Чопські прикордонники образилися на ужгородського військкома (ЗАЯВА)

Обурення висловили офіційною заявою

Чопські прикордонники образилися на ужгородського військкома (ЗАЯВА)

Прес-служба Чопського прикордонного загону поширила в закарпатських ЗМІ заяву, яка офіційною відповіддю на заяви військового комісара Ужгородського військкомату Миколи Журавльова щодо анонсованої акції «Вони не воювали, а рубали ліс, а ми воювали і висадимо новий».

ЗАЯВА ПРИКОРДОННИКІВ ЧОПСЬКОГО ПРИКОРДОННОГО ЗАГОНУ – УЧАСНИКІВ АТО, ЩОДО АНОНСОВАНОЇ АКЦІЇ «ВОНИ НЕ ВОЮВАЛИ, А РУБАЛИ ЛІС, А МИ ВОЮВАЛИ І ВИСАДИМО НОВИЙ»

Військовослужбовці Чопського прикордонного загону висловлюють глибоке занепокоєння та розчарування з приводу заяви військового комісара Ужгородського військкомату Миколи Журавльова щодо анонсованої акції «Вони не воювали, а рубали ліс, а ми воювали і висадимо новий». В ній він напряму кинув тінь на усіх прикордонників Чопського загону, які брали участь в антитерористичні операції. Він жодним чином не врахував, що прикордонники мотоманевренних груп та окремої бойової прикордонної комендатури пліч-о-пліч з військовослужбовцями Збройних Сил України, Національної гвардії, добровольчих батальйонів воювали та захищали суверенітет і територіальну цілісність нашої країни в межах Луганської та Донецької областей. 

Таке висловлювання представника Збройних Сил України викликає, щонайменше нерозуміння. Миколі Журавльову варто було б особисто поглянути у вічі батькам та рідним загиблих і поранених закарпатських прикордонників, а також більше 420 прикордонникам, які брали участь або ще перебувають в районі проведення АТО. Він мав би особисто сказати їм про те, що вони «не воювали». 

Подібні заяви в нелегкий для країни є вкрай недоцільними, а своєю популістською акцією  військовий комісар, як представник Збройних Сил України, намагається вбити клин у відносини між Збройними Силами України та прикордонною службою. Вважаємо, що лише правоохоронні органи наділені повноваженнями надавати правову оцінку діям громадян та визначати ступінь провини за вчинені правопорушення. 

Ми, прикордонники-учасники АТО, закликаємо усіх бойових побратимів не піддаватися подібним заявам окремих офіцерів, які намагаються нас розсварити і на цьому фоні отримати сумнівні «дивіденди» та хибну славу.

Прес-служба Чопського прикордонного загону

24 серпня 2016р.

Теги: Журавльов, прикордонники

Коментарі

вопрос 2016-08-24 / 21:40:58
А Журавльов так само нарік, як і його цімбора і піарщик Федака?

Берегово 2016-08-24 / 19:55:08
І знову Журавльов! Це ж хворий на всю голову! Як його ще в армії тримають! Його вже давно треба було комісіювати!

Микола 2016-08-24 / 16:00:01
Журавльов то нагуляний фраєр, чмо рідкісне

До адміна 2016-08-24 / 10:35:01
А чи не варто видалити коментарі "секретаря", від яких віє не лише прогулюванням уроків української, а й відкритими закликами до дестабілізації?

Секретар ГО "УАІ АТО" 2016-08-24 / 10:00:58
Друзі,брати Українці треба Вже наводити порядок вести Цивільний контроль над військовими формуваннями та правоохороними органами , який нам наданий Законодавством України. Наша Україна - як сона -красуння у нас все є! Це не равенство один пан а другий бомж ми можемо побороти тільки разом! Одні отримують міліони за зміну , а нещасні пенсіонери , студенти , робітники , вчителя отримують смішні кошти . Та втаплюя в бруд нас обличям кажуть , що це корисно.Дякую за порозуміння просто наболіло.

Секретар ГО "УАІ АТО" 2016-08-24 / 09:49:06
Шановна прес служба Чопського прикордоного загону не робіть підміну понять . Ці гасла акції «Вони не воювали, а рубали ліс, а ми воювали і висадимо новий» направленні на прикордоників - лісорубів і не яким чином нестосуються справжніх учасників бойових дій які є в Чопському Загоні та яких держава на сьгодні проводеть комплекс реаб. заходів в санаторіях Закарпаття ( Карпатах) .

Секретар ГО "УАІ АТО" 2016-08-24 / 09:41:22
Та на останок Ви вчинили злочин проти основ Національної Безпеки Укераїни допустивши на територію Сувереної України Словацьку техніку , яка знищувала Легені Закарпаття та наносила збитків Україні .Сьгодні словацьку техніку запустили а завтра кого запустите??? А на донбасі що робите на КПВВ ???
Хочется висловити слова пошани всім Учасникам бойових дій на території Донбасу.Слава Україні! Та вчна слава Героям України!!

Секретар ГО "УАІ АТО" 2016-08-24 / 09:02:46
Сьгодні Ви получите письмове запрошення Голови громадської організації УА І АТО в Закарпатський області на проведення брифінгу о 13 годині 00 хвилин 25.08.2016 року в Ужгородському Прес-Клубі за адресою : м. Ужгород Жупанатська 15.Де зберутся голови ГО учасників бойових дій, активісти, не байдужі громадяни України та представники КП Уж.Лісу
Ліс який Ви вирубали ми висадимо .

Секретар ГО "УАІ АТО" 2016-08-24 / 08:56:30
деревена в три споловиною рази дорожчя. Наступне до нашої громадської організаці "УА І АТО" входять герої- прикордоники які дійсно були в замісах Донбасу великих про яких ви забули!Наступне який абсурд Ви несете на допитах ??? Що ви нечули як йде вирубка лісуу зоні Вашої відповідальності нарядів . Да ви покидькі дітей ловите з 3-мя блоками сегарет які хочуть прогодувати якось свою родину. А як шла 30 км вирубка Закарпатського лису Ви не чули?!

серетар ГО "УАІ АТО" 2016-08-24 / 08:49:49
про покитьків які несли службу в той час коли шла рубка лісу і вони не могли бути в той час в зоні АТО думаю логічно. Наступне жоден покидьок прикордоник якому винесенна Військовою прокуратурою Ужгородського гаронізону підозра не був в зоні АТО. Наступне ви нанесли збитків державі 1 000 000 У.О за Українськими цінами, а якщо згадати куди деревина шла в Словачину то Ви падлюки нанесли нащій Державі збитків приблизно 7-800 000 У.О. так як на їх території

НОВИНИ: Соціо

22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 8
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
11:22
/ 1
На війні з росією поліг Віталій Лях з Чумальова Буштинської громади
09:25
У Боздоському парку Ужгорода можна побачити "живих" казкових велетнів
20:07
/ 7
Прем'єр Шмигаль в Ужгороді "запустив" будівництво євроколії до Чопа
21:26
/ 1
У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з Юрієм Лущаєм, що переїхав з сім'єю з Краматорська і поліг на рідній Донеччині
15:56
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Міланом Бабілою
15:34
В Ужгороді відкрили скульптурку режисеру "Тіней забутих предків" Параджанову
11:23
/ 1
Нижньоворітська громада провела у останню земну дорогу Героя Віктора Петриканина
23:00
/ 12
Ексміністр внутрішніх справ Аваков офіційно став власником 900 га плантацій фундука на Закарпатті
11:40
Зарічанську громаду сколихнула звістка про смерть Героя з Вільхівки Михайла Матіки
11:12
В Ужгороді у середу проведуть в останню земну дорогу полеглого захисника Мілана Бабілу
09:12
У Тереблі Буштинської громади попрощаються з Анатолієм Несухом, що помер через поранення
» Всі новини