"Подвійні метаморфози" від лучанки і закарпатця в галереї LvivArt

"Подвійні метаморфози" від Юлії Фадєєвої (малярство) та Сергія Сідуна (світлини) в галереї LvivArt

"Подвійні метаморфози" від лучанки і закарпатця в галереї LvivArt
З 14.04.2009 (відкриття о 17:00) – 05.05.2009 в галереї LvivArt (вул..Л.Українки, 21) виставка "Подвійні метаморфози" від Юлії Фадєєвої (малярство) та Сергія Сідуна (світлини).

 

"… Ми беремо квітку... Тимчасово живу квітку.Її життя мінливе та швидкоплинне. Вік її надто коротПодвійні метаморфози в галереї LvivArtкий, бо пам'яті по собі вона не лишає. Та краса і неповторність кожної квітки заслуговує на продовження, якщо не на вічність, то принаймні на роки споглядання. Заслуговує на свого глядача, на свою історію, яку можна побачити в ній, або просто вигадати. Кожна хвилина її існування змінює її так само, як роки мінять людину. Кожна година містить у собі щільний концентрат сценарію життя з „по-секундною тарифікацією”. Якщо ж наблизитись, розтягнути „картинку” на весь монітор, роздивитись пелюстку через потужну лупу, то невелике оповідання під назвою „Квітка” перетвориться на довгу повість з перспективою дописання... Отже, ми беремо тимчасово живу квітку. І малюючи її, збільшуємо, на скільки нам вдасться, її життя. А коли квітка все ж зів'яне – будемо мати не лише зсохлі пелюстки, але й відображення наших спогадів. Та це ще не вся історія. Зів'яла квітка, мертва квітка. Остаточно... Та не на довго. Адже в наших силах здійснити нове перетворення. Тепер ми беремо „навічно” мертву квітку. І на цей раз, фотографуючи її, даруємо їй не продовжене, а зовсім нове життя. Абсолютно інакшу історію. Створюємо змінений та геть перевтілений образ можливого споглядання. Знову починаючи історію з початку, ми не дописуємо її, а ставимо три крапки. Даємо можливість глядачеві знайти свій „кут зору”, написати свою розповідь…."

 

Довідка:

Юлія Фадєєва.

Народилася в 1975р. в м. Луцьку. З 1992 по 1995 навчалася в Рівненському Державному інституті культури на кафедрі українознавства. Не закінчивши в 1996 році вступила до Львівської Академії Мистецтв на кафедру художнього текстилю. Захистила дипломну роботу „колекція розписного одягу „Жінка-квітка”” в 2002р. Продовжує працювати в різноманітних текстильних та живописних техніках. Виставки: 1997 – виставка організована Студентським братством в Львові (Палац мистецтв) 2000 – міжВУЗівська виставка в Києві 2006 – виставка печворку в „Українському домі” (Київ). 2007 – весняна виставка від Спілки художників в Будинку художників (Київ) - біенале міні текстилю „Льон” (Вільнюс, Клайпеда) - виставка „Дай п’ять” присвячена п'ятій річниці закінчення Львівської Академії Мистецтв (Львів, Палац мистецтв) - Всеукраїнський текстильний тріенале (Київ) - Осінній салон (Львів, Палац мистецтв) - ”Чи вірите ви в ангелів?” (Львів, арт-салон „Сливка”) 2008 – персональна виставка живопису „Квінтесенція” (Львів, арт – салон „Сливка”) - тематична виставка до 8 березня - „Жінки для жінок”. Львів. - спільна виставка „Магія купала”
Подвійні метаморфози в галереї LvivArt 

 

(Львів,арт – салон „Сливка”) - виставка „Декілька років по тому” (Івано-Франківськ, художній музей) - різдвяна виставка від Спілки художників в Будинку художників (Київ) - „Зимова феєрія” (Львів, арт-салон „Сливка”)

Сергій Сідун.
Народився в 1979 році в селі Худльово, що на Закарпатті. 1994 – 2000 – коледж декоративно – ужиткового мистецтва ім.. Бокшая ( кафедра дерева) 2000 – 2002 – Львівська Академія Мистецтв (кафедра дерева) Живе і працює у Львові. Фотографією займається з юних літ.

LvivArt
14 квітня 2009р.

Теги: малярство, світлини, виставка, Львів

НОВИНИ: Кримінал

14:54
У Костилівці на Рахівщині троє грабіжників у масках і зі зброєю погрозами вбивством відібрали в 79-річної жінки $8,5 тис. і "ювелірку"
17:47
Занизивши митну вартість, житель Львівщини на кордоні з Угорщиною "позбувся" трактора, вартістю 1,5 млн грн
14:39
/ 2
Судитимуть 5 осіб, які організували нелегальні гральні заклади в Ужгороді
11:07
Житель Середнього Водяного на Тячівщині п'яним викрав авто сусіда і скоїв на ньому дві ДТП
01:16
Ужгородець погрожував свої дружині гранатою
20:47
/ 2
38-річний мукачівець протягом року розраховувався за покупки карткою, загубленою пенсіонером
19:41
/ 2
У Нижніх Воротах зіткнулися мукачівська BMW та івано-франківське Renault, водій останнього загинув
14:05
Житель Туриці, що на Ужгородщині, зберігав вдома дві бойові гранати
22:50
У жителя Буштина під час обшуку вилучили майже 1кг марихуани
22:47
Мешканцеві Родниківки на Мукачівщині, який підпалив будинок дружини через образу, присудили більше 5 років тюрми
15:50
Справу учасників "смертельної" масової бійки у Підвиноградові скеровано до суду
14:01
В Ужгороді водій, зупинений патрульними, швидко купив і хильнув алкоголь, аби приховати "п'яне" водіння
20:56
/ 3
У Берегові злочинна група відбирала майно в самотніх осіб літнього віку
20:31
На під'їзді до кордону затримали чотирьох чоловіків, що планували нелегально потрапити до Румунії, та двох закарпатців-переправників
13:55
/ 3
На Закарпатті судитимуть киянина, який в складі ОЗУ ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донеччини на 7,5 млн грн
15:57
На кордоні з Угорщиною у китайському вантажі виявили "зайві" електроскутери
21:52
/ 2
Через тайник з сигаретами житель Підвиноградова позбувся в ПП "Дякове" свого "Пежо"
11:15
/ 1
На Закарпатті викрили підприємця з Харкова, який хотів вивезти пшеницю в ЄС без ліцензування
22:49
На обʼїзній Мукачева патрульні зупинили водія, у 12 разів п'янішого від дозволеного
19:05
За вбивство жінки в центрі Берегова місцевому мешканцю "світять" 15 років тюрми
18:53
/ 2
На Закарпатті взяли під варту без права на заставу 10 учасників наркоугруповання
23:08
На Закарпатті 26-річний псевдоволонтер з Тернопільщини, що прямував до угорщини, намагався відкупитися в прикордонників за €1600
19:37
На Закарпатті затримали 2-х підлітків-провідників і 4-х "ухилянтів" з ґумовими човнами
17:54
/ 2
У ПП "Лужанка" берегівець втік від прикордонників і попросив прихистку в угорщині
10:48
/ 1
На Мукачівщині затримали 19-річного підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної дівчинки
» Всі новини