Закарпатський ОТЦК: "ухилянт-суїцидник" Хабаров лише незначно "подряпав" руки, подряпини на обличчі "симулював", а при ньому знайшли транквілізатор

Сьогодні, у понеділок, 18 березня, у Закарпатському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки розповіли про спробу самогубства 28-річного Євгена Хабарова у вбиральні Хустського РТЦК. В ОТЦК стверджують, що фізичної сили до молодика не застосовували, а до суїциду він вдався. ймовірно, під впливом наркотичних препаратів, які виявили при ньому.

Закарпатський ОТЦК: "ухилянт-суїцидник" Хабаров лише незначно "подряпав" руки, подряпини на обличчі "симулював", а при ньому знайшли транквілізатор

Як йдеться у повідомленні ОТЦК, "співробітниками Державної прикордонної служби України громадянина Хабарова Євгенія було затримано 13.03.2024 р. при спробі незаконного перетину держкордону і направлено до Першого відділу Хустського РТЦК у місті Іршава для уточнення військово-облікових даних. Під час проведення ВЛК громадянин Хабаров Є.В. повідомив, що не довіряє цій військово-лікарській комісії, і його було переведено до РТЦК у м. Хуст для проведення ВЛК.

У Хустському РТЦК громадянин Хабаров Є.В. поводив себе неадекватно. Між 3 год. 10 хв. та 3 год. 30 хв. 14.03.2024 р. громадянин вчинив спробу суїциду у вбиральні роти охорони Хустського РТЦК. Черговий роти помітив, що військовозобов’язаний Хабаров тривалий час не виходить з вбиральні, зайшов до туалету та помітив на підлозі Хабарова Є.В., який перебував без свідомості, а поруч нього були сліди крові.

Хабарову Є.В. було надано невідкладну домедичну допомогу. На місце події було викликано медиків швидкої допомоги, які госпіталізували Хабарова Є.В. На обох передпліччях у нього були незначні подряпини, що могли свідчити про спробу суїциду."

У закарпатському "військкоматі" наголошують, що "медики зафіксували, що госпіталізований був в істеричному стані. Лікарі також констатували, що такий стан міг бути викликаний вживанням наркотичних препаратів або речовин. Згодом, у нижній білизні Хабарова Є. В. було виявлено пластину препарату «Гідазепам», який використовують при невротичних, психопатичних астеніях. У пластині були відсутні 5 таблеток з 10."

"Жодної фізичної сили до громадянина Хабарова Є.В. співробітниками РТЦК не вживалося. Подряпини на обличчі військовозобов’язаного Хабарова Є.В. не свідчать про фізичну наругу над ним, ці рани Хабаров міг заподіяти собі сам з метою симуляції", - стверджують в ОТЦК.

У Центрі закликали громадськість "припинити маніпуляції щодо цього випадку і не кидати тінь на співробітників ТЦК, які гідно виконують поставлені завдання".

Раніше, 16 березня, відео з молодим чоловіком у лікарні опублікувала його дівчина. Вона стверджувала, що він потрапив до реанімації через побиття працівниками РТЦК.

У відповідь Закарпатський "військкомат" розповів про свою версію подій в Хустському РТЦК.

У Хустському районному центрі комплектування заявили, що проводять службову перевірку через повідомлення про ймовірну спробу суїциду.

У поліції Закарпатської області відкрили кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу України "Доведення до самогубства".

18 березня 2024р.

Теги: ухилянт, Хабаров, суїцид, самогубство, ОТЦК, РТЦК, транквілізатор

Коментарі

хїхїхї 2024-03-20 / 20:22:46
бізовно...дакий пирисиленець сесь хабаров-і тому нигда за україну не був а так все на росію...а тепер втік до нас..ото симулянт брехач і гім.о

до Sahko 2024-03-18 / 21:07:15
А що складного в тому, щоби в туалеті самому собі трохи потовкти пику? Вени ж йому теж не ТЦКашники шкрябали?

Sahko 2024-03-18 / 20:57:38
Сам набив собі фінгали? Типу, ми не знаємо, як працює шайка зубатова чи як там того в Хусті в тцк. Хтось дав вказівку, щоб мотивація падала, а потім схилити народ на підписання договору з пукіном. Якось так виглядає, принаймні

ужгородка 2024-03-18 / 19:34:15
Це сцикливе чмо, яке завдало собі цих фізичних ушкоджень, аби лише не відправили захищати Україну, і ховається під спідницею у своєї подружки, не викликає не те що симпатій, а й навіть співчуття. Фе-е-е :(

Правда 2024-03-18 / 18:56:32
Нікого не захищаю. Але виникає питання якого це того він робив у готелі у Закарпатті? І це виходить прикордонники підробили документи по його затриманню на кордоні і військомат беспрєдєлом займається, а він один білий і пушистий! Сидів би дома на гузиці, якщо не хоче на військову службу і нічого б цього не сталося.

