Колишній мер Берегова покинув мешканців багатоповерхівок віч-на-віч з проблемами (ВІДЕО)

Всупереч нормам закону про ОСББ, колишній міський голова, а нині народний депутат Іштван Гайдош, розформував ЖРЕРи і передав на баланс ОСББ будинки в аварійному стані.

Колишній мер Берегова покинув мешканців багатоповерхівок віч-на-віч з проблемами (ВІДЕО)

Самотужки з проблемами впорались мешканці третини багатоповерхівок, де проживає молодь. Натомість пенсіонери залишились без допомоги та з дірявими дахами, адже їхні гроші перенаправили на інший об'єкт.

ТРК "Мукачево" (М-студіо), Закарпаття онлайн.Онлайн мовлення
10 травня 2013р.

Теги: Берегово, багатоповерхівки, Гайдош

Коментарі

Ф а к е р 2013-05-24 / 12:00:44
Згоден з кум, сват,братом, - Гайдош - той ще гівнюк зі своїми преміксами. Після Жупана(був такий чоловік мером міста) особливо старатися було зайве - заасфальтувати кілька вулиць, привести до ладу центральну площу, відреставрувати колишній Завод Точної Механіки(тепер Закарпатський Угорський институт) і тіпа можна сидіти спокійно свій мерський термін. Жодної багатоповерхівки не побудовано, зростає тільки кількість циганів, яких влада заохочує грішми і паспорти роздає, адже підкупиш циганів - виграєш вибори, а з усіх інших роблять дурнів. Будь-яке невдоволення наших людей має виходити із кухні і йти на вулиці як у Франції, Англії чи Щвеції із погромами і сутичками з тими хто захищає брехунів, покидьків і кровососів.
Поки ми не візьмемося на нашу долю і долю наших нащадків, паразітія бюрократії й корупції буде знищувати і пригнічувати народ.

кум, сват,брат 2013-05-11 / 06:34:41
шановний берегівчанин! пані ольгу піарить її чоловік, а не я, а те, що ви лижете гайдошу, то це вочевидь.зніміть рожеві окуляри і подивіться навколо.одна мукачівська вулиця далека від ідеалу.а перехрестя вулиці бако габора і тіноді,вул.франка, казінці, рожошкерт( район 9 школи),київська, корятовича ... список можна продовжити.а де об'їзна дорога,від вантажівок руйнується міст біля павліна, а перехрестя з ямами на світлофорі додає шарму берегову, чи не так? тому у берегово потрібно хорошого хазяїна, який би менше крав, а не прихвостня провладної партії, який за всі роки тільки міняв кольори, щоб бути у статусі керівника.

караоке 2013-05-10 / 20:31:14
Золтан Бабаяк - нащ мэр!

Діду Миколі 2013-05-10 / 20:10:48
міг би відповісти у стилі: сам такий! в Берегові живе багато розумних людей, в тому числі угорців, які на дух не переносять ту гидку "партію регонів" та угорську біомасу, яка примазалася до цієї гидоти... але ж з українського боку ніхто так і не виставив достойну кандидатуру. Тому мером буде скоріш за все Бабьяк. Бо він купить циганів, хоча мадьяри будуть проти нього. цьому місту допоможе лише Всевишній.

Дід Микола 2013-05-10 / 20:06:16


голосуйте *****и мадярські далше


Василь 2013-05-10 / 17:11:48
Дороги не он зделал , а на дороги деньги выделялись с государственого бюджета и у нас зделали пару дорог а в Виноградове практически все более мение важные улицы заасфальтирование и нет ям.

Василь 2013-05-10 / 17:07:54
Даа....! Гайдош апсолютно ничево не зделал. Кто-то скажет что пару улиц заасфальтировал(где никогда не было асфальта), а посмотрите на Виноградово, Тячево , Иршаву как они развиваютса, в тячеве воще класно центр зделали, а у нас только бабло отмывают и очередного мера мадяра всунут. А верете Бабяк станет мером мадярота и циганы за него проголосуют. Никто с моих знакомых не собираетса голосовать за Бабяка а он мером станет парадокс какойто

Берегівчанин 2013-05-10 / 17:00:25
Шановний КУМ,Сват (попередній коментар) Ваш коментарій зрозумілий на даному сайті але я Вам хочу сказати приїдьте в Берегово і самі подивіться скільки зробив Гайдош для міста тільки одні відремонтовані вулиці які не були проїздними з часів незалежності в якому стані а те що Ви піарите Пані Ольгу це зрозуміло а що вона зробила особисто для Берегова як ПЕРШИЙ заступик міського голови - скажу Ва абсолютно нічого!!!

кум, сват, брат 2013-05-10 / 16:42:31
а що гайдошу берегово? його основна мета -- це нажива, влада і т.д.,він за все своє життя палець об палець не вдарив, це типовий паразит, трутень.він уже був один термін у верховній раді, при цьому нічого не зробивши для свого берегсаса, тепер сидить там вдруге. натомість на всякий випадок хоче засунути у крісло мера свого брата бабяка, так на всякий випадок, якщо раптом верховну раду розженуть, щоб потім не залишитися без теплого місця ( по типу путін-медведєв-путін).г... він великий, от і все

За період великої війни чисельність покинутих тварин на Закарпатті зросла на 30%
У Мукачеві триває благодійна Різдвяна художня виставка
У скансені в Ужгороді майстрині вишивали "сорочки для них"
/ 4Карпатське інформаційне агентство назвало найвпливовішою людиною Закарпаття Петьовку
/ 2У Вільхівцях на Тячівщині завершують реконструкцію стадіону європейського зразка
Закордонні паспорти та ID-картки в Мукачеві тепер можна оформити у двох місцях
/ 4На фестивалі "Вифлеємська зіронька – 2020" в Солотвині колядували трьома мовами
У Мукачеві екскурсоводи і влада обговорили розвиток туризму
Підозрюваного у вбивстві на АЗС у Мукачеві суд залишив під вартою
У Великому Березному виділили майже 400 грантових контейнери для сміття
У Хусті ледве не зірвали сесію райради
/ 3У Мукачеві вперше на Закарпатті запустили електронну чергу для отримання закордонного паспорту
На Закарпатті зменшуються площі виноградників
/ 7Лікарям воловецької лікарні боргують 9,5 мільйонів зарплатні
Випуск новин Закарпаття від М-студіо за вівторок, 4 квітня
Випуск новин Закарпаття від М-студіо за суботу, 25 лютого
На Хустщині відбувся щорічний міськрайонний колядницький фестиваль "Вертеп – 2017"
Випуск новин Закарпаття від М-студіо за суботу, 7 травня
У Великому Березному центр міста приводять до ладу
/ 2Ужгородці вимагають перевиборів та звільнення Москаля – М-студіо
/ 1Андрій Балога: "Наша мета вивести Мукачево в лідери"
У Мукачеві прощальний вальс станцювали випускники військового ліцею
У день Музеїв в мукачівський замок «Паланок» дозволили вільний вхід
На Закарпатті на обліку перебуває 4 тисячі наркозалежних, по факту цифра – вдесятеро більша
/ 1128-ма закарпатська бригада чекає на наказ про ротацію
» Всі записи