
Я взагалі противник підходу влада - опозиція, тому що це навязані симулякри. Мене влаштовує знати історію кожного кандидата, що він доброго/поганого зробив при владі будучи (тобто баланс), і, до речі, як веде виборчу кампанію також.
Наприклад ( до ужгородця ) Ратушняк піариться із аквапарком у якому аж три басейни, не вказуючи, що всі вони в чаші украденого ним пятидесятиметрового олімпійського басейну.
Ковач включає лампочки, не вказуючи, що більшість підприємств оплачують за електрику наперед, і т. д. Називати це чесною виборчою кампанією ?
Чучка за час керування Баранинцями баланс має позитивний результат.
До Сербайла ставлюсь позитивно, лиш не вірю в їхнє ООО ( чи ООБ)

шоні 2012-10-11 / 01:38:58
висловлю низку суперечливих думок і синтезую їх:
1. Смоланка правильно поступив, зберігаючи себе як професіонала...
2. Чучка більш-менш адекватний кандидат від Ужгорода на поточний момент.
3. Натомість Сербайло є реально опозиційним кандидатом від опозиції, лем харизми не вистачає...
4. Буланов, як сенатор на мене, повний лол...
5. Рата зі своїми 6-ма переходами у своїй останній каденції парламенту нікуди не годиться як кандидат...
6. з опозиційних кандидатів володів би харизмою Солонтай, але він популіст і хосна з нього би було немного...

синтез: Унгвар немає достойного кандидата по мажоритарці...

як і не було достойного мера після Ландовського

журналіст 2012-10-11 / 00:53:19
Спостерігаю, як і багато хто з виборців, дивну суперечку: хто "найсильніший" опозиціонер: Сербайло чи Чучка? Пуста трата часу, бо це досить просто перевірити кожному, хто має комп'ютер, або слідкує (бере участь) у суспільно-політичному житті краю. Лслбисто я неодноразово був на прес-конференціях Сербайла, на яких він виступав з іноді аж занадто різкими оціеками та заявами відносно діючої влади. Згадайте тільки останні події, зв'язані з прийняттям Закону "Про мови" :активна участь А.А. в мітингу перед ОДА, його виступи в сесійній залі по захисту мови. А приведіть приклад, хоча б один, публічного супротиву владі Чучки за період правління Януковича (до початку виборів,хоча й тепер я ніде не читав його критики діючій владі, не обласній). А чому саме за кілька днів до виборів Верх.Суд задовільнив його апеляцію щодо судимості? Чому не згадує він і своє КПРСне минуле - роботу лектором агітвідділу Ужгородського міському партії? Можна задавати ще багато питань..Ппо моєму, в "Трибуні" Чучці задали журналісти 10 запитань, на які виборець хотів би отримати відповідь. Впевнений, що всі розуміють, що Чучка - проект В.І.Балоги. А Сербайло є "неугодний" як одним (ПР), бо реальний представник опозиції, так і іншим(Балога), бо не може заявити, що це його кандидатура. Адже і одні і інші мають доказати перш за все "гаранту", що вони "контролюють ситуацію" в області, мають підтримку виборцята готові забезпечити йому позитивний результат на майбутніх президентських виборах. Де була "депутатська група Балоги" в цьому парламенті? Чи є ті, хто вірить в те, що Балога буде в конструктивній опозиції до діючого Президента? Де буде Сербайло, як нардеп? Сумніву немає - в об'єднаній опозиції. Де буде Чучка? Сумнівів немає - там, де "вкаже" "няньо", але точно не в опозиції. Так що думаймо, браття, думаймо і не ставаймо на граблі.

Закарпатиць 2012-10-10 / 23:51:47
Я пак забыв, та мы бдеме машины купувати у словакії дишиві! лиш ... за які гроші????

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини