Щадей каже, що його відставку організував Чубірко за підтримки "регіоналів" і Буланова (ВІДЕО)

Екс-очільник обласного центру Закарпаття Віктор Щадей на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук щойно прокоментував обставини своєї відставки, що відбулася на сесії Ужгородської міської ради у п'ятницю, 7 листопада.

Щадей каже, що його відставку організував Чубірко за підтримки "регіоналів" і Буланова (ВІДЕО)

- Багато питань за ці дні, тому прямо назву речі своїми іменами: головний організатор моєї відставки - голова облради Володимир Чубірко, регіоналів йому умовляти довго не треба було, поміг йому Буланов, який опустився до того, що бігав по залу і вмовляв моїх товаришів проголосувати за мою відставку. Ратушняка цього разу не залучали - напевно, після його нищівної поразки до уваги його вже не беруть - хоча в серпні мою відставку пробували організувати саме Чубірко в тандемі з Ратушняком.

Зараз всі роблять вигляд, що вони ні до чого і шукають собі різні виправдання. Але факт залишається фактом - саме Чубірко організував все, що відбулось в пятницю, а "регіонали" та Буланов помогли йому в цьому. Хто з них кого використав - не ясно, зараз вони це виясняють між собою. Союзнички:) - написав В.Щадей.

Володимир Чубірко - голова Закарпатської обласної ради, який був обраний на цю посаду на сесії облради 31 жовтня, після складення повноважень голови облради Іваном Балогою.

Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн, 8 листопада "у зв’язку із грубим порушенням партійної дисципліни, неузгодженістю дій фракції Єдиного Центру в Ужгородській міській раді із керівними органами партійної організації вищого рівня, завданням своєю діяльністю шкоди авторитету Єдиного Центру" Радою Закарпатської обласної організації Єдиного Центру було виключено з партії Віктора Трикура, який на той час був головою Ужгородської міської організації Єдиного Центру, та цілий ряд депутатів ЄЦ в Ужгородській міськраді  - Юрія Костюка, Степана Німчука, Олексія Гетманенка, Василя Кручаницю, Тетяну Козак, Олександра Доктора, Віталія Семаля, Михайла Рошка, Віру Жменяк, Вікторію Тарахонич. Більшість зі звільнених, як і сам В.Трикур і новопризначений в.о. міського голови Віталій Семаль, входили до "кола" В.Чубірка.

Сьогодні Закарпаття онлайн оприлюднила заяву Віктора Трикура про складення ним повноважень депутата Закарпатської облради.

Ростислав Буланов, який є депутатом Ужгородської міськради, віднедавна керує обласною організацією політичної партії "УДАР Віталія Кличка". УДАР підключився до відставки В.Щадея відразу після того, як той повідомив про те, що нардеп-ударівець Пацкан зловживає своїм статусом, аби відібрати землю в ужгородців.

Детальніше про цю подію - в коментарі В.Щадея журналістам теелкомпанії "М-студіо":

10 листопада 2014р.

Теги: Щадей, Чубірко, Ратушняк, Буланов

Коментарі

Ален Панов 2014-11-15 / 18:09:17
Ситуація насправді дуже проста. Майже всі депутати протягом каденції брали участь у "нечистоплотних" справах по привласненню міського майна, контролю над бюджетними ресурсами та начханням на справи міста. При цьому їм було абсолютно байдуже хто сьогодні є мером, або яка політична партія рулить. Головне - щоб їхня "доля" була забезпечена. В цьому аспекті вони один від одного нічим не відрізняються. Як на мене - що ПР, що Народний Фронт, що ЄЦ чи БЮТ - значення немає. Взагалі смішно коли їх ділять за партійним принципом, адже всі вони сповідують один принцип - прийшов, побачив, здерибанив. А потім - хоч потоп.
Фішка з достроковим складенням повноважень ЄЦівцями - взагалі фарс. Вони ( "мукачівські хлопці" і їх ужгородські слуги) ж мали повний контроль над містом починаючи з 2010 року, коли за 200 гривень скупили "оптом" раду, виконком і мера. Зараз корчити із себе справедливих, яких замучала совість - несинітниця. До речі, одного разу в 2006 вони так само працювали з тодішнім мером, голосуючи за все, що скажуть, а потім різко стали опозиційними.
Наступного разу ужгородцям треба бути більш відповідальними - взявши кілька гривень за голос зайвим є чекати, що щось у місті зміниться.
Думаю правильним буде, якщо в нову міську раду люди не оберуть ЖОДНОГО із сьогоднішніх депутатів. А кого замучила совість - хай здає мандат, не балатується років 5-10 і починає робити користь для себе і міста в іншому амплуа.

марта 2014-11-13 / 23:18:25
мені жаль...

135 2014-11-13 / 16:38:50
А то що за тупа бандитська рожа третій справа.

еее 2014-11-12 / 22:46:38


"поміг йому Буланов, який опустився до того, що бігав по залу і вмовляв моїх товаришів проголосувати за мою відставку." Запитання Нах** такі товариші? І взагалі як можна їх називати товаришами


баранинський 2014-11-11 / 10:28:56
нич нового не вповів. ми вшитко і так самі виділи, ош так є

деп-т 2014-11-11 / 01:16:11
Загалом на 99% правда, от тільки дивно, що Щадей не каже про роль у своєму знятті І.Волошина, який тепер вмиває руки і щедро поливає брудом Мукачево. Гроші за перепродаж Корони руки не печуть, Вітю? А обіди у волошинському Апріорі назад не вертаються?

чесно 2014-11-10 / 23:57:54


всі вони - трикури, чубірки, щадеі, волошини, феєри, буланови одним "земельним дерибаном" мазані.


чесно 2014-11-10 / 23:00:05
Тобто Щадею з регіоналами Ковачем, Андріівом, Волошином "союзничати" можна, бо це ж виконувати вимоги Майдану! Іншим - зась! Цікавий хід думок у цього хлопчини!)))

май русин 2014-11-10 / 22:43:16
Любить кось Щадия. вадь не любить, айбо йсе правда

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини