Школи Хустщини та Іршавщини отримали мультимедійні комплекси

З нагоди свята Останнього дзвоника депутат Закарпатської обласної ради Павло Балога подарував школам I-III ступенів Хуста, Хустського та Іршавського районів мультимедійні інтерактивні комплекси. Сучасні технічні засоби, за допомогою яких можна проводити практично усі уроки, дозволяють суттєво підвищити рівень знань та полегшити працю вчителя.

Школи Хустщини та Іршавщини отримали мультимедійні комплекси

Сьогодні в загальноосвітніх закладах краю відзвучало свято Останнього дзвоника. Учнів, які успішно завершили черговий шкільний рік, попереду чекають насичені та цікаві літні канікули.

Із закінченням навчання освітян і школярів Хустщини та Іршавщини привітав депутат Закарпатської обласної ради Павло Балога. Зокрема, він завітав на свято Останнього дзвоника до ЗОШ с. Золотарево Хустського району.

Під час виступу на урочистій лінійці, голова райради Василь Губаль подякував педагогам за чесну й сумлінну працю,  побажав учням і вчителям гарного літнього відпочинку. Та повідомив, що з нагоди свята  Павло Балога подарував навчальному закладу сучасний мультимедійний комплекс.

Він складається з інтерактивної дошки, ноутбука та проектора. З допомогою цих технічних засобів можна проводити практично усі уроки, особливо з хімії, фізики, географії, історії, літератури, іноземної мови.

- Нинішній освітній процес не можливо уявити без новітніх інформаційних технологій, - переконаний Василь Губаль. – І наші навчальні заклади повинні йти в ногу з часом та технічним прогресом.

За словами освітян, мультимедійний комплекс значно покращує працю вчителя,  яким не потрібно готувати й приносити до класу традиційні плакати, паперові карти чи таблиці. Тепер усе це замінює інтерактивна дошка та  ноутбук. В результаті уроки стають цікавішими для учнів, а отже зростає і рівень знань.

Тож подарункові від Павла Балоги колектив школи, безперечно, зрадів. Та щиро подякував.

Цього ж дня Павло  Балога побував на святкових урочистостях і в школах сіл Драгово й Копашнево. Там теж були вітальні промови та новенька  мультимедійна техніка.  

 Аналогічні комплекси – від імені Павла Балоги -  отримали сьогодні  усі 27 шкіл району та 8 ЗОШ м. Хуст. (Одній із шкіл міста такий подарунок вручили напередодні).

Колективам хустської гімназії - інтернату та школи №3 «мультимедію» передав голова Закарпатської обласної ради Іван Балога. Він підкреслив, що спонсорська допомога для навчальних закладів краю надзвичайно актуальна. Тим більше, коли мова йде про оновлення матеріально-технічної бази, покращення умов праці й навчання. Окрім того, голова облради вручив коллективам зазначених навчальних закладів  спортінвентар та побутову техніку.

- Дуже добре, що є люди, які розуміють необхідність модернізації освітньої галузі нашого міста, - зазначив мер Хуста Володимир Кащук. - Та спрямовують на це свої зусилля. Бо без знання і вміння користуватися сучасними  інформаційними технологіями випускники шкіл краю навряд чи  будуть конкурентоздатними на ринку праці.

Отримали від  Павла Балоги  інтерактивні комплекси для покращення рівня знань і школи Іршавщини.

Вручаючи один із них педагогам ЗОШ №2 міста Іршави, депутат обласної ради Максим Хохлов висловив сподівання, що  учні, одразу після літніх канікул, належним чином оцінять усі переваги викладання з  допомогою новітніх комп’ютерних систем.

 - Приємно, що Павло Іванович не оминув увагою і  сільські школи району, - наголосив, вручаючи комплект обладнання колективу ЗОШ№1  с. Білки, заступник голови Іршавської райради Петро Добромільський. – Завдяки таким благородним вчинкам меценатів учні  сільських  навчальних  закладів  отримують однакові умови  – нарівні з міськими дітьми – для якісної освіти.

25 травня 2012р.

Теги: Балога, школа, останній дзвоник, мультимедійний клас

Коментарі

Юрій 2012-05-26 / 14:00:00
подарунок вручили напередодні).
- ще півроку тепер будуть піаритися тим подарунком


Єдиний Центр
Публікації:
/ 1На Закарпатті депутати просять про позачергову сесію на допомогу потраждалим від стихії
/ 3Жителі Свалявщини отримали в подарунок маслобійки та сепаратори
/ 2Василь Губаль: Під час засідання сесії облради обділили все Закарпаття
/ 6Заяви Москаля по Мукачеву – ніщо інше, як бажання приховати власні промахи та некомпетентність
/ 2Золтан Ленд'єл: Москаль не подав жодної пропозиції до Президента і ВР щодо фінансування закладів профтехосвіти
/ 1Депутати фракцій ЄЦ та "Батьківщини" в Закарпатській облраді зініціюють скликання позачергової сесії
/ 2Господарі Великоберезнянщини отримали сепаратори та маслобійки
/ 1"Єдиний Центр" засуджує будь-які спроби та факти хабарництва, незалежно від розміру хабара – заява
/ 1"Єдиний Центр": Керівництво держави повинно негайно прийняти політичне рішення і заборонити в'їзд на територію України російських вантажів
/ 2Головою Воловецької районної організації "Єдиного Центру" обрано Олега Ціника
/ 2"Єдиний Центр" ініціює скликання позачергової сесії Закарпатської облради
/ 8Закарпатський "Єдиний Центр": Винні у побитті воїнів-добровольців мають бути притягнені до відповідальності
Балога пропонує посилити відповідальність за публічне заперечення окупації Росією територій України
/ 4ЄЦ закликає місцеві ради вирішити питання безкоштовного харчування дошкільнят та вихованців початкових класів
Михайло Мотильчак: На Закарпатті настане проблема фінансування професійно-технічних закладів
На Закарпатті ЄЦ підтримав заклик ветеранів АТО та волонтерів щодо відмови від новорічних салютів
"Широка" коаліція в Закарпатській облраді очевидно задоволена діяльністю та результатами роботи уряду Яценюка – Ленд'єл
Депутати просять голову Закарпатської облради вплинути на "Закарпатгаз", щоби не відключати газ незаможним і пенсіонерам
/ 29Балога привітав БПП «Солідарність» з утворенням коаліції у Закарпатській облраді з "Опозиційним блоком", "Відродженням" і тушками
/ 3"Єдиний Центр" нагадав, що є переможцем виборів і відкритий до залучення до переговорів по коаліції в Закарпатській облраді "Солідарності"
На з’їзді Єдиного Центру озвучено рішення про участь партії у місцевих виборах
/ 15ЄЦ звинуватив Москаля в брехні з метою дискредитації найвпливовішої політичної сили Закарпаття
/ 3Балога звернувся до Президента України з відкритим листом щодо варварської вирубки лісів
Мукачівські міліціонери заявили, що їх змушують фальшувати матеріали по справі перестрілки 11 липня
/ 3Заява Закарпатської обласної організації політичної партії "Єдиний Центр"
» Всі записи