Копати траншеї 2024-03-18 / 18:52:38
Підар кінчений! Навіть по вгодованій харі видно, що маменький синок. Якого хера робив на Закарпатті на кордоні? Шкода, що в Тисі не втопився

сорри 2024-03-18 / 18:50:15
"Слова його дівчини" - це те, на що повинна опиратися об'єктивність у цій справі?)

Еге ни 2024-03-18 / 18:33:35
По словах його дівчини хлопця забрали із готелю у Виноградові відвезли на кордон і звинуватили у його перетині

Партизан 2024-03-18 / 15:25:36
Що підарські буряти що "сонечка" з ТЦК однаково є ворогами звичайної людини.

До Бобу нижнього 2024-03-18 / 13:57:39
То правда, що бардак повний. Багаті при владі чи закордоном, на крайняк ще десь пристроїлися, а бідних ловлять як кроликів і білет в один кінець. зробіть порядок, поверніть мажорів додому, а всіх заброньованих на фронт. Щось дофіга броні

Бобу 2024-03-18 / 13:40:42
А як ти хочеш піти винконувати свій обов'язок по захисту Вітчизни, якщо ТАК тобі не подобається?
Як варіант, можеш сам прийти у військкомат. Інший спосіб - вкажи свої справжні ім'я і прізвище, а не нік, і до тебе цивілізовано приїдуть і відвезуть на збірний пункт. Все буде зроблено вдень, а не вночі. Бо ТЦКашники теж люди і хочуть спати )
Ну і не пуджай. Бо такі, як ти, сцикуші, палять ТЦК тільки в коментах в інтернеті ) ні на що більше ви не спроможні

Боб 2024-03-18 / 13:34:06
Чому громадянин знаходився в тому сраному воєнкоматі о третій годині ночі? Напевно, йому самому захотілося там бути. Про що мова? Це бандити, а не працівники державної структури. Так воювати ніхто не піде. Якраз ці п..ери мають воювати, вони вже є при службі. Цю роботу можуть робити жінки, в крайньому випадку поліція допомагати в розшуку і відповідно суди. Це було би схоже на правову державу. А так, то викрадуть, поб'ють, примушують підписати все, підкинуть наркотики, і так далі. Люди скоро будуть палити такі тцк, якщо закон там не восторжествує. Агресія породжує агресію.

злий 2024-03-18 / 12:58:25
ТЦКшники - не янголи, але цьому паскудотному ухилянтові віри нема

НОВИНИ: Надзвичайні ситуації

14:52
/ 2
У Білках від незачиненої "буржуйки" в "ремонтному" гаражі загорівся мікроавтобус
11:32
В Ужгороді пожежні врятували від вогню будинок
13:00
У Сокирниці на Хустщині в Тисі виявили потопельника
23:23
У Мукачеві горіла закинута будівля колишньої тютюнової фабрики
11:30
У понеділок в Бобовищі на Мукачівщині вигорів гараж, а в Мукачеві – саманна "конюшня"
11:17
У Дюлі на Берегівщині горів будинок
11:49
За вихідні на Закарпатті ліквідували 7 загорань сухостою і сміття, в Нижніх Воротах врятували аптеку
10:53
У Богдані згорів будинок, у якому приймав ванну чоловік, що наглядав за власністю сусіда-заробітчанина
19:11
У Перечині вигорів цех готової продукції деревообробного підприємства
17:37
/ 1
У "наркоп'яному" зіткненні вантажівки та легковика в Заріччі одна людина загинула, ще двоє травмовані – офіційно
11:47
У Заріччі Хустського району зіткнулися легковик і вантажівка, є постраждалі
10:47
У Тересві на Тячівщині під час спалювання сміття отримали сильні опіки двоє працівників підприємства
10:39
У Липовці Хустської громади вигорів покинутий будинок біля лісу
16:53
Між Стеблівкою та Сокирницею на Хустщині Chery Amulet на швидкості врізався в дерево на узбіччі
16:41
На пожежі дачі в ужгородських Горянах отримав опіки рук 35-річний господар
16:27
/ 22
З'явилося відео з салону Audi Q5 безпосередньо перед смертельною ДТП на Слов'янській набережній в Ужгороді
14:52
У пожежі в житловому будинку в Берегові загинуло 19 котів, ще 40 врятували
11:58
У Білках горіла надвірна споруда, будинок поруч врятували
11:52
На Рахівщині відшукали заблукалого туриста, що заблукав на Говерлі. Пошуки його друга тривають
10:58
/ 4
В Ужгороді опівночі група молодиків на Audi на швидкості влетіла в дерева: двоє загинули на місці, ще троє – в реанімації
17:36
У Синевирі цілу ніч шукали 10-річного хлопчика, що втік після сварки з матір'ю
12:32
У Ясіні вогонь з надвірної споруди перекинувся на сусідську дровітню
11:43
/ 3
У Рахові жінка хотіла прийняти ванну, а загорівся будинок
22:28
У Лазах Тячівської громади через пожежу в мансарді прибудованого гаража вигорів також дах будинку
11:19
/ 2
Житель Нижніх Воріт втопився, долаючи Латорицю вбрід до свого будинку
» Всі новини