У Хусті для ПП "Стік" "забронювали" капремонти двох вулиць по ціні 7-9 тис. грн за 1 метр

Виконавчий комітет Хустської міської ради за результатами відкритих торгів з особливостями уклав договір з ПП «Стік» на 4,09 млн грн.

У Хусті для ПП "Стік" "забронювали" капремонти двох вулиць по ціні 7-9 тис. грн за 1 метр

Про це повідомляється у системі «Прозорро».

На відкритих торгах із закупівлі послуги капітального ремонту дорожнього покриття вулиці Степана Росохи в м.Хуст Закарпатської області (Коригування) конкурували ПП «Артембуд» та ПП «Стік», де перемогло останнє з ціновою пропозицією на 19 тис. грн дорожче. Дешевшу пропозицію замовник відхилив через ненадання учасником запитуваних замовником документів.

У той же час замовник вимагав учасників надати «копію дозволу (дозволів) на виконання робіт підвищеної небезпеки та/або експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки (далі - Дозвіл) та/або декларацію (декларації) відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці (далі – Декларація), виданих Учаснику органом Держпраці (Держгірпромнагляду), з наступним переліком: - вантажно-розвантажувальні роботи за допомогою машин та механізмів (та /або роботи, що виконуються за допомогою механічних підіймачів та будівельних підйомників); - роботи в колодязях, шурфах, траншеях, котлованах, бункерах, камерах, колекторах, замкнутому просторі (ємностях, боксах, топках, трубопроводах тощо); - земляні роботи, що виконуються на глибині понад 2 метри або в зоні розташування підземних комунікацій; - спорудження доріг, обслуговування доріг.», який не потрібний для робіт, на які проводилась закупівля. Дискредитаційну вимогу прибрали після обіцянки потенційного учасника звернутись до АМКУ.

Ця дискредитаційна вимога була присутня також у закупівлі на капітальний ремонт дорожнього покриття по вулиці Павловича в м.Хуст Закарпатської області (Коригування). Тут також конкурували ПП «Артембуд» та ПП «Стік», однак цього разу «Стік» перемогло, запропонувавши на 10 грн нижчу ціну. Сума договору укладеного з переможцем – 3,3 млн грн.

Довжина вулиці Степана Росохи – 450 м. Її капремонт виконком Хустської міської ради замовив за 4,09 млн грн. Це означає, що кожен метр ремонту вулиці коштує 9103 грн. Вартість робіт на 2003 рік становить 388 тис. грн, на 2024 – 3,7 млн грн.

У договорі відсутня інформація про ціни на матеріали та суміші, необхідні для ремонту вулиці. Відомо лише, що прямі витрати становлять 3,3 млн грн, з яких у тому числі матеріальні ресурси – 2,9 млн, вартість експлуатації будівельних машин і механізмів – 315,6 тис. грн, зарплата – 75,6 тис. грн.

Довжина вулиці Павловича – 500 м. Її капремонт виконком Хустської міської ради замовив за 3,3 млн грн. Це означає, що кожен метр ремонту вулиці коштує 7000 грн. Вартість робіт на 2003 рік становить 388 тис. грн, на 2024 – 2,9 млн грн.

У цьому договорі також відсутня інформація про ціни на матеріали і суміші, необхідні для ремонту вулиці. Відомо лише, що прямі витрати становлять 2,6 млн грн, з яких у тому числі матеріальні ресурси – 2,2 млн, вартість експлуатації будівельних машин і механізмів – 401,3 тис. грн, зарплата – 66,1 тис. грн.

ПП «Стік» із статутним капіталом 1 млн грн зареєстроване у приватному будинку в Ужгороді по вулиці Малинова, 25. Сьогодні його кінцевий бенефіціарний власник Ірина Дюгов, а Ярослав Дюгов, ймовірно чоловік Ірини, значиться керівником підприємства.

Сума угод, укладених з ПП «Стік» через «Прозорро», – 631,04 млн грн. Серед ТОП-5 замовників послуг ПП, яке займається переважно капітальними та поточними ремонтами доріг і вулиць, їх експлуатаційним утриманням та благоустроєм територій, – ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Закарпатській області» (138,5 млн грн), Тячівська міська рада (152 млн), Виконавчий комітет Хустської міської ради (112,7 млн), комунальне підприємство «Екосолотвино» Солотвинської міської ради (54,3 млн) і Тересвянська селищна рада (34,7 млн).

Також у власності ПП «Стік» є нерухомість та земельна ділянка площею 1,1 га за адресою м. Тячів, вулиця Залізнична, 34. За цією адресою зареєстрований «Відокремлений підрозділ ПП «Стік» Тячів асфальтно-бетонний завод», директором якого значиться Ярослав Дюгов.

Олена Мудра

07 серпня 2023р.

Теги: Хуст, ремонт, Стік, Дюгов

НОВИНИ: Соціо

21:58
Захищаючи Україну від московської навали поліг Віталій Павлюк з Тячева
16:21
У Пастілках Дубриницько-Малоберезнянської громади попрощалися з Юрієм Карпинцем, який майже рік вважався зниклим безвісти
11:03
/ 2
Підтверджено загибель Юрія Карпинця з Пастілок Дубриницько-Малоберезнянської громади, який майже рік вважався зниклим безвісти
04:22
Військовослужбовцеві з Хустщини, що п'яним забрав чуже авто, "апеляційно" присудили 5 років тюрми з конфіскацією
23:58
/ 9
ВАКС закрив справу проти "закарпатського" ексголови Рахункової палати Пацкана, визнавши його невинуватим
22:10
/ 10
Громада ПЦУ у селі Присліп на Міжгірщині після 5 років протидії МП увійшла до свого храму
11:40
27 квітня в центрі Ужгорода можна буде безкоштовно тестувати інфекційні хвороби, вакцинуватися та виміряти тиск
11:21
/ 2
Мукачево виділило 12,4 млн на безпілотники для двох бригад ЗСУ
10:53
/ 1
В Ужгороді заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Сергій Деркач поспілкувався із міжнародними перевізниками
18:05
Учителі Закарпаття проходять сертифікацію: експерти з усієї України оцінюють їхню майстерність
15:19
Мешканці Чабанівки на Ужгородщині можуть залишитися без води через глиняний кар'єр "Голден тайлу" харківського депутата
11:22
/ 1
Підтверджено загибель Михайла Бадиди з Демечів на Ужгородщині, який понад рік вважався зниклим безвісти
22:39
/ 2
На Запоріжжі поліг Петро Ганич з Кам'яниці Оноківської громади
22:00
/ 4
Командир "Граду" з позивним "Ісус"
17:33
/ 6
У Лютій Костринської громади згоріли будинок і трактор
11:12
/ 2
Чехія допоможе звести реабілітаційний центр в Ужгороді
22:04
Протягом минулого тижня в Ужгороді народилося 53 малюків, у Мукачеві – 34
12:40
/ 1
У 9 закладах Закарпаття можна отримати безкоштовну медичну допомогу при інсульті
11:25
/ 19
В Ужгороді сквер міської лікарні реконструюють і облаштують за 40 млн грантових гривень
17:48
На Закарпатті у березні 2024 року порівняно з груднем 2023 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
17:12
Цьогоріч у березні на Закарпатті ціни зросли на 0,7%
11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
/ 2
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
» Всі новини