Стелажні системи від українського виробника: особливості, види

Стелажі потрібні на будь-якому складі, адже з їхньою допомогою вдається організувати зручне й компактне зберігання товарів. Компанія «Форстор» випускає різноманітні системи для малих, середніх або невеликих підприємств. Пропонує як стандартні, так і оригінальні моделі для вантажів зі специфічними характеристиками. Займається також доставкою та встановленням.

Перш ніж замовити стелажі для підприємства, варто визначитись із параметрами. Мають значення висота й ширина, адже конструкція має вписуватися в загальний простір приміщення. Важливо, щоб вона не займала дуже багато місця й не заважала навантаженню, розвантаженню, використанню техніки. Враховують також особливості роботи підприємства, вид його діяльності.

 

Де придбати потрібний стелаж

Власне виробництво дозволяє компанії «Форстор» виконувати будь-які задачі від замовників. Фахівці мають багатий досвід, тому знаходять оптимальні рішення для будь-якого клієнта. Тут можна замовити складські стелажі, які допоможуть вести зручний облік товарів і завжди мати доступ до потрібної продукції. Ці системи роблять процес обробки вантажу простішим та економлять місце на складі.

Для виготовлення стелажів виробник використовує гарячекатану сталь – вона забезпечує міцність та надійність рами. Конструкції стійкі до корозії, не бояться вологи й можуть використовуватися дуже довгий час. Під час виготовлення враховують також особливості вантажу, а саме його габарити й вагу. Стелажі легкі, проте здатні витримати навантаження до 4,5 тонни.

У «Форстор» надають комплексні послуги з облаштування систем зберігання на складах. Компанія має багато реалізованих проєктів, у тому числі великих, із додаванням робочих зон для приймання й обробки вантажу, вибором потрібної складської техніки. Випускає легкі у використанні та прості у встановленні стелажі, горизонтальні перекладини яких регулюються за висотою. У каталозі можна замовити легкі побутові моделі чи розраховані на більше навантаження.

Широкий асортимент стелажів для різних задач

Системи зберігання бувають як універсальними, розрахованими на будь-які типи товарів, так і специфічними. Перш ніж вибрати ту чи іншу модель, варто докладно ознайомитись із різновидами:

  • палетні. Найпоширеніші типи стелажів, призначені для зберігання вантажів на піддонах. Бувають як стандартними фронтальними, так і розрахованими на розміщення товарів з однаковою номенклатурою, встановлення у торговельному залі тощо;
  • консольні. Це збірно-розбірні конструкції, призначені для довгомірних вантажів (наприклад, металопрокату або труб). Бувають односторонніми та двосторонніми, розрахованими на розміщення у відкритому просторі;
  • поличні. Універсальні й прості у встановленні моделі – щоб зібрати таку, знадобиться всього 5–10 хвилин. Підходять не лише для складів, а й для архівів банків, державних закладів, бібліотек, гаражів тощо;
  • мезонінні. Це багатоповерхові системи, які поєднують з адміністраторськими зонами, пунктами збирання й розподілу продукції. Вони максимально компактно й ефективно використовують корисний простір на складі;
  • секційні. Чудово підходять для магазинів, адже дають можливість швидко знайти потрібний товар і сформувати замовлення. Такі конструкції дуже легко збираються й розбираються.

Компанія «Форстор» випускає також швидкомонтовані склади, які поєднують із покрівлею та стінами тоді, коли треба швидко організувати систему зберігання. У каталозі можна знайти та замовити й інші моделі, у тому числі для конкретного, специфічного товару.

22 червня 2023р.

Теги: стелаж, склад

НОВИНИ: Різне

16:56
Як готувати спаржу правильно: кілька хороших порад
01:16
Європарламент вважає, що угорщина "не зможе надійно виконувати" свою роль на чолі Ради ЄС
22:23
Як доглядати за алюмінієвою велосипедною рамою?
21:28
Європарламент закликав не вважати "перевибори" путіна легітимними і висловив жаль з приводу вітання орбана
18:09
5 ключових факторів, які варто врахувати при виборі кондиціонера для дому
16:55
Як дізнатись реальну вартість власної нерухомості в Україні
16:39
Роль вітаміну C у зміцненні імунної системи вагітних жінок
10:57
Тример зуботехнічний - секрет досконалого протезування
10:44
Сенат США проголосував за виділення допомоги Україні
13:34
Підкремлівські "мантри": сійярто пообіцяв блокувати гроші на зброю Україні через "полювання" на угорські компанії
12:29
Підкремлівські "мантри": сійярто каже, що ЄС "готується до світової війни" поставками зброї в Україну
11:47
Чому так важливо підтримувати чистоту в офісному приміщенні?
14:39
Що таке PPC (Pay per Click)
21:28
ДЦВ — додатковий захист для автовласників: чи варте воно того?
14:38
Як правильно вибрати упаковку для різних видів квітів - троянди, лілії, тюльпани
13:47
Переваги та особливості сучасних воріт
00:13
Яким має бути універсальний похідний ніж пішого мисливця та туриста?
23:49
Палата представників підтримала конфіскацію заморожених активів рф для України
21:58
У Конгресі США підтримали допомогу Україні
14:51
Правила підбору одягу для тривалих велопрогулянок
15:36
Гербіциди: основні типи, принцип дії та застосування в аграрній практиці
16:17
Холодильник Samsung No Frost — ідеальний варіант для кухні
22:13
Щоби "промивати мізки" угорцям, росіяни створили спеціальний сайт і Telegram-канал
20:18
Весілля мрії у Німеччині з агентством AlexShow
17:19
Чи можна використовувати паронітові прокладки для води
» Всі новини