На майстер-класі навчать як очистити свій організм за допомогою спеціальних детокс продуктів.
Учасники майстер-класу дізнаються про революційну "зелену дієту", про залужнюючі та закислюючі продукти. "Зелена дієта" допомагає боротися з хворобами, очищує організм та повертає життєві сили.
"В сучасному світі ми майже не вживаємо зелені, яка очищує організм, а натомість мясо, цукор, білий хліб, а на додачу стреси. Це все зашлаковує організм і вже в 40 років маємо букет хвороб. Особливо важко всі почуваються після новорічних застіль, коли від надлишку шкідливого наш організм вже не має сили боротися, і як правило понад місяць ми виходимо з певного коматозного стану", - пояснює причину такої тематики організатор майстер-класу Ігор Сас.
Багатьом може здатися дивним, де взимку взяти якісну зелень для детокс-дієти, але це дуже якісно і дешево вирішують різномантні проростки.
"Ми підготуємо понад 10 видів проростків. На майстер-класі кожний побачить, скуштує і навчиться власноруч пророщувати різномантні зерна та насіння. Їх можна буде скуштувати окремо, а також покажемо страви з додаванням проростків. " - говорить одна з учасниць майстер-класу Тетяна Жовківська.
Всі бажаючі взяти участь у майстер-класі реєструйтеся за номером 050 970 16 49,. Катерина.
Слідкуйте за подією в соціальній мережі - https://www.facebook.com/events/1227425857337200/
07:00 | Фестиваль гентешів с. Геча Берегівського району |
14:00 | Віртуальнаподорож «Ужгород крізь ХХ століття: епоха Габсбургів» Ужгород, історико-культурний центр "Совине гніздо" |
15:00 | Великий Вегетеріанський Майстер-клас Ужгород. хостел "На Підградській" (Підградська 59) |