Чи можливо продати автомобіль, що попав в ДТП

Багато водіїв хоча б один раз у житті потрапляли у дорожньо-транспортну пригоду. На виникнення аварії впливають різні фактори − негода, неуважність водія, поганий огляд на дорозі, несправність транспортного засобу. Також винними можуть бути треті особи. Будь-яка аварія створює стресову ситуацію, в якій губляться навіть досвідчені автомобілісти.

Що робити із розбитим автомобілем

Страхова компанія повинна отримати всі документи та провести огляд автомобіля протягом п'яти днів, але самостійно відвозити машину на стоянку страховика не обов'язково. Експерт страхової компанії може сам приїхати на місце ДТП, або на адресу, яку потерпілий вкаже в заяві при подачі документів до страхової компанії. Оплачувати послуги евакуатора доведеться зі своєї кишені, але потім ці гроші можна буде отримати з винуватця ДТП або свого страховика, якщо це передбачено договором. Після оцінки нанесених збитків більшість власників битої машини звертаються у кілька СТО, де можливе навіть абсолютно безкоштовне прорахування вартості відновлювальних робіт. Відновлення автомобіля, що спочатку мав низьку ринкову вартість, часто і зовсім не має сенсу. І ще один нюанс: наразі на українському ринку багато імпортних марок автомобілів (з Євросоюзу та США). Вартість такого авто і так нижча, ніж була буквально півроку тому. Саме тому після ДПТ відновити машину не тільки дорожче, а й зовсім немає сенсу. Якщо водій вирішив продати машину, продаж буде вигідний при ймовірній вартості ремонту в половину вартості автомобіля. Тому, коли продаж авто не вигідний, багато потерпілих власників продають машину розібраними запчастинами, а якщо зовсім не підлягає ремонту, − віддають на утилізацію. Однак для цього буде потрібен час на зняття з обліку, а вигода від цього буде дуже маленькою. Тому не варто, навіть у ситуації, коли після ДТП битий авто став схожим на купу металу, здавати автотранспорт у металобрухт. Є ще один доволі вигідний варіант − продати авто у скупку.

Послуги сервісу доступні по всій Україні, а також можливий автовикуп у Львові після ДТП. Серед компаній з викупу авто саме спеціалізована компанія ТопВикуп вигідно відрізняється низкою переваг.

Умови автовикупу у Львові після ДТП

Якщо машина несправна, або транспорт може не доїхати до місця реалізації, не потрібно ризикувати! Безкоштовний евакуатор забере автотехніку та доставить її на стоянку. Власник не оплачуватимете евакуацію, оцінку та стоянку – це зроблять компанії швидкого викупу. Після оформлення угоди з викупу авто гроші можна отримати готівкою, або переказом або на банківську картку.

Можна запросити оцінювачів компанії автовикупу на місце ДТП – вони прибудуть протягом години, після чого оглянуть та оприлюднять реальну вартість розбитого транспорту. Фахівці можуть навіть дистанційно оцінити машину та повідомити її вартість. Для цього до процедури викупу ви відправляєте фотографії автотехніки з різних ракурсів з докладним описом несправностей на пошту. Після вивчення знімків оцінювачі оголосять орієнтовну ціну, а за необхідності проведуть докладну безкоштовну консультацію.

Будь-яка фірма виконає дорогий викуп авто з виїздом прямо на домашню адресу потерпілого, при цьому не взявши з нього жодної копійки за процедуру переоформлення та оцінювання.

Автомобілі скуповуються в будь-якому стані і по вигідній ціні. Продаж займає менше одного дня. Загалом весь процес покупки складається з таких етапів:

  • повідомлення про бажання викликати оцінювача через онлайн форму або замовлення дзвінка;
  • виїзд авто експерта на заявлену адресу;
  • огляд та оцінка автомобіля;
  • переоформлення документації у найближчого нотаріуса;
  • виплата грошей одразу у розмірі 100%.

Вартість автомобіля після аварії залежить від багатьох факторів: марка та модель,рік випуску,специфіка та тяжкість пошкоджень.

21 січня 2022р.

Теги: ДТП, аварія, автовикуп, Львів

НОВИНИ: Різне

18:27
Лайфхаки догляду за комбінованою шкірою
20:55
Велика родина за святковою вечерею: як вибрати зручний стіл
21:54
Jooble – кращий сайт для пошуку роботи, і ось чому
15:05
Що таке крафт папір і яка його сфера застосування?
02:11
/ 2
Фіцо назвав "пердінням" збір словаками €4 млн для України
15:18
/ 1
Косметичний ремонт у помешканні - як підготуватися, щоб все пройшло як і годиться
14:40
Поляки розблокували всі пункти пропуску на кордоні з Україною – ДПСУ
13:08
Чи потрібен вугільний фільтр для води
20:07
Якими бувають стаканчики
16:56
Як доглядати за біговими кросівками: поради та трюки
16:30
Як купити вуличний ліхтар: особливості вибору якісного приладу
16:56
Як готувати спаржу правильно: кілька хороших порад
01:16
Європарламент вважає, що угорщина "не зможе надійно виконувати" свою роль на чолі Ради ЄС
22:23
Як доглядати за алюмінієвою велосипедною рамою?
21:28
Європарламент закликав не вважати "перевибори" путіна легітимними і висловив жаль з приводу вітання орбана
18:09
5 ключових факторів, які варто врахувати при виборі кондиціонера для дому
16:55
Як дізнатись реальну вартість власної нерухомості в Україні
16:39
Роль вітаміну C у зміцненні імунної системи вагітних жінок
10:57
Тример зуботехнічний - секрет досконалого протезування
10:44
Сенат США проголосував за виділення допомоги Україні
13:34
Підкремлівські "мантри": сійярто пообіцяв блокувати гроші на зброю Україні через "полювання" на угорські компанії
12:29
Підкремлівські "мантри": сійярто каже, що ЄС "готується до світової війни" поставками зброї в Україну
11:47
Чому так важливо підтримувати чистоту в офісному приміщенні?
14:39
Що таке PPC (Pay per Click)
21:28
ДЦВ — додатковий захист для автовласників: чи варте воно того?
» Всі новини