"Єдиний Центр" закликав припинити політичні спекуляції довкола "Совиного гнізда" і завершити реконструкцію до кінця року

За невиконання умов реалізації проектів, що фінансуються за рахунок європейських грантів, винні та причетні повинні нести відповідальність

"Єдиний Центр" закликав припинити політичні спекуляції довкола "Совиного гнізда" і завершити реконструкцію до кінця року

Єдиний Центр різко негативно ставиться до невиконання умов реалізації українсько-польського грантового проекту з реконструкції історичної пам'ятки центру Ужгорода винних льохів «Совине гніздо».

Ми засуджуємо дії Ужгородської міської влади, усіх, хто винен та причетний до невиконання умов, передбачених Програмою участі Ужгорода у спільному українсько-польському грантовому проекті «Ярослав-Ужгород: спільна ініціатива для покращення туристичної привабливості історичних міст-побратимів» на 2013-2015 роки.

Головним партнером Ужгорода в проекті виступає міська рада польського міста Ярослав. Своєчасне виконання робіт з польської сторони і водночас відсутність до сьогоднішнього дня робіт з української сторони - це не лише недопрацювання міської влади Ужгорода, а набагато більше - це загроза втрати репутації української сторони як надійного партнера. Що є просто неприпустимим.

Порушення термінів виконання запланованих графіків робіт, неосвоєння коштів європейських грантів, невиконання будь-яких домовленостей та договорів міжнародного характеру з боку української сторони є негативним явищем, яке негативно відображається для України, плямуючи репутацію української сторони. З ситуацією щодо "Совиного гнізда" - негативно для Закарпаття. Винні та причетні до цього повинні понести за це відповідальність.

Єдиний Центр закликає міську владу Ужгорода негайно вжити усіх заходів для виконання необхідних робіт та завершити реконструкцію "Совиного гнізда" до кінця поточного року. Репутація Закарпаття перед іноземними партнерами - це надзвичайно важливо. І плямувати цю репутацію жоден чиновник, ніхто не має ніякого права.

Спекулювання даною темою, прив'язуючи сюди Єдиний Центр, як це роблять окремі ЗМІ, є просто недоречно. Єдиний Центр не має ніякого відношення ні до реконструкції "Совиного гнізда", ні до виділених європейських коштів.
Люди, які до цього причетні, не є членами партії.

Люди, які причетні до будь-яких елементів корупції взагалі не можуть входити до Єдиного Центру. Коли таке виявляється, про таке стає відомо, то такі люди одразу ж позбуваються членства в партії. Оскільки ставлення Партії до корупції є вкрай негативним. Це принципова позиція Єдиного Центру!

 Прес-служба "Єдиного Центру"

28 лютого 2015р.

Теги: Совине гнізд, Єдиний Центр

Коментарі

Ален Панов 2015-03-01 / 19:51:31
Попередні коменти "людей без імені" лише засвідчили правдивість висловленої думки. А той факт, що вони бояться підписатися - лише підкріплює саме такий висновок. Стиль викладу своїх думок говорить сам за себе - інтелектуально недорозвинені, слабохарактерні підкаблучники. В цілому - картинка типового представника ЄЦу. Ім'я його неважливе.

деп-т 2015-03-01 / 12:52:24
Ублюдочний Панов, тобі би справді засунути язик у гузицю і мовчати. Бо за відсутності мізків всі твої "коментарі" - згустки жовчі.
"ЄЦ і є влада"? У ЄЦа нема жодної людини у міській владі і навіть фракції у міськраді. Натомість, всі ми чудово пам'ятаємо, як грабувався Ужгород в той час, коли містом керувли ви з Погорєловим.

Ужгородець 2015-03-01 / 11:27:51
Ален. Хто б мичав, тільки не ти, як копнули в дупу, так злодій хай піднімаєш

Ален Панов 2015-03-01 / 09:38:47
Цинізм, який зашкалює. Люди не забули, що у 2010 році саме Єдиний Центр скупив по 200 гривень голоси на місцевих виборах. Результатом було формування власної більшості у раді, виконкому і мера. Тобто ЄЦ різко засуджує свої ж дії, оскільки ЄЦ і є влада. Те саме він робив при усіх крупних випадках дерибану, "засуджуючи", але тихенько набиваючи свої кишені майном, землею, коштами. Не треба тримати народ за дурнів.

Іван 2015-02-28 / 20:41:57
Запитайте у Трикура чому цей проект не реалізований.


Єдиний Центр
Публікації:
/ 1На Закарпатті депутати просять про позачергову сесію на допомогу потраждалим від стихії
/ 3Жителі Свалявщини отримали в подарунок маслобійки та сепаратори
/ 2Василь Губаль: Під час засідання сесії облради обділили все Закарпаття
/ 6Заяви Москаля по Мукачеву – ніщо інше, як бажання приховати власні промахи та некомпетентність
/ 2Золтан Ленд'єл: Москаль не подав жодної пропозиції до Президента і ВР щодо фінансування закладів профтехосвіти
/ 1Депутати фракцій ЄЦ та "Батьківщини" в Закарпатській облраді зініціюють скликання позачергової сесії
/ 2Господарі Великоберезнянщини отримали сепаратори та маслобійки
/ 1"Єдиний Центр" засуджує будь-які спроби та факти хабарництва, незалежно від розміру хабара – заява
/ 1"Єдиний Центр": Керівництво держави повинно негайно прийняти політичне рішення і заборонити в'їзд на територію України російських вантажів
/ 2Головою Воловецької районної організації "Єдиного Центру" обрано Олега Ціника
/ 2"Єдиний Центр" ініціює скликання позачергової сесії Закарпатської облради
/ 8Закарпатський "Єдиний Центр": Винні у побитті воїнів-добровольців мають бути притягнені до відповідальності
Балога пропонує посилити відповідальність за публічне заперечення окупації Росією територій України
/ 4ЄЦ закликає місцеві ради вирішити питання безкоштовного харчування дошкільнят та вихованців початкових класів
Михайло Мотильчак: На Закарпатті настане проблема фінансування професійно-технічних закладів
На Закарпатті ЄЦ підтримав заклик ветеранів АТО та волонтерів щодо відмови від новорічних салютів
"Широка" коаліція в Закарпатській облраді очевидно задоволена діяльністю та результатами роботи уряду Яценюка – Ленд'єл
Депутати просять голову Закарпатської облради вплинути на "Закарпатгаз", щоби не відключати газ незаможним і пенсіонерам
/ 29Балога привітав БПП «Солідарність» з утворенням коаліції у Закарпатській облраді з "Опозиційним блоком", "Відродженням" і тушками
/ 3"Єдиний Центр" нагадав, що є переможцем виборів і відкритий до залучення до переговорів по коаліції в Закарпатській облраді "Солідарності"
На з’їзді Єдиного Центру озвучено рішення про участь партії у місцевих виборах
/ 15ЄЦ звинуватив Москаля в брехні з метою дискредитації найвпливовішої політичної сили Закарпаття
/ 3Балога звернувся до Президента України з відкритим листом щодо варварської вирубки лісів
Мукачівські міліціонери заявили, що їх змушують фальшувати матеріали по справі перестрілки 11 липня
/ 3Заява Закарпатської обласної організації політичної партії "Єдиний Центр"
» Всі записи