Влада Ужгорода не дотримується обіцянок, розданих студентам

14 квітня відбулася зустріч депутата Ужгородської міської ради Михайла Рошка з мешканцями гуртожитків УжНУ. Головними проблемами, що турбують студентство сьогодні є відсутність гарячої води та часте «вибивання» світла в гуртожитках.

Влада Ужгорода не дотримується обіцянок, розданих студентам

Пан Рошко разом з головою профкому студентів УжНУ Андріаною Завадяк виступили перед студентами гуртожитку №4 (о 17.00), після чого навідалися до гуртожитків № 1, 2, 3. Молоді зібралося доволі багато, але, як сказав Михайло Рошко: "Могло б прийти і більше".  Слів було сказано дуже багато (чого вартує лише самореклама депутата), ми ж коротко опишемо головну суть зустрічі.

Отже, студенти домагаються подачі гарячої води в гуртожитки не тільки в опалювальний період , а й протягом цілого року. Мер міста повністю підтримує цю ідею. Варто сказати, що п. Погорєлов, будучи ще кандидатом на посаду міського голови, уклав договір зі студентами УжНУ. В ньому, крім іншого, він обіцяє "провести заміну старих мереж водопостачання та впровадити цілодобове водопостачання в гуртожитках УжНУ".  Але подавати гарячу воду, начебто, відмовляються газовики, яким місто ще не повернуло старі борги. Наголошуємо, що студмістечко УжНУ ніякої  заборгованості не має. Як завжди, крайнього знайти важко. Тим часом студенти живуть в умовах, близьких до сірого середньовіччя.

Пан Михайло кинув у натовп кілька гасел, що мали суто піар-забарвлення – пригрозив привести п'ять тисяч студентів під стіни міськгазу у разі, якщо до понеділка не відновлять постачання гарячої води. Чого в його діях було більше – щирого бажання допомогти студентам, чи банальної самореклами -- сказати поки що важко. Та більшість студентів, за моїм спостереженням, схильні до другої версії.

Відкритим залишається питання частого "вибивання" світла в гуртожитках. Зараз  для студентів це неабияк важливо, бо потрібно дописувати курсові роботи.  Головна причина поганої роботи системи – користування електрочайниками, через що відбувається перенавантаження. Якщо впровадити постійне постачання гарячої води, то питання, можливо, вирішиться.

Ми й надалі інформуватимемо читачів "Закарпаття онлайн" про події в студентському житті. Для нас це важливо, бо зачіпаються наші права та інтереси. Ми віримо в те, що наше слово дійсно має якусь вагу на практиці, а не лише на папері.

P.S. Нагадаємо, що у передвиборних програмах М. Рошка та А. Завадяк було передбачено відновлення постачання гарячої води. Сподіваємося, що спільними зусиллями депутата міськради та студентства все-таки вдасться досягнути цієї мети.

Максим Молнар, студент УжНУ

15 квітня 2011р.

Теги: гаряча вода, студенти, Погорєлов

Коментарі

Студентка 2011-04-23 / 16:37:00
Мені відверто шкода автора цієї статті та коментаторів. Люди, схаменіться! Людина старається для Вас, маєте вже гарячу воду. А що Ви зробили, щоб змінити ситуацію? Вийшли разом зі студентами намітинг? Впевнена, що ні. Мабуть тільки сиділи в інеті і обливали брудом всіх і все в цей час. Хоча, як кажуть, марно розсипати бісер перед таким інтелектуальним жебрацтвом. Працюйте над собою, бо заздрити гріх.

. 2011-04-17 / 14:28:00

Коментар видалено через порушення "Правил коментування". Перехід на особистості можливий тільки під власними іменем/прізвищем. Адмін

Юрій Лівак 2011-04-17 / 10:20:00
автор понаїжджав на Рошка, погрузив його, не навівши доказів самореклами чи самопіару, а в кінці висловлює надія на співпрацю. ну-ну.

Українець 2011-04-17 / 07:22:00
У 2004 р. студенти стали рушійною силою революції без усяких коштів, а зараз продаються, як проститутки на панелі.

Город 2011-04-17 / 01:32:00
Соромно за студентів, які мали б бути майбутньою інтелектуальною елітою, що повелися на цей примітивний заздалегідь брехдивий "договір". Як на їхню думку Погорелов міг ввести в дію бесейни "Спартак" і "Буревісник", хіба що скочити "на головку" у порожню чашу і займатись сухим плаванням? Шкода, що вони так дешево купились на дешевку Рошка.

2011-04-16 / 22:16:00

Правду написали в коментарях:і про студентів,і про Рошка...До речі,він жахливий ********,в його добрі наміри я не вірю

А чого жаліються? 2011-04-16 / 19:16:00

Гроші по 150 гривень від Єцунів на виборах брали?...брали!


За цього Рожка ******** з замашками нарциса голосували?.. голосували!


Ну ось теперь цими жалюгідними грошенятами за які продались хай собі і воду гріють і світло світять!


Лохи та й годі... ))))))))

Максим 2011-04-16 / 14:47:00
Так, це дійсно правда. Памятаю, як в гуртожитку №4 "Партія регіонів" купляла студентів за 80-100 грн. Шкода, що тоді ще не мав налагодженого звязку із "Закарпаття онлайн". Та й не думаю, ще це змінило б ситуацію.

Самі наміри Рошка мені до вподоби. Але вже занадто неприємно слухати як він себе піарить.

Історик 2011-04-16 / 10:36:00
Цікава інфа :)) те що Рошко себе любить і тішиться з свого депутатства це загальновідомий факт, але насправді він то і не дуже може сам все вирішити навіть якби й хотів, депутати обрані (куплені) від ЄЦ не можуть мати власної думки і різко виступати самостійно, бо вони підневільні, за їхні мандати заплачені гроші і не вони приймають рішення що робити. До речі це стосується і самих студентів, їм же заплатили за те що вони за когось голосували, тобто з ними вже розрахувалися і вимагати чогось більше це вже занадто.

НОВИНИ: Соціо

11:03
/ 2
Підтверджено загибель Юрія Карпинця з Пастілок Дубриницько-Малоберезнянської громади, який майже рік вважався зниклим безвісти
04:22
Військовослужбовцеві з Хустщини, що п'яним забрав чуже авто, "апеляційно" присудили 5 років тюрми з конфіскацією
23:58
/ 7
ВАКС закрив справу проти "закарпатського" ексголови Рахункової палати Пацкана, визнавши його невинуватим
22:10
/ 10
Громада ПЦУ у селі Присліп на Міжгірщині після 5 років протидії МП увійшла до свого храму
11:40
27 квітня в центрі Ужгорода можна буде безкоштовно тестувати інфекційні хвороби, вакцинуватися та виміряти тиск
11:21
/ 2
Мукачево виділило 12,4 млн на безпілотники для двох бригад ЗСУ
10:53
/ 1
В Ужгороді заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Сергій Деркач поспілкувався із міжнародними перевізниками
18:05
Учителі Закарпаття проходять сертифікацію: експерти з усієї України оцінюють їхню майстерність
15:19
Мешканці Чабанівки на Ужгородщині можуть залишитися без води через глиняний кар'єр "Голден тайлу" харківського депутата
11:22
/ 1
Підтверджено загибель Михайла Бадиди з Демечів на Ужгородщині, який понад рік вважався зниклим безвісти
22:39
/ 2
На Запоріжжі поліг Петро Ганич з Кам'яниці Оноківської громади
22:00
/ 4
Командир "Граду" з позивним "Ісус"
17:33
/ 6
У Лютій Костринської громади згоріли будинок і трактор
11:12
/ 2
Чехія допоможе звести реабілітаційний центр в Ужгороді
22:04
Протягом минулого тижня в Ужгороді народилося 53 малюків, у Мукачеві – 34
12:40
/ 1
У 9 закладах Закарпаття можна отримати безкоштовну медичну допомогу при інсульті
11:25
/ 19
В Ужгороді сквер міської лікарні реконструюють і облаштують за 40 млн грантових гривень
17:48
На Закарпатті у березні 2024 року порівняно з груднем 2023 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
17:12
Цьогоріч у березні на Закарпатті ціни зросли на 0,7%
11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
/ 2
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
» Всі новини