На ужгородському вокзалі хор ім. Верьовки запрошував гостей міста відвідати "Закарпатський Едельвейс-2015" (ВІДЕО)

На залізничному вокзалі в Ужгороді заспівала хорова студія Національного хору України імені Григорія Верьовки.

На ужгородському вокзалі хор ім. Верьовки запрошував гостей міста відвідати "Закарпатський Едельвейс-2015" (ВІДЕО)

Музична атракція тривала 20 хвилин. За цей час учасники виконали близько десяти українських народних композицій.

Таким чином мешканців та гостей міста запрошували відвідати міжнародний конкурс-фестиваль дитячого, юнацького та молодіжного мистецтва «Закарпатський Едельвейс-2015».

28 квітня 2015р.

Теги: Закарпатський Едельвейс, хор Верьовки, вокзал

Коментарі

До Олени 2015-05-05 / 12:27:37
Дуже правильно. Підтримую кожне Ваше слово. Хто в цій сфері працює, той це зрозуміє. Творчих успіхів Вам!

Степан 2015-05-04 / 11:03:59
«Закарпатський едельвейс» об'єднав пісню, танець, читане слово та інструментальну майстерність в одне велике свято мистецтва, яке водночас і стало неабияким випробуванням для талановитих людей різного віку — адже змагатися довелося з гідними суперниками. А проте і досвід таке змагання подарувало чималий. Чого варте для вокалістів, наприклад, спілкування з учнями та керівниками школи кадрів при національному хорі імені Григорія Верьовки!

Олена 2015-05-04 / 09:45:30
Ті критикани,що тут пишуть зневажливі слова-закрийте роти і помовчіть,схаменіться ,де Ви живете і в який складний час!!!Привикли,щоб за ВАми бігали і ротики підтирали,цяцькалися?Для цього є інші заходи!Якщо не готові до переїздів і виступів,навіщо хочете стати артистами?...Бути артистом-великий труд ,іноді багатогодинне очікування свого виступу-звичайне явище,це Вам підтвердить будь-який професіонал!І на ногах чкекають,і в холоді ,іноді голодні!!!А вийшовши на сцену-цього всього не повинен бачити глядач!Глядач бачить лише усмішку і високу майстерність виконання!Зійшовши зі сцени може бути і втома,і виснаження!А потім можлива і дорога додому,іноді важка у,у переповненому транспорті!...Одного разу в моїй практиці був випадок,коли добиралася у загальному вагоні(білетів не було,їхати треба було терміново,грошей було обмаль),щоб виступити для губернатора Львівської області !Виступила чудово-ці три хвилини варті були і дороги і тих поневірянь-,а про загальний вагон ніхто не знав і не повинен був знати!Так що роззуйте очі!..Якщо хочете добитися успіху,не роздувайте нюні ,а будьте сильними і тому ж дітей своїх вчіть,особливо якщо вони захочуть обрати долю артиста!..Тоді,можливо і Велика сцена буде для них.

Мирослава 2015-05-04 / 08:44:58
Хор Верьовки-це Божественно!Їх виконання підносить душу до небес!!!Це неймовірні відчуття...Талант і професіоналізм найвищого рівня!Дякуємо пану Карпатському за те,що запросив на Закарпаття цей чудовий колектив і ми мали насолоду слухати і бачити їх!!!

Власта 2015-05-04 / 08:40:01
А наші діти були раді і щасливі побувати в Закарпатті на цьому класному конкурсі!Діти достойно виступили!!!Ми багато їздимо по фестивалях і про "Закарпатський едельвейс -2015"можу сказати-"Браво! !!"

Люк 2015-05-03 / 21:58:10
Люди добрі,подумайте,в нашій державі взагалі важко щось організувати,добре,що хоч можливо,спасибі організаторам,що старалися і зробили все можливе і несожливе для того,щоб учасники почувалися максимально комфортно

Дівчина 2015-05-01 / 21:28:43
Нормальна була дикція,журі сиділо на сцені лиш під час нагородження,так буває і на інших конкурсах.Що це за зауваження.Ви мабуть вперше потрапили на конкурс у державі і не маєте з чим порівняти.Дикція у ведучого була нормальна і всі все розуміли,є запис,так що не придумуйте.

Наталія 2015-05-01 / 13:02:35
Ми були на різних фестивалях та конкурсах, но цей запам’ятався на довго( просто ЖАХ), організація була відсутня, інформація про послідовність виступів - відсутня, повага до учасників та керівників - відсутня. А саме що вразило, що журі мало того що затрималося на нагородження на 2_і години, щей сиділо на сцені. Дикція при нагородженні була зажована, моло хто розумів кого нагороджують.

Людина 2015-04-30 / 22:09:00
Мені сподобався конкурс,розумію,що організувати такого рівня конкурс нелегко,...склад журі був чудовий-такі люди можуть достойно оцінити учасників.Учасники були справді талановиті

Учасник 2015-04-30 / 10:58:44
Враження-жахливі !!! Прослуховування розпочалось на 2 години пізніше від запланованого. Протягом тривалого часу (близько 2 годин) під час виступів в залі включалась сигналізація. В першу чергу виступали конкурсанти з Закарпаття !!! Інші учасники повинні були вирішувати побутові проблеми самостійно. Шум в залі під час виступів. Від Міжнародного конкурсу там скоріше тільки назва. Рівень організації (не учасників !!!) дууууже низький. Не раджу витрачати часу.

Учасниця 2015-04-29 / 23:04:04
Організація даного конкурсу була ніякою, її навіть поганою назвати не можна - просто ОРГАНІЗАЦІЯ БУЛА ВІДСУТНЯ. Ніхто не розумів, коли виходити, скільки учасників в якій категорії, хто за ким має бути... Міжнародним конкурсом там і не пахло.


Телеканал Тиса-1
Публікації:
В Ужгороді відбулася виставка кішок "Міс Кіс-2018"
Мистецтво через призму кітчу презентують в Ужгороді
Туристичну родзинку Закарпаття поблизу Хуста – Долину нарцисів – підпалили
В Ужгороді провели змагання з плавання
В Ужгороді угорські фахівці проводять тренінг для інструкторів товариства Червоного Хреста України
/ 1Жодна із родин загиблих у війні закарпатців наразі не отримала обіцяного житла
ВІДЕОсюжет про чергове засідання Ужгородської міської ради
На Закарпатті до військкоматів звернулись близько 2-х десятків жінок-добровольців
/ 1Бійці Ужгородської роти міліції охорони вимагають відставки керівника закарпатського управління
/ 4В Ужгороді відбувся великий гала-концерт до Дня Незалежності
/ 527 лютого закарпатський художник Йосип Черній міг би святкувати своє 60-річчя
/ 4На Ужгородщині запрацювала сонячна електростанція
/ 3Представники Російського консульства подарували ужгородській школі програми вивчення російської мови
/ 1Вздовж дороги Ужгород-Мукачево висадили 120 сосен
/ 4Мінералогічному музею УжНУ подарували діаманти
/ 4В Ужгороді пройшли "Старти знайомств"
/ 4В Ужгороді відбулася "англійська" виставка дитячих малюнків
/ 2В Ужгороді проходив міжнародний турнір з бадмінтону
/ 3УжНУ хоче потрапити до Книги рекордів України
/ 4Щороку донорами стають 20 тисяч закарпатців
/ 6В Ужгороді проходить виставка "Епатаж"
/ 5Прокурор Ужгорода прокоментував самогубство в міліцейському кабінеті
» Всі записи