Партія влади веде у облраду екс-«регіоналів», «медведчуківців» і начальника корумпованої закарпатської ДАІ

Попри те, що голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль неодноразово заявляв, що має вказівку з Адміністрації Президента України не брати на політичні посади колишніх «регіоналів», членів СДПУ(о) та «Єдиного Центру», партія влади «Блок Петра Порошенка «Солідарність» включила до свого партійного списку кандидатів в облраду і екс-членів Партії регіонів, і колишніх членів СДПУ(о). Боротьба йде тільки проти «Єдиного Центру».

Партія влади веде у облраду екс-«регіоналів», «медведчуківців» і начальника корумпованої закарпатської ДАІ

Навіть побіжна перевірка відкритих джерел інтернету виявляє в партійному списку «Солідарності» щонайменше кількох колишніх членів партії Віктора Медведчука. Так, як уже повідомляло Закарпаття онлайн, партійцем кума президента Росії Владіміра Путіна є призначений за особистим поданням Г.Москаля головою Свалявської райдержадміністрації Олександр Дідович. Як засвідчує заснований після перемоги Помаранчевої революції «репресованими» «есдепеуошниками» сайт «Політрепресії», саме як член СДПУ(о) він був звільнений з тієї ж посади, на яку був призначений і під час першого «губернаторства» Г.Москаля. Після того О.Дідович став членом Партії регіонів, але ні перша, ні друга партійність не завадили Г.Москалю влючити його в списки в облраду.

Аналогічна історія – з іншою партійкою Медведчука, яка, до того ж, була навіть членом райкому СДПУ(о), нинішнім головним лікарем Центру первинної медико-санітарної допомоги Мукачівського району Вікторією Лані, яка так само встигла побувати «регіоналкою».

Відразу в двох «заборонених» Г.Москалем партіях – в «Єдиному Центрі» та Партії регіонів – побував і призначений нещодавно за погодженням Г.Москаля на посаду головного «дереворуба» Закарпаття Валерій Мурга. Але, судячи з усього, членство в Партії регіонів є для Г.Москаля індульгенцією, яка дозволяє закрити очі на «гріх» членства в ЄЦ. Бо жодного просто партійця «Єдиного Центру», який не «спокутував» свою «провину» перебування в лавах ЄЦ пізнішою «перебіжкою» в партію В.Януковича, в партійному списку «Солідарності» в облраду виявити не вдалося. Ну а гроші, зароблені на незаконнній вирубці деревини, з якою, начебто, бореться Г.Москаль, у партійній касі "Солідарності", очевидно, перестають тхнути злочином.

Крім вищевказаних осіб владною партійною колоною на чолі з першим номером списку Г.Москалем в облраду прямують і інші екс-«регіонали» – колишній член Партії регіонів, член фракції ПР в Тячівській районній раді, директор ТОВ «Тячівський Агрокомплекс» Іван Борка і «пенсіонер з Мукачева» Ігор Вешелені.

Ну і вже апогеєм «чистоти» партії влади на Закарпатті є кандидування в облраду начальника корумпованого Управління ДАІ УМВС України в Закарпатській області Михайла Бойчука. Очевидно, «накошені» ДАІвцями на закарпатських дорогах гроші теж не пахнуть, а тому органічно влилися, разом з іншими, в «солідарний» партійний «общак».

01 жовтня 2015р.

Теги: Солідарність, СДПУ(о), Партія регіонів, Геннадій Москаль

Коментарі

Керо 2015-10-20 / 21:34:00
Такого керівника як БОЙЧУК Міша ніде не знайдеш

ужгород 2015-10-12 / 10:15:26
Сволочі мусора в депутати рвутьться набралися взяток, не в дипутати а в АТО найпровкажуть нащо вони здатні не лише дань збирати від підлеглих а підлеглі від народа, та жировати на проревані гроші люди за мозолять а вони за замозолені гроші людьські жирують.

конарь 2015-10-10 / 21:43:50
то повний ПІЗДЕЦ шо робиться.Мусарню потихеньку закривають так вся ця минтовська сволота пездуе в депутати. іх місто акурат на параші.. НАРОД ДУМАЙ!!!ЗАВТРА щоб не плакався...

Народ 2015-10-06 / 10:25:00
Закарпатці бутьте умними убирайте ЕЦ та із команти ЕЦ бо ті нічого вам недопоможуть вони тобто остальні тільки про себе думають як більше вкрасти а Балоги вже Багаті їм нічого нетреба тільки вам допомагати -не вибирайте бідних бо вони будуть про себе турбуватись,а ті які временні прийшли на Закарпаття вони прийшли і підуть і нічого для вас незроблять хорошого ,бутьте умними думайте про своє майбутнє, неведіться на популізм!!!

Юра 2015-10-06 / 09:46:11
Вони всі політичні проститутки не лише увас у Міжгірї вони за гроші та владу рідну матір продалиби там немає нічого святого скільки вовків не корми вони всірівно в ліс дивляться,ганьба просто ужас який народ що ще Буйчуку треба міліонер роками йому носили з даї та мрео гроші,іще треба йому дупутатство, таких треба в тюрму і все забрити в державу і поділити бідним, бідного який немає на кусок хліба вкраде курку та в тюрму посадять, а взяточники корупціонери від жиру бісяться, влади їм нехватить дальше красти і збагачуватись на простому народу, продадуть з дому останне щоб понести за права 150 доларв і то з цілої обл та свиня гроші збирала кожний місяц.

спостерігач 2015-10-06 / 00:00:20
унас у міжгірю є політична проститутка ЩУР ВАСИЛЬ МИХАЙЛОВИЧ який був слугою в партії регіонів,тепер агітує за БПП каже щотреба піддержати генадія москаля,поселах забитих агітує ЗАВІДРОДЖЕННЯ та НАШ КРАЙ,цирк поїхав клоуни остались

Іван 2015-10-05 / 16:33:00
Буйчука безрамотного -який неміг три слова звязати дорожньму контролю та куди йому в депутати наберете корупціонерів хабарників за гроші в списки а потім які ви справедливі,ганьба пердуни старі набралистеся гроши та ідіть внуків няньчити ато жадоба вас погубить як Януковича

Колочавци 2015-10-05 / 13:15:25
Яущо соцзабезовська лозянська сука Маркович Наталка буде й дале відправляти до нас інспекторів та вимагати голосувати за "Наш край", то ми прийдеме до ниї і принесиме їй такі сумки, що більш ї не треба буде. Бо мені роботу ніхто не дав, а зарибивим усьо сам, своїм горбом, і своє я никому не придам. До соцзабеза революція майже ще не прийшла, но скоро прийде.

Знаючий 2015-10-04 / 13:41:18
Рік тому було зрозуміло, що нової України в нас не буде до тих пір, поки останній злодій не втече або не опиниться за гратами.І де вони зараз? Тошнить від переліку злодюг та хабарників, що лізуть у владу. Думаєте, шановні виборці, що вони пруться туди вивести нашу країну в сім"ю європейських держав? Помиляєтеся.Вони користуються можливістю красти, обдирати Вас до сьомої шкури, бо таку можливість дає їм жидовське кодло на верхівці влади.Невже Вас, шановні виборці засліплять тридцять гривеників від злочинної влади, щоб продати майбутнє своїх дітей та онуків?.

Бойчук 2015-10-03 / 18:20:52
Просралисьте цінності Майдана та мовчіт

патріот 2015-10-03 / 11:26:05


Як можна голосувати за людину, яка постійно бреше і постійно порушує закон? Люди, ви думаєте, що Москаль після виборів стане чемним і хорошим?

Прийдіть до тями - вас знову на***ують, а ви - ведетеся!

Як, зрештою, можна голосувати за злодія Бойчука?

Думайте, думайте і ще раз думайте!..


МІЖГІРЦІ 2015-10-02 / 17:16:59
У МІЖГІРЮ РЕГІОНАЛ ЩУР ВАСИЛЬ СЛУГА ЗЛОЧИННОГО РЕЖИМУ ЯНУКОВИЧА АГІТУЕ ЗА БПП І НАВІТЬ ПРИДЛАГАЄ ГРОШІ В СЕЛІ ВУЧКОВЕ ВІД 10 ДО 20 ТИС ГРН ЗА КРАСИВИЙ РЕЗУЛЬТАТ,ШАНОВНИЙ ГУБЕРНАТОР ЩОСЬ РОБІТЬ І НЕЗАНІМАЙТЕСЯ ХЕРНЬОВ

Г.Москаль 2015-10-02 / 16:51:21
За квотою Лунченка ми планували взяти в список і Шаранича, але Аваков забрав його в Київ

Пенсіонер 2015-10-02 / 09:05:13
Що це за порядок такий, чому у Міжгірському районі працівники терцентру розносять заяви на субсидії,а з ними і агітацію на вибори, і кажут що хто буде голосувати за Маркович Наталію Юріївну "Наш край", тому заповнять і здадут субсидію, і записуют у список тих котрі погоджуються. Ви Г.Г.Москаль казали, що якщо хтось буде підкупляти виборців самі приїдете і наведете порядок, і як далі вірити владі.

торба 2015-10-01 / 20:58:38
по міжгірщині два регіонали худинець і шкирта от тобі і жити по новому

Зарева (міняю шапку) 2015-10-01 / 20:54:27
Завжди потрібно бути з владою

Касір Шімон 2015-10-01 / 20:35:20
Уся прокуратура платит Мацкальови з Пацканом, а у депутати не берут

непонятка 2015-10-01 / 20:21:39
А чого інших ГАІшників так обділили? А ще менти і прокурори скоро залишаться без роботи. Треба було підібрати і цю небрязь. Бабла вони накрали доста. могли би і поділитися з Пацканом і Москальом.

Вуйко 2015-10-01 / 19:57:59
А шо Мішо Румин то є добрий товстенький чоловічок! Вся родина дві дочки і два зяті працюють в мусарні на хлібних посадах чом би і не пуйти

Ігорко Михайлишин 2015-10-01 / 19:45:33
Хто про що, а Бойчук про отару та вівці

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини