Прокурор Ужгорода Іван Зарева в неофіційних розмовах пригрозив закрити активістів «криміналом»

Прокурор Ужгорода Іван Зарева в приватних розмовах в прокуратурі пообіцяв «закрити» всіх активістів і журналістів, які звинуватили його в «кришуванні» корупційних та кримінальних оборудок першого заступника міського голови Ужгорода Івана Волошина.

Прокурор Ужгорода Іван Зарева в неофіційних розмовах пригрозив закрити активістів «криміналом»

Про це Закарпаття онлайн повідомило джерело в прокуратурі Ужгорода.

Йдеться про «активізацію» старих кримінальних справ і фабрикування нових, зокрема – за участі осіб з оточення самого І.Волошина.

Аналогічний сценарій фальсифікацій вже використовувався: скажімо, на певному етапі в кримінальній справі журналіста Олега Диби, що її спільно фабрикували Іван Волошин та міліцейське керівництво області в особі Сергія Шаранича, «несподівано» з’явилися чотири «свідки», жодного з яких не було зафіксовано на місці "події" камериою зовнішнього спостереження, відеосюжетом з якої оперувало звинувачення. Йдеться про «активіста» Олександра Броді (який пізніше «засвітився» роботою під безпосереднім керівництвом І.Волошина в штабі «Народного фронту» на минулих виборах), Даніелу Геворкян (яка також працювала в тому ж штабі на виборах), Григорія Шевчука (підлеглого І.Волошина, формального власника фірми  "Еспрес-таксі", зареєстрованої в будинку І.Волошина на наб. Незалежності, 1) та ще одного депутата-"народнофронтівця" Сергія Горбаня (батько якого – екс-працівник СБУ – фігурував у кримінальній справі про контрабандний тунель під українсько-словацьким кордоном як власник земельної ділянки, на якій пізніше було споруджено будинок з тунелем). За активну роботу на користь І.Волошина, зокрема – і участь у вказаних фальсифікаціях) О.Броді був винагороджений посадою члена виконавчого комітету міськради після призначення І.Волошина на посаду першого заступника міського голови), а Д.Геворкян тоді ж – посадою керуючого справами виконкому.

В іншому випадку варто пригадати, що першою потрібну міліцію версію подій, за наслідком яких потім був засуджений до тривалого тюремного строку найактивніший закарпатський люстратор, засновник Правого Сектора Закарпаття Богдан Пилипів, у соцмережах озвучила інша наближена до І.Волошина особа – Олександр Березнюк.

Про перші спроби в тиску у вказаний спосіб у соціальній мережі Фесбук ще вчора, 20 березня, повідомив активіст Є. Рахімов – той, котрий 12 березня, під час проведення громадських слухань на предмет дотримання вимог законодавства посадовими особами органів місцевого самоврядування м.Ужгорода, закликав присутніх на заході прокурора Ужгорода Івана Зареву та головного міліціонера обласного центру Романа Стефанишина вважати повідомленням про злочин повідомлений ним факт використання його брата І.Волошиним з метою незаконної приватизації міської землі. «Дорогие друзья. Зная гнилую сущность Ивана Волошина, и наблюдая за его примитивной тактикой дискредитации неугодных себе )))), могу с уверенностью сказать, что вскоре через его карманные сайтики начнется активная дискридитация всех активистов, которые выступили против этого афериста. Сообщаю для ВСЕХ, что против меня сфабриковано дело по ст.122. На сегодняшний день это все, что можно вылить в массы))))) Наблюдаем)))) Скоро начнется великий цырк под названием: "КАКИЕ ОНИ ВСЕ ПЛОХИЕ ПОСМЕЛИ МЕНЯ БЕЛОГО И ПУШИСТОГО ОКЛЕВЕТАТЬ". Иван. Ты предсказуем как и 15 лет тому назад, когда бегал шнырем около мукачевской братвы))))», – написав Є.Рахімов.

Судячи з наявної в Закарпаття онлайн інформації, ще одним з найбільш ймовірних об’єктів дискредитації стануть громадський юрист Роман Богуславський, котрий на зазначених громадських слуханнях особисто вручив І.Зареві документальні підтвердження корупційної складової в діях І.Волошина, а сьогодні звинуватив прокурора Ужгорода у злочинній бездіяльності у скарзі на адресу Генерального прокурора України, та правник Наталія Майстренко.

21 березня 2015р.

Теги: Іван Зарева, Іван Волошин, Роман Богуславський

Коментарі

Іван 2015-03-24 / 14:20:51
До стовпа сорому його. як він насмілився погрожувати тим хто здобував нашу незалежність Ганьба !

ужгородець 2015-03-23 / 00:33:01
нормальные люди Ужгорода не дадут обижать своих активистов. Слышно прокурорчики и аферистики?!!!

??? 2015-03-22 / 14:36:09
А всього лише треба ДІЯТИ ПОЗАКОНУ по відношенню до бандюка Волошина. Хто прояснить, чого вони всі тримаються за цього корупціонера і злочинця? Чого так покривають ціною навіть власних іміджевих втрат? Бо самі корупціонери і злочинці?

Cтепан Крук 2015-03-22 / 14:35:17
Зарева - продукт старої системи, тому й світогляд напівсовковський! Звичайно, що ніяких мір стосовно активістів він не буде приймати, бо ж склад злочину довести не зможе. Це не "сдпушні", "совкові" часи. Тут тебе не здес, Зарево! Тому, цей прокурор особисто мені нагадує індика, котрий проковтнув вірьовку і не може від неї позбутися....

жур-т 2015-03-22 / 13:19:52
Якщо прокуратура спробує піти таким шляхом, це означає, що Ужгород порине в хаос. Наслідки цього передбачити складно, а тому Зарева не тільки позбудеться посади, а й зазнає значно бідьших втрат. Він забув. що ці люди перейшли переслідування режиму Януковича, Майдан, а хтось - і війну...

Кум 2015-03-22 / 12:42:01
Приятно, что такие люди, как Наталья Майстренко, с которой мне довелось в жизни познакомится по работе, не изменяет своим жизненным принципам. Пока есть такие люди, я думаю, что прокурорско-бандитской компании, будет не очень комфортно пилить бабло города.

Кум 2015-03-22 / 12:36:32
А что прокурор города Зарева уже успешно прошел люстрационную проверку и всю свою шикарную недвижимость и наявный парк дорогих автомобилей смог подтвердить, как купленными за счет честно заработанных доходов ?

--- 2015-03-22 / 09:23:18
Левіафан.

О.Д. 2015-03-22 / 00:28:53
А насправді все серйозно, а тому просив і продовжую просити вас, пані Наталю, не затримуватися до ночі в офісі і, відповідно, не ходити в сутінках повз темні підворітні, аби не заробити по голові від волошинських "шісток".

О.Д. 2015-03-22 / 00:11:58


Ми, пані Наталю, вже обговорювали все це як можливий сценарій. Я вам казав, що вам всього лиш не треба "розсікати" по місту п'яною  з пістолетом, і тоді вам не підфабрикують справу зі стріляниною по міліціонерах як Пилипіву. А, виходячи зі щойно "намальованих" волошинськими шістками історій, вам ще не треба бігати по місту з коктейлем Молотова... ))



А загалом, це було би смішно, якби не було так гидко - через рік після Майдану маємо в Ужгороді чітке бандитсько-ментовско-прокурорське ОЗУ, яке пробує остаточно розтоптати все живе, що робило в Ужгороді Майдан і зараз теж не склало рук в процесі очищення міста від погані, що його грабує і нищить.... :(


Наталка Майстренко 2015-03-22 / 00:00:42


Так мені що, Олег Романович, сухарі не переставати сушити? А то я вже сподівалась, що моя дієта добігає кінця. Аж то не дієта, а кар'єра...згідно з останніми новинами


НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини