Закарпатську ОДТРК очолила людина, що заборонила підлеглим знімати в прес-центрі "Закарпаття"

Генеральним директором Закарпатської обласної державної телекомпанії став Віталій Мещеряков. Про це 30 січня під час засідання Національної ради з питань телебачення та радіомовлення повідомив представник телекомпанії.

Закарпатську ОДТРК очолила людина, що заборонила підлеглим знімати в прес-центрі "Закарпаття"

За його словами, Державний комітет телебачення і радіомовлення підписав контракт з паном Мещеряковим 25 січня, повідомляє «Телекритика».

З липня 2012 року Віталій Мещеряков виконував обов'язки керівника Закарпатської ОДТРК.

В.Мещеряков до призначення на керівну посаду в Закарпатську ОДТРК очолював неофіційну прес-службу голови Закарпатської ОДА, яка розсилає матеріали за підписом "прес-центр ОДА". До 2004-го року інформаційно обслуговував тодішнього голову Закарпатської ОДА, очільника регіональної організації СДПУ(о) Івана Різака.

Одразу після свого призначення в.о. гендиректора Закарпатської ОДТРК відзначився тим, що неофіційно з політичних міркувань заборонив своїм підлеглим знімати заходи прес-центру "Закарпаття", який опонує діяльності нинішнього керівництва Закарпаття, представленого Партією регіонів. При цьому наближені до Партії регіонів прес-центри "обслуговуються" без змін.

Нагадаємо, що Закарпатська ОДТРК є державною структурою і фінансується за гроші платників податків, а не з партійної каси Партії регіонів.

30 січня 2013р.

Теги: Мещеряков, ОДТРК

Коментарі

профі 2013-02-03 / 22:41:18
Усе що пишуть люди про цього прщавого Мещерякова - чиста правда. Характеризуватийого можна лише одним словом - паскуда. Але нашим телевізійникам, їй Богу, так і треба. Вони уже генетично звикли створювати видимість роботи, десятиліттями ходячи під гнилим правлінням то пянички і курваша Воробця,для котрого робота була на останньому місці, то хапуги Петрика, котрий перетворив свій кабінет на склад памперсів, котрими торгувала його дружина, то далекого від історї, культури і традицій Закарпаття чужого нам Шишкова, котрий більше сидів у Києві та по закордонах,ніж був в Ужгороді. За 35 років закарпатським телебаченням НІКОЛИ не керував закарпатець, творчий шлях якого почався б на Київській набережній 18. За ці роки жожного (!) творчого конфлікту, котрий би вилився за стіни студії, так і не було, як це регулярно стається у закарпатських газетах, бо усі звикли тихо сидіти у своєму болоті. Ану тихо будтье і нині! Ша!- лизати зад Мещерякову!

лев 2013-02-03 / 17:35:46
Прокурору закарпатської області.
Шановний пане прокурор Запитайте у пана Мещерякова, який на посаді голови Закарпатської ОДТРК отримує зарплату за рахунок платників податків,і"Одразу після свого призначення на посаду гендиректора відзначився тим, що неофіційно з політичних міркувань заборонив своїм підлеглим знімати заходи прес-центру "Закарпаття", чи має він право обмежувати тих самих платників податків права на інформацію. І чи не порушує він такими заборонами конституційне право громадян на доступ до інфориації.

Один з Тиси-1 2013-02-03 / 14:07:52
Один Д.Воробець, хоч не робив із себе великого журналіста,стояв горою за колектив,вникав в проблеми кожного працівника.Наступники Петрик, Шишков не вилазили з Європи.Мещеряков -кар"єрист і йому до одного місця ця обласна компанія. Він не має журналістського диплома, журналіст нікудишній, але давно рвався до цього місця. Спочатку через Івана Різака, який зробив Мещерякову квартиру, машину, а Мещеряков при нагоді здав його, зрадив.Мещеряков згодом почав плазувати перед Ледидою: вступив у партію регіонів, очолив прес-службу ОДА, прес-службу партійної організації.На "Тису-1" пішов за завданням партії.Перед виборами на екрані в безлічі сюжетів бачили -весь час Ковач, Бушко, Ланьо. Мещеряков вигнав з роботи досвідчену Пастухову,побоявся її як сильної конкурентки, тепер зняв з посади вправну керівничку новин Лешко.На каналі регулярно тільки інтерв"ю з Ледидою, питання заготовлені наперед.Та посадіть групу зубастих журналістів,не придворних Вашаргелі, Носу,Логойду,а тих, котрі дадуть йому попотіти.А так все добрі, нема проблем у краї, або влада їх героїчно вирішує.В радянські часи передачі з Ужгорода були набагато ліпші, ніж зараз.Опозицією тут не взагалі не пахне.Мукачево і роботу команди Балоги заборонено навіть згадувати.О. теж у списках персон нон грата.Мещеряков наб"є собі кишені і втече, коли Ледиду турнуть.Вихідцю з Івано-Франківщини Мещерякову чхати на Закарпаття, його людей,тележурналістів, операторів, техніків.Чужий серед своїх.Обласна рада мала би взятися за те, аби поставити на місце цього регіонала.Чому газета "Новини Закарпаття" показує і діючу владу, і опозицію, а державана "Тиса-1" віддана на відкуп тільки регіоналам.На Закарпатті на виборах люди більшість голосів віддали за опозицію і хочуть її бачити в програмах Закарпатської державної телекомпанії.

журік 2013-02-03 / 00:29:07
Він чоловік Ковбиці

Іван 2013-02-02 / 20:45:51
Знайоме обличчя. Він колись в 1999-2000 році не був телеоператором Ковбиці? ...памятаю з товаришем підвозили їх в Давидково знімати сюжет про хрін..

читач 2013-02-02 / 19:30:24
Скажи, хто твій друг і я скажу, хто ти. Назвіть друзів подружжя Мещеряков-Ковбиця з журналістів і загалом.

уважний 2013-02-02 / 13:16:19
Ви проаналізуйте нинішній ефір телекомпанії. Жвава підготовка до довиборів в облраду. На кону один кандидат від ПР по Мукачеву - Іван Чубірко. Він усюди і в усьому розбирається: в боротьбі з палінням, у спорті та в парковках. Це навіть не "джинса" - це пряма реклама за державний кошт. От куди варто звернути увагу відповідальний контролюючих служб, а не голослівно перемивати кістки новому директору.

Незалежний погляд 2013-02-01 / 21:02:26
Звернув увагу, що гидоту пишуть одні жіночки )))

Одна із нас 2013-02-01 / 14:31:00
Пережила на студіі трьох директорів, дасть Бог, переживу і четвертого!

колишня робоча 2013-02-01 / 11:33:15
Був час коли Мещеряков був гідною людиною, памятаю ще в закарпатській правді працював. А коли його підвищили і він віддався на служіння нащої ОДА (де всі хабарники і пупи землі), то став справді пихатим і не виправданим. Я особисто по стариій дружбі звернулася до нього, і попросила невеличкої допомоги - була здивована. Не вкоївши нічого, просто сказав, що не допоможе. Він настільки боїться усіх тих начальників управлінь, що мені стало ясно - ВІн ніхто, і звуть його ніяк. А коли потрібно була моя допомога - я не відмовилася жодного разу. Дискусія тут марна. Адже дуе багато людей після підвищення стають такими, зазнайкуватими, потопають у грошах і підлизувань одного місця. ДОбре, що я тепер більш менш знана журналістка у краї, маю звязки і можу вирішити свої питання - користуючись не статусом, а просто людським відношенням, як до регіоналів, так і до опозиційних керівників. Ось так, то пане МЕщерякове!

журналістка 2013-01-31 / 16:03:27
А чому я маю йти з Тиси, якщо мені ( і не тільки мені) не подобається Мещеряков? Хай він іде. Ще рік і після виборів йому доведеться шукати нове місце роботи.

Мещерякова не люблять більшість його підлеглих, але ніколи про це не скажуть - через його скверний характер і анонсовані скорочення.

Віктор 2013-01-31 / 15:32:04
¬Якщо вам так важко дається зрозуміти, повинен повторити, я не Віталій, я його особисто добре знаю. Він людина, з якою приємно працювати.
А ви, якщо журналістка ( хоча я і надалі в цьому не впевнений ) і вам важко там працювати, то чому не підете в інші регіональні ЗМІ, деякі з них радо вас прийняли о себе із вашою позицією.

журналістка 2013-01-31 / 14:43:00
Вікторе-Віталіку, ти теж не знаєш, хто я. І я також висловлюю власну думку, бо добре знаю Мещерякова, бо працюю в ОДТРК. Гамнюк він повний і вже всіх дістав своєї високомірністю і підкилимною підлістю. А те, що тут написали, абсолютна правда. Тому по вухах можеш їздити комусь іншому!.. :-)

Віктор 2013-01-31 / 14:20:24
Вибачте, журналістко, але краще вам не писати нісенітниці тут, ви ж не знаєте мене особисто, щоб говорити хто я такий. І скажу ще одне, Віталій нормальна людина і мені цікаво з ним працювати, а те що ви тут займаєтесь тролінгом, це ваша справа. А я висловив власну думку, хоча не думаю, що ви пані журналістка ( яка непевно, і не такою) висловлюєте свою, а скоріш за все видаєте бажане за дійсне!

журналістка 2013-01-31 / 13:21:41
Звичайно, Віталіку, підписаний Вікториком, самому собі з собою любимим працювати найкраще. Хі-хі :-)

Віктор 2013-01-31 / 13:00:22
Це класний керівник! Нам приємно з ним працювати, а тим хто заздрить або розпускає брехливі чутки раджу зайнятись власними справими, а не паплюжити людину!

5328 2013-01-31 / 09:25:48
Втрачене покоління хабарників

ДЕЯ 2013-01-31 / 02:18:59
Шкода, що особисто не знайомий з з паном, але можу одне сказати кінчена маріонетка вона і у африці така сама. Цікаво як ВОНО жити далі хоче?

Марія 2013-01-30 / 21:29:29
Не перестаю дивуватися: ну чому люди нічому не вчаться з того, що їх оточує? Чому кожен, хто потрапляє у яке-будь крісло чи (на крайняк) кріселко, відразу ж починає свято вірити, що те крісло вже намертво приросло йому до дупи? їхні мозочки одразу ж блокують думку, що прийде час - і у нього спитають: а яким керівником ти був? щО ОКРІМ ВИСЛУЖИТИСЯ-ПРОГНУТИСЯ. ти на посаді зробив? чим був по-справжньому корисним? Де ті керівники, які владу і посаду сприйматимуть як обов"язок і відповідальність - ніяк не привілей або пільги з можливістю побільше стиряти і поглибше встромити рило у корито???? А ми мовчимо...

журік 2013-01-30 / 19:32:21
Юрію Михайловичу

Так, "Віталік робить свою справу", яку йому доручили Ледида і ПР, "і робить її добре". Точно так, як робив при Різакові. Всі пам'ятаємо.

НОВИНИ: Соціо

11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 8
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
11:22
/ 1
На війні з росією поліг Віталій Лях з Чумальова Буштинської громади
09:25
У Боздоському парку Ужгорода можна побачити "живих" казкових велетнів
20:07
/ 7
Прем'єр Шмигаль в Ужгороді "запустив" будівництво євроколії до Чопа
21:26
/ 1
У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з Юрієм Лущаєм, що переїхав з сім'єю з Краматорська і поліг на рідній Донеччині
15:56
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Міланом Бабілою
15:34
В Ужгороді відкрили скульптурку режисеру "Тіней забутих предків" Параджанову
11:23
/ 1
Нижньоворітська громада провела у останню земну дорогу Героя Віктора Петриканина
23:00
/ 12
Ексміністр внутрішніх справ Аваков офіційно став власником 900 га плантацій фундука на Закарпатті
11:40
Зарічанську громаду сколихнула звістка про смерть Героя з Вільхівки Михайла Матіки
11:12
В Ужгороді у середу проведуть в останню земну дорогу полеглого захисника Мілана Бабілу
» Всі новини