Єдиний Центр привітав закарпатських першокласників

Сьогодні в навчальних закладах краю пролунав перший дзвінок. Загомоніли, ожили після літніх канікул шкільні класи та університетські аудиторії, тисячі краян продовжили свій навчальний марафон. Та є серед них ті, для кого нинішнє 1 вересня залишиться особливо пам’ятним, сповненим незабутніх вражень та емоцій. Бо в їхньому юному житті відкрито нову сторінку, де все дійсно вперше – перший дзвоник, перша вчителька, перший урок… Так починається дорога в Країну Знань. І не дивно, що саме їм – першокласникам - адресовані цього дня найщиріші слова привітань.

Єдиний Центр привітав закарпатських першокласників

Упродовж останніх років на Закарпатті вже стало доброю традицією, що  в перший день  навчального року обласна організація Єдиного Центру вітає  юних земляків зі святом Першого Дзвоника. Не став виключенням і нинішній навчальний рік. 1-го вересня понад 15 тисяч першокласників краю під час урочистих шкільних лінійок отримали вітальні листівки та подарунки від лідера Єдиного Центру Віктора Балоги.

З самого ранку керівники та активісти обласної та територіальних організацій партії завітали з цією почесною місією до кожної закарпатської школи – від міста, райцентру до найвіддаленішого села. Вони привітали усіх присутніх з Днем Знань та вручили первачкам  набір учнівського приладдя.
- Це найнеобхідніше для кожного першокласника – зошити, ручки, олівці, альбоми для малювання тощо, - розповів керівник секретаріату обласної організації Єдиного Центру Володимир Шкріба.
 
Такий подарунок став не лише яскравим доповненням свята, а щонайголовніше: у нинішній нелегкий час виявився доречною і вчасною посильною допомогою для кожної родини. А малеча, до того ж, отримала ще один привід порадіти і відчути себе дійсно в центрі уваги. Яскраві, новенькі подарунки прийшлися до вподоби закарпатським першокласникам й одразу після урочистостей діти захотіли неодмінно продемонструвати їх родичам та друзям. Батьки та вчителі дякували єдиноцентристам за увагу і турботу, наголошуючи, що саме Єдиний Центр, на відміну від інших політичних сил, проводить подібні благочинні акції так масштабно і системно – з року в рік.
 
З нагоди Дня Знань земляків привітав і  голова обласної організації Єдиного Центру Іван Балога. Він зазначив, що це воістину всенародне свято, що посідає  особливо місце  в житті кожної людини  і щоразу 1 вересня ми думками звертаємося до шкільних років, заново переживаємо незабутню пору дитинства та молодості, висловлюємо щиру вдячність своїм  наставникам.

- Щиро бажаю усім, хто розпочав новий навчальний рік, наполегливості, терпіння,  відмінних оцінок, особистих перемог, нових звершень та успіхів у Країні Знань. Нехай Вам щастить, а Господь дарує здоров'я та мудрість, - наголосив Іван Балога.

01 вересня 2010р.

Теги: День Знань, Єдиний Центр, Іван Балога, першокласники

Коментарі

(!) 2010-09-02 / 13:36:00
ФАЙНА ПОКАЗУХА ,ГАНЬБА НА НЕЇ НИКАТИ, БІДНІ ДІТИ НЕ ЗНАЮТЬ, ЩО ВСЕ ЦЕ КУПЛЕНО ЗА КРАДЕНІ ГРОШІ У ЇХ БАТЬКІВ.ЦІКАВО,ЕЦИКАМ НЕ ГАНЬБА ПЕРЕД ДІТЬМИ???

ember 2010-09-02 / 11:01:00
Slava Jedinomu Tsentru, samomu gumannomu Tsentru v mire!:)

першокласник Вовочка 2010-09-01 / 20:14:00
Дорогі дядя Вітя і дядя Володя! Щиро вдячний вам за зошити, за ручки, за олівці, за альбоми для малювання. Сьогодні мені шість рочків. Я не забуду ваш подаруночок. І коли через 12 років стану виборцем, то обов"язково проголосую на виборах за вашу чудову партію Єдиний Центр. Слова першокласника Вовочки записав Микола Паранич, м.Іршава.

НОВИНИ: Соціо

11:03
/ 2
Підтверджено загибель Юрія Карпинця з Пастілок Дубриницько-Малоберезнянської громади, який майже рік вважався зниклим безвісти
04:22
Військовослужбовцеві з Хустщини, що п'яним забрав чуже авто, "апеляційно" присудили 5 років тюрми з конфіскацією
23:58
/ 8
ВАКС закрив справу проти "закарпатського" ексголови Рахункової палати Пацкана, визнавши його невинуватим
22:10
/ 10
Громада ПЦУ у селі Присліп на Міжгірщині після 5 років протидії МП увійшла до свого храму
11:40
27 квітня в центрі Ужгорода можна буде безкоштовно тестувати інфекційні хвороби, вакцинуватися та виміряти тиск
11:21
/ 2
Мукачево виділило 12,4 млн на безпілотники для двох бригад ЗСУ
10:53
/ 1
В Ужгороді заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Сергій Деркач поспілкувався із міжнародними перевізниками
18:05
Учителі Закарпаття проходять сертифікацію: експерти з усієї України оцінюють їхню майстерність
15:19
Мешканці Чабанівки на Ужгородщині можуть залишитися без води через глиняний кар'єр "Голден тайлу" харківського депутата
11:22
/ 1
Підтверджено загибель Михайла Бадиди з Демечів на Ужгородщині, який понад рік вважався зниклим безвісти
22:39
/ 2
На Запоріжжі поліг Петро Ганич з Кам'яниці Оноківської громади
22:00
/ 4
Командир "Граду" з позивним "Ісус"
17:33
/ 6
У Лютій Костринської громади згоріли будинок і трактор
11:12
/ 2
Чехія допоможе звести реабілітаційний центр в Ужгороді
22:04
Протягом минулого тижня в Ужгороді народилося 53 малюків, у Мукачеві – 34
12:40
/ 1
У 9 закладах Закарпаття можна отримати безкоштовну медичну допомогу при інсульті
11:25
/ 19
В Ужгороді сквер міської лікарні реконструюють і облаштують за 40 млн грантових гривень
17:48
На Закарпатті у березні 2024 року порівняно з груднем 2023 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
17:12
Цьогоріч у березні на Закарпатті ціни зросли на 0,7%
11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
/ 2
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
» Всі новини