Через відмову касира автовокзалу в Ужгороді продавати пільговий квиток довелося викликати міліцію (ВІДЕО)

На Ужгородському автовокзалі відмовилися продавати квиток матері загиблого бійця АТО. Вона повідомила про це голові ОДА Василю Губалю, він виїхав на місце, куди викликав і міліцію, аби розібратися з правопорушенням.

Через відмову касира автовокзалу в Ужгороді продавати пільговий квиток довелося викликати міліцію (ВІДЕО)

Директора вокзалу не дочекалися. Люди свідчать, що відмови у продажі пільгових квитків непоодинокі.

На Ужгородському автовокзалі, схоже, ніякі закони, крім грошей, не діють. У цьому змогла переконатись пані Ірина, син якої служив в закарпатській 128 бригаді і загинув у зоні АТО. На руках у жінки посвідчення члена сім’ї загиблого. Однак, у касі автостанції, пільги  на нього виявляється, не діють.

Проблема квитків для пільгових категорій громадян вже давно турбує закарпатців. Вони не можуть зрозуміти, чому, наприклад, на Мукачево пільгових квитків не дають, а ось на с. Чорнотисово Виноградівського району – так.

Пані Ірина у розпачі зателефонувала голові обласної державної адміністрації, який негайно приїхав до автовокзалу. Поспілкуватись з касиром, який не видав пільговий квиток, не зміг навіть очільник краю. Тому вирішили діяти напряму. Та результат знову ніякий. Пільгового квитка до Берегова нема. Василь Губаль зателефонував керівництву автостанції. До слова, на робочому місці нікого з керівників не було. Викликали і правоохоронців, які від пільговиків прийняли відповідні заяви. Тим часом, інші пільгові категорії громадян в інших касах теж вимагали свій законний квиток.

Біля кас простояли близько півтори години. На зустріч так ніхто з керівників автовокзалу чи Закарпатавтотрансу не з’явився. Щодо пані Ірини, то їй все – таки вдалось придбати квиток до Берегова, щоправда, не пільговий, а за повну вартість. Голова обласної адміністрації спускати на гальмах цю ситуацію не збирається. Наразі залишається тільки чекати відповідної  реакції правоохоронних органів та прокуратури щодо грубого порушення закону.

26 березня 2015р.

Теги: пільгові квитки, автовокзал

НОВИНИ: Блоги