Москаль вважає неприроднім союз ЄЦу і "Батьківщини", відстоюючи коаліцію "Солідарності", "Відродження" і Опоблоку

"Неприродний союз «Батьківщини» і «ЄЦу» в Іршавській районній раді неможливо виправдати ні з політичної, ні тим більше з моральної точки зору", – такий заголовок має звернення Геннадія Москаля з приводу ситуації, що склалася довкола виборів голови Іршавської районної ради. Звернення розміщено як на офіційному сайті Закарпатської ОДА, так і на персональному сайті Г.Москаля

Москаль вважає неприроднім союз ЄЦу і "Батьківщини", відстоюючи коаліцію "Солідарності", "Відродження" і Опоблоку

"Після місцевих виборів в окремих радах на місцях складається нетипова конфігурація, яка може мати вкрай негативні наслідки для області загалом. Сімейна партія «Єдиний Центр», стрімко втрачаючи позиції, з усіх сил намагається утриматися при владі хоча би на рівні окремих райрад. І використовує для цього партію «Батьківщина», – пише Г.Москаль.

Йдеться про ситуацію в Іршавській районній раді, де більшість депутатів на пропозицію депутатів від партії "Батьківщина" обрали головою найвищого представницького органу району представника "Єдиного Центру" Віктора Симканинця.

Далі Г.Москаль підтасовуванням фактажу намагається вбити клин між "Єдиним Центром" і "Батьківщиною". І насамкінець закликає: "Я звертаюся до виборців, які голосували за «Батьківщину» як на Закарпатті, так і по всій Україні, з проханням не допустити на Закарпатті квазіутворення, яке обслуговуватиме інтереси клану Балог. А до Ю. Тимошенко – дати політичну оцінку діям «Батьківщини» в Іршавській райраді і направити туди спеціальну партійну комісію для вивчення ситуації на місці.

Закликаю не допустити створення в Україні ще однієї гарячої точки й остаточно звільнити Закарпаття від клану, який заважає їй вільно розвиватися!"

При цьому "забуває" кілька ключових моментів. Зокрема, що:

1. На "гарячу точку" Закарпаття перетворилося саме з призначенням Г.Москаля на посаду голови Закарпатської ОДА. З його приходом до влади і його стараннями закарпатці здобули імідж кровожерних "правосєків", невиправних контрабандистів і людей, що підтримують на виборах колишніх "регіоналів". При цьому справжню боротьбу з негативом було підмінено видимістю роботи, за якою насправді приховувалася, наприклад, переорієнтація контрабандних потоків на "потрібних" осіб у владі, яку представляє Г.Москаль.

2. Саме його, Геннадія Москаля, тоді ще народного депутата від партії "Батьківщина" було виключено з цієї політичної сили за підтримку іншого кандидата на президентських виборах, тоді як партія висувала власного. При чому, виганяли Г.Москаля показово, на з'їзді партії.

«29 березня 2014 року з’їзд партії одноголосно проголосував за висунення лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко кандидатом на посаду президента України. Геннадій Москаль, будучи членом партії «Батьківщина», не тільки вів агітацію за іншого кандидата у президента, а й став його офіційною довіреною особою у 71-му територіальному виборчому окрузі», – повідомили тоді в прес-службі партії "Батьківщина".

3. Г.Москаль був призначений на початку 2000-х на посаду голови Закарпатської ОДА саме з подачі тодішнього очільника Адміністрації Президента України Віктора Медведчука і саме з метою зміцнення позицій СДПУ(о) і політичного знищення васіх конкурентів ціжї політичної сили.

4. Попри публічні запевнення Г.Москаля про те, що у владі на Закарпатті не мають бути колишні члени СДПУ(о) і Партії регіонів, він масово повернув їх у структури виконавчої влади, а на місцевих виборах 25 жовтня 2015 року неприховано курував підкуп виборців партією "Відродження", внаслідок чого ця плітична сила, керована екс-"регіоналом" Михайлом Ланьом (кримінальна кличка "Блюк"), повернула в органи місцевого самоврядування величезну кількість прихильників Віктора Януковича та Віктора Медведчука. Більше того, "екс-регіоналів", "медведчуківців" і просто відвертих корупціонерів саме завдяки Г.Москалю є серед депутатів від "БПП "Солідарність".

5. Саме "неприродній союз", "нетипову конфігурацію, яка може мати вкрай негативні наслідки для області загалом" у вигляді коаліції "БПП "Солідарність", "Відродження" і "Опозиційного блоку" Г.Москаль з останніх сил, на межі істерики протягує в Закарпатській обласній раді, дестабілізуючи цей вищий представницький орган, який через це досі не зміг завершити свою установчу сесію і, обравши керівні органи, приступити до нормальної роботи.

25 листопада 2015р.

Теги: Геннадій Москаль, дестабілізація, Партія регіонів

Коментарі

Хома О. 2015-11-28 / 23:10:32
МОСКАЛЯ на пенсію!

Останньому маскалю 2015-11-26 / 13:34:49
Те, що ви хочете об’єднатися із екс-ональними утвореннями Відродження та Опоблок приліпивши сюди КМКС, свідчить про те, що ви втратили пвідчуття реальності і граєтеся з вогнем. Не забувайте, що закарпатці не лугандони. Це тверезомислячі громадяни, які не забули своєї славної історії - від князя Лаборця - Карпатської України- до передпомаранчевих подій в Мукачеві. Домовляйтеся із демократичними силами. Якщо вистачить у вашій старечій голові клепки.Бо - Посієш вітер - пожнеш бурю

Богдан 2015-11-26 / 00:23:16
Дідо ся й..нув.

Cтепан Крук 2015-11-25 / 19:39:25
Це Москаль намагається створити коаліцію в неприродний спосіб. Збочинець! Хіба коаліція "Солідарності", "Відродження" і Опоблоку - це не збочення!?

иван 2015-11-25 / 18:09:47
Москаль то не фамилия а состояния души. Я ранише був дуже радий што туй наведуть порядок а получилося што всё на оборот. Цей п......с доведе обл до .......

патріот 2015-11-25 / 16:55:04
Це реально хвора людина

закарпатці 2015-11-25 / 16:42:45
Добре, що він природній!!!!! ЖАХ!!!!

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини