Депутатські комісії Чопської міської ради провели засідання з підготовки чергової сесії

Постійні депутатські комісії Чопської міської ради, як розповіла секретар ради Оксана Фелдій, провели засідання з підготовки питань порядку денного чергової сесії міськради.

Депутатські комісії Чопської міської ради провели засідання з підготовки чергової сесії

Першою засідала комісія з питань законності та охорони правопорядку. Члени комісії розглянули 3 питання. Серед яких – „Про хід виконання заходів Програми по забезпеченню охорони громадського порядку та боротьби зі злочинністю в м.Чоп працівниками Чопського МВМ Ужгородського РВ УМВС України в Закарпатській обл.. за 2008 рік“. З даного питання інформував начальник Чопського МВ Ужгородського РВ ГУМНС України в Закарпатській області М. Кіфар. Він розповів про використання коштів, які виділені для здійснення заходів по Програмі, та звернув увагу присутніх на факт, що досі у Чопському міськвідділі не вистачає штатних одиниць. Тим не менше, наголосив М.Кіфар, у порівнянні з 2007 роком, досягнуто значне зниження рівня злочинності по місту.

„Про виконання Програми посилення боротьби з нелегальною міграцією та організованою злочинною діяльністю на державному кордоні (м.Чоп) України на 2007-2008 роки“ розповів начальник Чопського МВ УСБУ в Закарпатській області Б.Чекрій. Він, зокрема, зупинився на використанні коштів, виділених із міського бюджету для виконання заходів Програми.

Голова комісії В. Сігайов, уважно вислухавши доповідача, зазначив, що мету Програми досягнуто, тому слушно рекомендувати сесії міськради зняти дане рішення з контролю. „Про виконання Програми забезпечення зміцнення правопорядку, утвердження верховенства закону та захист від неправомірних посягань в м.Чоп у 2007 –му та у 2008 рр.“ інформував голова постійної комісії В. Сігайов, який наголосив, що Ужгородська міжрайонна прокуратура завжди надає правові консультації працівникам Чопської міської ради. Оскільки термін дії Програми закінчився та запропонував рекомендувати сесії міськради зняти дане рішення з контролю.

Комісія з питань освіти, культури, охорони здоров’я, молоді і спорту розглянула питання про стан харчування в їдальнях середніх шкіл і дошкільному навчальному закладу, а також про хід виконання рішення 15-ї сесії міської ради від 14.01.08 „Про затвердження норм харчування в навчальних закладах міста та встановлення плати для батьків за перебування дітей в ДНЗ „Казка” на 2008 рік”.

На засіданні постійної планово-бюджетної комісії розглянуто 10 питань порядку денного. Зокрема, звіт про виконання бюджету за 2008 рік та зміни до бюджету на 2009 рік. З цих питань доповідав начальник фінансового управління міськвиконкому М. Рябець.

Про першочергові заходи з благоустрою та поліпшення соціально-побутового стану міста Чоп на 2009 рік розповів заступник міського голови В. Хижняк. Розглянуто ряд відношень, зокрема, Чопського МВ ГУМНС України в Закарпатській області, міського громадського об’єднання „Союз Чорнобиль Україна”, прийнято відповідні рішення комісії, які будуть винесені на розгляд сесії міської ради.

На засіданні комісії з питань земельних відносин та містобудування члени комісії розглянули більше 20 питань порядку денного.
 

05 березня 2009р.

Теги: Чоп, міська рада, сесія

НОВИНИ: Соціо

11:03
/ 2
Підтверджено загибель Юрія Карпинця з Пастілок Дубриницько-Малоберезнянської громади, який майже рік вважався зниклим безвісти
04:22
Військовослужбовцеві з Хустщини, що п'яним забрав чуже авто, "апеляційно" присудили 5 років тюрми з конфіскацією
23:58
/ 8
ВАКС закрив справу проти "закарпатського" ексголови Рахункової палати Пацкана, визнавши його невинуватим
22:10
/ 10
Громада ПЦУ у селі Присліп на Міжгірщині після 5 років протидії МП увійшла до свого храму
11:40
27 квітня в центрі Ужгорода можна буде безкоштовно тестувати інфекційні хвороби, вакцинуватися та виміряти тиск
11:21
/ 2
Мукачево виділило 12,4 млн на безпілотники для двох бригад ЗСУ
10:53
/ 1
В Ужгороді заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Сергій Деркач поспілкувався із міжнародними перевізниками
18:05
Учителі Закарпаття проходять сертифікацію: експерти з усієї України оцінюють їхню майстерність
15:19
Мешканці Чабанівки на Ужгородщині можуть залишитися без води через глиняний кар'єр "Голден тайлу" харківського депутата
11:22
/ 1
Підтверджено загибель Михайла Бадиди з Демечів на Ужгородщині, який понад рік вважався зниклим безвісти
22:39
/ 2
На Запоріжжі поліг Петро Ганич з Кам'яниці Оноківської громади
22:00
/ 4
Командир "Граду" з позивним "Ісус"
17:33
/ 6
У Лютій Костринської громади згоріли будинок і трактор
11:12
/ 2
Чехія допоможе звести реабілітаційний центр в Ужгороді
22:04
Протягом минулого тижня в Ужгороді народилося 53 малюків, у Мукачеві – 34
12:40
/ 1
У 9 закладах Закарпаття можна отримати безкоштовну медичну допомогу при інсульті
11:25
/ 19
В Ужгороді сквер міської лікарні реконструюють і облаштують за 40 млн грантових гривень
17:48
На Закарпатті у березні 2024 року порівняно з груднем 2023 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
17:12
Цьогоріч у березні на Закарпатті ціни зросли на 0,7%
11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
/ 2
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
» Всі новини