Закарпатська "Просвіта" закликає голосувати проти "регіоналів"

Днями відбулося спільне засідання правлінь Закарпатського обласного об’єднання ВУТ «Просвіта» ім. Т. Шевченка та Рухівського братства Закарпаття.

Закарпатська "Просвіта" закликає голосувати проти "регіоналів"

 

На засіданні, зокрема, розглядалася суспільно-політична ситуація напередодні парламентських виборів Одностайно констатувалося, що режим, який при владі в Україні, є вкрай антиукраїнським, антинародним, по суті – окупаційним.

Ситуація нині є гіршою ніж навіть за часів «пізнього Кучми». В останні роки йде інтенсивний процес згортання демократії, викорінення всього українського, встановлення тоталітарної диктатури.

Враховуючи зазначене правління обласної «Просвіти» та Рухівського братства закликають виборців краю:

– у жодному разі не голосувати за Партію регіонів та КПУ, як і за кандидатів від них у мажоритарних округах. Адже ці партії є відверто антинародними та антиукраїнськими.  Голосувати за партії, які прагнуть знищити нашу мову, яка є одним із найголовніших чинників буття нашого народу – є абсолютно неможливим для будь-якого свідомого українця;

– соціологічні дані засвідчують, що п’ятивідсотковий бар’єр впевнено долають "Об’єднана опозиція - Батьківщина" та "Удар". Однак без потрапляння до Верховної Ради України ВО Свободи, наступний парламент однозначно буде «ЯЛОВИМ». А такий ризик існує – ВО "Свобода" перебуває на межі подолання бар’єру – не вистачає близько 300 тисяч голосів (у випадку його неподолання – голоси подані за "Свободу" частково потраплять на користь і ПР та КПУ).

Тож, закликаємо всіх свідомих громадян допомогти ВО "Свободі" подолати бар’єр. У такому разі парламент буде більш «правішим» та проукраїнським. Стосується це і тих, хто схиляється голосувати за "Удар" чи "Батьківщину". Адже ці партії гарантовано будуть у парламенті. Однак "Свободі" вкрай потрібна Ваша допомога. Проходження її до Верховної Ради України – у спільних інтересах всіх противників антинародного режиму.

Голова Закарпатського ОО ВУТ «Просвіта» ім. Т. Шевченка та Рухівського братства Закарпаття Володимир Піпаш

05 жовтня 2012р.

Теги: вибори, просвіта, партії

Коментарі

ДЕЯ 2012-10-08 / 23:18:18
Яка там НУ вони далеко не прохідні, а їхня здача парламенту ПР відбулась у теперішньому парламенті, і не сумніваюсь що вже до закінчення виборів вони рахують гроші Рената..., тушки готові)))
Піпаш розумний чоловік, думаю він має рацію....

ніка 2012-10-08 / 15:53:49
так рішення яке було у ВАС на засідання прийняте нелигітимне, бо ВАС була меншість на засіданні!

мася 2012-10-08 / 15:52:42
Шановні, взагаліто на Всеукраїнському рівно ПРОСВІТА у обєднанні Союзу ПАТРІОТИЧНИХ СИЛ із НАШОЮ УКРАЇНОЮ....
ганьба Піпашу, який ігнорує своє керівництво зверху!!!! ганьба!!!!!

Faust 2012-10-06 / 22:12:36
Піпаш має рацію - "Свободу" до парламенту! Всі свідомі патріоти-українці повинні зрозуміти, що Батьківщина і УДАР будуть в парламенті, а "Свободу" всіляко хочуть задавити всякі там регіонали-КПУшники і недоноски місцевого розливу типу між-ромки і всякі інші istvan-gazember'и та інші українофоби... "СВОБОДУ" ДО УКРАЇНСЬКОГО ПАРЛАМЕНТУ! Щодо "мажорітарки" - тут голосуйте за кращого патріота України, який Вам подобається.

Між іншим 2012-10-06 / 16:45:41

Хамство. Коментар видалено. Адмін

Довбуш 2012-10-06 / 13:11:03
Romcju, ty malo vipyv sho horodysh tuj durnyci? Svoboda nese zaxyst svoho - ukrajinsjkoho, koly zaxysh4aty svoje dlja tebe je rozkolom - to tvoji prolemy...I koly ty vostannje buv u Ternopoli? Xiba vzahali ne buv...tomu i lopo4esh tut durnyci! a pro jakesj efemerne finansuvannja, tak ce v#e davno projixano, bo za dovhi roky nixto nijakyx dokaziv ne pryviv///Svoboda v#e zaraz maje 8 %, ale budut jix rubaty, tomu treba biljshe!

Ромко 2012-10-06 / 09:38:18
Схаменіться! Нічого крім розколу Свобода не несе!!!!! Це людиноненависницька політична сила, що судить про людину за її прізвищем. А ще фінансується владою щоб мочити патріотів. Закарпаття багатонаціональний край! Ви запитайте, що зробила свобода маючи в Тернополі повну владу!? Ніц не зробила! На Закарпатті крім провокацій і злочинів теж нічого доброго не зробила!

Повинні знати 2012-10-06 / 00:36:12

Тролінг. Коментар видалено. Адмін

Горець 2012-10-05 / 20:59:44
МІЖ ІНШИМ
Хочете ви цього чи ні, Свобода буде в парламенті.Слава Богу люде в нас свідомі.Про "балканизацію" України ви розкажіть антиукраїнським силам.Свобода за єдину унітарну державу.Прошу не путати націоналізм з шовінізмом!А головний біль буде у всіх людей,коли більшість складе у ВРУ Партія Регіонів та КПУ.Повірте,там якраз є багато націоналістів,але російських!Прикро,що в нас люблять ВСІХ,та тільки не самих себе!!!

Між іншим: 2012-10-05 / 18:30:31
Шановний - не треба фарисействувати та займатися підтасовкою.Український націоналізм базується на етнонаціоналізмі.Був,є і буде.Люди це прекрасно розуміють.Нікому не потрібни лишня головна біль у вигляді Свободи у ВР.Там і до "балканізації" України не далеко.Тому - 3%.В межах статистичної почибки.На більше Тягнибок і К. не заслуговують.

Горець 2012-10-05 / 18:12:46
Просвіта,молодці!!!Голосуймо за ВО Свободу,ВО Батьківщину, Удар Віримо в перемогу!Свобода в парламенті буде мотором опозиції.Слава Україні!!!

Горець 2012-10-05 / 18:02:02
Між іншим
Мені здається,що для вас націоналізм-це щось іншоземне.Вас не дивує націоналізм в Росії,Угорщині,Чехії та інших д.Це для вас нормально.Заспокійтесь!Націоналізм-це ідеологія і напрямок політики, базовим принципом яких є теза про цінність нації як вищої форми суспільної єдності і її первинності в державотворчому процесі.

Між іншим: 2012-10-05 / 17:23:19
Якщо у пана Піпаша істерика(а інакше подібний заклик не назвати) то здається діла у Свободи швах!Не піддаються люди на націоналістичні заклики і агітацію.

НОВИНИ: Політика

23:53
В Ужгороді представники ПЦУ відмовилися від участі в молитовному сніданку, на який влада запросила УПЦ Московського патріархату
03:04
/ 2
Що показав перепис у Румунії?
15:00
/ 12
Уряд погодив звільнення голови Ужгородської РДА Гузинця і призначення його на посаду "гуманітарного" заступника голови Закарпатської ОВА
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 2
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
» Всі новини