Єдиний Центр висунув по Закарпаттю 4-х "мажоритарників"

Сьогодні у Києві відбувся IX з'їзд Єдиного Центру, на якому партія визначила формат своєї участі у виборах до Верховної Ради України та висунула кандидатів у народні депутати.

Єдиний Центр висунув по Закарпаттю 4-х "мажоритарників"

Як повідомили Закарпаття онлайн у прес-службі Єдиного Центру, у виступі на партійному зібранні лідер Єдиного Центру Віктор Балога повідомив, що партія бере участь у парламентських виборах шляхом висування своїх кандидатів в одномандатних округах. Такий формат керівні органи Єдиного Центру визначили найбільш оптимальним, виходячи з аналізу об’єктивних реалій, які склалися на сьогодні в українській політиці. Партія також буде підтримувати низку кандидатів-самовисуванців, які попросили про сприяння на виборах.

Звертаючись до делегатів з’їзду, В.Балога констатував, що нинішня Верховна Рада стрімко втрачає свою роль як державна інституція, а законотворчість відстала від суспільних потреб. «Такий стан справ відкидає Україну на роки назад. Вона надто повільно розвивається внутрішньо і втрачає в конкурентному змаганні у світі. Через це Україна ризикує надовго залишитися слабкою країною з відсталими законами».

На переконання політика, єдиним на сьогодні способом змінити цю ситуацію є участь у виборах до Верховної Ради. Тому Єдиний Центр розпочинає свою виборчу кампанію, ставлячи за мету провести до вищого представницького органу країни депутатів, які здатні спрямувати парламентський процес від протистояння в русло роботи на суспільний і державний інтерес.

В.Балога відзначив, що партія вже має історію успіху на останніх виборах до місцевих органів влади. Їх Єдиний Центр виграв настільки, наскільки це було можливо в умовах пресингу і нерівної конкуренції, а реальний результат партій вищий за офіційний.

Лідер політичної сили наголосив на послідовності і незмінності позиції Єдиного Центру, оскільки єдиним пріоритетом партії є Україна. Він нагадав, що народні депутати від Єдиного Центру не підтримали Харківські угоди та  законопроект про мовну політику. Партійні лідери неодноразово публічно висловлювали критичні оцінки рішень влади, у тому числі і щодо юридичної недосконалості судових процесів проти колишніх урядовців.

В.Балога заявив, що Єдиний Центр зберіг себе як самостійний суб’єкт політичної системи, не увійшов в жодні коаліції та альянси. Дотримано позиції про неприєднання, яка була оголошена на минулому партійному з’їзді. Умовами потенційної взаємодії з іншими політичними силами названо дотримання національних інтересів України, зміцнення демократичних традицій, розвиток вільної ринкової економіки і курс на інтеграцію в Європу.

Після обговорення політичної доповіді делегати з’їзду затвердили кандидатів у народні депутати України від Єдиного Центру в одномандатних виборчих округах. 
Ними стали:

Балога Віктор Іванович – в.о. № 69 (Закарпатська обл.) 
Балога Іван Іванович – в.о. № 73 (Закарпатська обл.) 
Балога Павло Іванович – в.о. № 71 (Закарпатська обл.) 
Карасьов Вадим Юрійович – в.о. № 217 (м.Київ)  
Козел Василь Васильович – в.о. № 67 (Житомирська обл.) 
Наконечний Микола Петрович – в.о. № 200 (Черкаська обл.)
Плужніков Михайло Броніславович – в. о. № 127 (Миколаївська обл.)
Петьовка Василь Васильович – в.о. № 72 (Закарпатська обл.) 
Сіленков Борис Віталійович – в.о. № 184 (Херсонська обл.) 

31 липня 2012р.

Теги: Єдиний Центр, Балога, Петьовка, Карасьов

Коментарі

Виноградів 2012-08-04 / 13:22:32
Ні одного голоса ригоАНАЛам!!!!!!!

