Кандидати від Партії регіонів не дотягують до того рівня, щоб представляти інтереси закарпатців – Балога

Кандидати в мажоритарних округах Закарпаття, яких виставила Партія регіонів, не дотягують до того рівня, щоб представляти у Верховній Раді інтереси краю. Про це на брифінгу в Мукачево заявив лідер Єдиного Центру, кандидат в народні депутати Віктор Балога.

Кандидати від Партії регіонів не дотягують до того рівня, щоб представляти інтереси закарпатців  – Балога

За його словами, історія незалежної України показала, що кожен раз, коли на Закарпатті виставляють призначених згори кандидатів, результати їх роботи - нульові.

«Сьогодні, на жаль, влада висунула по закарпатських округах кандидатів, які з точки зору моралі та освіченості не відповідають тому рівню, який би в майбутньому дозволив забезпечити у Верховній Раді розвиток нашого регіону», – наголосив Віктор Балога.

«Якщо завтра, не дай Бог, хтось із кандидатів від Партії регіонів переможе на виборах, я не вірю у їх спроможність відстояти інтереси Закарпаття. Адже у парламенті вони будуть виконувати не свою волю», – впевнений лідер Єдиного Центру.

Прес-служба Єдиного Центру

05 вересня 2012р.

Теги: Балога, Партія регіонів

Коментарі

Юра 2012-11-04 / 09:10:26
Павле, ти - дебіл!!!!!!!!!!!

Павло 2012-11-03 / 20:17:45
Справді, Балога би краще казки писав, ніж розказував дорослим людям. Те, що тут передруковують його думки з фейсбуку, по 2-3 на день, наштовхує на думку, що він боїться говорити безпосередньо з людьми і обгороджується інетом. Я не здивуюся, якщо за нього ці типу розумні поради й висловулювання хтось інший пише. А тепер пригадаймо балогу на посаді керівника адміністрації Юща та на посаді міністра МНС. У всіх новинах, ну сайже у 99% ми мали змогу бачити під час коментування по ТБ фото Балоги і коментар прес-служби. Коли ж він сам починав говорити, то очевидним ставало, що він не дотягуєдо таких посад, тому хто б говорив, вікторе Івановичу, хто б говорив, прохфесор ви наш... Смішно!

mrija 2012-09-10 / 18:56:41
A tu zlodjyuga dotjagyjiesh ???

Влад 2012-09-08 / 21:25:04
З точки зору моралі єдиний кандидат, що не відповідає потрібному рівню - це Балога.

Олександр 2012-09-07 / 22:23:57
абсолютно згідний із "Спостерігачем" як подивишся на цих кандидатів то аж плакати хочеться. І зразу розуміеш за кого потрібно голосувать

василь 2012-09-07 / 01:19:33
Та яка різниця, хто у ВР буде голосувати за "ініціативи" Януковича, за його "покращення життя вже сьогодні" - регіонали, чи єцуни. Голосувати потрібно за тих, хто проти пахана і його братків - Свободу, або обєднану опозицію

Спостерігач 2012-09-06 / 23:08:25
Да-а-а!!!!! Озвався освідчений закарпатський хлоп. Із Віті інтелект аж пре-е-е!!! Це називається "Дорікала сова воробкови, що у того великі очі!" Як подивлюся на списки кандидатів то бачу , що всі вони абсолютного одного інтелектуального рівня з Балогами.

Смiх 2012-09-06 / 11:17:21

Через хамство на адресу Адміну видалено два коментарі одного автора, написані під різними ніками. Адмін

Петро 2012-09-06 / 11:01:14

Реклама - платна. Політична - тим більше. Коментар видалено. Адмін

терези 2012-09-06 / 10:53:36

Реклама - платна. Політична - тим більше. Коментар видалено. Адмін

Томас 2012-09-06 / 10:28:33

Реклама - платна. Політична - тим більше. Коментар видалено. Адмін

Микола 2012-09-06 / 09:17:54
То всьо хустсько-рокосовські підлизи Деркача хвалять його, як багато зробив. Но не пишут нічого конкретно. деркач хитро зроблений, їздить і дає гроші на церкви ("на божоє", щоб вірники йому дякували, свїм головом), в школи і дитсадки (малі діти, які раді любій "подачці", і за що вчителі полоскають мозги батькам, який файний Деркач, дав на школу,...). Деркач створив свій сайт, з блоком запитань (який не працює), статті виставляє з забороною для коментів,.... "відкритий" кандидат!? Все для "народа"

HolyGlorius 2012-09-06 / 09:02:00
розвели блін срач - яке гівно краще: балога чи деркач? вони ж обидва з банди пакращувачів, підкупляють лохторат одними методами, і завтра хтось з них буде ці бабки відбивати сторицею у вр.

пенсіонерка 2012-09-05 / 23:01:46
Чи захід,чи схід всерівно ПРдунів має програти вибори,однозначно.Якіб не були махінації з бюлетнями,більшість простих смертних та навіть тих,хто при владі тепер,потайки проголосують проти цих монстрів.Усі бачать реальний стан речей,далі так просто не може продовжуватися,негайно треба реформи робити,інакше Україна приречена!

неєцун 2012-09-05 / 22:54:14

І це Балога говорить про рівень освіченості та моралі, і кого він намагається обурити? Люди давно вже знають, а як добре зауважив сам Балога з 1998 р, що це за людина. Його історію кар'єрного росту як бізнесмена і політика знає багато людей, просто бояться говорити про це відкрито, щоб з ними не повторилися те, що з іншими. А тепер Балога каже про мораль, а тим паче про освіченість, краще йому казки писати, ніж розказувати їх людям.

виборцю 2012-09-05 / 22:10:02
ВИБОРЕЦЬ.видко,шо ти професійний найманий писака.Та ви хоть лопніт всі,а Деркач всерівно пройде у Верховну раду.Вегеш уже нині зійшов із тистанції,бо видит Балога,що у одному окрузі вже пролітає,пролетит і ще мінімум у трьох.

Київська наб. пише 2012-09-05 / 18:53:45
Пан Деркач іде на вибори від "ПАРТІЇ РЕГІОНІВ" і точка. Багато людей ,моїх знайомих , будуть голосувати ПРОТИ , лише із-за його біло - блакитного майбутнього!!! Може він сидіти в і циганському шатрі , це йому не допоможе, його вже знають як облупленного.А він що ГАНЬБИТСЯ за силу?! яку представляє,. От чого варті депутати від мажоритарки, перемога любою ціною,а на виборців наплювати.Головне запудрити мозги.

ВИБОРЕЦЬ 2012-09-05 / 18:36:05
Абсолютно підтримую ДОПИСУВАЧА 1234,щодо Деркача. Він "захопив" деякі популярні сайти ,НА ЯКИХ видаляються коментарі ,які критикують його і його виборчу компанію,і залишають лише "Хвалебні оди". Правдою є і те, що як тільки він переможе у виборах -то за Хуст він забуде до наступних виборів.Він депутат обласної ради і нехай розкаже що за два роки депутатства він зробив для Хуста на заканотворчому рівні.Які проблеми Хуста, хоча б озвучив на обласному рівні.Для хустян треба не тільки концерти проплачувати, аптечки дарити,і по церквам нагороди збирати. Де його діяльність щодо ринку землі в Хусті ,ціни на викуп найдорожчі в області, і повністю монополізовані мером Кащуком і його структурами,де його позиція- щодо центру нашого міста,парку відпочинку,доріг,смітезвалища.А СТАВКИ за аренду землі теж найвищі в області, та багато іншого.Садити сакури, які вже всі посохли, много розуму не треба. Цю замітку я писав і в інші інтернет -видання ,але її не публіковали. Дякую за публікацію.
р.s. А НІХТО НЕ ЗАДУМУЄТСЯ: ЧОМУ НА НАМЕТІ ДЕРКАЧА В ХУСТІ,(він чисто білий) ВІДСУТННЯ СИМВОЛІКА ПАРТІЇ РЕГІОНІВ????!!!! нАПЕВНО ЙОМУ ДУЖЕ НЕ ХОЧЕТСЯ СВІТИТИ СВОЮ "РЕГІОНАЛЬНУ" СУТНІСТЬ!!!

1234 2012-09-05 / 17:48:36
правильно, Деркач з'явився лише два роки тому перед виборами у обласну раду(тоді він роздавав всім аптечки у машину), а тепер він по церквах ходить, концерти робить... сам себе хвалить на сайтах(там навіть коментарі виключені,щоб не мож було коментувати) і у газетах.... він чекає хай виберуть його і забуде він про Хуст...Рудьковському буде гроші повертати витрачені на піар...

хуст 2012-09-05 / 17:38:11
Правду пише власник бігборду.Деркач працює на Хустян більше двох років.Не чекав як інші кандидати,що як завжди треба зарисуватися перед виборцями за два місяці до виборів,а потім виборці хай роблять.що хочуть.


Єдиний Центр
Публікації:
/ 1На Закарпатті депутати просять про позачергову сесію на допомогу потраждалим від стихії
/ 3Жителі Свалявщини отримали в подарунок маслобійки та сепаратори
/ 2Василь Губаль: Під час засідання сесії облради обділили все Закарпаття
/ 6Заяви Москаля по Мукачеву – ніщо інше, як бажання приховати власні промахи та некомпетентність
/ 2Золтан Ленд'єл: Москаль не подав жодної пропозиції до Президента і ВР щодо фінансування закладів профтехосвіти
/ 1Депутати фракцій ЄЦ та "Батьківщини" в Закарпатській облраді зініціюють скликання позачергової сесії
/ 2Господарі Великоберезнянщини отримали сепаратори та маслобійки
/ 1"Єдиний Центр" засуджує будь-які спроби та факти хабарництва, незалежно від розміру хабара – заява
/ 1"Єдиний Центр": Керівництво держави повинно негайно прийняти політичне рішення і заборонити в'їзд на територію України російських вантажів
/ 2Головою Воловецької районної організації "Єдиного Центру" обрано Олега Ціника
/ 2"Єдиний Центр" ініціює скликання позачергової сесії Закарпатської облради
/ 8Закарпатський "Єдиний Центр": Винні у побитті воїнів-добровольців мають бути притягнені до відповідальності
Балога пропонує посилити відповідальність за публічне заперечення окупації Росією територій України
/ 4ЄЦ закликає місцеві ради вирішити питання безкоштовного харчування дошкільнят та вихованців початкових класів
Михайло Мотильчак: На Закарпатті настане проблема фінансування професійно-технічних закладів
На Закарпатті ЄЦ підтримав заклик ветеранів АТО та волонтерів щодо відмови від новорічних салютів
"Широка" коаліція в Закарпатській облраді очевидно задоволена діяльністю та результатами роботи уряду Яценюка – Ленд'єл
Депутати просять голову Закарпатської облради вплинути на "Закарпатгаз", щоби не відключати газ незаможним і пенсіонерам
/ 29Балога привітав БПП «Солідарність» з утворенням коаліції у Закарпатській облраді з "Опозиційним блоком", "Відродженням" і тушками
/ 3"Єдиний Центр" нагадав, що є переможцем виборів і відкритий до залучення до переговорів по коаліції в Закарпатській облраді "Солідарності"
На з’їзді Єдиного Центру озвучено рішення про участь партії у місцевих виборах
/ 15ЄЦ звинуватив Москаля в брехні з метою дискредитації найвпливовішої політичної сили Закарпаття
/ 3Балога звернувся до Президента України з відкритим листом щодо варварської вирубки лісів
Мукачівські міліціонери заявили, що їх змушують фальшувати матеріали по справі перестрілки 11 липня
/ 3Заява Закарпатської обласної організації політичної партії "Єдиний Центр"
» Всі записи