Андріїв і Волошин зніматимуть Погорєлова руками Щадея

Віктор Погорєлов на посаді міського голови Ужгорода не вигідний нікому з владної верхівки Ужгорода.

Андріїв і Волошин зніматимуть Погорєлова руками Щадея

Це засвідчує інформація Закарпаття онлайн з кулуарів вищого представницького органу обласного центру Закарпаття.

Швидше всього ближчим часом депутатський корпус міста зробить повторну спробу змістити, цього разу у вже 100-відсотково законний спосіб, тобто з дотриманням процедури, В.Погорєлова з посади міського голови Ужгорода.

Причина таких дій полягає в матеріальних зацікавленнях депутатів.

Насамперед, в часі мерського «міжсезоння» депутати власними кишенями змогли оцінити всю вигідність відлучення В.Погорєлова від посади, на якій він відповідно до впровадженої схеми отримував 50% суми від «дерибанів» міського майна і землі, тоді як всім депутатам перепадала решта за вилученням «інтересу» того з колег, хто заніс «питання» в раду. Після оголошення імпічмента В.Погорєлову депутати почали отримувати значно більшу частину «дивідендів» від голосування.

Невигідний В.Погорєлов і, безумовно, Богдану Андріїву, який вклав чималі фінансові ресурси (джерела повідомляють про 2 тисячі доларів за депутатський голос) за те, щоби стати керівником міста хоча б в статусі в.о., а в підсумку отримав лише посаду секретаря міської ради. І то без жодних гарантій на її збереження після повернення екс-мера. Крім фінансів у його випадку суттєве значення має і моральний чинник: у кабінеті мера Б.Андріїв встиг побути, по-суті, всього лише два дні – п’ятницю та понеділок. І такий програш для людини, що маніакально прагне влади, є, по-суті, принизливим ляпасом перед очима всієї громади Ужгорода.

Смак самостійної гри на посаді першого заступника міського голови встиг відчути і екс-кримінальник і аферист Іван Волошин, котрий навряд чи захоче позбутися цих широких можливостей для свого аферистичного характеру і знову увійти в рамки, обмежені інтересами і апетитами В.Погорєлова.

Інший заступник Б.Андріїва, Ольга Травіна, з поверненням в головний кабінет владного будинку на площі Поштовій В.Погорєлова взагалі ризикує знову стати рядовим депутатом.

І, нарешті, навряд чи знову мріє стати підлеглою свого колишнього шефа колишня і нинішня керуюча справами виконкому Даніела Геворкян, котра хоч і є в новій системі координат особою, залежною від свого «народнофронтівського» начальника – І.Волошина, а все ж значно вільніша в своїх діях, ніж при Погорєлові.

Є й інша, не менш суттєва мотивація для повторного зняття В.Погорєлова – громадська думка. Через фінансові стимули ужгородські депутати не надто зважали на думку ужгородців, котрі вкрай негативно зустріли реанімацію у владі «регіоналів» і антимайданівців Б.Андріїва, І.Волошина, Д,Геворкян, а надто – руками нещодавніх «бійців Майдану» Віктора Щадея, Павла Чучки та решти представників «Батьківщини», «Народного фронту» та інших політичних сил. Але не настільки, аби не використати для своєї моральної реабілітації шанс з поверненням В.Погорєлова, котрий для ужгородців є ще більш неприйнятним. Що засвідчили хоча б результати на нещодавніх парламентських виборах сина В.Погорєлова Андрія, котрий, в підсумку, набрав  лише 1,18% голосів виборців.

Не дивно, отже, що саме В.Щадей негайно після появи в ЗМІ інформації про судове рішення по В.Погорєлову, на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук заявив, що починає збір підписів для проведення позачергової сесії міської ради з питання про відставку колишнього і сьогоднішнього мера. Досить велемовно оформивши свою думку щодо «мерських ротацій» у місті, до яких він долучився безпосередньо і в, м’яко кажучи, небездоганний спосіб, В.Щадей заявив: «Я, як депутат міської ради, починаю збір підписів за проведення позачергової сесії з питанням щодо відставки Погорєлова».

Також В.Щадей повідомив, що звільнений в процесі приходу до влади Б.Андріїва та І.Волошина керуючий справами міськвиконкому Олександр Волосянський «подає позов з вимогою скасувати це рішення». Тобто, йдеться про рішення суду, яким сьогодні, 25 листопада, скасовано рішення Ужгородської міської ради від 24 лютого 2014 року про дострокове припинення повноважень міського голови Віктора Погорєлова.

Не важко здогадатися, що одним лише Щадеєм цей процес не обмежиться і число депутатів, які на публіку активно обурюватимуться відновленням Погорєлова і гаряче відстоюватимуть тему його зняття, буде абсолютно співвідносним із кількістю тих, хто забруднив свої руки і совість грошима за всадження у владні крісла антимайданівців Б.Андріїва та І.Волошина.

З огляду на тісні контакти В.Щадея та і І.Волошина, якому перший ще в ранзі в.о. міського голови допоміг юридично оформити перепродаж ужгородського комплексу «Корону», придбану в незаконний спосіб за 8 мільйонів, всього за 1,25 мільйона, без аферистичного таланту І.Волошина і грошей Б.Андріїва тут знову не обійдеться.

Як варіант, на порядку денному залишається можливість опротестування рішення про поновлення В.Погорєлова і через маріонеткових членів І.Волошина та інших ключовоих осіб ужгородського політикуму в Громадській раді при Ужгородській міській раді.

Ужгородський театр абсурду триває.

Завдання громади Ужгорода – довести абсурдну ситуацію до такого ступеня абсурдності, єдиним виходом з якого були б тільки перевибори мера і ради...

26 листопада 2014р.

Теги: Віктор Погорєлов, Віктор Щадей, Богдан Андріїв

Коментарі

алма 2014-12-05 / 12:09:10
ужгород вставай.

Ален Панов 2014-11-26 / 18:10:58
Вважаю, що треба замінити надпис над будинком міської ради зі слова "Цирк" на "Драматичний театр". Або "Обласна психіатрична лікарня". Те, що там відбувається сьогодні, могло б бути смішним, якщо б це був анекдот, а не стосувалося життєдіяльності стотисячного міста в центрі Європи.
Той факт що всі без виключення депутати є маріонетками і залежать лише від одного - грошей - вже давно перестав бути секретом. Питання в тому, чи зроблять Ужгородці висновки стосовно того, що може статися, коли брати по 200 гривень за голос. Абсолютно байдуже, яку політичну силу представляють ті, хто цю подачку дає.

П.с. до коментувальника під ніком "виборець". Погоджуюся з висловленими оцінками. Однак хочу зауважити наступне - родичів не обирають. Інколи на жаль. Тому сам факт родинних звязків з одним з вірних слуг "мукачівських хлопців" в Ужгороді, аж ніяк не свідчить про підтримку того знущання над містом, які з їх подачі відбувається протягом останніх чотирьох років. До речі, в маленькому Ужгороді факт кількарічної відсутності спілкування і "розриву дипломатичних відносин" з таким родичем є загально відомим. Але це так, до слова.

бімба 2014-11-26 / 17:46:47
Так, падлюк там багато і люструвати треба всіх - Погорєлова, Андріїва, Волошина, Фленька, Геворкян.

А Правого Сектора на протесті якраз не було. Була Карпатська Січ

тамара 2014-11-26 / 17:34:40
"Правий Сектор 2014-11-26 / 16:43:37
На поштовій почався мітинг проти Погорєлова! Тепер перейшли до облради! Всі на мітинг - ЛЮСТРУВАТИ ПАДЛЮКУ!!!"

А яку???

виборець 2014-11-26 / 17:01:49

Дякую за нагадування правил коментування на ЗО. Видаляйте із посиланням на них, залишаючи у коментарях нік і час коментування - і жодних непорозумінь.

Я свідомий того, що Адмін на ЗО - поняття колективне, змінне в часі, обставинах, фаховості, а відповідати за все на ЗО головному редактору під власним прізвищем…

Будучи під ніком, мати жодних образ чи «щастя», «впливати» чи «ламати» щось на приватному сайті я не можу по визначенню.

Дали слово – дякую, видалили – не біда, інфопростір в і-неті великий, «поїхав далі», був би лише час та бажання щось дописувати.

Ну, а по суті поста додати можу лише одне. Не дивлячись на Євромайдан, на війну на Сході з Росією, на превеликий жаль, на мою думку, долю Ужгорода ще довго будуть вирішувати не свідомі ужгородці, а «200-гривневі» виборці, кількість яких в Ужгороді явно не зменшилась, судячи по великій кількості голосів, які ужгородці віддали на останніх парламентських виборах за колишніх регіоналів, які йшли по мажоритарці (Ковач, Ледида, Ратушняк, Слободянюк).

Крім того, далеко не все прозоро, м’яко кажучи, і по виборцям Р.Горвата та В.Щадея.

Як підтвердження цьому, сьогоднішня поки що незначна кількість свідомих протестуючих ужгородців під стінами міської ради проти повернення регіоналів у міську владу.

Був би радий, в цьому помилитись. Йду на Поштову за відповіддю.

Правий Сектор 2014-11-26 / 16:43:37
На поштовій почався мітинг проти Погорєлова! Тепер перейшли до облради! Всі на мітинг - ЛЮСТРУВАТИ ПАДЛЮКУ!!!

Адмін 2014-11-26 / 15:20:05


виборцю

Ви повторюєте ту саму помилку, через яку видалялися і ваші попередні коментарі: замість коментувати по суті починаєте з обговорення дій Адміна. За це на всіх ресурсах коментарі видаляються без попередження. Добре, зроблю цього разу виняток і, можливо, ви вже не допускатимете таких порушень...))

п.с. Коментування по Щадею і Чубірку ніколи не мало заборони на ЗО. Забороняються хамство, невмотивовані образи, відсутність фактажу на підтвердження тих чи інших звинувачень, відверті флуд і офтоп. Шукайте причини тут. І як гість на ЗО підлаштовуйте себе під вимого Адміністрації сайту, а не намагайтеся переламати Адміністрацію під себе. І тоді буде у вас щастя... ))


виборець 2014-11-26 / 15:06:07

Дуже довго не коментував на ЗО, тому що мої коментарі щодо фінансування через «виборчу сітку» І.Волошина третього місця по 68 округу на останніх виборах до ВР В.Щадея колись видалялись без жодних пояснень. Хоча про це говорили у всіх виборчих штабах до парламенту – десь пошепки, а десь уголос...

Час пройшов, і все «таємне» стало явним. Хто зараз із уважних незаангажованих коментаторів на ЗО заперечить тривалий «діловий» зв'язок між В.Лунченко, І.Волошиним та В.Щадейом? – Одиниці.
Єдиним несподіваним «одкровенням» особисто для мене стала участь у цій «молодій команді» по дерібану Ужгорода старого «фіґляра» П.Чучки.

Проте зараз би хотів наголосити на іншій «цікавій» особистості однозначно з цієї ж «компанії» – В.Чубірко, коментування діяльності якого теж донедавна були під забороною на ЗО.
Особливо у розрізі його родинних бізнес-зв’язків з Н.Пановою, начальницею обл. ДВС.
Проте зараз на ЗО щось дійсно «рушило», якщо вже не заперечується навіть існування в Ужгороді особистої «бізнес-команди» В.Чубірка, кандидата на пост мера в Ужгороді від ЄЦ-у.

Але тепер виникають інші питання:
- Чому В.Чубірко (ЄЦ) після подій в Ужгородській міській раді до цих пір ще голова обласної ради?
- М.Поповича (ЄЦ) обрано першим заступником голови обл. ради з огляду на виключення з ЄЦ В.Чубірка навздогін В.Трикуру?

На відповідь по суті не розраховую. Був би радий, якби цей коментар хоча б знову не був видаленим.

Мадярчик 2014-11-26 / 13:10:51
Сума була не 2 тис.$ а тільки по 1 тис.$, це перше! Наступне за призначення адрієва голосував і щеде і буланов! тому діло в шляпці))) А ви риби далі хавайте) І ніхто нікого знімати не буде - Це позиція більшості зацікавлених)

007 2014-11-26 / 10:21:05
Побачимо хто полізе і тих люструємо! А може в когось совість є, то ж не полізуть туди

Читач 2014-11-26 / 10:07:51
Однозначно, що усіх цих продажних Ужгородських депутатів треба переобирати!!! Але проблема в тому, що ці щурі полізуть знову. Чи набудуть нарешті свідомості Ужгородці і не дадуть пролізти знову у депутати цим зрадника-щурам??!!

Ужгородець 2014-11-26 / 09:22:02
Пора владі взяти і відправити всіх міських депутатів, незалежно від полу на війну захищати державу.
Іншого виходу немає, бакси, євро, фунти не допоможуть, бо закарпатці гинуть на війні кожний день, а ці гниди депутатські воюють за дерибан.
Адмін надрукуйте на банері сторінки цих зрадників громади і украіни.
Чи вони скинулись і дали щось для фронту? Ні чорта, головне ім добре, цим гнидам.(

Гроші 2014-11-26 / 08:58:42
а я чув, що два ляма євро отримав))

Магдалина 2014-11-26 / 08:54:07
Там де Чучка - там гівна кучка. Вибачте, айбо так і є.

Вася 2014-11-26 / 08:53:51
Бачу раз пишуть за Щадея, раз проти, вже нічого не розуміюся) раз кажуть, що Щадей з Балогом, тепер, що з Волошином, ви оприділіться хто з ким, бо люди вже нчся не розуміють))))

IN RE 2014-11-26 / 08:52:02
План дій громади м. Ужгорода повинен бути наступним. Просити Верховну Раду України росзпустити Ужгородську міську раду та призначити позачергові вибори ще до кінця 2014 року. Прямим указом президента призначити в.о. мера до проведення позачергових виборів. Доручити СБУ порушити кримінальні справи щодо корупції депутатів міської ради. Поштовх цьому процесу може дати депутатський запит (того ж В.І. Балоги). Інакше, панове, буде великий пшик...

тамара 2014-11-26 / 08:09:35
Як не згадати "Я тебе породив,я тебе й вб*ю" ))

Влад 2014-11-26 / 06:45:10
Щадей працює на Волошина бо отримав за те, що дав можливість перепродати Корону без виконання інвестиційних зобов'язань, 100 тисяч доларів.
Гроші рухають тепер цим колишнім революціонером.

ось так 2014-11-26 / 01:25:45
Абсолютно логічний виклад

чесно 2014-11-26 / 00:47:06
Волошин, Андріїв, Щадей, Чучка, Феєр і вся інша депутатська зграя Погорєлова до розподілу майна міста вже не допустять. Заради цього всі як один стануть на святу і прибуткову боротьбу з "реваншом регіонального мера"! Чим менше хліба, тим більше видовищ!

НОВИНИ: Політика

19:33
/ 14
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 28
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 6
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
22:16
/ 31
В Ужгороді "слуги" "протиснули" призначення керівником комунального парку "ріднозакарпатського" "опоблоківця" Молнара
15:21
/ 5
"Ужгородець" Шуфрич отримав нову підозру – за фінансування Росгвардії у Криму
16:11
/ 1
У Мукачеві водій Audi смертельно травмував чоловіка, що переходив дорогу у невстановленому місці
19:30
/ 12
угорщина хоче, щоб угорцям Закарпаття "повернули" те, завдяки чому вони перестали говорити українською та відчувати себе громадянами України
19:14
Кулеба на пресконференції в Ужгороді розповів, як вирішуватимуть суперечку з угорщиною щодо нацменшин
12:28
/ 6
Кулеба і Єрмак зустрілись з сійярто в Ужгороді
20:11
/ 14
В Ужгороді затримали мукачівця, підозрюваного в киданні гранати на подвір'я депутата облради Горвата в Мукачеві
» Всі новини