Як надрукувати фото на полотні?

Щоб зробити фото на полотні, потрібне спеціальне обладнання для широкоформатного друку — плотер. Завдяки професіоналізму фахівців та висококласному обладнанню фото на полотні в Print4you завжди виходять якісними, насиченими та виразними. Але чи достатньо цих умов для ідеального втілення вашого замовлення? Які рекомендації щодо вибору фотографії для друку? У нашій статті ви знайдете відповіді на всі запитання.

e-62RJzSBiV8wR1nA4VqiLyQHopoxYiKbtIV_TxUDZC6fb_GjYu7ZPxyrseQ9cT9H4cRkWv0YoIw8hlREcgQnKDHeOndO7R8kpJw0Sj9YHAivQmaH3wlHOqKACX4hYobEEFgttdMLjpusGkOLMWEFX0

Переваги друку на полотні

Сьогодні у багатьох будинках, квартирах, офісах, закладах та магазинах можна побачити роздруковані на полотнах фотографії з особистого архіву, репродукції картин, мотиваційні написи та інші зображення. Декор стін відіграє важливу роль у створенні завершеного інтер’єру. Тому дизайнери активно використовують широкий асортимент таких полотен для стилізації приміщень.

Чому друк картин на полотні такий популярний? Розглянемо основні переваги:

  • доступна ціна — твори художників часто мають високу вартість, а ось роздруківка доступна майже кожному;
  • висока якість зображення — без спеціальної навички та досвіду буває складно відрізнити репродукцію картини від оригіналу, бездоганна деталізація та чітка кольорова передача створюють майстерний твір;
  • довговічність — надруковані роботи не тьмяніють, не тріскаються, чудово зберігаючи свій первісний вигляд;
  • практичність та універсальність — нанести на полотно можна практично будь-яке зображення, починаючи від старої фотографії та закінчуючи шедеврами світового художнього мистецтва, і це виглядатиме органічно.

Матеріали та процес створення фотографії на полотні

Без якісних матеріалів не можна надрукувати хорошу картину. Почнемо з чорнил. Сьогодні в поліграфії використовують багато видів фарб: водорозчинні, сольвентні, латексні тощо. Але оптимальними для друку на полотні вважаються пігментні чорнила. Їхні плюси полягають у безпеці, чудовому кольоровідтворенні, надійності нанесення та чіткій деталізації.

TkXVt4_eBOR_3wrs9SbtZ8xj05Mi10B_SjxIsime07kPPpvo4LIDPfvWeJPc9Wroy2YibHhAZfbcsY2uTuRmrefViJODbFzF9u-zd8lctfgQ12QIKnCBtK1-cj1OHe-WecMXkXM0zGQJmTH1LBbK5sk

Полотна для друку бувають синтетичні, комбіновані та натуральні. Останні можуть бути на основі лляної та бавовняної тканини, з покриттям (ґрунтовкою) або без, матові або глянцеві. Натуральне полотно надає зображенню глибини і фактурності, створюючи ефект твору, намальованого художником.

Розберемося, як перенести фото на полотно? Всю основну роботу виконує спеціальний принтер, який називається плотер. Після друку зображення фахівець натягує його на підрамник та оформляє в рамку. Це базові процеси, які можуть бути доповнені й іншими проміжними дiями.

Як вибрати та підготувати фото для друку?

Щоб ваше замовлення на 100% виправдало очікування, потрібно трохи підготуватися. Ваше завдання — вибрати відповідну фотографію. Це має бути максимально якісний та чіткий знімок. Розмір полотна потрібно підбирати під габарити фото. Досвідчені дизайнери в Print4you зроблять корекцію кольору та опрацюють сюжет картини, якщо це необхідно. Наприклад, якщо ви хочете замовити портрет у стилі поп-арт, дизайнер допоможе розробити ідеальний варіант оформлення з огляду на ваш запит.

t1Cl6h2EzALAPplQJj5zZCSA3-S_K6gDamv5F5PHVjsyaqlfAD6bBOXq6hmhAl69sZj1kjqDNAUGrAeTN_UUy1b9Jw3pvnfRUMJwghX6N6iVEPBR68XS2ie8zVB5mxnxiDRzZDEpsYTNt53NRak05lo

Існує й післядрукарська обробка полотна. Промальовування акриловими або олійними фарбами додасть виразності та глибини. Цей етап перекреслює єдиний мінус друкованих картин — їхнє машинне створення. Адже з подібним доопрацюванням твір виглядає так, ніби його створив художник. Покриття лаком дозволить захистити картину від сонячного світла та вологи, спрощуючи догляд за виробом. Таким чином, вам достатньо лише вибрати фото, а все інше за вас зроблять майстри. Якщо у вас є ідеї щодо втілення картини (наприклад, навколо зображення сім'ї домалювати інтер’єр), дизайнер зможе втілити їх.

Подарувати близькій людині фото на полотні чи доповнити власне житло таким стильним елементом декору — актуальна та оригінальна ідея. Для цього потрібно лише вибрати фотографію та описати ваш задум, якщо такий є. Маленька чи велика, точна копія фото чи стилізована — картина на полотні завжди буде ефектно доповнювати інтер’єр та покращувати настрій!

11 квітня 2023р.

Теги: фото, полотно

НОВИНИ: Різне

20:55
Велика родина за святковою вечерею: як вибрати зручний стіл
21:54
Jooble – кращий сайт для пошуку роботи, і ось чому
15:05
Що таке крафт папір і яка його сфера застосування?
02:11
/ 1
Фіцо назвав "пердінням" збір словаками €4 млн для України
15:18
/ 1
Косметичний ремонт у помешканні - як підготуватися, щоб все пройшло як і годиться
14:40
Поляки розблокували всі пункти пропуску на кордоні з Україною – ДПСУ
13:08
Чи потрібен вугільний фільтр для води
20:07
Якими бувають стаканчики
16:56
Як доглядати за біговими кросівками: поради та трюки
16:30
Як купити вуличний ліхтар: особливості вибору якісного приладу
16:56
Як готувати спаржу правильно: кілька хороших порад
01:16
Європарламент вважає, що угорщина "не зможе надійно виконувати" свою роль на чолі Ради ЄС
22:23
Як доглядати за алюмінієвою велосипедною рамою?
21:28
Європарламент закликав не вважати "перевибори" путіна легітимними і висловив жаль з приводу вітання орбана
18:09
5 ключових факторів, які варто врахувати при виборі кондиціонера для дому
16:55
Як дізнатись реальну вартість власної нерухомості в Україні
16:39
Роль вітаміну C у зміцненні імунної системи вагітних жінок
10:57
Тример зуботехнічний - секрет досконалого протезування
10:44
Сенат США проголосував за виділення допомоги Україні
13:34
Підкремлівські "мантри": сійярто пообіцяв блокувати гроші на зброю Україні через "полювання" на угорські компанії
12:29
Підкремлівські "мантри": сійярто каже, що ЄС "готується до світової війни" поставками зброї в Україну
11:47
Чому так важливо підтримувати чистоту в офісному приміщенні?
14:39
Що таке PPC (Pay per Click)
21:28
ДЦВ — додатковий захист для автовласників: чи варте воно того?
14:38
Як правильно вибрати упаковку для різних видів квітів - троянди, лілії, тюльпани
» Всі новини