Прапор Шматько 2012-08-03 / 22:28:22
>У Віктора,Івана Балогів є 100 відсоткові шанси пройти до парламенту.
У нас в армии есть такое правило, если человек мешает народу работать, то его посылают либо в долгую командировку либо на повышение.
Тут та же ситуация. Ну надоели они людям пора их..............в командировку

Толя 2012-08-03 / 22:26:38
до роберт
разом вас багато, а конкретніше можете сказати? а то ви як п.Балога тільки словами розкидуєтеся,одні письменники тут, красномовні розвелися

роберт 2012-08-02 / 22:36:00
У Віктора,Івана Балогів є 100 відсоткові шанси пройти до парламенту.Вони достойні "ключових" посад на національному рівні.Успіхів,ми підтримаємо,а нас багато...

Колян 2012-08-02 / 22:19:14
До анна
Шановна, у Вас з головою все в порядку? А то Ви незрозуміло що несете, Балозі до Президента як Вам до Америки, а Мукачево ніколи столицею не буде, випивати менше треба Вам ;)

Тіна 2012-08-02 / 22:13:54
На вибори валить все Балогове сімейство, прям бізнес у них чесне слово

Юрко 2012-08-02 / 22:11:47
>Балога Віктор Іванович – в.о. № 69 (Закарпатська обл.)
Як символічно 69, а хто - партнер ?

*** **** 2012-08-01 / 22:15:00

Підписуйтеся власним прізвищем, а не чужим. Коментар видалено. Адмін

анна 2012-08-01 / 19:35:31
хочу обо Балога був президентом України бо тоді Мукачево буде столиця , в Свалява пригородом столиці.

ужгородець 2012-08-01 / 13:43:17
Закарпатці розум майте, не дайте щоб вами керувала циганська файта.

Zoltán 2012-08-01 / 10:30:19
А где Андрей Балога? Мне так его не хватает в списке:)

нерома 2012-08-01 / 08:49:22
Та яка вона кишенькова, вона домашньо-сімейна. Не розумію чому не добрали це двох із файти, що висунутися у всіх 6 округах. Невже в Завидові Балоги ся кінчили?

Рома 2012-07-31 / 21:05:53
Балога Віктор Іванович – в.о. № 69 (Закарпатська обл.)
Балога Іван Іванович – в.о. № 73 (Закарпатська обл.)
Балога Павло Іванович – в.о. № 71 (Закарпатська обл.)

І хтось ще може сказати, що партія ЄЦ не кишенькова?

селянин 2012-07-31 / 19:40:04
Я надіюся,шо Віктор Іванович має пройти у ВР.Вибачте, хто як не він знає оті усі технології,хто як не він змусив деяких чиновників та провладих представників більше знати про наш край? Та завдяки Балозі Закарпаття стало більш відомим та знаним на теренах нашої країни та за кордоном.А скільки він зробив для області в сфері медицини,освіти? Хто би що не казав,яким брудом би не поливали Балогу, але він є справжнім патріотом свого краю.Як кажуть з вовками жити,по-вовчому вити.Він мусить з тими маріонетками -чиновниками співпрацювати,інакше все...тебе згноять, затопчуть.Слабких там знищать миттєво, а сильніші виживають,інакше твоє місце займуть спритніші.Я розумію мені будуть заперечувати,що у Балоги є і свій матеріальний інтерес в цьому.А він за що ,вибачте жертвує своїм здоров"ям,своєю сім"єю,особистим життям ? Уявіть себе хоть на мить на його місці,повірте,точно так би поступали.Але якщо зважити, то лише він має бути достойним представником від Закарпаття.І я думаю,що більшість свідомих закарпатців зроблять свій вибір саме за Балогу Віктора Івановича.Хай краще свій,аніж чужий !

