Що таке інструментальні візки та де вони використовуються

Зберігання інструменту є пріоритетним завданням майстерні. Щодня оснащення знаходиться у використанні персоналу, що позначається на його стані. Тривала експлуатація може привести до швидкого зносу, а це загрожує фінансовими втратами. Важливо передбачити окреме місце, куди буде складатися спорядження в кінці дня. Кращим рішенням буде візок для інструментів, адже він вміщує багато інвентарю. Обладнання потрібно в майстернях, ремонтних бригадах та службах технічного обслуговування. Нерідко його використовують в побутових завданнях, полегшуючи виконання складної роботи. Вибір візка може стати непростою задачею, тому розглянемо особливості цього обладнання. Пропонуємо огляд інструментальних візків на прикладі асортименту УХЛ-МАШ.

Як вибрати металеві візки

Робоче місце фахівця має полегшувати щоденні завдання. Для цього воно комплектується обладнанням, різними матеріалами й приладами. Вони повинні знаходиться в легкій доступності майстра, але не відривати його від роботи. Це не завжди можливо через обмежений простір, з чим регулярно стикаються майстерні. Доводиться складати оснащення на робочій поверхні, що нерідко заважає. Це також призводить до втрати інвентарю, тому його слід зберігати в інструментальних візках. Вони мають оптимальну місткість, завдяки чому здатні замінити громіздкі сховища. Це корисно для невеликих СТО, де раціонально використовується кожен метр площі. Вироби бувають різного розміру, що полегшує вибір габаритів для конкретного приміщення.

Переваги інструментальних візків:

  • витривала до навантажень збірка;
  • надійний металевий корпус;
  • комплектація ящиками;
  • оптимальна місткість;
  • стійкість до корозії.

Обладнання для майстерні знаходиться в частому використанні, тому не повинно швидко ламатися. Для його виготовлення застосовується метал, адже він витримує сильні навантаження. Завдяки цьому візки отримують міцний корпус, здатний протистояти навіть ударам. Він відрізняється якісною збіркою, яка не розхитується в міру експлуатації. Металеві візки вимагають мінімум догляду, тому досить протерти їх від забруднень. Не всі майстерні мають сприятливий мікроклімат, що може негативно сказати на сталевих візках. Для захисту поверхонь застосовується спеціальна обробка та покриття порошковою фарбою. Це запобігає корозії під дією вологи. Такі властивості дають можливість розмістити візки в будь-яких умовах, включаючи мобільні СТО.

Візок для інструменту має сталевий каркас. Його фронтальна сторона обладнана ящиками з ручками, які відкриваються на телескопічних напрямних. Також передбачається установлення дверей, щоб розмістити нестандартний вантаж. Часто потрібно обмежити доступ до інструменту, тому конструкції оснащуються замком. Відкрити його зможе лише довірена особа, тому інвентар залишиться в цілості. Зверху корпусу встановлюється хімічно-стійкий килимок або пластикова підставка з ложементом. Це дозволяє зберігати оснащення безпосередньо на візку, використовуючи її як додаткову робочу зону.

Інструментальні візки можуть оснащуватися колесами. Мобільну конструкцію легко переміщати в межах майстерні, що економить сили співробітників. Для зручності пересування закріплена ручка, а надійний стопор захистить від небажаних рухів. Колір виробу виконаний в сучасних темних тонах. Він підходить більшості приміщень, а також довго зберігає насиченість. При покупці візків для інструменту слід враховувати габарити, щоб раціонально використовувати простір майстерні. Кожна модель оснащується ящиками різних розмірів, тому можна вибрати комплектацію під конкретні завдання. Дізнайтеся більше на сайті УХЛ-МАШ. Виробник пропонує візки для інструменту за помірними цінами. Менеджер підкаже модель під будь-які завдання.

26 червня 2020р.

Теги: інструмент, візок

НОВИНИ: Різне

18:27
Лайфхаки догляду за комбінованою шкірою
18:17
/ 1
Підтверджено загибель у жовтні 2022 року Михайла Зейкана з Виноградова
20:55
Велика родина за святковою вечерею: як вибрати зручний стіл
21:54
Jooble – кращий сайт для пошуку роботи, і ось чому
15:05
Що таке крафт папір і яка його сфера застосування?
02:11
/ 2
Фіцо назвав "пердінням" збір словаками €4 млн для України
15:18
/ 1
Косметичний ремонт у помешканні - як підготуватися, щоб все пройшло як і годиться
14:40
Поляки розблокували всі пункти пропуску на кордоні з Україною – ДПСУ
13:08
Чи потрібен вугільний фільтр для води
20:07
Якими бувають стаканчики
16:56
Як доглядати за біговими кросівками: поради та трюки
16:30
Як купити вуличний ліхтар: особливості вибору якісного приладу
16:56
Як готувати спаржу правильно: кілька хороших порад
01:16
Європарламент вважає, що угорщина "не зможе надійно виконувати" свою роль на чолі Ради ЄС
22:23
Як доглядати за алюмінієвою велосипедною рамою?
21:28
Європарламент закликав не вважати "перевибори" путіна легітимними і висловив жаль з приводу вітання орбана
18:09
5 ключових факторів, які варто врахувати при виборі кондиціонера для дому
16:55
Як дізнатись реальну вартість власної нерухомості в Україні
16:39
Роль вітаміну C у зміцненні імунної системи вагітних жінок
10:57
Тример зуботехнічний - секрет досконалого протезування
10:44
Сенат США проголосував за виділення допомоги Україні
13:34
Підкремлівські "мантри": сійярто пообіцяв блокувати гроші на зброю Україні через "полювання" на угорські компанії
12:29
Підкремлівські "мантри": сійярто каже, що ЄС "готується до світової війни" поставками зброї в Україну
11:47
Чому так важливо підтримувати чистоту в офісному приміщенні?
14:39
Що таке PPC (Pay per Click)
» Всі новини