Розподіл виборчих округів на Закарпатті між "регіоналами" і ЄЦ погоджено в адміністрації Януковича?

За інформацією, яку неофіційно отримало Закарпаття онлайн, в Адміністрації Президента України Віктора Януковича погоджено персональну складову неофіційного розподілу мажоритарних виборчих округів між Партією регіонів та Єдиним Центром на Закарпатті.

Розподіл виборчих округів на Закарпатті між "регіоналами" і ЄЦ  погоджено в адміністрації Януковича?

Попередня інформація з цього приводу, що її свого часу оприлюднило наше інтернет-видання, наробила чимало галасу і, навіть, несміло заперечувалася з табору «регіоналів». Однак у своєму передноворічному інтерв’ю телеканалу "Тиса-1" головний «регіонал» Закарпаття, голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида остаточно розставив усі «крапки над і» в цьому плані: «Після того, як будуть нарізані округи згідно з новим законодавством про вибори, тоді почнуться політичні перемовини щодо тих чи інших кандидатур по тому чи іншому округу. Але домовленості, які були попередньо досягнуті – 3 кандидати від Єдиного Центру, 3 – від Партії регіонів, це наша позиція, ми її не змінюватимемо і так підемо на вибори».

Якщо сам факт розподілу не викликав сумнівів, то щодо кандидатур, що їх висуватимуть зазначені політичні сили, як і передбачало Закарпаття онлайн, були можливі зміни. Так і сталося. Ось як виглядить «шестірка» кандидатів від Єдиного Центру та Партії регіонів в узгодженому в Адміністрації Президента варіанті:

Округ – Рахівський район, частина Тячівського – Василь Петьовка
Округ – частина Тячівського району, Хустський район, частина Іршавського району – Павло Балога
Округ – м. Мукачево, Мукачівський район – Віктор Балога
Округ – Виноградівський та Берегівський район – Іван Бушко
Округ – Ужгород, Чоп, Ужгородський район – Василь Ковач
Округ – Перечинський, Великоберезнянський, Свалявський, Воловецький, Міжгірський і частина Іршавського району – Сергій Мошак
.
 

09 січня 2012р.

Теги: вибори, мажоритарний

Коментарі

Галя 2012-01-25 / 17:57:38
До Романа! А чи дадуть ,як ви кажете тим молодим професіоналам,активним із сформованою громадянською позицією пройти чесно на виборах до влади? Їх просто витіснять, грубо вишвирнуть із суперників,вкажуть на місце...ще будуть погрожувати,щоб не висувалися.Ця влада такі онкощупальця розпустила, що ні яка променева терапія їх не вб"є.

Роман 2012-01-21 / 15:29:21
Наступні вибори - це тест на вшивість для закарпатців. Наша задача - не пропустити жодного з цих малограмотних бариг у ВР. Інакше законсервуємося ще на 5 років і будемо плакати яка у нас погана влада. Голосувати треба за громадсько активних людей зі сформованою громадянською позицією, молодих професіоналів і досвідчених управлінців. А ЄЦи і РИГІони пора викидувати на смітник історії. Багатьох з них знаю особисто - це стадо баранів, які залежні від волі кількох своїх пастухів.

мадяр 2012-01-12 / 20:56:31
У ПР сидять лохи яких розвів В. І. Балога, адже якщо все таки між ЄЦ і ПР затвердять вищенаведений розподіл, то видно, що ЄЦ віддав ПР ті округи де у них проблеми, адже зрозуміло, що по Ужгородському округу сильна опозиція та С. М. Ратушняк, а також частина угорців в окрузі проголосує за угорця - М. Ковача. В Берегівському окрузі шанси кращі ніж Бушко буде мати угорець. А в свалявському є 3 діючі народні депутати Мошак Кеменяш Аржевітін. Якщо в ПР нема аналітика то де вони будуть на виборах :)

руслан 2012-01-12 / 18:07:58
безперечно, що ці два клани борються за самозбереження, і тому гуртуються в ракаш. А з другого боку вип'ячують свої біцепси перед опозицією і народом, щоб залякати їх.

pyf.xbq 2012-01-12 / 14:50:14
Не хотел комментировать, но не выдержал.
Все это огромная мулька! хотя для некоторых регионалов это и приемлемый вариант. Регионалы не верят Балоге, они знают, что ради своих личных политических интересов он свое мнение изменит в два счета.
Заметьте кроме двузначного заявления Ледиды никто из ПР слова не сказал,интернет сайты подконтрольные ПР тоже набрали в рот воды.
И судя по всему не скажет, все решится позже, когда будут "нарезаны" реальные округа.
Думаю. что для ЕЦ и ПР будет лучше договорится, чем воевать, иначе они они пролетят.
Не забывайте и о оппозиции которая тоже спать не будет.
Эта инфа похожа на провокацию, чтоб "раздразнить" регионалов или вытащить из них нужную информацию.

севлюський 2012-01-12 / 13:32:27
erik, Балога принаймні не забирав у дітей сиротинець, як це зробили ваші регіоналиу нас в Виноградові.

erik 2012-01-12 / 13:26:25

і знову заспівали *****  ******...Не ПРдун 2012-01-12 / 09:29:36, хто ж може заздрити Балогові, його потрібно жаліти, бо стільки прокльонів, скільки лунає в його сторону від людей ніхто на Закарпатті не приймає у свій бік...Що Балога строїв власними коштами, та нічого...так можливо він давав гроші на ремонти(!) шкіл, а не їх будівництво, але не забуваймо, що ці гроші були вкрадені від нас, платників податків, які б мали йти нам на зарплати, а В.Балога, під виглядом благодійності, наші гроші, давав на об''єкти, які важливі були для його власного піару, так він і все "будує" у Закарпатті!