звіздЄЦ ПР 2012-07-31 / 18:45:35

Андрію, а яка мені різниця, чи беруть виборця підкупом, чи брехливими обіцянками, фальсифікаціями і адмінресурсом, як ПР, чи публічним ідіотизмом і авансовими прожектами (типу "проспекту" в Новому районі), через які Ужгород не може розплатитися досі (http://zakarpattya.net.ua/News/99023-Borhy-miskoi-rady-Uzhhoroda-siahaiut-20-milioniv-hryven), як це робив Рата?

Балога, принаймні, платить з того, що заробив. А регіонали і Рата залізли у наші з вами кишені. А отже, закономірне запитання - чому поганий Балога, а інші - добрі? Бо ви в протилежному до Балоги таборі? Особисто для мене це заслабкий аргумент...

андрій 2012-07-31 / 16:10:05
звіздЄЦ ПР 2012-07-31 / 15:36:54 тільки ви мабуть забули, за рахунок чого ще до тепер тримається на плаву Балога. А це місцеві вибори 2010 р., коли команда Балоги провела одні з найбрутальніших виборчих кампаній у Закарпатті, тому тепер Балога і дозволяє собі інколи проводити мікроконфронтації у Кабміні іншими міністрами. Нічого подібно собі не дозволяли робити всі одіозні політики згадані вами.

звіздЄЦ ПР 2012-07-31 / 15:38:14

Забув ще одного "бездоганного" "політика"... Ратушняка... Теж лізе в парламент... :-)

звіздЄЦ ПР 2012-07-31 / 15:36:54
Зберегти і примножити свій бізнес мріє кожен, хто йде у ВР. В тому числі і "опозиціонери". А регіонали - найбільше. Тому акцентувати тут на Балозі - значить не бачити решту. Чи не хотіти бачити.

Балога не раз опонував цьому складу уряду - конфліктуючи з Колєсніковим по часу, чітко вказуючи на одіозність Табачника і т.д. Безумовно, це було компромісом між його бажанням говорити правду і бажанням зберегтися на плаву. Як мінімум - зрозуміло. І це нормально. Спалити себе - це було би глупо і безвідповідально.

Балога - далеко не найодіозніший політик ані в масштабах України, ані в контексті області. Кеменяш із його відверто бандитським, рекетирським минулим вас не турбує? А Бушко, який заради своїх виборчих перспектив забрав у сиріт найкращий в області дитбудинок? А "конформістський" (при всіх владах) Сербайло? А абсолютно ніякий Лунченко?

Виставити на показ всіх інших, чи досить?

Андрій 2012-07-31 / 15:21:56
звіздЄЦ ПР 2012-07-31 / 15:03:49
Ви тільки не забувайте, що останні півтора роки Балога працював у тому є "регіональному" Кабміні, однак ніколи не заявляв про не ефективний склад уряду, якщо порівнювати з ВР. А те що "мати 4-5 людей у парламенті - це нормальне завдання" - так це вірно! Головне завдання Балоги при таких розкладах не тільки зберегти свої політичну життєздатність, але також це зберегти свій багатомільйонний бізнес та розвивати його, а це вже зовсім інша справа ніж політика та "захист інтересів закарпатців" у Верховній Раді.

звіздЄЦ ПР 2012-07-31 / 15:03:49
По-перше, нинішня ВР є повністю підконтрольною ПР, а не ЄЦ і не, навіть, опозиції в цілому. Тому депутати ЄЦ, які в ключові моменти голосували в розріз з лінією ПР, аж ніяк не можуть нести відповідальність за цю ВР. По-друге, мала кількість кандидатів, це рівно та, яку варто і можна вести - виходячи з політичних і фінансових умов.

Мати 4-5 людей у парламенті - це нормальне завдання. В такий спосіб Балога зберігає свою політичну життєздатність. Жоден з закарпатських політиків на таке нездатен. Всі виїжджають на не ними створених партійних брендах.

Нині балога сприймається як єдина альтернатива ПР в області. Не ідеальна, але однозначно цікавіша і привабливіша.

НОВИНИ: Політика

20:41
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини