Ярослава Гасинець: Єдиним виходом із ситуації є перезавантаження ужгородської влади шляхом проведення нових виборів

Голова Ужгородської міської організації політичної партії «Єдиний Центр» Ярослава Гасинець прокоментувала події, що відбулися останнім часом у владі обласного центру Закарпаття:

Ярослава Гасинець: Єдиним виходом із ситуації є перезавантаження ужгородської влади шляхом проведення нових виборів

– Декілька тижнів тому, з огляду на відсутність здорового глузду в процесах, які на той момент відбувалися у міській владі Ужгорода, я прийняла рішення про дострокове складання депутатських повноважень. Тобто, на той час була вже окреслена певна межа, яку не можна було переступати.

Далі політична партія «Єдиний Центр» чітко заявила про своє ставлення до політичних процесів у владі обласного центру Закарпаття і вжила цілий ряд конкретних кроків щодо відмежування від зазначеного негативу та очищення своїх рядів.

Була надія, що решта моїх колег-депутатів так само зрозуміють міру своєї відповідальності перед громадою міста Ужгород. Натомість, депутатський корпус вкинув місто у вир нових проблем і хаос безвладдя, апогеєм якого стало відновлення на посаді колишнього міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова. Словом, ситуація сягнула повного абсурду.

Тому, вважаю, що єдиним можливим виходом із ситуації, що склалася, є повне перезавантаження ужгородської влади шляхом проведення нових виборів – як мера, так і депутатського корпусу.

Прес-служба Ужгородської міської організації
політичної партії «Єдиний Центр»

26 листопада 2014р.

Теги: вибори, Єдиний Центр

Коментарі

активний студент 2014-11-27 / 23:01:21
Combat цікава думка, але ви видно взагалі не орієнтуєтесь в ситуації в університеті. Насправді до людей, яких ви згадуєте (Гасинець та Смоланку) напевно ні в кого немає претензій, вони на своїх місцях і це підтвердили колективи, де вони й були обранні. До речі Гасинець була "пролобійована" як ви висловились аж ніяк не Балогою. А щодо її професійних якостей, то сьогодні кожен її може оцінити на посаді і впевнений з позитивного боку, зайдіть самі на факультет і ви переконаєтесь. Вона улюблениця студенства (чого ніколи не мав Ніколайчук, бо він їх тільки нагинав) та й колектив факультету її підтримує. Щодо Смоланки, то це відомий лікар, науковець, керівник, тому коли досягнете його рівня, тоді й критикуйте. Хоча впевнений, що Смоланка критики не боїться, бо все дослуховувався до людей і двері в ректораті завжди відкиті. Правда він часто в роз'їздах, але ректор і не повинен тільки сидіти в кабінеті, він має заводити контакти, відвідувати різнопланові конференції, симпозіуми і т.д. і таким чином представляти університет. А як інакше?

Combat 2014-11-27 / 11:15:54
Дійсно, ситуація патова. Якщо б Смоланка чи Гасинець не були членами ЄЦ, вони б не були ректором та деканом відповідно! На ці посади їх пролобіював Балога. А Смоланка цікаво влаштувався. В ректораті повісив всі справи на Сливку, а в центрі нейрохірургії - на Хіміча. Частіше буває в центрі, бо там "бабло" капає...

000 13 РР 2014-11-27 / 09:40:39
ЄЦунів аж пучить що не получилося засунутися в міськраду.На жаль лікарі, викладачі, вчителі політиканством займаються і посади дістають так само.зате наші дипломи фактично офіційно ніде в Європі не признаються.І не тпкба лапшу вішати що десь признають.Не правда ніде не признають.Всяде треба пройти повноцінну нострифікацію диплома.Зато бо такі як Гасинці та Смоляки сидять від партії на посаді.Коли останній раз був повноцінно Смоланка на робочому місці?цей комент довго тут не буде навірно, бо підкоректує.

IN RE 2014-11-27 / 06:19:54
З обласної ради та адміністрації толку ніякого. Вчора ходили до Губаля - і окрім фрази "я на вашлму боці" тп "проведемо у неділю віче" толку ніякого. Сьогодні розпочинає роботу нова Верховна рада. Потрібно просити наших закарпатських депутатів на чолі з В.Балогою проголосувати питання про дострокове припинення повноважень Ужгородської міської ради та проведення позачергових виборів у грудні 2014 року. На період до виборів просити Президента призначити в.о. мера м. Ужгорода на підставі положення про пряме президентське правління.
Жодна сука із складу цієї ницої, корумпованої, бандитської та злодійської ради не повинна пройти на виборах. Інакше, панове ужгородці, ми - нич, нико-2.

Vica 2014-11-27 / 01:25:59
Банду - ГЕТЬ!

Рома 2014-11-27 / 00:36:02
100% Треба провести вибори. Ця міська рада обиралася при диктатурі. Вона має бути обрана в демократичний спосіб. Чекаємо Вибори!!!


Єдиний Центр
Публікації:
/ 1На Закарпатті депутати просять про позачергову сесію на допомогу потраждалим від стихії
/ 3Жителі Свалявщини отримали в подарунок маслобійки та сепаратори
/ 2Василь Губаль: Під час засідання сесії облради обділили все Закарпаття
/ 6Заяви Москаля по Мукачеву – ніщо інше, як бажання приховати власні промахи та некомпетентність
/ 2Золтан Ленд'єл: Москаль не подав жодної пропозиції до Президента і ВР щодо фінансування закладів профтехосвіти
/ 1Депутати фракцій ЄЦ та "Батьківщини" в Закарпатській облраді зініціюють скликання позачергової сесії
/ 2Господарі Великоберезнянщини отримали сепаратори та маслобійки
/ 1"Єдиний Центр" засуджує будь-які спроби та факти хабарництва, незалежно від розміру хабара – заява
/ 1"Єдиний Центр": Керівництво держави повинно негайно прийняти політичне рішення і заборонити в'їзд на територію України російських вантажів
/ 2Головою Воловецької районної організації "Єдиного Центру" обрано Олега Ціника
/ 2"Єдиний Центр" ініціює скликання позачергової сесії Закарпатської облради
/ 8Закарпатський "Єдиний Центр": Винні у побитті воїнів-добровольців мають бути притягнені до відповідальності
Балога пропонує посилити відповідальність за публічне заперечення окупації Росією територій України
/ 4ЄЦ закликає місцеві ради вирішити питання безкоштовного харчування дошкільнят та вихованців початкових класів
Михайло Мотильчак: На Закарпатті настане проблема фінансування професійно-технічних закладів
На Закарпатті ЄЦ підтримав заклик ветеранів АТО та волонтерів щодо відмови від новорічних салютів
"Широка" коаліція в Закарпатській облраді очевидно задоволена діяльністю та результатами роботи уряду Яценюка – Ленд'єл
Депутати просять голову Закарпатської облради вплинути на "Закарпатгаз", щоби не відключати газ незаможним і пенсіонерам
/ 29Балога привітав БПП «Солідарність» з утворенням коаліції у Закарпатській облраді з "Опозиційним блоком", "Відродженням" і тушками
/ 3"Єдиний Центр" нагадав, що є переможцем виборів і відкритий до залучення до переговорів по коаліції в Закарпатській облраді "Солідарності"
На з’їзді Єдиного Центру озвучено рішення про участь партії у місцевих виборах
/ 15ЄЦ звинуватив Москаля в брехні з метою дискредитації найвпливовішої політичної сили Закарпаття
/ 3Балога звернувся до Президента України з відкритим листом щодо варварської вирубки лісів
Мукачівські міліціонери заявили, що їх змушують фальшувати матеріали по справі перестрілки 11 липня
/ 3Заява Закарпатської обласної організації політичної партії "Єдиний Центр"
» Всі записи