Для кількох автобусних рейсів в Ужгороді змінили маршрут руху (ФОТО)

Понад два десятки звернень розглянули днями на засіданні комісії з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту Ужгородської міської ради.

Для кількох автобусних рейсів в Ужгороді змінили маршрут руху (ФОТО)

Члени комісії підтримали пропозицію відділу транспорту про внесення змін у паспорт маршруту та розклади руху автобуса маршруту № 5 "пл. Корятовича – Залізничний вокзал" – замість вулиці Шумної він проїжджатиме через вулиці Івана Айвазовського, Івана Панькевича та Електрозаводську.

Комісія погодила і зміну схеми проїзду автобусного маршруту № 58 для виконання одного рейсу зранку о 8.00 год. від зупинки "Суд" через вул. Льва Толстого, пл. Шандора Петефі, вул. Швабську для перевезення школярів. До перевізника звернуться з проханням забезпечити виконання цього рейсу.

Погодили також взірець інформаційних табличок для розміщення розкладів руху на автобусних зупинках, який було надано відділом транспорту.

Члени комісії погодили і перекриття руху 14-15 вересня, під час святкування Дня Ужгорода, провулком Підгірним та вулицею Олександра Духновича (у напрямку з вул. Капітульної). Це необхідно для однієї з гастрономічних локацій, яка діятиме під час святкування Дня Ужгорода. 

Декілька питань відклали для вивчення на місцях, під час виїзних засідань комісії. Зокрема, облаштування обмежувачів руху у дворі будинку № 55 на проспекті Свободи; щодо заборони проїзду на пішохідну зону позаду будинку 14 на вул. Оноківській; встановлення дорожніх знаків (рух вантажних автомобілів заборонено) на вул. Оноківській, 12; зміни організації дорожнього руху на перехресті вул. Климента Тімірязєва – об'їзна дорога; організації дорожнього руху на пл. Шандора Петефі для проїзду до готелю «Олд КОНТИНЕНТ». Додатково вивчатимуть і запровадження проєкту встановлення станцій зарядки для електромобілів.

Комісія відмовила в облаштуванні парковки за адресою вул. Собранецька, 25, у встановленні автоматичного шлагбаума на вул. Дмитра Снігурського, обмежувача руху на вул. Нововолодимирській, паркувального блокіратора біля під'їзду будинку № 31 по вул. Іштвана Сечені. Розглянули і відмовили в облаштуванні світлофорного об'єкта на перехресті вул. Івана Франка – Загорської, оскільки комісія погодила встановлення його на перехресті вулиць Загорської та Закарпатської. Також підтримали встановлення світлофорного об'єкта на перехресті Слов'янської набережної – вулиці Миколи Бобяка

Департаменту міського господарства міської ради доручили встановити обмежувачі руху (боларди) на вулиці Бориса Тлехаса, 79, 81, облаштувати автобусну зупинку на вул. 8-го Березня, 46, встановити дорожній знак «Стоянка заборонена» на вул. Олександра Митрака (зліва), дорожні знаки "Автобусна зупинка" на вул. Володимирській навпроти буд. 63а. Працівники департаменту мають також організувати демонтаж дерев'яної огорожі на вул. Тячівській – Августина Штефана. 

Члени комісії визначили, що не заперечують щодо облаштування заїзду до власного будинку провулком Весняним з вулиці Академіка Корольова за умови, що ініціатори зроблять це за власний рахунок. Не заперечували і проти встановлення обмежувачів руху (болардів) у дворі будинку № 77 на вул. Івана Панькевича за умови погодження з усіма мешканцями будинку та за власний рахунок і погодили облаштування обмежувачів руху біля «Дюни» на вул. Вілмоша Ковача.

Комісія підтримала встановлення світлофорних об'єктів на перехрестях Слов'янської набережної – вулиці Миколи Бобяка і вулиць Загорської та Закарпатської.

Управлінню муніципальної варти на засіданні комісії рекомендували вивчити питання демонтажу паркувальних бар'єрів на вул. 8-го Березня, 20.

06 вересня 2019р.

Теги: маршрут, автобуси

Коментарі

Мешканець 2019-09-19 / 16:57:49
Коли саме маршрутка N°5 буде хздити по вкл Айвазовського? Рішення про зміну маршруту прийнчто, а водії про це не знають.

555 2019-09-06 / 19:50:26
До ЧИТАТЕЛЯ!
А яким чином мешканцям мікрорайону 555 звязати свій машрут "26 із маршрутом Дравці- УжНУ?
Ви собі хоча б трошки віртуально розклали карту міста, де 555 і Дравці і де перехрестити ці маршрути?

Читатель 2019-09-06 / 15:11:39
Относительно 26го маршрута. Ну, так запустят новый маршрут - Дравцы-УжНУ. Который, может, будет немного отклонятся от 26го, но зато очень будет хорошим.

Читатель 2019-09-06 / 15:08:43
Относительно маршрута 12 интересная ситуация.
1) С момента его запуска, его историческое название "пл. Корятовича - с. Минай". Позже, как и 2, как и 1, он стал стартовать с пл. Петефи.
2) С Корятовича его запускать нет смысла. Пешком дойти до Петефи с Корятовича даже быстрее, и выгоднее сесть именно на Петефи.

Світлана 2019-09-06 / 15:02:49
Не вирішується питання 12 маршрута з Корятовича. Ранком також неможливо виїхати з Минаю, щоб вчасно потрапити у школу або на роботу. Ціни ростуть, якість погіршуєтьсяя...

Маріанна 2019-09-06 / 13:33:08
Будь-ласка зверніть увагу на маршрут № 26. Ужасні маршрутки малі ранком неможливо сісти на автобус, і на зупинках автобус просто не зупиняється багато людей немають можливість доїхати на роботу

Читатель 2019-09-06 / 13:04:33
Пятый маршрут, как четвёртый - никому не нужен. Точнее, если нужен, то лишь для туристов, желающих быстро добраться в центр. Поскольку, живущим чуть дальше от вокзала, он не нужен вообще - легче и проще добраться пешком и сесть на автобус около "Украины" или же на остановку у ж.д. переезда.

НОВИНИ: Соціо

13:35
Прийшла звістка про загибель на війні з росією Михайла Світлика з Королева
21:39
У "Світі велетнів" у Боздоському парку Ужгорода згорів заколотник Гроджут
16:59
/ 4
В Ужгороді розпочав роботу новий Центр рекрутингу української армії
11:00
/ 1
На Рахівщині 1 травня зустрічатимуть полеглого ще торік у липні Героя Миколу Павлюка з Верхнього Водяного
20:25
/ 1
Зупиняючи московську орду поліг Роман Халус з Розівки Холмківської громади
18:02
В Ужгороді віддали шану полеглому захиснику Івану Бенці
00:08
/ 3
Відновлення 12 місцевих мостів на Закарпатті коштуватиме 896 млн грн
23:01
/ 1
На Закарпатті в 574 закладах загальної середньої освіти 18,1 тис. педагогів навчають 164 тис. учнів – статистика
22:32
/ 1
Стало відомо про загибель на Херсонщині Олега Беци з Берегова, який вважався зниклим безвісти
22:16
У Неліпині на Мукачівщині попрощаються з Євгеном Гуйваном, що помер під час служби
16:26
/ 6
Працівники БЕБ Закарпаття відмовили Оноківську сільраду від "ризикованого" ремонту клубу за 8,8 млн грн
15:43
/ 3
Тячівські депутати через непоінформованість виступили проти розширення Карпатського біосферного заповідника
13:34
У Квасах на Рахівщині на будинку згоріли 3 електролічильники, у Топчині на Тячівщині – прибудова і дах будинку, у Тячеві – котельня
13:01
В Ужгороді минулого тижня народилося 52 малюки, а в Мукачеві – 38
11:20
/ 1
В Ужгороді у вівторок попрощаються з полеглим захисником Іваном Бенцою
21:58
/ 4
Захищаючи Україну від московської навали поліг Віталій Павлюк з Тячева
16:21
У Пастілках Дубриницько-Малоберезнянської громади попрощалися з Юрієм Карпинцем, який майже рік вважався зниклим безвісти
11:03
/ 2
Підтверджено загибель Юрія Карпинця з Пастілок Дубриницько-Малоберезнянської громади, який майже рік вважався зниклим безвісти
04:22
Військовослужбовцеві з Хустщини, що п'яним забрав чуже авто, "апеляційно" присудили 5 років тюрми з конфіскацією
23:58
/ 9
ВАКС закрив справу проти "закарпатського" ексголови Рахункової палати Пацкана, визнавши його невинуватим
22:10
/ 10
Громада ПЦУ у селі Присліп на Міжгірщині після 5 років протидії МП увійшла до свого храму
11:40
27 квітня в центрі Ужгорода можна буде безкоштовно тестувати інфекційні хвороби, вакцинуватися та виміряти тиск
11:21
/ 2
Мукачево виділило 12,4 млн на безпілотники для двох бригад ЗСУ
10:53
/ 1
В Ужгороді заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Сергій Деркач поспілкувався із міжнародними перевізниками
18:05
Учителі Закарпаття проходять сертифікацію: експерти з усієї України оцінюють їхню майстерність
» Всі новини