Ледида 2012-01-12 / 10:52:14
Я лише шавка балогова, а насправді нич не рішаву, як і Гаваші, правда тоді Іван сидів навпроти в кабінеті , а тепер трохии далі як смотрящий.

мункач 2012-01-12 / 10:03:47

а Балога то є ******** ***********,кинув Медведчука, кинув Ющенка і скоро кине Януковича і втікне із нашими державними грошима закордон буде там жити відпочивати, а ви люди добрі будети в Росії та Європі горбатитись, а ваші діти потихеньку тут будуть ставати дегенератами наркоманами пяницями, так вам і треба якщо ви такі дурні та продажні

====== 2012-01-12 / 09:52:08
до Не ПРдуна, а ти будь добрий скажи Балога строїв лікарні ремонтував школи за власні кошти чи за кошти державні???ти іди запитай людей за ті робочі місця які Балога зробив яка там заробітна плата???а ти запитай в Балоги звідки внього стільки грошей навірно на зарплату міністра живе і жирує він і його діти, ти подивись кругом всьо за безцінь балога та його братки забрали,ти поїдь в Іванофранківськ та подивись як там розвинутий туристичний бізнес, а внас шо,а внас Балога і його команда, ти назви шо Балога зробив для Закарпаття і для людей, шо дав людям заробітну плату 5-6тисяч чи дав в барві тисячу гривень,та давби Бог би ти на тисячу гривень жив все життя і твій Балога,як ви вже як регіонали так і ви Єцовці всіх достали

Не ПРдун 2012-01-12 / 09:29:36
Браво! Біс! Бравіссімо!!!!!
Молодці ПРдуни. Як розіграли роль обіжених на Балогу, та й "великого" газдівника Ледиду?
Але правда інша.
Ніхто не зробив більше для Закарпаття ніж Балога. Навіть те шо зараз у нас не донецькі то тоже його заслуга. А скільки його команда набудували, дала людям роботу, відремонтувала садки, школи, лікарні....
Оце все гавкання тупа, чорна ЗАЗДРІСТЬ. Балога більш професійний, більш мудрий, більш наглий у відстоюванні інтересів Закарпаття, більш авторитетний, більше за інших досяг і має найкращу команду на Закарпатті. От тому всі і бісяться.

НЕ ЕЦун і не ПРдун 2012-01-12 / 09:01:14
Позерай на свиноту вже ся договорила! А нас спросили чи ми хочемо таких кандидатів? То ж разні партії з разними ідеооліями чи ні???

Атон 2012-01-11 / 22:39:04
Знаєте Балога зробив із Закарпаття свою імперію, але я думаю прийшов її кінець, тому що будь якій імперії приходить кінець. І щоб тут хто казав, я маю невеликий досвід у цих справах і прочитав ваш весь бруд і скажу одне. У нас були різні керівники Різак, Балога, Гаваші, але Ледида на моє глибоке переконання справжній менеджер і багато чого зробив для нашого краю. І я його поважаю за те, що далі не сується, а залишається працювати тут.
Балога зараз дуже буде мати великі проблеми і важкі вибори.

Няньо 2012-01-11 / 21:40:45
Петьовка файний мукачівський хлоп, но най там ки ся вибират у депутати, мукачівці і так го майлюблят як Балогу

із Перечина 2012-01-11 / 20:56:41
Мошакові передусім необхіно повернути місцевий кінотеатр, який прибрав до рук від громади Перечина, а потім думати про депутатство. Вони так дограються, що вибори в окрузі виграє Кеменяш, ось тоді я собі уявляю "зустріч" Януковича й Ледиди. Мошак ніколи не обіграє Кеменяша, бо скупий, це не дві-три села типу Вільшинки й Туриця, де він вже балував людей по 500 грн., це великий округ.А він думає що місцеві адміністрації го пропхають, а таку як наша Перечинська люди вже давно на посміх узяли.

Русин 2012-01-11 / 20:10:33
Ба,шо Мощак не балотуєся там відки є, майже там прокрався ват забрехався. То лиш ковдош не ковдат там де ся родив. Ввін гадат, що верховинце з іршавцями дурні. Йбисся пане за омах не ймив.

іванок 2012-01-11 / 18:43:28
Уд Балоги також забрали донецкі много чого, ПМК77, ТРК Щодня в Мукачеві, що він ще терпить їх а не йде в опозицію непонятно.

Ужгородка 2012-01-11 / 17:48:38
Селянику - А ВОРУЮТ САМИ И ПРОДАЮТ ЗАКАРПАТЬЕ ВАШИ ХЛОПЦІ РУСНАКИ, КАК САМЫЕ КОНЧЕНЫЕ ВОРЮГИ, которые живут по принципу - "после нас, хоть потоп".
"Селяник 2012-01-11 / 17:11:39
То най давуть, акидь людкове дурні і ще проголосувуть то так і будуть дале жити. Хоть Віктор Балога не є уж такий пудлий хлап. Мошак із іншими регіоналами му лем годьні служити. Кеби не вун то туй вжебі донетські газдували. ТРЕБА ГО ПУДТРИМАТИ й КАМЕНЯША тоже то НАШІ ХЛОПЦІ РУСНАКИ."

бодя 2012-01-11 / 17:21:10
всіх гнати вон

Селяник 2012-01-11 / 17:11:39
То най давуть, акидь людкове дурні і ще проголосувуть то так і будуть дале жити. Хоть Віктор Балога не є уж такий пудлий хлап. Мошак із іншими регіоналами му лем годьні служити. Кеби не вун то туй вжебі донетські газдували. ТРЕБА ГО ПУДТРИМАТИ й КАМЕНЯША тоже то НАШІ ХЛОПЦІ РУСНАКИ.

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини