Журналісти спілкувалися із потенційними переможницями конкурсу "Красуня Закарпаття 2007"

17 вересня відбулося виїзне засідання Ужгородського прес-клубу реформ, на якому члени оргкомітету та претендентки на титул «Красуня Закарпаття 2007» у режимі прес-конференції розказали про хід підготовки цьогорічного регіонального конкурсу краси. Зустріч відбулася у новому елітному мукачівському ресторані «Пуассон».

"Міс Україна – 2007" Ліка Роман
"Міс Україна – 2007" Ліка Роман

Вже відомі імена 19 фіналісток конкурсу, останній тиждень перед подією вони проведуть на туристичній базі «Воєводино» (де й відбудеться змагання цієї п’ятниці 21 вересня).


Наталія Ворона, голова оргкомітету конкурсу «Красуня Закарпаття – 2007» розповіла, що серед відібраних фіналісток — найбільше студенток закарпатських вузів (юридичного, медичного, філологічного, економічного та інших факультетів). «Ми свідомо віддавали перевагу студенткам, адже вони, як правило, вже визначили свою життєву мету і знають, чого прагнуть», — стверджує Наталія Ворона. Тоді як надто юних осіб, за її словами, досить важко підготувати до конкурсу такого високого рівня, як це заплановано на соціально-культурному святі «Красуня Закарпаття». Водночас статус студентки не є визначальним: наймолодшій учасниці незабаром лише виповниться 16. «Я переконана, що це хороший старт у її професійному та модельному розвиткові», — запевнила Наталія Ворона.


Директор конкурсу Анжеліка Пащенко-Висіч свідчить, що переконалася: кожна з дівчат — особистість. Усього на адресу оргкомітету надійшло понад 100 анкет від дівчат з усіх районів Закарпаття. Красуні мали змогу заповнити анкету в онлайн-режимі на офіційному сайт конкурсу www.missz.org.ua. «Ми формуємо базу даних закарпатських дівчат, оскільки конкурс — не кінцева мета. Можливо, знімки зацікавлять модельні агентства». Перша «Міс Україна» Анжеліка Пащенко-Висіч також розповіла, що для більшості дівчат портфоліо готували фахівці ужгородської фотостудії «Flesh» під керівництвом Володимира Твердохліба, тож фото виконані за усіма вимогами модельних агентств. Організатори намагалися залучити до проведення конкурсу саме закарпатців — місцевих дизайнерів одягу, веб-дизайнерів, фотографів, стилістів, кондитерів. Можливо, гості свята почують із конкурсної сцени ужгородку Галину Гаврилко, яка посіла 2 місце на пісенному фестивалі «Нова хвиля» в Юрмалі (у складі дуету «Барселона»).

 

Як стало відомо, щодня дівчата-учасниці займаються репетиціями по 6 годин разом з «гуру» конкурсних постановок — Олегом Єфремовим та фахівцями його режисерсько-постановницької групи. Вже першого дня дівчата були фізично виснажені та скаржилися на немилосердний біль в ногах. Проте їх підбадьорює чарівна енергетично сильна природа Перечинщини. Сам конкурс проходить під символічним епіграфом «Золота осінь в горах» та гаслом «Краса поєднує серця».

 

«Міс Україна – 2007» ужгородка Ліка Роман також взяла участь у прес-конференції та повідомила, що посилено готується до конкурсу «Міс світу», який відбудеться у грудні цього року в Китаї. Учасниці вже отримали перелік вимог та «домашніх завдань», які слід виконати до конкурсу. Із собою, зокрема, треба привезти різні національні предмети для благодійних аукціонів, а також відео звіт про пророблену благодійну роботу національної міс. Із собою Ліка повезе фігурку бабусі, виліплену сліпим хлопчиком одного з дитбудинків, в якому вона побувала. Щодо конкурсу талантів, то Ліка презентує в Китаї свій танцювальний номер з українського конкурсу — єврейський танок.

 

Ліка також поділилася спогадами про участь в конкурсі «Міс Україна»: «Я не була раніше моделлю, тож вчилася всього з нуля. Мене страшенно боліли ноги після репетицій, але я продовжувала тренуватися в коридорах нашого корпусу. Це було варте кінцевого результату!». Тиждень тому красуня отримала диплом політолога, але зізналася, що поки не бачить себе у цій сфері. Наразі задіяна у різноманітних соціальних проектах.

 

Наталія Ворона підсумувала, що «Красуня Закарпаття» — це довготривалий проект, оскільки сформувалася команда людей, які віддані справі популяризації закарпатської краси.

 

Наталія Ворона та Анжеліка Пащенко-Висіч переконані, що обійдеться без прикрих моментів. «Ми самі пройшли не один конкурс у своєму житті і можемо попередити усі проблемні моменти», — сказала Наталія Ворона.


Конкурс «Красуня Закарпаття – 2007» буде проведено за усіма світовими правилами і стандартами  проведення відповідних регіональних конкурсів, стверджують організатори. 

18 вересня 2007р.

Теги:

Коментарі

НОВИНИ: Соціо

11:03
/ 2
Підтверджено загибель Юрія Карпинця з Пастілок Дубриницько-Малоберезнянської громади, який майже рік вважався зниклим безвісти
04:22
Військовослужбовцеві з Хустщини, що п'яним забрав чуже авто, "апеляційно" присудили 5 років тюрми з конфіскацією
23:58
/ 8
ВАКС закрив справу проти "закарпатського" ексголови Рахункової палати Пацкана, визнавши його невинуватим
22:10
/ 10
Громада ПЦУ у селі Присліп на Міжгірщині після 5 років протидії МП увійшла до свого храму
11:40
27 квітня в центрі Ужгорода можна буде безкоштовно тестувати інфекційні хвороби, вакцинуватися та виміряти тиск
11:21
/ 2
Мукачево виділило 12,4 млн на безпілотники для двох бригад ЗСУ
10:53
/ 1
В Ужгороді заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Сергій Деркач поспілкувався із міжнародними перевізниками
18:05
Учителі Закарпаття проходять сертифікацію: експерти з усієї України оцінюють їхню майстерність
15:19
Мешканці Чабанівки на Ужгородщині можуть залишитися без води через глиняний кар'єр "Голден тайлу" харківського депутата
11:22
/ 1
Підтверджено загибель Михайла Бадиди з Демечів на Ужгородщині, який понад рік вважався зниклим безвісти
22:39
/ 2
На Запоріжжі поліг Петро Ганич з Кам'яниці Оноківської громади
22:00
/ 4
Командир "Граду" з позивним "Ісус"
17:33
/ 6
У Лютій Костринської громади згоріли будинок і трактор
11:12
/ 2
Чехія допоможе звести реабілітаційний центр в Ужгороді
22:04
Протягом минулого тижня в Ужгороді народилося 53 малюків, у Мукачеві – 34
12:40
/ 1
У 9 закладах Закарпаття можна отримати безкоштовну медичну допомогу при інсульті
11:25
/ 19
В Ужгороді сквер міської лікарні реконструюють і облаштують за 40 млн грантових гривень
17:48
На Закарпатті у березні 2024 року порівняно з груднем 2023 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
17:12
Цьогоріч у березні на Закарпатті ціни зросли на 0,7%
11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
/ 2
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
» Всі новини