Віктор Балога привітав випускників Мукачівщини (ФОТО)

Нинішнього суботнього вечора центральна мукачівська площа Миру було по-особливому врочистою та граціозною. Вона буквально виблискувала вишуканими дівочими сукнями та підкреслено діловими юнацькими костюмами. А на увесь цей парад молодості та краси схвильовано - розчулено дивилися батьки і родичі.

Віктор Балога привітав випускників Мукачівщини (ФОТО)

Саме так  щороку місто над Латорицею проводжає у самостійне життя випускників шкіл. Нині європейський чемпіонат з футболу трохи змістив навчальний календар, але аж ніяк не зіпсував свята.

Майже 600 вчорашніх одинадцятикласників зібралися в центрі міста аби почути напутні слова та покружляти  у ритмі останнього шкільного вальсу. Відтепер він назавжди стане для них прощальним акордом безтурботного дитинства і початком непростого шляху  дорослими світами.

З особливою та знаменною подією юнаків та дівчат традиційно привітав і Почесний громадянин міста Віктор Балога. Його син Андрій, завітавши на свято, побажав усім випускникам міцного здоров’я, успіхів, відданих друзів, особистих перемог, реалізації задумів, професійних і творчих планів. А відтак вручив кожному з них невеличке матеріальне заохочення та вітальну листівку з нагоди завершення навчання в школі.

Такі подарунки отримали не лише випускники загальноосвітніх закладів міста. Вранці на площі Миру на свято зібралися ліцеїсти Мукачівського ліцею з посиленою військовою підготовкою. Вітання від Віктора Балоги їм передав мер міст  Золтан Ленд’єл.

Відзвучали мелодії випускних вальсів і школах Мукачівщини. Тут також були щирі напутні слова,  радісні посмішки та щасливі батьківські сльози. А ще усі випускники Мукачівського району, а це 450 юнаків та дівчат,  також отримали від Віктора Балоги вітальні листівки та матеріальне заохочення.

Закінчаться урочистості вже завтра вранці – традиційною зустріччю першого дорослого світанку.

12 травня 2012р.

Теги: Балога, випускники

Коментарі

Міша 2012-08-17 / 21:35:51
Щось непригадую, щоб тогорічних випускників проводжали у "доросле життя" при такому параді.....Ах даааа. вибори ж на носі, а випускники це уже електорат. Біда в тому, що їх ЄЦ так і сприймають- електорат і не більше.

максим 2012-05-13 / 17:38:42
А ще цікаво за який кошт Балога приїхав чи прилетів у Закарпаття на цю зустріч, якщо на даний момент він проживає у Києві, на потязі чи на літаку він потрапив у Мукачево, коли його зарплата є дуже малою?? Так швидко дістатись з Києва ( враховуючи те, що його робочий графік з 9.00 до 18.00 у міністерстві ) від п'ятниці до суботи майже не реально, хібащо приватним літаком, а тоді виникає питання звідки у нього на це кошти?

Ілдіка 2012-05-13 / 17:07:45
Дуже красно!Про випускників Мукачівських шкіл як розписали!А за Мукачівських ліцеістів одно речення?!Я думаю вони заслужили більшого щоб фотки журналісти з М студіо виставили в інтернет!!Хлопці того заслужили.!! А як вони вальс танцювали!!!Шапка долі!Мій син закінчив в цьому році Ліцей.І я знаю як після уроків після підготовки до слідуючого дня вони ходили на танцювальний!!Було важко вообще вчитися. Багато залишало після 1 курсу навчання.І витримали найдостойніші хлопці!!!Молодці!!Справжні мужчини!!!

*.*. 2012-05-13 / 15:27:38
Максиме, поцікався Ледидою: хабарник - печатку нема де класти. Всі обласні заходи тепер відбуваються на його Золотій горі. Куди дивиться УБЕЗ, прокуратура?

максим 2012-05-13 / 15:02:59
"невеличке матеріальне заохочення" - це нормально? Балога ( не згадуємо про його декларацію про доходи ) розщедрюється на матеріальне заохочення, як це називається від людини, що займає міністерську посаду - ПІДКУПОМ! Звичайно, скоро вибори, але йти відверто подібними методами та розповідати це у пресі, можливо хтось думав що з цього вийде хороший піар, але все це має протилежну тенденції про негативне ставлення людей до подібних речей.

Андрій 2012-05-13 / 13:42:15
"А ще усі випускники Мукачівського району, а це 450 юнаків та дівчат, також отримали від Віктора Балоги вітальні листівки та матеріальне заохочення..." - хороша технологія підкупу виборців. Шкода, що я не випускник цього року. Було б дуже приємно отримати такий подарунок цього року. Ось як робляться вибори у нас!


Єдиний Центр
Публікації:
/ 1На Закарпатті депутати просять про позачергову сесію на допомогу потраждалим від стихії
/ 3Жителі Свалявщини отримали в подарунок маслобійки та сепаратори
/ 2Василь Губаль: Під час засідання сесії облради обділили все Закарпаття
/ 6Заяви Москаля по Мукачеву – ніщо інше, як бажання приховати власні промахи та некомпетентність
/ 2Золтан Ленд'єл: Москаль не подав жодної пропозиції до Президента і ВР щодо фінансування закладів профтехосвіти
/ 1Депутати фракцій ЄЦ та "Батьківщини" в Закарпатській облраді зініціюють скликання позачергової сесії
/ 2Господарі Великоберезнянщини отримали сепаратори та маслобійки
/ 1"Єдиний Центр" засуджує будь-які спроби та факти хабарництва, незалежно від розміру хабара – заява
/ 1"Єдиний Центр": Керівництво держави повинно негайно прийняти політичне рішення і заборонити в'їзд на територію України російських вантажів
/ 2Головою Воловецької районної організації "Єдиного Центру" обрано Олега Ціника
/ 2"Єдиний Центр" ініціює скликання позачергової сесії Закарпатської облради
/ 8Закарпатський "Єдиний Центр": Винні у побитті воїнів-добровольців мають бути притягнені до відповідальності
Балога пропонує посилити відповідальність за публічне заперечення окупації Росією територій України
/ 4ЄЦ закликає місцеві ради вирішити питання безкоштовного харчування дошкільнят та вихованців початкових класів
Михайло Мотильчак: На Закарпатті настане проблема фінансування професійно-технічних закладів
На Закарпатті ЄЦ підтримав заклик ветеранів АТО та волонтерів щодо відмови від новорічних салютів
"Широка" коаліція в Закарпатській облраді очевидно задоволена діяльністю та результатами роботи уряду Яценюка – Ленд'єл
Депутати просять голову Закарпатської облради вплинути на "Закарпатгаз", щоби не відключати газ незаможним і пенсіонерам
/ 29Балога привітав БПП «Солідарність» з утворенням коаліції у Закарпатській облраді з "Опозиційним блоком", "Відродженням" і тушками
/ 3"Єдиний Центр" нагадав, що є переможцем виборів і відкритий до залучення до переговорів по коаліції в Закарпатській облраді "Солідарності"
На з’їзді Єдиного Центру озвучено рішення про участь партії у місцевих виборах
/ 15ЄЦ звинуватив Москаля в брехні з метою дискредитації найвпливовішої політичної сили Закарпаття
/ 3Балога звернувся до Президента України з відкритим листом щодо варварської вирубки лісів
Мукачівські міліціонери заявили, що їх змушують фальшувати матеріали по справі перестрілки 11 липня
/ 3Заява Закарпатської обласної організації політичної партії "Єдиний Центр"
» Всі записи